טופס הרשמה.
שם:שם אמיתי.
שם משתמש:שם משתמש...
שם דמות:איך קוראים לכם.
דרגה:לא למלות.
צבא:G או E
נשק:בהתאם לצבא.
רקע:4-6 שורות,יותר חופר יותר טוב. כולל את הילדות ולמה אתם בצבא זה.
מראה:חופר!!!
תכונות:3 טובות ו3 רעות.
הערות:
קוד:
שם:
שם משתמש:
שם דמות:
דרגה:
צבא:
נשק:
רקע:
מראה:
תכונות.
הערות:
רשומים 1-6
1.
שם: יוסי
שם משתמש: yossi
שם דמות: ג'ון אריסטור
דרגה:טוראי
צבא: E
נשק: קלשון שטני
רקע: ג'ון היה ילד רגיל לחלוטין , הלך לבית ספר בישראל , למד טוב , היו לו אבא ואמא שמחים ומאושרים , כשהגיע לגיל שתיים-עשרה , התחילה המלחמה הגדולה באירופה בין רוסיה ובעלות הברית שלה וארצות הברית ובעלות הברית שלה , ג'ון היה נער יהודי , אז תמך בארצות הברית , אבל אביו הסתיר סוד נורא , שליוסי לא היה מושג ממנו , אביו היה בצבא הרוסי .
היה זה יום רגיל , דיווחים על פצצות ברוסיה , וטילים בארצות הברית , ג'ון קם בבוקר , ירד מחדרו למטה וישב לאכול קרונפלקס , לפתע אביו קם מן השולחן ואמר , ''ג'ון , אני הולך לעבודה , תשמור על אמא טוב?'' ג'ון הנהן בראשו ככן ואביו הלך לעבודה , ג'ון אמר שלום לאימו והלך לבית הספר .
כשחזר , ראה זוועה שכל אחד היה מקבל ממנה טראומה , אימו הייתה שכובה על הרצפה עם דם , לפתע לאחר שהתעושש מעט , ראה בשולחן המטבח מעטפה , ובה היה כתוב: ''אבא שלך אצלנו , אביך היה מרגל של E אצל הG שאלה אנחנו , אביך בתא מבודד , ואת אימך נאלצנו להרוג , אם תצטרף אלינו , אביך יחייה , אם לא , הוא ימות .
ההחלטה בידך .''
ג'ון כעס , הוא רתח מזעם , לא היה לו שמץ של מושג שאביו היה בצבא הרוסי , ושהצבא שהוא כל חייו תמך בו , יבגוד בו ויחסל את הוריו .
כשג'ון הגיע לגיל שמונה-עשרה , ג'ון החליט לנקום בצבא G , הוא נסע לאירופה למוסקבה , והצטרף לצבא E , במטרה אחת ויחידה , להחזיר את אביו ולחסל את הצבא G , על האבל שנגרם לו והטראומה להרבה שנים .
ג'ון התאמן והתאמן , נילחם בכל קרב אצל הצבא , למזלו עדיין אביו חיי , אבל כל ניסיונות ההצלה שלו נגמרים בכישלון , אך ג'ון לא מוותר , וימשיך עד שישיג את אביו בחזרה .
מראה: גבוה(1.90) , שיער שטני חום , קעקוע של דרקון על גבו , עיניים חומות , חולצה אדומה עם ג'קט שחור , נעלי טימברלנד אפורות , צמיד אדום על היד השמאלית שלו , מכנסי ג'ינס כחולות וקצת קרועות ,
מעט שרירים בבטן וידיים , משקל ( 62 קילו) וצעיף בצבע חום לבן שאימו השאירה לו לפניי מותה .
תכונות: פזיז, עקשן , שחצן , בעל חשיבה נבונה , מושיט יד לאיש בצרה , אמיץ.
הערות: להתקבל בבקשה ^^
2.
שם:לירון
שם משתמש:haunter
שם דמות:צ'אד ג'ונס
צבא:G
נשק:רובה קדוש
רקע:בילדותו צ'אד היה ילד די רגיל,אבל כבר בגיל 12 אמו נפטרה בתאונה,או לפחות זה מה שצ'אד חשב,במציאות אמו נפטרה על ידי חייל מרושע מצבא E,ולצ'אד לא היה שמץ של מושג לגבי זה,כל מה שהוא ידע זה שאמו נפטרה ומאז אביו היה צריך לגדל אותו לבד,כל יום אביו הכין לצ'אד ארוחת בוקר ויצא,אביו של צ'אד היה בצבא וחזר כל יום בשעה 17:00 בדיוק,צ'אד לא ידע בדיוק מה אביו עושה שם,שמה שהוא עשה שם באמת זה להילחם בצבא E המרושע,כמובן שאביו אף פעם לא התלונן ולא אמר לצ'אד אפילו מילה קטנה,כעבור כמה ימים מישהו דפק בדלת,צ'אד רץ לעבר הדלת ואמר:"זה בטוח אבא!"אבל כצ'אד פתח את הדלת חיכה לו מישהו אחר,חיכו לו שני אנשים חסונים עם שרירים שנראים יחסית גדולים,עם חולצה ומכנסיים שחורים ומשקפי שמש,צ'אד די הופתע ואמר:"אהה....שלום,מי זה?"ואז אחד מהאנשים הגדולים התחיל להגיד:"צ'אד ג'ונס?"הוא שאל אותו וצ'אד ענה:"אה..כן למה?"האיש הגדול ענה בפרצוף עם קצת חשש:"צר לי אבל...טוב....אבא שלך נתפס,אני מצטער מאוד!"צ'אד לא כל כך הבין את מה שקורה ואמר:"מה זאת אומרת?נתפס על ידי מי?"שני האנשים הבינו באותו רגע שהוא לא יודע והתחילו לספר לו את כל הסיפור,מסתבר שאביו של צ'אד נתפס על ידי צבא E ומענים אותו שם,,אחד מהאנשים המשיך ואמר:"צר לי מאוד...אבא שלך..הוא...הוא גיבור מלחמה גדול"באותו רגע ירדו לצ'אד דמעות מהעיניים.
כעבור כמה זמן כשצ'אד היה מספיק גדול הוא התגייס לצבא G כדי לנקום את נקמת אביו שהיה גיבור מלחמה ותמיד נשארה תקווה קטנה בלבו שאביו עדיין חי שם בכלא של צבא E.
מראה:עיניים שחורות,שיער חום ועומד כלפי מעלה מהצד הקדמי של השיער,שעון יד שחור של צבא,מבנה גוף די חסון,גובה ומשקל ממוצעים לגילו,כאשר הוא לא לובש את בגדי הצבא הוא בדרך כלל לובש חולצה שחורה עם שרוולים קצרים,מכנסיים די עבות ודי שחורות עם פסים בצבעים כחול ולבן בצדדי המכנסיים וקעקוע של כריש על הגב.
תכונות:יודע לזהות את האופי של האדם שהוא מכיר אותו,לא נוטש אנשים קרובים שהם צריכים אותו,יודע לתכנן תוכנית כמו שצריך,עקשן,לפעמים עושה שטויות סתם שגורמות לו דברים רעים רוב הזמן,בלי סבלנות.
הערות:מקווה להתקבל,ממש השקעתי ברקע
טופס הרשמה:
שם:דן
שם משתמש: ChImChAr- ChAn
שם דמות:דן סילבסטר
צבא:G
נשק:ספר הלחשים הגדול
רקע: דן היה סתם ישראלי שחי בישראל, בתור ילד גילה הרבה ידע בחוכמת הכשפים, ואף מצא ספר עם כשפים הרסניים אך הוא לא גילה לאף אחד, שהרי לפני שבני האנוש גילו את כוחותיהם, היה זה ברור שישתמשו בו למטרות כלכליות. הוריו לא היו בעלי כוחות מיוחדים, ובכלל לא היו מיוחדים, אך הם אהבו אותו מאוד. יום אחד, אבא של דן יצא מהבית מילמל משהו כמו "הלכתי לעבודה", אלה היו המילים האחרונות שדן שמע מאביו האהוב. דן לקח את העלמות אביו קשה יותר מכל משפחתו, והוא חושב שהיעלמו קשור איכשהו לכוחות על טבעיים כל שהם, מפני שהוא התנהג מוזר, כמוהו, כאשר גילה את כוחותיו בפעם הראשונה. באותו לילה, יצאו ונכנסו לחלומו כל מיני שדים, רוחות כסופות, אנשים עם אנרגיה שחורה ולבנה ובראש כל קבוצה: אלוהים והשטן, כולם מרחפים איכנשהוא, בין שמים וארץ. הוא שמע את השטן אומר "מהיום אני אדון לעצמי, נמאס לי לקבל ממך פקודות, אני רוצה לשלוט!!!" אלוהים ענה לו "כרצונך, אך דע לך שכמו שאתה יכול לגייס צבא של אנרגיה שחורה עם יצורי אופל, יהיה לי צבא יותר גדול משלך עם יצורי אור חינניים, בלי שאבקש, מכיוון שלבני האדם יש מוסר והם רוצים את הטוב והאור, ומיכיוון שאני בוראך ואני חכם ממך, אני יודע שעוד ניפגש, על פסגת הר מגידו, ושם עוד אגבור עליך". דן התעורר וחשב שהוא השתגע: 'אלוהים, שטן, אנשים ויצורים עם כוחות מיוחדים?!, מלחמה על הר מגידו?! איפה זה בכלל?! טוב, למען האמת זה רק חלום' חשב ונרדם. כשגדל, אמריקה ורוסיה החלו להלחם, רוסיה רצתה להרוס את העולם ולשלוח את כל העם הרוסי לחלל, שם לא יפגעו, והאמריקנים ניסו לבלום אותם, ישראל היתה בקשרים טובים עם אמריקה והחליטה לעזור לה וכעת דן ראה לנכון לשתף את הצבא בידע הלחשים שלו, ואמר זאת לאחד הבכירים, כעת נודע לו, שבני האנוש גילו את כוחותיהם ומלחמה ענקית עתידה להיתרחש, כעת נזכר בליל העלמו של אביו, בחלום, ובכל המעמד שהיה שם. הוא התגייס וכעת הבטיח לעצמו שהוא יסיים את המלחמה הקדושה והנוראה, או לפחות יעזור לסיימה.
מראה: שיער חום כהה וחלק, גובה ממוצע עיניים שחורות לא גדולות אך לא קטנות, נועל שוקסים שחורים, חולצת טישירט חומה עם כיתוב blue shark ומכנסי חאקי, יש לו G SHOCK שחור שקיבל במתנה מאבא שלו, גוף בעל שרירים בינוניים, משקל קל מאוד יחסית לגילו.
תכונות:[טוב] כושר חשיבה גבוהה, רחמן (אבל אם הוא צריך לנקום הוא הופך לאכזרי), אמיץ [רע] ביישן, קצת פחדן אם מדברים על אי הכרה של אף אחד בשטח אויב, נלחץ מהר במצב של תבוסה.
הערות: אני דתי-> לא יכול להגיב בשבת ולפעמים גם במוצא"ש אבל אני מבטיח להשקיע.
שם: קורן.
שם משתמש: WolfMan.
שם דמות: בן (בנג'מין) טניסון.
דרגה: רב טוראי
צבא: צבא G.
נשק: חרב מלאכית.
רקע: "רחמים!" צעק גבר בגיל העמידה, לפתע שלוש יריות נשמעו וגופה נפלה הרצפה בקול חרישי. עברו חמש עשרה שנה מאז שאבי מת, אותו יום שהשטן בא אליו כדי לסגור חשבון. קוראים לי בנג'מין טניסון, או בשם הקיצור שלי, בן טניסון. אבי היה מפקד בצבא G, הצבא שתמך באלוהים, הצבא הקדוש. פעם לא האמנתי שקיים אלוהים, שהשטן קיים, אך באותו יום פגשתי את השטן בכבודו ובעצמו, פנים מול פנים, בין החיים למוות. אותו יום חורפי, סופה שהתחוללה בחוץ ניתקה את החשמל, לפתע נשמעו שלוש דפיקות בדלת, אבי מיד אמר לי ולאימי להתחבא בארון, בזמן שהוא לקח חרב לבנה מוזרה. באותו זמן לא ידעתי שאבי מפקד בצבא, אך באותו זמן לא ידעתי על האגדה שבין הטוב לרע, בין האלוהים לשטן. יום לאחר מכן אבי נקבר בבית הקברות שליד ביתי. חמש עשרה שנים עברו, ועכשיו אני בן עשרים וחמש, הייתי מורה להסטוריה במקצועי, אך עכשיו אני חייל. בזמן שהייתי מורה להסטוריה יצא לי לחקור על הקרב הנצחי בין השטן לאלוהים, ובתור יהודי נשבעתי להגן על כבוד היהודים ועל כבוד אלוהים. בגלל שבצבא הכירו את אבי נתנו לי את אותה החרב הלבנה, החרב הלבנה שאבי השתמש בה. בתור חייל מתחיל לא יצא לי להיחשף למראות הזוועתיים של המלחמות, להרוגים ולפצועים. עכשיו אני אתן את מיטב יכולתי בקרב ולא אוותר, אשאר עד הסוף.
מראה: עיניים ירוקות בעל גוון שחרחר במרכז העין, לובש חולצה ירוקה קצרה, ומכנסיי חאקי קצרות גם. לבן יש שעיר שטני- בלונדיני המגיע עד הכתפיים, נעליו עשויות מעור וגם הוא לובש ג'קט שחור בעל כיסים גדולים. בן גבוה (1.83), די שרירני, כריזמטי, על חולצתו מתנוססת האות G.
תכונות: [רע] יהיר, בעל פתיל קצר, פזיז [טוב] נדיב, חכם, טוב לב.
הערות: ---
מס' כוח:15
מס' חוכמה:13
מס' מהירות:2.
שם: ליעד
שם משתמש: PokerFace
שם דמות: וויל "דום" קרייג \ Will "Doom" Craig
דרגה: טוראי
צבא: E
נשק: "קנפיי לוציפר"
רקע: אף אחד לא יודע בדיוק את הסיפור המזוויע של וויל "דום" קרייג לפרטי פרטים. להיפך, כולם דווקא יודעים את סיפורו בכלליות. אך, אולי מוטב שתדעו זאת..
בד"כ, כאשר תינוקות מגיעים לעולם, הם בוכים ובעלי עיניים סגורות למשך שבוע בערך. אך וויל לא היה תינוק רגיל, בכלל לא, כאשר הוא יצא לאוויר העולם הוא היה שקט כמו הלילה ועיניו השחורות הגדולות, כאילו וצפו על העתיד, ולא על מה שמתחולל כאן ועכשיו.
כאשר ... נולד, היה זה עוד הרבה לפני המלחמה, ליתר דיוק 4 שנים לפני המלחמה היה יום הולדתו הרשמי של וויל.
התינוק החדש נולד לשם וויל קרייג. וויל אומנם גדל מחוץ לגבולותיה של ישראל עד גיל 4 כמעט, אך כאשר כמעט מלאו לו 4 קיצים, הוא עבר להתגורר בשטח ישראל, עצם היותו יהודי.
המלחמה החלה כאשר וויל היה בן 4 וחודשיים כמעט. למרות שהתגורר בכפר קטן, אביו היה לוחם מכובד וידוע בצבא E שהיה עד לא מזמן, צבא לא פעיל כמעט, שאליו הולכים שלוש פעמים בשבוע.
וויל זוכר את היום שבו פרצה המלחמה כמעט בבירור...
היה זה יום יפה מאוד, שמים בהירים, ציפורים מצייצות, אך עד מהרה הפך היום הזה ליום שוויל ירצה לשכוח כל ימי חייו.
וויל גר בכפר קטן בסמוך לצפת, ובכפר הסמוך היה בסיס קטן של צבא G.
כאשר וויל שיחק בחוץ עם הכלב שלו מורגן, לפתע הוא שמע קול יריה, ובשנייה שלאחר מכן לפני שהספיק לברוח ראה את אביו רץ אליו במהירות וקולות נפץ נשמעים בעקבותיו, כרודפים אחריו. וויל מעולם לא זכה ללכת לגן הילדים או לבית הספר, מכיוון שבאותו יום, ביום ההוא ממש, החזיק נשק בפעם הראשונה במטרה להגן על חייו!
אביו לימד אותו שיעור מזורז ומיד הם ירדו לנחל האכזב המעופש, שבו נהגו פעם להסתתר חיילים במלחמת השחרור.. לפני שנים רבות.
שם באותו מקום, מת אביו של וויל וגופתו נתלתה על העץ הגבוה ביותר לקרבת מקום.
מכאן, וויל כבר ידע שהעולם עומד להיכנס לתקופה שחורה, תארו לעצמכם, ילד בן 4 עומד ומביט על גופתו של אביו, שוב, בלי להזיל דמעה אחת ובלי להוציא ציוץ, באותן עיניים שחורות גדולות, ומספק תובנות על העולם.
מרגע זה, וויל כבר לא היה ילד רגיל. במשך שנים וויל נחשב שנעדר בגלל שברח מהבית מכיוון שרצה שאמו לא תיפגע. משם, שינה הוסיף לעצמו את השם דוויל, שפירושו שטן, כשם שנלחם נגד השטן, בשיטותיו של השטן עצמו.
הוא הבין, שאביו היה הקורבן הראשון, לפחות מהצד של צבא ה-E, שגוותה המלחמה.
כאשר הגיע לגיל המצוות, 13, התגייס לצבא כפקיד וכנושא כלים.
עד גיל 16.5 הוא כבר ראה הכול.. גופות שרוייות בשדה הקרב, חיילים נהרגים באכזריות ואנשים חפים מפשע, נרצחים ונטבחים כמו ברווזים במטווח.
כעת, וויל הוא חייל בצבא E, אך מה שמייחד אותו משאר החיילים הוא, שוויל מתאר את הצד המכוער של צבא E המרושע.
בסיפורו של וויל נכללים גם מקרי מוות של קרובים, גם פחד, גם רצח שהוא ביצע פעמים רבות.
וויל נחשב לאחד החיילים היותר אכזריים של צבאE, אך גם מהאמיצים שביניהם.
למרות שוויל מתואר כאדם מזעזע ומעורר בחילה, בעינויים שביצע בחיילים, אפילו צעירים מצבא E, הוא יודע בתוך תוכו, שהוא נלחם למען השלום.
וויל מקווה, שהדמעה הראשונה שיזיל, תהיה הדמעה האחרונה במלחמה של כל נפש בעולם.
זהו סיפורו המופלא, של וויל "דום" קרייג.
מראה: בחור חסון, קירח, בעל עיניים שחורות גדולות ועמוקות מאוד.
וויל הוא לא בנאדם יפה במיוחד, אפו מעוקל במקצת ויש לו צלקת אשר חותכת בקו אופקי את אפו.
וויל לא אוהב ללכת עם בגדים רשמיים, ובחיים שלו לא לבש עניבה או חליפה.
אצבעות ארוכות יחסית וקעקוע נפוץ יחסית על גבו העליון עם הכתובת:
"Gate Of Doom" או בראשי תיבות GOD.
וויל הוא בנאדם גבוה מאוד, כ-1.94 סנטימטרים ושוקל 110 ק"ג, בגלל מסת השרירים העצומה שחובקת את גופו.
בבטנו ישנה צלקת גדולה, אשר באה כתוצאה מפגיעת קרן של חייל צעיר מצווא G אותו חיסל לאחר מכן בעינויים קשים.
תכונות: שקט, מופנם בתוך עצמו, אינדיבידואל אשר בחיים לא דאג לאף אחד אחר חוץ מעצמו.
בחיים לא הייתה לו אהבה, צלף מעולה עם נשק ולחום מעולה בכלל.
בנאדם שאולי משרה אווירה של מנהיגות אך הרושם מטעה.
בעל ביטחון עצמי גדול מאוד, לא שוויצר ותמיד יסמוך על עצמו. הוא אינו מתרגש מעלבונות, ועד שלא יפגעו בו פיזית הוא לא יתרגש.
בדיוק האדם שהיית רוצה להמצא עמו בשדה קרב ובדיוק לא האדם שהיית רוצה שילחם נגדך.
אוהב להרוג אנשים בעינויים קשים עקב ההתעללות שהוא עבר כאשר גדל מחוץ לבית.
למרות כל התכונות הנוראיות הללו הוא עדיין מאמין שהוא שומר על תכונות של יושר וכבוד והיה מוכן למות למענם.
הערות: לוחם גדול אך בעל אישיות לקויה.
מאשר השתתפותי
אפשר להתחיל!!