לא הבנתי,אתה מסכים שעם יארגנו את זה טוב יהיה על זה פורום או לא?Originally posted by ROTEM@Jul 8 2007, 07:44 PM
סאי , אפשרי.
לי לא עובד כי אני על רשת אלחוטית.
ככה שאין לי איפי משלי.
-------
אוקי יש לזה פיטרון,המצי.
מממ אפשר לפתוח פורום אבל רק אם הקהילה שלו תהיה לפחות 5-6 ילדים אחרת אין טעם.
כרגע ברור שלא,אני ודי ג'י צריכים לעשות כמה ניסיונות כדאי לראות עם פשר להחליף וכאלה על רובי ספיר ואדום וירוק...Originally posted by ROTEM@Jul 8 2007, 08:14 PM
מממ אפשר לפתוח פורום אבל רק אם הקהילה שלו תהיה לפחות 5-6 ילדים אחרת אין טעם.
אחרי זה אולי אני יארגן ליגה וכאלה 0= זה יכול להיות מגניב [=
צונזר
מאוד נחמד!
לא חייבים לפתוח לזה תת-פורום, אני מציע שפשוט כשהפורום של הבאטלים שsai עובד עליו אז תכניס שם נעוץ מידי חודש שבו תתקיים הליגה, ולא יגידו מראש על איזה משחק היא תהיה, רק בהכרזה על פתיחת הליגה והתחלת המשחק יגידו כדי שמשתמשים לא ירמו.
בסוף החודש יתחילו הקרבות ובין קרבות יהיו לשאר המשתמשים הזדמנות להתאמן...
אוףףף חח אני משחק עם Roei מהפורום , עשינו הכל לפי המדריך , אבל אז אנחנו מפעילים תמשחקים רובי ולא קורה שום דבר.
אני רוצה לנסות שוב עם מישהו.
אם יש למישהו כוח אז שיבוא למסן =]
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אני רוצה לנסות משחק אחד , אבל מחקתי תתוכנה כי לא הצלחתי נגד חבר שלי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)