התשובה לכך היא שזוהי סדרת אנימציה ובסדרה כזו אף פעם לא מתים מהתקפות כאלה,רק נפצעים פחות או יותר לזמן מה ונרפאים.יש כאלה שבתוך 5 דקות XD ויש כאלה שתוך יום XDDDD
בקיצור שמה זה לא המציאות ולכן החוקים הם שונים XD
למה פוקימונים לא מתים? יש לזה הסבר פשוט מאוד: הסדרה הזאת מכוונת לילדים קטנים כי הכי קל לעשות עליהם כסף.
אבל בסרטים ובמנגה פוקימונים כן מתים לפעמים.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
כמו שאמרתי, בסרטים ובמנגה כן קורה שפוקימונים או אנשים מתים:Originally posted by haunter@Feb 11 2009, 02:48 PM
טוב אבל בפוקימון היה מצב אחד שפוקימון כמעט מת,בסרט הרביעי-"פוקימון לנצח" סלבי טכנית היה מת לפני שהסלבים האחרים באו מהעתיד
אבל יש סוג אחד של פוקימונים שלא אמורים למות,פוקימוני רוח רפאים,הם כבר רוחות רפאים,זאת אומרת שהם לא יכולים למות=]
# בסרט הראשון:
- המדענים שיבטו גם צ'ארמנדר, בלבזור, סקווירטל וילדה קטנה, חוץ ממיוטו כל השיבוטים מתו.
- הסיבה שמלכתחילה המדענים עסקו בשיבוט זה כדי להחיות את הילדה הקטנה (הבת של המדען הראשי) שמתה.
- כשמיוטו פוצץ את המעבדה הוא הרג את כל המדענים.
# בסרט הרביעי:
סלבי מת, ואז הוחזר לחיים.
# בסרט החמישי:
- לטיאס ולטיאוס הם הילדים של לטיאוס האבא שמת לפני תחילת הסרט.
- לטיאוס שכיכב בסרט גם מת בסוף.
# בסרט השמיני:
- בתחילת הסרט אהרון הגיבור מת.
- בסוף הסרט לוקאריו מת.
*לא זוכר עוד מקרים של מוות בסרטים.
# במנגה:
- בסאגת קאנטו יש פרק שמלא עם מגדל שמלא בפוקימוני רוח אבל גם ברוחות של פוקימונים פשוטים שמתו.
- בסוף סאגת הואן, בקרב בין גראודון, קייוגר ורייקואזה, נורמן (מנהיג מכון 5, סוג רגיל) מת (חבר שלי סיפר לי.
*לא ידוע לי על עוד מקרים של מוות במנגה.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא בטוח שפוקמוני מים מיצרים מים בתוך הגוף שלהם,
קראתי במנגה POKEMON ADVANTURES שלבלסטויס נגמר כל המים...
אז זה לא בטוח בכלל כל הקטע הזה אבל אפשר לשער השערות
זה שלבלסטויז נגמרו כל המים זה לא אומר שהוא לא מייצר אותם, יכול להיות שהוא מייצר אותם בקצב מסוים ואז אם הוא משתמש בהרבה מים בבת אחת אז נגמרים לו ואח"כ מתמלאים מחדש.
ברמה 16 אני מתפתח
וזה לא נכון מה שאמרתה על הסרט הראשון
כל הפוקימונים המשובטים לא מתים בסוף...
עובדה שבסרט מיוטו חוזר או מכה שנית לא זוכר...
כל השיבוטים חיים באי משלהם,
בסוף הסרט הראשון כל הפוקימונים המשובטים נלחמים עם המקוריים
ואז אש מפסיק אותם ואז מיוטו משתמש בכוח על חושי
ומרים את כל הפוקימונים המשובטים ולוקח אותם לאי.
אז הם לא מתים.
הם כן מתים, מיוטו פשוט שיבט אותם מחדש.Originally posted by Floop@Feb 11 2009, 05:42 PM
וזה לא נכון מה שאמרתה על הסרט הראשון
כל הפוקימונים המשובטים לא מתים בסוף...
עובדה שבסרט מיוטו חוזר או מכה שנית לא זוכר...
כל השיבוטים חיים באי משלהם,
בסוף הסרט הראשון כל הפוקימונים המשובטים נלחמים עם המקוריים
ואז אש מפסיק אותם ואז מיוטו משתמש בכוח על חושי
ומרים את כל הפוקימונים המשובטים ולוקח אותם לאי.
אז הם לא מתים.
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)