Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. מורחקים
    ובכן,אני רוצה להשלים את הפוקידע ואני ביהלום.
    אני כבר יודע שבשביל זה אני צריך את האינטרנת האל חוטי הזה.
    אז השאלה שלי היא איך עושים אתה? צריך לקנות מכשיר מיוחד? או שכבר יש לי את זה בds שלי?
    אני משחק בds אמיתי.
    וחוץ מזה יש לי ברקת בגרמנית.
    אני יכול להעביר בינו לבין היהלום שלי שהוא באנגלית?

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אתה חייב לקנות מכשיר מסוים - מתאם אל-חוטי, ברשת חנויות "באג" זה עולה איזה 200 שקל, אתה יכול לחפש את זה גם בחנויות טכנולוגיה אחרות.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Jan 31 2009, 10:27 AM
    אתה חייב לקנות מכשיר מסוים - מתאם אל-חוטי, ברשת חנויות "באג" זה עולה איזה 200 שקל, אתה יכול לחפש את זה גם בחנויות טכנולוגיה אחרות.
    מה אתה מבלל את השכל?לא צריך שום מכשיר אתה צריך שיהיה לך ראוטר(טוב זה סוג של מכשיר P, עכשיו אתה ניכנס לההגדרה השלישית בהתחלה, ומחכה שיהיה לך חיבור של וי פי.עכשיו שאתה מקבל את החיבור יהיה לך את הקוד חבר שלך ואז תוכל.
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    מה אני מבלבל את השכל?? המתאם שדיברתי עליו זה הראוטר...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    מתחיל מזה שיש הרבה סוגי משדרים לרוב האנדים יש ראוטר אל-חוטי כמוני
    ויש כאלה שהראוטר שלהם לא תומך חיבור אז הם צריכיםמתאם קטן שמתחבר לusb

אני אשים תמונה של אחד תיקני שניטנדו מוכרים
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean&#39;s FC</span></span>
    <span style=\'color:blue\'>
    יהלום
    1290-1661-5822

פלטינום אנגלית
    4640-4777-4335

פלטינום יפנית
    2879-5205-7081

זהב יפנית
    3695-9279-7360

pokemon battle revolution
    1548-5274-5147

</span></span>
    </span>

6. מורחקים
    אהה ראוטר יש לי... זה אותו מכשיר שאפשר לגלוש איתו באינטרנט בכל המחשבים בבית כשאר הוא דלוק ויש מין נטב כזה נכון?
    אם ככה אז למה זה אף פעם לא מראה לי עוד אנשים בחדר הזה של ההחלפות?
    כי הרי לפי מה שאצם אומרים אני הייתי 100%...

7. משתמש מנוסה
    כי אתה צריך קוד לדעת את הקוד החבר שלך.ושתחליף אם חבר שלך הוא נותן לך את הקוד חבר שלו ואתה את שלך, ואז אתה רושם אותו מתחבר וזהו מחליפים או נלחמים.
    אז יאללה תוסיפו..

8. מורחקים
    וואי תלמד עברית לקח לי שעה להבין את מה שכתבת...
    פחח בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי לעשות ניסיון?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by lookscivoker@Jan 31 2009, 06:05 PM
    וואי תלמד עברית לקח לי שעה להבין את מה שכתבת...
    פחח בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי לעשות ניסיון?
    לול לילמוד עברית?אני משחק בDS כבר שנה ועלק ללמוד עברית גם בוא ניראה אותך ביכלל יודע עברית.חושב שאני לא מבין?חח הצחקת אותי..אני כבר משחק ביהלום ופלטינום חצי שנה עוד מעט..
    אז יאללה תוסיפו..

10. מורחקים
    כי אתה צריך קוד לדעת את הקוד החבר שלך&#39;ושתחליף אם חבר שלך הוא נותן לך את הקוד חבר שלו ואתה את שלך, ואז אתה רושם אותו מתחבר וזהו מחליפים או נלחמים.
    וזה באמת נראה לך תקני??? :blink:

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by lookscivoker@Jan 31 2009, 06:19 PM
    כי אתה צריך קוד לדעת את הקוד החבר שלך&#39;ושתחליף אם חבר שלך הוא נותן לך את הקוד חבר שלו ואתה את שלך, ואז אתה רושם אותו מתחבר וזהו מחליפים או נלחמים.
    וזה באמת נראה לך תקני??? :blink:
    כן אם תבין אז תדע X:
    שתבין תגיד לי..לא אכפת לי שזאת הודעת ספאם..D:
    אז יאללה תוסיפו..

12. מורחקים
    אוקי אז זה מה שאתה אותה:
    אני צריך קוד בכדי שחבר שלי ייתן לי קוד.
    חבר שלי ייתן לי קוד של חבר שלו ואז אני אתן לו את שלי.
    ואז ני רושם אותו ומחליפים או נלחמים.

בכל אופן דיי כבר עם הספאמים אני לא מקבל תשובות דיי מנהלים לא לנעול בבקשה.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •