Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    הסרט ה-1 של פוקימון, מתחיל בכך שרואים משלחת מדענים שמחפשת בג'ונגל מאובן של מיו ואז משבטת ממנו את מיוטו שבמהרה משמיד את המעבדה, אבל בין הקטע שבו יוצרים את מיוטו לבין הקטע שהוא מתחיל לדבר עם המדענים, יש קטע מצונזר שמראה את מיוטו כילד קטן ומה עובר עליו בתוך המיכל. הקטע מספק הקדמות והסברים לכמה דברים שקורים בסרט: למה המדען בכלל עוסק בתהליכי שיבוט, דמעות של פוקימונים, הפוקימונים ההתחלתיים שיש עליהם פסים בצבעים שונים, והעיסוק של מיוטו בשאלות קיומיות. לדעתי, הקטע צונזר, ע"י האמריקאים, כי הוא עצוב מידי בשביל ילדים קטנים.
    הנה שני סרטונים:
    הסרטון הראשון (10:21 דקות) מתחיל בסצנה המוכרת של המשלחת בג'ונגל והיצירה של מיוטו, אך ממשיך באותה סצנה מצונזרת של מיוטו הצעיר
    http://www.megavideo.com/?v=4DBV1BPV
    http://www.youtube.com/watch?v=bu9xICyMW1k
    הסרטון השני (1:32 דקות) מראה איפה נגמר הקטע המצונזר ומתחיל הסרט הרשמי
    http://www.megavideo.com/?v=O1095ELT
    תמונה מהספיישל:

נבחרת המשובטים: בלבזור2, צ'ארמנדר2, סקווירטל2, אמבר2 ומיוטו
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

2. משתמש מנוסה
    יש סיכוי שאתה מביא הורדה לקטעים האלו?
    אני לא יכול לראות בגלל שאין לי פלאש במחשב..

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

3. משתמש מנוסה
    אני מחפש את זה ביוטיוב, תגיב כדי שאני אוכל להוסיף בלי לעשות דאבל-פוסט.
    *עריכה: מצאתי ביוטיוב והוספתי להודעת הפתיחה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. משתמש מנוסה
    זה של החלק הראשון, אתה יכול להביא גם לשני אולי?

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ראיתי את זה ממזמן, ואם אני לא טועה זה לא צונזר באנגלית.
    כי אני זוכר שראיתי את זה באנגלית.
    אבל זה לא הגיע לארץ.

יפה שהבאת את זה, אני בטוח שיש הרבה אנשים שלא ידעו על זה.

עריכה:
    הנה קטע מ-bulbapedia על הדבר הזה:

The Birth of Mewtwo (Japanese: Mewtwo no Tanjō) is a CD drama that only appeared in Japan. It was released in 1998, a few months after the premiere of Mewtwo Strikes Back in Japanese cinemas. It was also adapted to an anime special that was dubbed into English. The special appears in the DVD of Mewtwo Returns.
    תרגום:

"הלידה של מיוטו" זה cd בזאנר דרמה שהופיע רק ביפן.
    זה יצא בשנת 1998, חודשים מועטים אחרי השידור הראשון של "מיוטו מכה שנית" (הסרט הראשון של פוקימון) בקולנוע ביפן.
    זה גם אומץ לספיישל באנימה שדובב לאנגלית.
    הספישל הופיע בDVD של "מיוטו חוזר" (הספיישל בג&#39;וטו שבו ג&#39;ובאני מנסה לתפוס את מיוטו)."

6. משתמש מנוסה
    מי שעוד זוכר את הקהילה של האתר הרשמי לשעבר של פוקימון ישראל [www.pokemon.co.il ואחר כך ww.pokemon.org.il] יודע את זה.... אף על פי כן זה מידע שלא הרבה יודעים וכל הכבוד לך שהבאת את המידע והסרטונים&#33;&#33;
    בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)

קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ&#39;ימצ&#39;ר או צ&#39;ימצ&#39;ר קון, איך שבא לכם P:

~~~אני שומר שבת~~~

Yes&#33;&#33;&#33; I&#39;m agreen monkey&#33;&#33; so what

קרדיט לOB מפורום אחר

7. JONY_BOY
    Guest
    לא יאומן יש לי את הסרט המלא בעיברית במחשב ושם הסרט מתחיל שמיוטו מדבר בעיברית היכן אני האם זה יתכן האם כל מה שהיה היה רק חלום ואז הוא שואל למה אבל את הקטע שעכשיו הבאת אין לי

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Feb 3 2009, 07:32 PM
    לא יאומן יש לי את הסרט המלא בעיברית במחשב ושם הסרט מתחיל שמיוטו מדבר בעיברית היכן אני האם זה יתכן האם כל מה שהיה היה רק חלום ואז הוא שואל למה אבל את הקטע שעכשיו הבאת אין לי
    הקטע הזה בהחלט מסביר הרבה.
    עד שראיתי את זה, תמיד חשבתי שהחוויה (שמיוטו שואל את עצמו אם היא אמיתית או חלום) זה הזכרונות של מיו שממנו הוא שובט (פלאש-בק שמראה את מיו עף בנהר ובהרים), אבל הבנתי שהחוויה ההיא היא בעצם המפגש עם הילדה והפוקימונים המשובטים.
    יש גם את הסצנה הראשונה, כשהמשלחת הולכת בג&#39;ונגל, והמדען הראשי מדבר של כך שג&#39;ובאני רק רוצה לשלוט על הפוקימון הכי חזק בעולם אבל הוא (המדען) רוצה הרבה יותר. רק אחרי שרואים את הקטע הזה מבינים מה זה הדבר שהמדען ההוא כ"כ רוצה.
    ברמה 16 אני מתפתח

• JONY_BOY
    Guest
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 3 2009, 08:15 PM
    הקטע הזה בהחלט מסביר הרבה.
    עד שראיתי את זה, תמיד חשבתי שהחוויה (שמיוטו שואל את עצמו אם היא אמיתית או חלום) זה הזכרונות של מיו שממנו הוא שובט (פלאש-בק שמראה את מיו עף בנהר ובהרים), אבל הבנתי שהחוויה ההיא היא בעצם המפגש עם הילדה והפוקימונים המשובטים.
    יש גם את הסצנה הראשונה, כשהמשלחת הולכת בג&#39;ונגל, והמדען הראשי מדבר של כך שג&#39;ובאני רק רוצה לשלוט על הפוקימון הכי חזק בעולם אבל הוא (המדען) רוצה הרבה יותר. רק אחרי שרואים את הקטע הזה מבינים מה זה הדבר שהמדען ההוא כ"כ רוצה.
    אני לא טוב באנגלית מי זאת הילדה הזאת ומה היא קשורה לסרט?

• משתמש מנוסה
    הילדה, אמבר, היא הבת של המדען. היא מתה, והוא ניסה להחזיר אותה באמצעות שיבוט. הוא נהיה אובססיבי בעיסוק הזה שלו, ולכן אשתו, אמא שלה, עזבה אותו. הוא המשיל במחקר שלו, וג&#39;ובאני שמע על זה והציע לו עסקה- כסף כדי לממן את מחקרי השיבוט בתנאי שהם ייצרו גירסה משופרת של מיו שתהיה נתונה לשליטתו של ג&#39;ובאני, המדען הסכים לעסקה כדי שיוכל לראות שוב את הבת שלו. כל המשובטים (אמבר, צ&#39;ארמנדר, סקווירטל, בלבזור ומיוטו) תקשרו זה עם זה בטלפתיה, אבל אז פתאום הפוקימונים ההתחלתיים מתו, ואמבר הבינה שהיא גם תמות עוד שניה, אז היא נתנה למיוטו נאום פרידה מרגש. המוות של חבריו מכניס את מיוטו לסערת רגשות, אז המדענים סיממו אותו אם חומרי הרדמה, וכשהוא התעורר שוב הוא כבר היה גדול.
    ברמה 16 אני מתפתח

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •