Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    אני צריך את מספר:

053
    114
    115
    134

תודה לעוזרים

2. משתמש מנוסה
    52 dustox
    114 unown
    115 riolu
    134 finneon
    אני הוא גיל,
    השליט העליון של ממלכת הבייקון האינטרגלקטית

3. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    דאסטוקס: לך ליער אטרנה, תתפוס ווארמפל/קאסקון, ותפתח אותו.
    ריולו: לך לאי הברזל, תפגוש שם איש שיש לו לוקאריו, תעבור איתו את כל המערה, ואז אחרי זה הוא ייתן לך ביצת ריולו. אם כבר עברת את זה ולא קיבלת ביצה, אז תפנה מקום בשישייה ודבר איתו שוב.
    אנון: יש מערה אחת שבא אפשר לתפוס אותם, אבל אינני זוכר איפה היא.
    פיניאון: אין לי מושג.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

4. משתמש מנוסה
    אתפ טועים דסטוקס זה 052 אני צריך 053 לא 052

5. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by gilgo@Jan 30 2009, 03:23 PM
    אתפ טועים דסטוקס זה 052 אני צריך 053 לא 052
    אז אתה צריך קומבי (Combee), פוקימון הדבורה
    לך לעצים כתומים/חומים, תמרח עליהם דבש, ותחזור אחרי כמה שעות.
    יש כל מיני פוקימונים שיכולים לצוץ מהעץ אחרי שאתה שם דבש, אז תצטרך לנסות כמה פעמים עד שתמצא אותו, וזה זה לא יעזור עם תשמור לפני הקרב ואז תנסה שוב כי זה יישאר אותו הפוקימון.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by Tom Pokemon@Jan 30 2009, 03:38 PM
    אז אתה צריך קומבי (Combee), פוקימון הדבורה
    לך לעצים כתומים/חומים, תמרח עליהם דבש, ותחזור אחרי כמה שעות.
    יש כל מיני פוקימונים שיכולים לצוץ מהעץ אחרי שאתה שם דבש, אז תצטרך לנסות כמה פעמים עד שתמצא אותו, וזה זה לא יעזור עם תשמור לפני הקרב ואז תנסה שוב כי זה יישאר אותו הפוקימון.
    מחכים בין 6-9 שעות ואז מדברים שוב עם העץ ויופיע פוקימון.
    וניתן לשנות את השעה במחשב זה ישתנה במשחק.

המערה של אנון-מימין לעיר עם מכון הרבייה.
    יש מעבר בצפון העיר לכיוון ימין שמובילה למערה.

7. משתמש מנוסה
    א. בעצים זה לא 9-12 שעות?

ב. פיניאון- לך לעיר סאנדג&#39;ם ורד למטה לים ושם תשתמש בחכה ישנה או חכה טובה

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by dcaovhiedn@Feb 13 2009, 04:08 PM
    א. בעצים זה לא 9-12 שעות?

ב. פיניאון- לך לעיר סאנדג&#39;ם ורד למטה לים ושם תשתמש בחכה ישנה או חכה טובה
    הקפצה, ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •