Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    יש לי pupitar רמה 50 ואני לא יודע איזה סט לתת לו
    תודה לעוזרים
    <span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]

2. משתמש מנוסה
    לא יותר חכם לתת סט של טיירניטר שהוא יהיה 55?
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean&#39;s FC</span></span>
    <span style=\'color:blue\'>
    יהלום
    1290-1661-5822

פלטינום אנגלית
    4640-4777-4335

פלטינום יפנית
    2879-5205-7081

זהב יפנית
    3695-9279-7360

pokemon battle revolution
    1548-5274-5147

</span></span>
    </span>

3. משתמש מנוסה
    אז תן לי סט לטרניטר

4. JONY_BOY
    Guest
    אתה לא צריך סט הוא לומד מתקפות חזקות מאוד כמו קרן על כמו נשיכה כפולה כמו רעידת אדמה וכמו זריקת סלעים תן לו את המתקפות האלה והוא יהיה סוס אמיתי

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Feb 12 2009, 07:18 PM
    אתה לא צריך סט הוא לומד מתקפות חזקות מאוד כמו קרן על כמו נשיכה כפולה כמו רעידת אדמה וכמו זריקת סלעים תן לו את המתקפות האלה והוא יהיה סוס אמיתי
    פשי אחלה סט.
    תן לו סט תותח כזה:
    טבע אדמנט
    EV:252 התקפה
    252:הגנה מיוחדת

והסט:
    Dragon Dance(מרבייה)
    Stone Edge
    EQ
    Crunch/Payback
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

• משתמש מנוסה
    סליחה על השאלה מה זה טבע אדמנט ומה זה ev

• משתמש מנוסה
    אוקי אז אל תתיחס לזה תתיחס רק לסט טוב?
    אז יאללה תוסיפו..

• משתמש מנוסה
    טוב ה trainitar שלי לא מרבייה ואין לי כוח לאמן עוד אחד אז יש לך ראיון איזה מיתקפה לתת לי בימקום
    dragon dance

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    ריקוד דרקון לא עושה נזק, שים קרן על.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    תן לו Ice Fung
    עריכה:
    לזה שמעלי זה שריקוד דרגון לא עושה נזק אבל עם אתה משתמש בו פעמים ומשתמש במתקפותש אני הבאתי בחיים הפוקימון לא ישרוד זה מתקפה שמעלה מהירות והתקפה רואים שאתה לא מבין.
    אז יאללה תוסיפו..

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Evil BonG@Feb 12 2009, 08:05 PM
    תן לו Ice Fung
    עריכה:
    לזה שמעלי זה שריקוד דרגון לא עושה נזק אבל עם אתה משתמש בו פעמים ומשתמש במתקפותש אני הבאתי בחיים הפוקימון לא ישרוד זה מתקפה שמעלה מהירות והתקפה רואים שאתה לא מבין.
    אני מבין ועוד איך, אבל במקום להעלות התקפה במשך שני תורות ורק בתור השלישי לתקוף, אפשר פשוט לתקוף 3 פעמים ולעשות הרבה יותר נזק. הרי לעשות פעמיים ריקוד דרקון זה לא מעלה את ההתקפה מספיק כדי שהיא תהיה חזקה פי 3.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    אז אתה אומר קרן על באמת היתלבתי אז אני יפתח מחר פיופטר לטריניטר ויעשה סט אבל תיעץ לי איפה לאמן אותו

• מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by ronzac@Feb 12 2009, 08:38 PM
    אז אתה אומר קרן על באמת היתלבתי אז אני יפתח מחר פיופטר לטריניטר ויעשה סט אבל תיעץ לי איפה לאמן אותו
    תלחם שוב נגד מאמנים ברחבי המשחק.
    חלק מהם התחזקו.

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •