בו נשיר יום אחד תקעתי בחורה ויום אחד תקעתי נוד וזה היה כיף יפה ונורמאלי ואני לא זוכר את האמשך
בו נשיר יום אחד תקעתי בחורה ויום אחד תקעתי נוד וזה היה כיף יפה ונורמאלי ואני לא זוכר את האמשך
כנס לנושא שפתחתי בעג"ת !!!
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
לא יפה סורי ותשיר כזת ניניניניני המחבל ניניניניניני בעל שם יפה אבל הוא לא אוהב אותו ניניניניניני אוהב את Ninetails ניניניניניניניניניניניניייייייייננננננננינינינינינ י בוא תעזור לי בסוני!
מישהו ראה מיאמי וואיס?
בוא נראה אותך עושה שינוי סוג מחדש לאודיש, אני ציירתי ויצרתי את הגוונים ...Originally posted by Blaziken King@Jul 7 2007, 07:58 AM
לא יפה סורי ותשיר כזת ניניניניני המחבל ניניניניניני בעל שם יפה אבל הוא לא אוהב אותו ניניניניניני אוהב את Ninetails ניניניניניניניניניניניניייייייייננננננננינינינינינ י בוא תעזור לי בסוני!
מישהו ראה מיאמי וואיס?
אז תאמין לי שזה יותר טוב מה שאתה חושב !
ותתחבר לפוקימון קראטר !!!
:angry:
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
מה אתה מתרגז ולמה אתה לא רוצה ICQ?!??!?!?!?!?!?!???? ??????!!!!!!!!! ;!!!!!?????!!!? 3;??!?!??!!!!!?!?& #33;?!?!?! קודם תענה ואז אני אתחבר?!!?!?!?!?!?!??&# 33;?!?!??!?!?!
לא.Originally posted by Blaziken King@Jul 7 2007, 08:02 AM
מה אתה מתרגז ולמה אתה לא רוצה ICQ?!??!?!?!?!?!?!???? ??????!!!!!!!!! ;!!!!!?????!!!? 3;??!?!??!!!!!?!?& #33;?!?!?! קודם תענה ואז אני אתחבר?!!?!?!?!?!?!??&# 33;?!?!??!?!?!
למה?
ככה ...Originally posted by Blaziken King@Jul 7 2007, 08:04 AM
למה?
אתה מתחבר ?! עם לא אז אני לא עושה נגדך קרב ...
1.אתה יכול להביא לפה קישור?
2.רוצה מסן?
בוקר טוב...
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
בוקר ...Originally posted by sai@Jul 7 2007, 09:19 AM
בוקר טוב כולם
בוקר טוב סאי.Originally posted by sai@Jul 7 2007, 09:19 AM
בוקר טוב כולם
בוקר טוב כולם D:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
בוקר טוב ...Originally posted by Dj Xeno@Jul 7 2007, 10:10 AM
בוקר טוב כולם D:
כולכם מוזמנים להסתכל בנושאים שפתחתי בעג"ת ...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)