איפה ואיך מכינים פוקבלוקים/ פפינים?????..
אם אינני טועה, בעיר הארטהום (מכון פוקימוני רוח), איפה שיש את היכל התחרויות.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
אני מניח שעוד כמה פרטים לא יזיקו לך..
הפופינים והכנתם
הפופינים ממלאים את מקומם של הפוקיבלוקים ממשחקים הדור הקודם, ומטרתם היא להעלות את התכונות של פוקימון.
הפופינים מאוכסנים בתיק הפופינים (Poffin Case)
ניתן לבדוק מידע עליהם בתיק
טעמי הפופינים מעלים את התכונות באופן הבא:
Sweet-Cutness - ורוד
Spicy-Coolness - אדום
Dry-Beauty - כחול
Bitter-Smartness - ירוק
Sour-Toughness - צהוב
הכנת פופינים
את הפופינים מכינים בעיר הארטהום, באחד הבתים.
יש לערבב את נפופין כפי שמראים החיצים, לא לאט מדי ולא מהר מדי.
ככל שהברי ברמה יותר גבוהה, וככל שתכינו אותו יותר טוב כך הפופין יצא יותר טוב: הוא יעלה את התכונות יותר ופחות את ה-Sheen (מגבלת אכילת הפופינים).
האכלת פוקימון בפופין-
![]()
העדפת טעמי פופינים
אם תיתנו לפוקימון שלכם פופין מסוג שהוא אוהב/שונא, המד שהוא מעלה יעלה ב-10% יותר/פחות.
אין קשר לטעם הכללי של הפופין, אלא רק למד הרלוונטי.
למשל, אם הפופין הוא יבש-חריף, והפוקימון אוהב יבש ושונא חריף, הוא יקבל +10% ליופי ממה שהיה מקבל ו-10%- לקוליות מאשר היה מקבל.
ניתן לבדוק את הסוג שהוא אוהב במידע עליו
סוג זה נקבע לפי הטבע שלו. הקשר בין הטבע לבין העדפת טעם הפופין מתואר בטבלה הבאה:
(משמאל לימין: טבע, סוג אהוב, סוג שנוא)
Adamant Spicy Dry
Brave Spicy Sweet
Naughty Spicy Bitter
Lonely Spicy Sour
Modest Dry Spicy
Quiet Dry Sweet
Rash Dry Bitter
Mild Dry Sour
Timid Sweet Spicy
Jolly Sweet Dry
Naive Sweet Bitter
Hasty Sweet Sour
Calm Bitter Spicy
Careful Bitter Dry
Sassy Bitter Sweet
Gentle Bitter Sour
Bold Sour Spicy
Impish Sour Dry
Lax Sour Bitter
Relaxed Sour Sweet
לסוגי הטבע Bashful, Docile, Hardy ו-Quirky אין העדפות (לא לטובה ולא לרעה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)