אם יש מישו שיודע איך באמת הופכים פוקימון לשמח אבקש פירוט ומזה בדיוק הממתקים האלה שגורמים לו להיות שמח ? תודה לכל העונים
ד"א אם מישו יוכל להגיד לי איך אני משנה את הימים או את השעות בגמבוי אודה לו מאוד
כדי להפוך פוקמון להיות שמח צריך
לספר אותו במעבר התת קרקעי שמיתחת לעיר גולדנרואד
לתת לו כלציום וכל מיני דברים מסוגו
אם מישתמשים איתו בקרב ולא להחליף אותו ולא להפסיד איתו בקרב
ורצוי ליתפוס אותו אם כדור ידידות (מאפריקוט ירוק נידמה לי) ברמה כמה שפחות נמוכה
ואם לא אז לגדל אותו מביצה
ספוילר
כלציום זה סוג של ויטמין, יש 6 סוגים:
(כל ויטמין מחזק אחד מהסטאטים של הפוקימון בנקודה אחת)
1) כלציום - Calcium (סידן) - התקפה מיוחדת
2) פרוטאין - Protein (חלבון) - התקפה
3) קארבוס - Carbos (פחמן) - מהירות
4) איירון - Iron (ברזל) - הגנה
5) זינק - Zinc (אבץ) - הגנה מיוחדת
6) HP אפ - HP up (מעלה בריאות) - בריאות
כל פעם שפוקימון שותה ויטמין הוא נהיה קצת יותר שמח.
דרכים נוספות לשמח פוקימון: (כבר אמרו לפניי)
1) לקחת אותו לקבל תספורת בטיילת התת-קרקעית בעיר גולדנרוד (אפשר להסתפר רק פעם ביום)
2) לשים אותו ראשון בשישייה
3) לא להפסיד איתו (אין לי מושג בקשר ללהחליף אותו)
4) ללכוד אותו בכדור חברות (Friend ball) שעשוי מאפריקורן ירוק
5) להעלות אותו רמות
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)