תודה על הידיעה...
רותם יש לך מה להגיד על מה שקרה לי היום עם החברים החרות שלי?
חונך 58
אההה ... תודה שאמרת לי ....Originally posted by aviv@Jul 8 2007, 05:36 PM
כולם נזכרים בך, פשוט זה נורמלי שמישהו בא ואומר היי אז נמאס ><
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא נמאס ממך, נמאס מילדים שאומרים היי :XD:Originally posted by Ninetails@Jul 8 2007, 05:37 PM
אההה ... תודה שאמרת לי ....
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אהה ... אז שיגידו ממצב .... >< XD :XD:Originally posted by aviv@Jul 8 2007, 05:37 PM
לא נמאס ממך, נמאס מילדים שאומרים היי :XD:
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא, אפילו לא התכוונתי שהתגובה שלי תהיה כזו שצוחקת על "ילדים אכזריים בפורום פוקימון" אבל אתה ישר מארת לי תסתום וכו'Originally posted by triner@Jul 8 2007, 05:40 PM
זהו אביב נרגעתה..?
רותם?
ניני: אני תמיד אומר מ'מצב ^_^
אביב
נכון, יא צנוע ...Originally posted by aviv@Jul 8 2007, 05:41 PM
לא, אפילו לא התכוונתי שהתגובה שלי תהיה כזו שצוחקת על "ילדים אכזריים בפורום פוקימון" אבל אתה ישר מארת לי תסתום וכו'
ניני: אני תמיד אומר מ'מצב ^_^
(אתה צנוע ?!)
חברה למה אתם מייבשים את הפורום? בזמן האחרון בכלל לא מגיבים! נעשה עסקה בסדר?!?!?!? תתנתקו כל פעם שאתם הולכים המפורום@ ככה יהיו 3 משתמשים מחוברים ולא 30239 כמו עכשיו שלא מגיבים בכלל
אביב
לא הבנתי ...Originally posted by aviv@Jul 8 2007, 05:44 PM
חברה למה אתם מייבשים את הפורום? בזמן האחרון בכלל לא מגיבים! נעשה עסקה בסדר?!?!?!? תתנתקו כל פעם שאתם הולכים המפורום@ ככה יהיו 3 משתמשים מחוברים ולא 30239 כמו עכשיו שלא מגיבים בכלל
לא משנה >< אני רוצה לשנולת את שם המשתמש שלי ל"הצנוע" XDDD אבל אז להחזיר לאביב...אבל יש 15 ימים הבדל :-((Originally posted by Ninetails@Jul 8 2007, 05:44 PM
לא הבנתי ...
אביב
תראה,אני לא ממש מבין בזה ולא ממש הצלחתי להבין.Originally posted by triner@Jul 8 2007, 05:36 PM
תודה על הידיעה...
רותם יש לך מה להגיד על מה שקרה לי היום עם החברים החרות שלי?
חונך 58
עם הבנתי נכון אתה כועס עליהם כי הם ניסו להסית אותך נכון?
אז פשוט על תקשיב להם,תסכים איתם עם בא לך אבל על תעשה עם זה כלום 0=
מקווה שעזרתי..
צונזר
סוף סוף רותם נכנס, תודה באמת!
אביב
חברה ... תקשיבו ... במשחק שלי שלא נגעו בו כי לאף אחד אין זמן ... אני חושב שאחרי 7 ימים מישהו הגיב ... זה מותר ?!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)