Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32
  1. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    אז מה הפוזה שלכם?

שיט

ואחרי תיקון קטן של טעות

And If You Don't Know, Now You Know

2. משתמש ספאמר
    לול
    אני מנסהO=

3. Veni Vidi Vici
    Originally posted by Inuzuka-Kiba@Feb 13 2009, 09:30 AM
    לול
    אני מנסהO=
    מה יצאת?

4. משתמש ספאמר

5. משתמש מנוסה
    מגניב

גם אני אשתתף
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

6. Veni Vidi Vici
    Originally posted by Inuzuka-Kiba@Feb 13 2009, 09:31 AM
    http://roev.mustigman.com/p/posor_pic/rock.jpg

רוקרXDDDD
    מגניב
    אבל איך יצאתי מטליסטית
    אני ומטאל לא הולכים ביחד

7. משתמש ספאמר
    רוקר הכי רולזיXD

באמת שלא מתאים לך מטאלOם

8. משתמש מנוסה
    יצאתי רוקר
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

9. משתמש ספאמר
    לול~

10. Veni Vidi Vici
    יש
    פשוט הייתה לי טעות באחת השאלות (ברצינות)
    באתי בשאלה הראשונה ללחוץ על השני ולחצתי על הראשון ><

11. משתמש ספאמר
    נמ?O=

12. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    OMG יצאתי פקאצה&#33; ואני בכלל חנון&#33;
    http://roev.mustigman.com/p/posor.php
    עריכה: שמתי ת&#39;קישור לפקאצה וכנכנסתי לקישור של הפקאצה כדי לוודא שהוא עובד זה פתח ת&#39;עמוד של החנון, יכול להיות שהפקאצה הייתה תקלה, אני אעשה שוב תחידון כדי לוודא.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

13. משתמש ספאמר
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 13 2009, 11:39 AM
    XDDDDDD

14. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 13 2009, 11:39 AM
    עריכה: שמתי ת&#39;קישור לפקאצה וכנכנסתי לקישור של הפקאצה כדי לוודא שהוא עובד זה פתח ת&#39;עמוד של החנון, יכול להיות שהפקאצה הייתה תקלה, אני אעשה שוב תחידון כדי לוודא.
    עשיתי שוב את החידון ועניתי אותן תשובות, ושוב קרה שיצא לי פקאצה ולחצתי שוב על הכתובת וזה נהפך לחנון, אולי יש תקלה באתר.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

15. משתמש ספאמר
    יש מצבOם

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •