שמעו קטע
רותם עובד עליי (:
הוא אומר שהוא הולך והוא בפורום![]()
שמעו קטע
רותם עובד עליי (:
הוא אומר שהוא הולך והוא בפורום![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
שלום לכולם!
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
הי אביבובסOriginally posted by aviv@Jul 8 2007, 09:32 PM
שלום לכולם!
צונזר
אל תקרא לי ככה! בחור!Originally posted by sai@Jul 8 2007, 09:33 PM
הי אביבובס
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
בואו נעשה פרטי במסן של הפורום?
צונזר
XDOriginally posted by triner@Jul 8 2007, 09:40 PM
יהיה קייטנה!
--------
נו מי רוצה פארטי במסן?!
צונזר
של אינטרנט-זה התוכנית.Originally posted by triner@Jul 8 2007, 09:42 PM
מחר רותם ואני פותחים קייטנה D:
כולם יהיו במסן,נתחיל את הטיול בכמה אתרי טיפו תוך שאנחנו מלגלגים עליהם ושולחים לפותח שלהם הודעות נעצה
אחרי זה נעשה הפסקת בוקר בתמונות של בררפאלי בגוגל
נמשיך לטיול בגוגל ארף ומשם נזוז למשחקים שבוואלה,משם לתפוז להפסקת תפוזים,משם נחזור לגוגל ונסיים באתרי הפורנו XDDD
סתם סתם XD
צונזר
לא לא! אנחנו מחר יוצאים לטיול בגוגל, שם אנחנו נוכל ארוחת צוהריים ו- 10 על רקע תמות בר רבאלי בביקיני, אז נעבור בהדרכה איך למצוא אתרי פרונו טובים בלי לכתוב הגדרות הקשורות לסקס ואז נעבור הרצאה בגוגל ארף, וצפייה בכוכביםOriginally posted by sai@Jul 8 2007, 09:45 PM
של אינטרנט-זה התוכנית.
כולם יהיו במסן,נתחיל את הטיול בכמה אתרי טיפו תוך שאנחנו מלגלגים עליהם ושולחים לפותח שלהם הודעות נעצה
נמשיך לטיול בגוגל ארף ומשם נזוז למשחקים שבוואלה,משם לתפוז להפסקת תפוזים,משם נחזור לגוגל ונסיים באתרי הפורנו XDDD
סתם סתם XD
בנתיים אני צריך אישורים מההורים לטיול בגוגל
אה ואני יהיה המדריך כי רותם ילך לקייטנה השנייה שלו אבל רותם ייצטטרף אליינו בהרצעה של הגוגל ארף!
אחרי זה היה עוד אחת
טוב יאללה אני נרשם
רגע יש הפסקת חדר כושר באמצע?
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'> משפט חכם לחיים:
הבנים נים נים
הבנות נות נות</span>
נשמע אחלהOriginally posted by sai@Jul 8 2007, 09:45 PM
של אינטרנט-זה התוכנית.
סתם סתם XD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)