Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    פוקימון צינוק מיסטורי - העולם החדש

הקדמה

הסיפור מדובר על פוקימון צינוק מיסטורי אבל שונה לגמרי מהמשחק.
    זהו הסיפור הראשון שלי ואני משתדל לכתוב פרקים בערך קצת ארוכים אז בקשר לתגובות בבקשה להתחשב בזה.אבל בכל מקרה אני מבקש אל כל טעות קטנה שיש תגיבו כי אני רוצה לשפר כל פרק יותר.

הפרקים

פרק מספר 1 - התחלה מרעישה
    פרק 2 – לנצח או להפסיד : הקרבות הגדולים מתחילים כאן

מדריך דמויות

צ'ימצ'אר
    מידע: צ'ימצ'אר הוא פוקימון נמרץ שרוצה לפתוח צוות הצלה.
    מתקפות שהתגלו:להביור,כדור אש,שריטה

פיפלופ
    מידע: פיפלופ הוא פוקימון חכם שרוצה לפתוח צוות הצלה.
    מתקפות שהתגלו:קרן בועות,אקדח מים,ניקור,

טרטויג
    מידע:טרטויג הוא פוקימון עקשן שרוצה לפתוח צוות הצלה.
    מתקפות שהתגלו:עלי תאר,הצלפת גפן,מבט.

סאלאמנס
    מידע:סאלאמנס הוא ראש העיר הנכוחית בא חיים גיבורנו.
    מתקפות שהתגלו: - לא התגלו -

2. משתמש מנוסה
    פרק מספר 1 – התחלה מרעישה

היה זה בוקר שטוף שמש רגוע ושליו , אבל זהו יום מיוחד מאוד מפני שבדיוק ביום הזה מנסים פוקימונים חבבים לפתוח את צוותי ההצלה שלהם ולעזור לפוקימונים במצוקה , ולמה בדיוק ביום הזה בגלל שהיום הוא "פסטביל צוותי ההצלה" מועצת הפוקימונים פותחת את הפסיטבל כדאי לראות מי מהפוקימונים מתאים לפתיחת צוות הצלה ולעזור לעולם הפוקימונים. אבל עכשיו אחרי ההסברים בואו נתחיל בסיפור.
    ראש העיר סאלמנס מגיע ופותח את הפסטיבל ואומר:יש 3 תחרויות ואני מקווה שרבים ממכם יצליחו בהן ויוכלו חפתוח צוות משלהם. לאחר הכרזה זו מתחילים התחריות והתחרות הראשונה היא:
    "תחרות המהירות - ריצה של 1000 מטרים – ק'מ אחד"
    יש 30 מתמודדים בתחרות ובינהם גיבורנו צ'ימצ'אר פיפלופ וטרטויג שרוצים לפתוח צוותי הצלה משלהם. שופט התחרות הראשונה יהיה שיפטרי ואזור התחרות הוא היער הגדול. שיפטרי מתחיל את התחרות ואומר: היכון הכן וצאו לדרך ! , המתחרים רצים במרץ ומנסים לא להיכשל במכשולים ואוו אחד המתחרים נפל איזו מחיצה נראה שאוניקס לא הצליח. המתמודדים ממשיכים לעבר הנחל ומנתרים מעליו והנה עוד שני מתמודדים שנפסלו ולא הצליחו לנתר מעל הנהר מזל רע לאחים ג'ידוד. והמתחרים ממשיכים ונראה שמצב של גיבורנו טוב צ'ימצ'אר במקום השלישי פיפלופ בחמישי וטרטויג במקום השישי והתחרות נמשכת ואיזו קרב צמוד ועכשיו המתמודדים הגיעו לאזור פצצות העשן בעץ הגדול ואף אחד לא רואה כלום רק שיזהרו ולא יפלו למלכודות וואו ! איזה הפלה עוד 5 מתחרים נלכדו במלכודות חבל מאוד המתמודדים ממשיכים בתחרות וכבר 8 מתחרים נפסלו המתחרים עברו 600 מטרים והעשן התפזר ואיזו הפיכה במצב צ'ימצ'אר פיפלופ וטורטויג רצים במהירות ועוקפים את כולם והם נמצאים בשלושת המקומות הראשונים ונשאר להם רק עוד 100 מטרים לסיום התחרות. כל המתמודדים רצים במהירות מפני שיש רק 20 מקומות בסוף וגיבורנו סימו את התחרות צ'ימצ'אר במקום הראשון פיפלופ במקום השני טרטויג במקום השלישי ועוד 17 מתחרים שעברו את השלב הראשון
    ועכשיו לאחר התחרות ההשניההו היא:
    "תחרות הידע – שאלון של שאלה אחת לכל אחד"
    יש 20 שאלות שאלה לכל מתחרה כל מי שיענה נכון יעבור לשל הבא וכל מי שלא יפסל. ושופט התחרות הוא קאקטון ועכשיו מתחילים השאלה הראשונה מופנת לצ'ימצ'אר והשאלה היא שאלה מתמטית: כמה זה 124X12
    התשובה של צימצ'אר היא : 1488 מפני ש-2 כפול 124 שווה ל 248 ועשר כפול 124 שווה 1,240 ו1240 ועוד 248 שווה 1488 וקאקטון עונה שהתשובה נכונה כל הכבוד לצ'ימצ'אר ועכשיו שאלה של ידע רחב לפיפלופ והשאלה היא: כמה פוקימונים יש בעולם הפוקימונים
    התשובה של פיפלופ היא: בעיקרון 493 על פי הספרים אבל יש פוקימונים בעלי צורות שונות ולכן במקור 493 וקאקטון אומר שהתשובה נכונה מאוד יפה פיפלופ ועכשיו לשאלה הבאה שאלה על תחום הפירות והשאלה היא: איך קוראים לפרי בעל המעלה קצת חיים והוא בעל כל הטעמים האפשריים?
    התשובה של טורטויג היא אורן ברי והתשובה נכונה יפה טורטויג ועכשיו לאחר עוד 17 שאלות נפסלו רק 5 מתחרים ועכשיו מגיעים לתחרות האחרונה והתחרות היא :
    ההמשך יבוא......
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

אני מקווה שאהבתם כי אני לא בטוח שזה טוב כי זה סיפור ראשון שלי אבל בכל מקרה תגובות בבקשה

3. משתמש מנוסה
    ממש טוב&#33; אולי זה יהיה הרעיון לגרסה נוספת של צינוק מיסטורי&#33;10/10&#33;&#33;&#33;>_<
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by gilleht@Jan 31 2009, 04:24 PM
    ממש טוב&#33; אולי זה יהיה הרעיון לגרסה נוספת של צינוק מיסטורי&#33;10/10&#33;&#33;&#33;>_<
    תודה רבה זה הסיפור הראשון שלי נראה לי שעוד היום יהיה פרק מספר 2 ותודה שוב

5. משתמש מנוסה
    סיפור טוב אל תעשה שכל המיתמודדים יפסלו חוץ מפיפלאפ צ&#39;ימצ&#39;אר וטרטוויג כדי שיהיה צוות הצלה מתחרה
    תלחצו על הביצים של הפוקימונים:
    [

6. משתמש מנוסה
    duskull

לא התכוונתי לזה

ולכולם מצטער שלא פרסמתי פרק אתמול פשוט לא יכולתי במחשב אז לפיצוי עכשיו אני כאן והנה פרק חדש ארוך יותר ומשופר:

פרק 2 – לנצח או להפסיד : הקרבות הגדולים מתחילים כאן

בפרק הקודם:
    גיבורנו ניכנסו לתחרות כדאי להקים צוותי הצלה משלהם הם עברו את השלב הראשון והשני ועכשיו הם ועוד 12 פוקימונים עברו את השלב 2 ועכשיו הגיע הזמן להתחיל את הפרק ואת השלב השלישי:
    עכשיו מגיעים לתחרות האחרונה והתחרות האחרונה היא:
    "תחרות הכוח – קרבות ללא כוחות"
    ועכשיו לתחרות האחרונה בה השופט הוא פריימר , ופריימר מחלק אל פי הגרלה מספרים אשר קובעים מי נלחם נגד מי
    פרימר: ועכשיו לקרב הראשון: אבסול נגד פיקאצ&#39;ו צאו &#33;
    אבסול משתמש בהמון כוח ויוצר כדור צל ענקי ושולח אותו לפיקאצ&#39;ו ופוגע בו ישירות מרוב העוצמה פיקאצ&#39;ו נפגע ישירות ועף אחורה נתקע בעץ ושבר אותו , ויצא מחוסל לגמרי
    *המנצח הוא אבסול*
    והקרב השני: טורטויג נגד סקוירטל , תתחילו &#33;
    טורטויג מתחיל את הקרב ושולח עלי תאר לעבר סקוילטר ופוגע ישריות אך סקוירטל לא נכנע הוא רץ במהירות אל טורטויג ומשתמש בהפלה שמפילה את טורטויג על הריצפה וטורטויג משתמש בהצלפת גפן ומצליף בסקוילטר בראש ופוגע בו קשה סקוילטר מנסה להתאושש ושולח בועות אל טורטויג ומיד אחרי זה אקדח מים טורטויג נפגע אבל לא ממש רציני הוא משתמש במבט אל סקוירטל וסקוילטר מפוחד והוא לא מצליח לזוז וטורטויג מסיים את הקרב אם עלי טאר ומנצח את טורטויג
    *המנצח הוא טורטויג*
    והקרב השלישי: סויפר נגד ספינארק תתחילו את הקרב &#33;
    ספינארק מתחיל את הקרב ושולח חוד רעיל על סויפר החוד פוגע אך אין השפעה אל סויפר מפני שהוא פוקימון רעל ולאחר ההתקפה סויפר טופס את ספינארק וחונק אותו ספינארק נחנק אך שולח חוט דביק אל פניו של סויפר והוא לא רואה כלום ספינארק משתחרר ודוחף את סויפר אל אחד העצים אך סויפר מוריד את החוט הדביק ומתמש בהצלפת זנב על ספינרק שפוגעת בו קשה ואז בנשיכה שמחסלת אותו.
    *המנצח הוא אקנס*
    עכשיו לקרב הרביעי: פיפלופ נגד מגבי , תתחילו &#33;
    פיפלופ משתמש בקרן בועות ופוגע במגבי ישירות אך מגבי מגיב בלהביור שלא פוגע ממש טוב ובשריטה שמפילה אותו פיפלופ קם מהר ומשתמש באקדח מים אל מגבי ופוגע בו ישירות בפרצוץ מגבי שוכב כמעט מחוסל אך קם מתעצבן ומוציא חימום יתר שפוגע ישירות בפיפלופ ופוגע די חזק פיפלופ עומד בקושי מתעצבן משתמש בניקור מעיף את מגבי אחורה ואז באקדח מים ממש חזק שמחסל את מגבי ומפיל אותו על הריצפה.
    *המנצח הוא פיפלופ*
    והנה הקרב החמישי: גלמיאו נגד מיאו, קדימה תתחילו &#33;
    גלמיאו משתמש בהפלה ומיד אחר כך בשריטה מיאו מחזיר לו בסריטה וגלמיאו משתמש בכדור צא ופוגע ישירות במיאו מיאו נופל אבל קם ומשתמש בשריטה כפולה גלמיאו נפגע ומחזיר למיאו בשירטה כפולה ובהפלה מיאו קם עייף ומתמש בשריטה גלמיאו נפגע ומתעצבן ושולח כדור צל פוגע במיאו ומחסל אותו.
    *המנצח הוא גלמיאו*
    ועכשיו לקרב השישי והאחרון: צ&#39;ימצ&#39;אר נגד גלום.
    צ&#39;ימצ&#39;אר תוקף בלהביור ופוגע בגלום ישירות גלום מחזיר לו בשאיבת חיים אבל בכל מקרה פצוע מההלהביור וצ&#39;ימצ&#39;אר פוגע בגלום בעזרת שריטה בפנים הוא קופץ למעלה נוכת מאחורי גלום ושלוח להביור גולם נראה מותש אבל דוחף את צ&#39;ימצ&#39;אר ושולח אליו זריע שיתוק צ&#39;ימצ&#39;אר נפגע ולא יכול לזוז ובינתים גלום פוגע בצ&#39;ימצ&#39;אר באזרת שאיבת חיים לבסוף צ&#39;ימצ&#39;אר משתחרר ומותש נורא הוא מתעצבן ושולח כדור אש ענקי ופוגע ישירות בגלום ומחסל אותו.
    *המנצח הוא צ&#39;ימצ&#39;אר*
    ועכשיו לסיום התחרות הסיבוב הבא והאחרון מתחיל &#33;
    ההמשך יבוא ......
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    איך היה הפרק אהבתם? יאלה תגובות

7. משתמש מנוסה
    מגניב....
    ופעם הבאה תוסיף תמונות&#33;OK.?
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by gilleht@Feb 2 2009, 08:29 PM
    מגניב....
    ופעם הבאה תוסיף תמונות&#33;OK.?
    אוקיי אני אשתדל ותודה רבה על התגובה

9. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    אך סויפר מוריד את החוט הדביק ומתמש בהצלפת זנב על ספינרק שפוגעת בו קשה ואז בנשיכה שמחסלת אותו.
    *המנצח הוא אקנס*
    זו טעות, המנצח צריך להיות סוויפר.
    אז ככה:
    פרקים מאוד קצרים
    קרבות מאוד קצרים
    אין מתח, מה שיגרום לקורא להמשיך ולקרוא את הסיפור, אתה חייב לעבוד על המתח, על האורך ועוד משהו אחד..
    העלילה לא טובה, לא אהבתי, כדי לך לעבוד על עלילה יותר מורכבת
    מקווה שתשתפר
    ושלא נעלבת מהביקורת D:
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by WolfMan@Feb 2 2009, 09:05 PM
    זו טעות, המנצח צריך להיות סוויפר.
    אז ככה:
    פרקים מאוד קצרים
    קרבות מאוד קצרים
    אין מתח, מה שיגרום לקורא להמשיך ולקרוא את הסיפור, אתה חייב לעבוד על המתח, על האורך ועוד משהו אחד..
    העלילה לא טובה, לא אהבתי, כדי לך לעבוד על עלילה יותר מורכבת
    מקווה שתשתפר
    ושלא נעלבת מהביקורת D:
    לא נעלבתי *זה הסיפור הראשון שלי חח כמובן שאני לא יצליח בהתחלה אבל אני אנסה להשתפר.

11. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    עוד משהו
    הרעיון של צינוק מסתורי זה רעיון נחמד
    נראה לאן הסיפור יתפתח =]
    וכדי שתשנה את הטעות
    ε(●̮̮̃•̃)з

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by WolfMan@Feb 2 2009, 09:08 PM
    עוד משהו
    הרעיון של צינוק מסתורי זה רעיון נחמד
    נראה לאן הסיפור יתפתח =]
    וכדי שתשנה את הטעות
    אוקיי אני אנסה מחר פרק 3 100%

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Yust@Feb 2 2009, 08:15 PM
    והנה הקרב החמישי: גלמיאו נגד מיאו, קדימה תתחילו &#33;
    גלמיאו משתמש בהפלה ומיד אחר כך בשריטה מיאו מחזיר לו בסריטה וגלמיאו משתמש בכדור צא ופוגע ישירות במיאו מיאו נופל אבל קם ומשתמש בשריטה כפולה גלמיאו נפגע ומחזיר למיאו בשירטה כפולה ובהפלה מיאו קם עייף ומתמש בשריטה גלמיאו נפגע ומתעצבן ושולח כדור צל פוגע במיאו ומחסל אותו.
    *המנצח הוא גלמיאו*
    פרק טוב אבל כדור צל לא אמור לפגוע במיאו כי הוא סוג רגיל
    תלחצו על הביצים של הפוקימונים:
    [

14. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    ניכנסו
    נכנסו*

טורטטויג
    טרטוויג*

סקוילטר
    סקווירטל

ישריות
    ישירות*

הריצפה
    הרצפה*

טאר
    תער*

סויפר
    סוויפר*

ומתמש
    ומשתמש*

פיפלופ
    פיפלאפ*

בפרצוץ
    בפרצוף*

בשירטה
    בשריטה*

מההלהביור
    מהלהביור*

נוכת
    נוחת*

ובינתים
    ובינתיים*

באזרת
    בעזרת*

רק רפרוף קצר וגרמת לי לא לרצות לקרוא את הסיפור.
    אין מתח, רק תוקף ונפגע תוקף ונפגע.
    אין הפסקות, אין שום דבר מעניין, הרבה שגיאות וכתיבה לא סיפורית.
    זה בסדר כי זה הסיפור הראשון שלך =]
    אני פה כדי לעזור לך אם תרצה~ ^_^
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

15. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    שגיאות כתיב.
    נורא קצר וחסר תוכן.
    קרבות לא הגיוניים.
    אין מתח ודרמה.
    רעיון לא הכי מקורי אבל לא משנה...

[=
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •