Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: שאלה wii fii

1. מורחקים
    כדי להחליף בwii fii אני צריך רשת אל חוטית בבית ולעמוד מול חלון?

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    חחח לא, לא מול חלון XD, אתה צריך לעמוד/לשבת ליד הראוטר/המתאם האל-חוטי.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. מורחקים
    אתה לא חייב שזה יהיה שלך אפילו.
    ולזה שמעלי מה אתה חושב שהוא אמר? הוא צדק כי הראוטר לא חייב להיות שלו הוא יכול גם להיות של אחד השכנים רק שלא תהיה לו סיסמא.

4. משתמש מנוסה
    הבית שלי הוא די קטן, ובכל זאת, הוויי-פיי עובד רק כשאני מתחבר אליו מהחדר שבו הראוטר נמצא.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. מורחקים
    כן אבל זה רק אצלך ככה ולא אצל כולם.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by lookscivoker@Feb 5 2009, 05:50 PM
    כן אבל זה רק אצלך ככה ולא אצל כולם.
    לך תדע, יכול להיות לזה קצת שונה אצל כל אחד, ויכול להיות שכשניסיתי להתחבר מהחדר שלי עשיתי איזו טעות.
    ברמה 16 אני מתפתח

7. משתמש מנוסה
    אצלי הראוטר הסלון ואני יכול מאיפה שאני רוצה להתחבר מהבית&#33;אפילו מהחדר הכי רחוק שיש בבית שלי אני מתחבר..
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

8. מורחקים
    אני אומר לכם שזה תלוי בכמה דברים:
    מהירות המכשיר שלכם
    מהירות הראוטר
    זיכרון של הds
    והמיקומים של כולם.
    הראוטר שלי בכלל לא נקלט ואני גולש על חשבון השכנים שלנו.

9. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    יש לך כבר 4 נושאים, תשאל באחד מהם.
    ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •