הנה:
ת"ב !!!
וציון לא חובה ...
פשש
חמוד ביותר D:
למרות שלא אהבתי ממש את הורוד =\ תנסה לעשות עם צבע אחר שם..
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
תודה =]Originally posted by Dj Xeno@Jul 7 2007, 10:15 AM
פשש
חמוד ביותר D:
למרות שלא אהבתי ממש את הורוד =\ תנסה לעשות עם צבע אחר שם..
אבל זה אמור להיות ורוד כחי זה דובדבן ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
תודה =]Originally posted by crazy frog@Jul 7 2007, 10:27 AM
נחמד,נחמד ביותר...
יפה,יפה ביותר.
חחח...
סתם,ממש יפה!
קווי המתאר בעלים הוא אותם צבעים של העלים עצמם??
חלק מהצבעים הכהים של העלה נחשבים גם כקווי המתאר, מבין ?תסתכל בפוקימונים ותראה שאני צודק ...
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
תודה רבה =]Originally posted by shadow@Jul 8 2007, 06:38 PM
יפה מאוד! רק חבל שהוא דומה נורא לצ'ירובי... חסרים קווי מתאר שחורים בעלים....בשינוי סוג מחדש אפשר להשאיר את הצבעים שהיו פעם, אתה ממש יצרתה פייקמון.
8/10
אני חושב שאני אשלח את זה לשינוי סוג מחדש/פייקמון ערוכים בתחרות גרפיקה ...
וגם הפיקסול לא הכי משהו (של העלים) ואבל תודה ...
זה אודיש 0_0?
אמ... יפה, בכול אופן שפר קוי מתאר וזהו... אני חושבת...
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><u>קרידיט על החתימות:</u>
קרידיטים על החתימות המדהימות שבחתימה המתחלפת:
לאוהד, לגל, BoolBool לאילון ולאליאב! עשיתם עבודה מדהימה!
וקרידיט לאריאל כי לא יפה להוריד את הקרידיט שלו רק בגלל שיש לי עכשיו על מה להודות לאליאב!</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>דף העבודות שלי</span>
הראש השמאלי זה הראש של אודיש ... ואיך לשפר קווי מתאר ...Originally posted by Phoenix-girl@Jul 13 2007, 04:36 PM
זה אודיש 0_0?
אמ... יפה, בכול אופן שפר קוי מתאר וזהו... אני חושבת...
אמ... תוסיף קוי מתאר שחורים בעלה הימני. תצבע את קוי מתאר בכדורים שנימצאים ליד העזור שבו יש הצללה בהירה...Originally posted by Shippo@Jul 13 2007, 04:38 PM
הראש השמאלי זה הראש של אודיש ... ואיך לשפר קווי מתאר ...
![]()
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'><u>קרידיט על החתימות:</u>
קרידיטים על החתימות המדהימות שבחתימה המתחלפת:
לאוהד, לגל, BoolBool לאילון ולאליאב! עשיתם עבודה מדהימה!
וקרידיט לאריאל כי לא יפה להוריד את הקרידיט שלו רק בגלל שיש לי עכשיו על מה להודות לאליאב!</span>
<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>דף העבודות שלי</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)