Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    שלום לכולם!
    אני משחק בגיים-בוי אדוונס פוקימון גולד, וכרגע אני במערה שנקראת MT. SILVER
    הפוקימון הכי חזק שלי זה פרליגייטור ברמה 87. אז הגעתי לזה שצריך לעשות איתו קרב בשביל לעבור הלאה, יש לו 6 פוקימונים, את השלושה הראשונים אני מנצח בקלות אבל אני תמיד נתקע בסנורלקס רמה 77. פשוט אני תוקף אותו ושהוא עומד למות אז הוא יושן ומתמלא לו כל הכוח! ואז לאט לאט הוא מנצח אותי וזה פשוט בלתי אפשרי.
    אז השאלה שלי היא לאיזה רמה אני צריך להעלות את הפריליגייטור שלי בשביל לנצח בקלות? שאני יוכל להיות בטוח שאני ינצח. ואני ישמח מי שיוכל להזכר אם יש לו פוקימונים יותר חזקים. בקיצור אני צריך הדרכה על השלב הזה.

בתודה מראש!
    שניר.

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    הגעת לרד, המאמן עם הפוקימונים הכי חזקים במשחק.
    הפוקימונים שלו אכן חזקים, והדרך הכי טובה לנצח אותו היא ע"י אסטרטגיה.
    סנורלקס הוא פוקימון מסוג רגיל, לכן מתקפות מסוג לוחם יהיו הכי טובות נגדו.
    אז תלמד את אחד מהפוקימונים שלך מתקפה מסוג לוחם וזה אמור לעשות את העבודה, בתנאי שהם יהיו בערך באותה רמה.
    תאורתית, אם תעלה את הפוקימונים שלך לרמה 90+, לא אמורה להיות לך בכלל שום בעיה עם כל אחד מהפוקימונים שלו, אבל בלי אסטרטגיה טובה יכול להיות שגם פה תפסיד.

אגב, ברוך הבא לפורום!

ותקרא חוקים, עברת על חוק "כותרת עניינית", אבל לא אנעל לך את הנושא כי אתה חדש.

3. משתמש מנוסה
    אוקיי תודה רבה! את האמת שלקחתי את העצה שלך והשתמשתי באסטרטגיה טובה, וניצחתי את רד ממש לפני כמה דקות! והאמת היא שניצחתי את כל הפוקימונים שלו עם פרליגייטור רמה 87. והיה כתוביות וכל זה שהמשחק נגמר. אז חזרת לעיר ניו-בארק, יעני הביתה. וקיבלתי מפרופסור אלם מאסטר בול. וגם הלכתי לאמא..
    אז מה אני עוד יכול לעשות עכשיו? סתם להסתובב? אין עוד משהו תכליתי לעשות?

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    לא משהו שזכור לי.
    בעיקר לתפוס את כל הפוקימונים.

5. JONY_BOY
    Guest
    דרך אגב רד זה אש כלומר אם אתה עובר אותו אחרי פעם ראשונה הוא נעלם אבל עם תעבור שוב את הליגה הוא יחזור להיות במערה שלו וזוהי דרך מצויינת לאמן פוקמנים ויש לך עוד משימות כמו להציל את שלושת הכלבים האגדיים בעיר של המכון הרביעי ואז הם יהיו בשדות תתפוס גם את לוגיה וגם את או הו ותשלים את הפזלים של האנונונים ליד העיר אזליה ותעבור את כל המאמנים שלא עברת וזהו

• משתמש מנוסה
    וואיי אני רואה שעוד יש מה לעשות.. סבבה נתחיל בעבודה חח
    דרך אגב איפה אני יכול למצוא את לוגיה ואו-הו? תודה.

• משתמש מנוסה
    השגת כרטיס רכבת ? עם לא אז תוסיף לעצמך עוד משימה . זה יעזור לך מאד לתקשר בין קנטו לג'וטו במקום לעוף כל הזמן לליגה הלוך וחזור כמו איזה אידיוט . עכשיו כשאני קוראת את המנגה של פוקימון אני מבינה למה רד מתאמן במערה ההיא ולמה בלו הוא מאמן מכון ורידיאן . ^_^

תודה רזי P:

3> "הינה באתי הביתה" 3>

• JONY_BOY
    Guest
    או הו נמצא בעיר של המכון הרביעי בבית העליוני זה רק אחרי שדברת עם מישהו מצד שמואל אחרי שעברת את ברוק במכון פיוטר הוא נותן לך חפץ של משהו ואז או הו יהיה שם ולוגיה נמצא עוף לעיר של מכון הלחימה תיקח פוקמון שיודע לשחות וגם לעצור את הזרם אם HM6 תיכנס לאחד המערות ושם נמצא לוגיה אל שכח לשחרר את ראיקו אנטיי וסויקון בעיר של המכון הרביעי עיר הרפאים תצטרך TM8

• משתמש מנוסה
    Originally posted by Snir@Feb 7 2009, 07:07 PM
    וואיי אני רואה שעוד יש מה לעשות.. סבבה נתחיל בעבודה חח
    דרך אגב איפה אני יכול למצוא את לוגיה ואו-הו? תודה.
    הנא סירטון על איך ליתפוס את הו-או המיקום הוא בעיר של המיגדל השרוף (שממנו ברחו 3 הכלבים) איפה שעומד האיש בכניסה http://www.youtube.com/watch?v=REQQV0jg6dk

Spoiler ספוילר

• JONY_BOY
    Guest
    רק שלא יטעה זה בפוקמון קריסטל לא בגולד ולא צריך לדבר עם האיש עם הקרחת כדאי שיפתח את המדרגות

• משתמש מנוסה
    אני לא בקריסטל אני בגולד. אז אם אפשר הסבר בנוגע לגולד על מה ששאלתי.. ודרך אגב איך אני מתחיל את הקרבות במכונים מחדש עם הפוקימונים שיש לי עכשיו? כאילו איך אני מתחיל מחדש את הליגה בלי לעשות new game? כמובן בשביל למצוא את לוגיה ואו-הו. אה וגם קיבלתי מאסטר בול מפרופסור אלם, אני יכול לקבל עוד אחד? אני יכול נגיד לתפוס את לוגיה במאסטר בול, ואז שאני רוצה לתפוס את או-הו אז להחליף את הפוכדור של לוגיה ברגיל ולהשתמש במאסטר בול?

תודה!

• JONY_BOY
    Guest
    אני לא מבין את השאלה הראשונה שלך :blink: עם כבר עברת את אש תוכל לעבור שוב ושוב את הליגה זה לא ילחץ לך NOW GAME לגביי המסטרבולים לא אי אפשר להשיג עוד אחד יש רק אחד במשחק אבל אם אתה רוצה מאסטרבולים גם ללוגיה וגם להו או וגם לשלושת הכלבים האגדיים אז תשכפל אותם במחשב במרכז הפוקמנים ואז יהיה לך מלא מאסטר בולים והסברתי לך אייך להגיע ללוגיה ולאו הו בגולד תקרא ותבין וברגע שזכית ב16 תגים אתה לא יכול להלחם שוב במכונים זה לא ברקת

• משתמש מנוסה
    1) אוקיי אבל תן לי הסבר מדוייק.. אני רוצה שם מדוייק של העיר שלוגיה נמצא.
    2) לא הצלחתי למצוא אפשרות של שכפול במחשב של מרכז פוקימונים, רק כאילו להתחבר למחשב של אנשים כמו פרופ' אוק וכאלה.. בקיצור אני צריך הסבר גם לזה.

3) ויש לי עוד שאלה.. יש לי גם בנוסף טוג'יטיק רמה 31.. הוא יכול עוד להתפתח? ואם כן למה?
    תודה.. חח תענו לי על שלושתי הדברים האלה ואני מסודר

תודה!

• משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    טוג'טיק לא יכול להתפתח עוד,יש לו התפתחות בדור הרביעי אבל בגלל שזה משחק של הדור השני אז הוא לא יכול להתפתח עוד.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

• משתמש מנוסה
    אוקיי אני בעיר סינאווד, ואמרו לי שיש את הווריל איילנדס, שיש שם ארבע מערות והכי ימנית זאת המערה של לוגיה. אז הגעתי למקום הזה, אבל הבעיה היא שבגישות לשמה יש כמו מערבולות כאלה ואני עם פרליגייטור שלא מצליח לעבור את זה. מה אני צריך בשביל לעבור את המערבולות האלה? ואם אפשר גם איפה אני יכול להשיג את הדבר הזה? תודה!

• עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •