Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: מי יותר טוב

מצביעים
8. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מגמרטור

3 37.50%
  • אלקטיויר

5 62.50%
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: תצביעו

1. משתמש מנוסה
    מי לדעתכם יותר טוב מגמרטור או אלקטיויר
    <span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]

2. משתמש מנוסה
    שם: שנייה הוא באוטו אני מביא אותו
    נכון שאתה חושב שאלקטיויר יותר טוב?
    אני מגמורטור&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;11

3. מורחקים
    50:50 ביינתים

4. מורחקים
    אלקטריוור יותר שימושי.
    מצב PRZ יותר חמור ממצב BRN.
    חוץ מזה אלקטרוויר יודע גם מתקפות שיעילות נגד יריבים שחזקים עליו (נגיד פוקימוני אבן)
    שימושי לדעתי.
    מגמורטר לא יודע הרבה מתקפות וגם נדיר שהוא מכניס מישהו למצב BRN לעומת אלקטריוור שכמעט כל מתקפת חשמל שלו עושה את הPRZ.

5. משתמש מנוסה
    אני הצבעתי אלקטיוויר, כי יש לו אחלה מתקפות והן מחסות על הרבה סוגים וגם על החולשה שלו. ההתקפה שלו גם ממש חזקה, והססטים מחולקים די בסדר.
    לזה שמעלי (נתי נדמה לי), BRN הרבה יותר טוב מאשר PRZ, כי זה גם מוריד לו חיים כל תור, זה גם מוריד את הכוח של ההתקפה הפיזית, וגם אם לפוקימון יש את האפקט GUTS, זה לא מוסיף לו התקפה (וגם תופס מקום סטטוס)&#33;
    FC (friend code):1676 -6173-8496

6. משתמש מנוסה
    מגמוטר ללא ספק שהצבתי אלקטריו הפוקימון ההאוב עלי
    <span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]

7. מורחקים
    Originally posted by SuperMango@Mar 7 2009, 10:06 AM
    אני הצבעתי אלקטיוויר, כי יש לו אחלה מתקפות והן מחסות על הרבה סוגים וגם על החולשה שלו. ההתקפה שלו גם ממש חזקה, והססטים מחולקים די בסדר.
    לזה שמעלי (נתי נדמה לי), BRN הרבה יותר טוב מאשר PRZ, כי זה גם מוריד לו חיים כל תור, זה גם מוריד את הכוח של ההתקפה הפיזית, וגם אם לפוקימון יש את האפקט GUTS, זה לא מוסיף לו התקפה (וגם תופס מקום סטטוס)&#33;
    וואלה.
    לא רוצה להעליב, אבל אתה נראה לי כמו עוד אחד מאלה שנראה להם שבגלל שזה מוריד חיים זה יותר שבה וprz סתם משתק לפעמים ומאיט וזה לא שווה.
    אם בפורום של סרבי היית עושה סקר איזה מהבאים יותר טוב:
    PRZ
    BRN
    FRZ
    PSN
    SLP
    כולם היו מצביעים ש FRZ הכי טוב כמובן,
    אבל אחריו הסדר היה כזה:
    PRZ
    PSN
    BRN
    ואחרון הכי לא שימושי SLP
    אני גם יסביר לך למה:
    PRZ כנראה מהארבע הכי טוב. מדי פעם הוא משתק, אבל זה גם חוצה את המהירות של היריב. אתה יודע שאם אתה תוקף ראשון, 90% שתנצח את הקרב? למה לדעתך המווווון אנשים בוחרים פוקימונים עם SPD כמה שיותר טוב? גרידוסים, וגם Infernape נהיה פופולארי.
    מתווכחים הרבה מאוד על הSPD, והPRZ המשתק הוא כנראה הכי טוב מכולם מלבד הFRZ בגלל שגם לפעמים היריב לא יכול לתקוף, אבל זה רק הדובדבים, שארית העוגה היא שהיריב נחצה במהירות, וזה פי אלף מאשר התקפה שנחצית, כי לsweeper טוב יש גם SP att ככה שזה לא ישנה לו.
    אם אתה עדיין מתווכח וחושב שאתה צודק ושהורדה בהתקפה זה יותרטוב, אני ייתן לך קישור לקהילות הגדולות באמת, איפה שיש רק מומחים, תפתח שם סקר ותראה שכמעט כולם יענו לך PRZ.

8. משתמש מנוסה
    שמע, הסקרים מראים שפשוט אוהבים את השיתוק מאשר השריפה.
    נכון שהשיתוק מוריד 25% (ולא חצי) מהמהירות, והוא גם מונע 1 מתוך 4 מתקפות.
    אבל תחשוב על זה ככה- ברן גם מוריד חיים (ואם אתה רוצה ואם לא, זה עוזר מאוד בקרבות&#33;), וגם מוריד את הכח של התקפה פיזית (שזה גם מעולה)&#33; הוא גם נגד האפקט GUTS, מה ששיתוק לא.
    אני חושב ששניהם טובים, וכל אחד מתאים לפוקי אחר (לטוגקיס טנדר וויב, ולמשל לדאסקינור וויל או וויספ).
    FC (friend code):1676 -6173-8496

9. מורחקים
    תקרא את הדף הזה:
    http://www.serebii.net/potw-dp/142.shtml
    תקרא את הOverview
    תראה שמדברים שם על אסטרטגיות של מהירות, ושכולם מכוונים ל404+ מאז שיש את הScarf Heracross
    Paralized זה מצב טוב מאוד בהתכוון למה שנאמר.
    25% או 50%, זה לא משנה כי המהירות יורדת למהירות שנמוכה מהמהירות של מי שעושה את הparalize (להזכירך, רוב פוקימוני החשמל הם בעלי מהירות די גבוהה *אהמ ג&#39;ולטיאון אהמ*
    תחשוב על זה שנייה ותבין [=

10. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    סקר חסר תכלית מהסוג שחוזר על עצמו.
    ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •