Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 76
  1. היכל התהילה
    ערכתי בשנים ורק רציתי להגיד (בתור מנהל) שכול הכבוד על משחק מושקע בטירוף והלוואי שיהיו עוד מלא משחקים כאלו (ואני לא מתחנף פה שתדע!)

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

2. משתמש ספאמר
    יותר טוב. תודה, אבל עובדה שעדיין רק שניכם נרשמתם\:

אם לא יהיו ארבעה רשומים עד מועד הפתיחה המשחק לא יתחיל =_=

3. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    שם משתמש: PICKLEׁ
    שם במשחק: סטיבן(סטיב) גולד
    הנשק שבחרתי: הפגיון המנצנץ של החריצות (סכין\פגיון)
    המקצוע שבחרתי: סייר
    מראה: עיניים ירוקות,שיער בלונדיני (קוצים למעטה עד העיניים),בינוני בגבוה,רזה,נראה חזק,בגדים ירוקים (חולצה ירוקה צמודה עם בצד יש קצת חום ומכנס ירוק גם עם קצת חום בצד).כובע ירוק לגמרי אבל עם נוצה שדבוקה על הכובע.(כול הבגדים עשוים מבד).
    אופי: עוזר,נבון וחזק,לא נותר טינה,חשדן,נחוש.
    רקע: סטיבן נולד למשפחה עשירה(יחסית לאותו זמן) אך למרות זאת לא היה מפונק הוריו כמעט אף פעם לא היו בבית. בגלל שהוריו לא היו בבית היה חסר לו חברה ובגלל זה הוא הזה מנסה כמה שיותר להיות עם "החבר'ה" כדי שיוכל לפצות על זה שהוריו לא בבית.סטיבן היה גם קשור לטבע מתמיד, הוא הרגיש עליו קשר חזק.
    הוא היה תלמיד טוב,בבית הספר(למרות שלא היתה לו אצבע מקוונת) הוא היה גם מאוד מקובל, לפעמים אחרי הבית ספר הוא היה הולך ליער שהיה ליד העיר שלו.לפני שהיה הולך ליער היה לוקח איתו פגיון שאביו נתן לו.
    הוא הלך עם החברים שלו ליער,ביער הם שמעו קול חזק והתחילו,לברוח בגלל שסטיבן לא היה מהיר אז הוא התעקב ולפני שהוא הצליח לברוח הוא ראה עור מסנוור(Lady Nature) הוא התעלף. וכהתעורר מצא את עצמו בכפר של סיירים נודדים. הם נתנו לו קשת ,אשפת חיצים וכפפות עור.סטיבן נדד איתם והתאמן איתם כדי להיות סייר טוב.
    איזון סקילים ולחשים:
    -אלוהות:70
    -מקצוע: 30
    איזון מתקפות:
    -דיוק:30
    -כוח:20
    -שימוש בנשק: 50
    הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: 25%

4. משתמש ספאמר
    רקע קצר ולא מדבר בכלל על הילדות שלך ועל המשפחה- וזה חסר לי
    אין קשר בין זה שראה נמר והפך לסייר-יכול להיות שזה מה שהניע אותו לזה אבל הוא עדיין צריך ללמוד\:
    50 זה המון הומור><""""
    ממש קצת כוח יכול להפריע לך

תיאור מעולה, יכולת להוסיף חומר ממנו עשוי כל דבר.
    עוד מישהו נרשם?

אפשר להרשם גם עם נשקים שאחרים בחרו, אף אחד עוד לה התקבל&#33;

5. Trust me i'm the doctor
    ערכתי.
    זה טוב?

6. משתמש ספאמר
    הרבה יותר טוב, אפילו שהרקע קצר.

אנשים, אל תערבו את ליידי נייצ&#39;ר יותר מידי ברקע&#33; זה יפריע להמשךX:

פיקל
    תודה ששמת את הלוגו בחתימה, אבל תזכור שאף אחד עדיין לא רשום&#33;XP

7. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    שם משתמש:Garchomp Chan
    שם במשחק:סם (סבסטיאן)סמיט&#39;~Sem (Sebastian) Smith
    הנשק שבחרתי:להב הברקת האדיר
    המקצוע שבחרתי: לוחם
    מראה: גובה ממוצע(מטר שמונים וחמש),משקל די גבוה לגילו אך הרוב שרירים (כ70 ק"ג), איש חסון, שיער חום כהה נוטה לשחור, עיינים חומות כהות אך לא יותר מדי, בגדים של המעמד הבינוני, חולצה פשוטה, מכנס פשוט וסנדלים.
    אופי:[טוב] טוב לב, חכם, אמיץ | [רע] פזיז, מתפתה די בקלות, קצר סבלנות
    רקע: ג&#39;ון נולד בימי הביניים, קרוב לשנת 1250. אביו נפטר כאשר היה בעשור הראשון לחייו וג&#39;ון גדל עם אמו סביו וחמשת אחיו. סביו של ג&#39;ון היה נפח. שהיה קטן היה עוזר לסביו בעבודה. יום אחד בזמן עבודתם של ג&#39;ון וסביו, נכווה סביו של ג&#39;ון פגיעה חמורה בחזה, קרוב לליבו, בזמן שליטש להב ישנה שקיבל מאבות אבותיו. בקשתו האחרונה הייתה שג&#39;ון יסיים את ליטוש הלהב וישמור אותה אצלו עד שיגיע היום המתאים. זה היה היום ששינה את חייו של ג&#39;ון. ג&#39;ון לא הבין מה מיוחד בחרב הזו אך למען סביו שמר אותה אצלו כל עוד יכל. יום אחד הגיעו אנשים מוזרים לביתו של ג&#39;ון, אנשים אלו ניסו לקחת את החרב. "תביא את החרב ילד&#33;" צעק אחד, "ילד אנחנו לא משחקים אתך" צעק אחד אחר. לבסוף אחרי כמה שעות של חיפושים הלכו האנשים בייאוש לאחר שלא מצאו את החרב. "זהו היום" אמרה אמו של ג&#39;ון בלחש. ברגע ההוא הבין ג&#39;ון שהגיע הזמן שסביו ייעד אותו אליו, הזמן בו יצטרך ג&#39;ון לקחת את החרב ולצאת איתה למסע, בלי שום ידע מהי מטרתו, ובתקווה שסביו יעזור לו וישמור עליו משמיים.
    איזון סקילים ולחשים:
    -אלוהות: 40%
    -מקצוע: 60%
    איזון מתקפות:
    -דיוק: 25%
    -כוח: 35%
    -שימוש בנשק: 40%
    הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: משחק מושקע ביותר&#33; בהצלחה במשחק&#33; הומור-30%

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

8. משתמש ספאמר
    טופס מושקע ביותר&#33; יכולת לשנות את הפגיעה של הסב לחמורה יותר, אפילו שאפשר למות מכוויה חמורה כזאת. קצת חסר דיוק, זה עלול להפריע, אתה יכול להוריד 3-5 נקודות מהמיומנות שימוש בנשק.

9. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    קודם תודה על הפירגון ועל המשחק מקווה להירשם.
    ערכתי, רשמתי שהכוויה הייתה פגיעה חמורה באזור החזה והוספתי עוד 10% לדיוק.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

10. משתמש ספאמר
    עכשיו הפגיעה גם מאוזנת^-^
    יש לא מעט סיכויים שתרשם, אבל אני מחכה לעוד כמה אנשים><"

11. Trust me i'm the doctor
    שאלה:עוד כמה זמן המשחק נפתח?

12. משתמש ספאמר
    אני מחכה לכמה אנשים מסויימים שאני יודע שהם משקיענים, ועוד כמה. זמן משוער, מחר .

13. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    שם משתמש: Pizza-Kun
    שם במשחק: רג&#39;אייס "רד" בנטור
    הנשק שבחרתי: הגרזן האדיר של הרוגע
    מראה: גבוה במקצת, כתפיים רחבות ושרירים המאיימים מעט על מי שמסתכל בהם, זקנו שחור משחור ועיניו הקטנות אדומות מה שהעניק לו את הכינוי "רד", הוא לובש חולצת עור ישנה בעלת שרוולים קרועים ומכנסי עור קצת יותר חדשים עם קרע בברך הוא נועל על רגליו נעלים סגורות עשיות- מעור שור, עורו(העור של רג&#39;אייס כמובן&#33;) שזוף והוא גילח את שיערו. כמו כן יש לו סימן לידה על המצח בצורה שנראת כמו עלה מטושטש ומתחת לעינו יש לו צלקת- מזכרת לימים בו התאמן בחרב.
    אופי: מפוזר, אמיץ, עקשן כפרד, בעל שמחת חיים, קמצן,חברותי.
    רקע: כבר מלידה היה אפשר לראות שרג&#39;אייס נועד להיות לוחם. כשהיה צעיר היה היפראקטיבי וכולם שהוא יבזבז את כל ההיפראקטיביות שלו ולא ישאר לו לימים שבו יגדל. אבל הם טעו, רג&#39;אייס נשאר שמח והיפראקטיבי. בסופו של דבר זה גרם למאות מעשי שובבות מצד רג&#39;אייס. אף אחד לא ידע מה לעשות בעניין שכן מעשי השובבות היו כבר לא רק מעשי שובבות. אז הם הלכולזקן הכפר ושאלו לעצתו, והוא אמר להם &#39;לבחור הצעיר הזה יש אנרגיה בלתי נגמרת וחוזק פיזי, הרי שמזמן הוא היה צריך להתחיל להתאמן ללוחמה&#39;. באותו היום בני משפחתו פנו אל אחד מהלוחמים המפורסמים בבקשה שילמד אותו להיות לוחם.
    וזה לא הכל- במשפחת בנטור עובר זה דורות נשק האיזון &#39;הגרזן האדיר של הרוגע&#39;. הנשק נוהג להיעלם לכמה דורות ואז להופיע לדור או שניים ושוב להיעלם. הסיבה לכך היא שבני משפחת בנטור מאוד קפדנים בכל הנוגע לנשק ולרוב מחביאים אותו בתוך תיבה כלשהי, עד שמישהו אחר מבני המשפחה מוצא אותו.
    סביו של רג&#39;אייס מצא את הגרזן בתוך אחד הארונות שהיה בביתו של סבא רבא רבא רבא של רג&#39;אייס.
    בגיל 20 סביו היה חולה מאוד. ביום גשום וסגרירי התעורר רג&#39;אייס ומצא בלוט קטן ליד מיטתו. זה היה מוזר כי אלונים צומחים בכלל במזרח הארץ, והוא גר במערב. הוא הכניס את הבלוט לכיסו ויצא לבקר את סביו. כשנכס לבית סביו היתה שם דממה הוא נכנס לחדר סביו וראה אותו שוכב במיטה ולידו גם בלוט, רג&#39;אייס נבהל ומיהר למדוד את דופק סביו, וגילה כי הדופק שלו נמוך עד מאוד. &#39;רג&#39;אייס&#39; לחש לפתע סביו &#39;תיבה. נשק. לך. מיוחד. שמור&#39; בעודו אומר את המילה האחרונה בכאב. הדופק נעצר. רג&#39;אייס היה בהלם, סביו מת בידיו. הוא הסתכל על החדר וראה תיבה גדולה באמצע החדר, הוא פתח אותה וראה שם גרזן אדיר-&#39;הגרזן האדיר של הרוגע&#39;.
    &#39;אל תדאג סבא&#39; חשב לעצמו רג&#39;אייס &#39;אתה תראה- אני אשמור על הגרזן הזה&#39;

איזון סקילים ולחשים:
    -אלוהות:50
    -מקצוע:50
    איזון מתקפות:
    -דיוק:20
    -כוח:55
    -שימוש בנשק: 25
    הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: אני מעט חלוד(לא שיחקתי במשחק טוב הרבה זמן) אז יקח לי קצת זמן לחזור למיטב, 20%.

השקעתי על זה כמו חמור =X מקווה שזה מספיק =X
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

14. משתמש ספאמר
    זה פאקין הכי מושקע עד עכשיו^___^
    ( 10 באמת יותר הגיוני (זקןXD) )
    ככה אתה כשאתה חלוד?O=:
    רקע מעולה ומושקע וגם התיאור. אהבתי ^______^

15. משתמש מנוסה
    שם משתמש: haunter
    שם במשחק: צ&#39;אד אורטון
    הנשק שבחרתי: להב הברקת האדיר
    מראה: גובה ומשקל רגילים לגילו,שיער חום וקצת עומד למעלה,עיניים חומות זוהרות,גוף די חסון ושרירי,חולצה פשוטה ודי שחורה,מכנסיים די שחורות ובנדנה.
    אופי: ישר,נחמד,אמיץ,עקשן,לפעמים עושה שטויות,לא נותן לאחרים לעזור לו
    רקע: שצ&#39;אד היה קטן הוא מאוד התלהב מאיך שאחיו הגדולים ואביו מתאמנים,הוא חשב לעצמו איך הם כאלה חזקים,כשהוא גדל קצת יותר הוא ראה את אביו מתנהג קצת מוזר לפעמים אבל צ&#39;אד לא חשב שזה משהו רציני מדי,אחרי כמה זמן אביו הרשה גם לו להתאמן וכשהוא אמר את זה לצ&#39;אד,הוא לא בזבז זמן ומיד התחיל,הוא עבד קשה,קשה במיוחד כדי להיות כמו אביו,ודוד שלו,גורדון אורטון,שנא אותו במיוחד,צ&#39;אד מעולם לא הבין למה,אבל הוא ניסה לא להתייחס לזה ולהמשיך בעבודתו הקשה להיות לוחם כמו אביו,שנתיים אחרי שהוא התחיל להתאמן אביו לקח אותו לצד ואמר:"צ&#39;אד,אני צריך לספר לך משהו"צאד הסתקרן ושאל מה הוא רוצה לספר לו,אביו המשיך ואמר:"צ&#39;אד,מסתבר שאני די חולה במחלה מאוד קשה,אני לא יכול לספר לך למה.."ומיד אחרי זה דמעות התחילו לזלוג מעיניו של צ&#39;אד,אביו אמר:"לא,אל תדאג צ&#39;אד,ואני רוצה לספר לך עוד משהו,יש חפץ שאני רוצה להוריש לך,החפץ הזה הוא נשק,נשק מאוד חזק בשם:"להב הברקת האדיר"זה נשק שעובר על כל דמיון איתו תוכל להיות לוחם דגול ולהגן על עצמך,הנשק הזה נמצא במרתף ביתינו,מעל המאזניים&#33;,תזכור&#33;"מאז דודו של צ&#39;אד שמח מאוד מכיוון שהוא רצה לגרום לו סבל,צ&#39;אד ניסה להמשיך הלאה וחיפש את הנשק במרתף,הוא לא מצא שום מאזניים אך הוא ראה סמל של שני אנשים,אחד שחור ואחד לבן שנראים מחוברים כמו מאזניים,ואז עלה לו משהו בראש,הוא חיפש מעל הסמל של האנשים ומצא תיבה בצורת נמר,הוא פתח אותה ואז נגלה לעיניו מחזה מדהים-להב הברקת האדיר&#33;ואז הוא אמר:"אני לא אאכזב אותך אבא&#33;".
    שנה אחרי שצ&#39;אד עבר את הדבר הנורא,כשהוא היה כבר די גדול,יום אחד,הוא התארגן עם כל הדברים שהוא צריך,ובדרך הוא פגש את דודו,ששנא מאוד את צ&#39;אד,באותו זמן צ&#39;אד אמר לדודו גורדון:"אני ידעתי שניפגש שוב יום אחד,למה אתה כל כך שונא אותי?את זה שאלתי את עצמי תמיד.."מיד אחרי זה דודו ענה לו בכעס:"זה מאוד פשוט,כפי שאתה יודע אני אביו של אביך,אחיך של אמך,קלואי קאספורד רצח את אחי ביריה אחת,לכן זה לא משנה ממש אם לא עשית כלום,אני אנקום במשפחת אמך&#33;"הוא אמר בכעס ומיד כיוון אקדח לצ&#39;אד,צ&#39;אד מיד אמר:"אני מצטער גורדון",במהירות עצומה העיף את האקדח מידו של גורדון,סובב לו את הראש ונתן לו בעיטה עצומה לראש,מיד אחרי זה גורדון שכב עם דם שיוצא לו מהפה,צ&#39;אד החליט לרחם עליו ועזב אותו שם.
    כמה זמן אחרי שזה קרה,בערך חודש וחצי צ&#39;אד אמר:"הגיע הזמן....להפוך ללוחם&#33;".
    איזון סקילים ולחשים:
    -אלוהות:45%
    -מקצוע: 55%
    איזון מתקפות:
    -דיוק:30%
    -כוח:40%
    -שימוש בנשק: 30%
    הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: מקווה שזה טוב

25% הומור
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •