אני בתOriginally posted by crazy frog@Jul 7 2007, 10:43 AM
הוא יודע,אני לא יודע,הוא בן או בת?
סתם, בן ><"
אני בתOriginally posted by crazy frog@Jul 7 2007, 10:43 AM
הוא יודע,אני לא יודע,הוא בן או בת?
סתם, בן ><"
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
><Originally posted by Dj Xeno@Jul 7 2007, 10:46 AM
אני בת
סתם, בן ><"
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
מי שעוזר לי בסוני מלך
***עדכון***
הצלחנו להתחבר אני וקרייזי פרוג D:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
המעצבן יצא והלך לו לאכול <_<Originally posted by Dj Xeno@Jul 7 2007, 10:59 AM
***עדכון***
הצלחנו להתחבר אני וקרייזי פרוג D:
חחחOriginally posted by crazy frog@Jul 7 2007, 11:10 AM
המעצבן יצא והלך לו לאכול <_<
חזרתי יא מכוער :M
[סוגד]אביב[/סוגד]
תיזהר עם הקללות אחי..Originally posted by Dj Xeno@Jul 7 2007, 11:15 AM
חחח
חזרתי יא מכוער :M
במקרה הזה אני מבין שזה בצחוק אבל מקודם קראת למישהו "נוב".
שים לב.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
חן, תגיב בצביעה מחדש/בשינוי סוג מחדש ...Originally posted by חן@Jul 7 2007, 11:43 AM
תיזהר עם הקללות אחי..
שים לב.
אני צריך את הדעה שלך יא מקצוען ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
הוא התחילOriginally posted by חן@Jul 7 2007, 11:43 AM
תיזהר עם הקללות אחי..
שים לב.![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
זזתי לאכול פירה ושניצל ואורז עסיסיים ...
אז??Originally posted by Dj Xeno@Jul 7 2007, 11:50 AM
הוא התחיל![]()
אבל אני צחקתי!
אתה לא :XD:
וצר לי להודיע:
לא הצלחנו לעשות החלפות וקרב![]()
היי כולם!!!ממצב?
אני בסדר ..Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 7 2007, 12:10 PM
היי כולם!!!ממצב?
אתה מוזמן להכנס לצביעה מחדש/שינוי סוג מחדש שלי ...
סיימתי את ליגת אינדיגו :}
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
בוווווווווקר טוב לכל המאזינים!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)