לא יודע אחי, לא יודע.Originally posted by Ninetails@Jul 8 2007, 05:46 PM
חברה ... תקשיבו ... במשחק שלי שלא נגעו בו כי לאף אחד אין זמן ... אני חושב שאחרי 7 ימים מישהו הגיב ... זה מותר ?!
אבל אני אוהב קורנפלקס, זה ידוע לי
לא יודע אחי, לא יודע.Originally posted by Ninetails@Jul 8 2007, 05:46 PM
חברה ... תקשיבו ... במשחק שלי שלא נגעו בו כי לאף אחד אין זמן ... אני חושב שאחרי 7 ימים מישהו הגיב ... זה מותר ?!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
גם אני !!!Originally posted by aviv@Jul 8 2007, 05:48 PM
לא יודע אחי, לא יודע.
יאמי !!!
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
כן ^0^ יש כל כך הרבה סוגיםOriginally posted by Ninetails@Jul 8 2007, 05:48 PM
גם אני !!!
יאמי !!!
אביב
אני אוהב כמעט את כולם ... חוץ מכמה ...Originally posted by aviv@Jul 8 2007, 05:49 PM
כן ^0^ יש כל כך הרבה סוגים
איזה אתה שונא ?!
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא יודע ...Originally posted by triner@Jul 8 2007, 06:27 PM
מה קרה הרגע לפורום?
גם לכם לא פעל?Originally posted by Ninetails@Jul 8 2007, 05:50 PM
אני אוהב כמעט את כולם ... חוץ מכמה ...
איזה אתה שונא ?!
-----
איזה אני שונא? אה.......היה איזה קורנפלקס בטעם תות שהיה בפנים הפתעות כאלה של בובות גומי שיוצא מהם ג'לי, אז היה בטעם תות ושנאתי את זה.
אני לא יכול לחשוב על כאלה שאני שונא...על כאלה שאני אוהב דווקא כן :P
אביב
יש כמה שאני לא אוהב ... את הברנפלקס אני לא אוהב (אבל לא שונא) ויש משהו שדומה לקורנפלקס רגיל כזה (כלומר: שוגי) שאני לא אוהב כי זה מר ...Originally posted by aviv@Jul 8 2007, 06:31 PM
גם לכם לא פעל?
-----
איזה אני שונא? אה.......היה איזה קורנפלקס בטעם תות שהיה בפנים הפתעות כאלה של בובות גומי שיוצא מהם ג'לי, אז היה בטעם תות ושנאתי את זה.
אני לא יכול לחשוב על כאלה שאני שונא...על כאלה שאני אוהב דווקא כן :P
היי ...Originally posted by shadow@Jul 8 2007, 06:35 PM
היוש
תגיד .. איילון .. אתה יכול להסתכל על השינוי סוג מחדש שעשיתי בעג"ת ?! תודה ...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD***צונזר*** אומר\ת:
אני צריך עזרה
Erez אומר\ת:
?
***צונזר*** אומר\ת:
איפה בלוח הבקרה למנהלים אני מוסיף מודים?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
תודה רבה =]Originally posted by shadow@Jul 8 2007, 06:39 PM
הגבתי, יצא דוקא נחמד
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)