כותרת + תיאור בבקשה . תודה לעוזרים
אני רוצה אחי.... למחשב...Originally posted by haunter@Feb 10 2009, 08:00 PM
כן,הדבר ביחיד שערכו בזה זה שזה יהיה לגיים בוי אדוונס
רוצה הורדה של זה?
לגיימבוי אדוונס...
תודה מראש...
יש רק למחשב
אני יעשה סדר בעיניינים!
פוקימון Mystery Dungeon-Red Rescue Team זה משחק מקורי של נינטדו לגיים-בוי אדוונס! יש אותו בחנויות, באיזה אזור אתה גר (צריך לדעת כדי שהמששתמשים ידעו לאן להפנות אותך)?
למרות זאת פוקימון Mystery Dungeon-Blue Rescue Team זהו משחק שנועד לNDS! אפשר לחבר בין המשחקים! הרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שRed Rescue Team זה משחק מזויף שפוצפץ מBlue Rescue Team וזה טעות!
ד"א: יש הרבה משחקים מזוייפים לגיים-בוי אדוונס האמיתי! שמעתם פעם על המשחקים Pokemon Chaos Black או Pokemon Shiny Gold? אפשר לקנות אותם לגיים בוי האמיתי!!
מקווה שעזרתי...
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
נו אפשר?? תנו לי כבר צוות הצלה אדום למחשב!!!...
הנה אמרתי לכם לא הבנתי על מה אתם את המוחOriginally posted by yMichael@Feb 12 2009, 07:25 AM
אני יעשה סדר בעיניינים!
פוקימון Mystery Dungeon-Red Rescue Team זה משחק מקורי של נינטדו לגיים-בוי אדוונס! יש אותו בחנויות, באיזה אזור אתה גר (צריך לדעת כדי שהמששתמשים ידעו לאן להפנות אותך)?
למרות זאת פוקימון Mystery Dungeon-Blue Rescue Team זהו משחק שנועד לNDS! אפשר לחבר בין המשחקים! הרבה אנשים מתבלבלים וחושבים שRed Rescue Team זה משחק מזויף שפוצפץ מBlue Rescue Team וזה טעות!
ד"א: יש הרבה משחקים מזוייפים לגיים-בוי אדוונס האמיתי! שמעתם פעם על המשחקים Pokemon Chaos Black או Pokemon Shiny Gold? אפשר לקנות אותם לגיים בוי האמיתי!!
מקווה שעזרתי...
ולהוריד את זה זה קל כמו לכתוב ולמצוא רפידשייר או משהוא כזה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)