Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 76
  1. משתמש מנוסה
    הצצתי קצת בפורום רק בשביל הקטע.
    אמיר אני מצטער מאוד מאוד מאוד מאוד שאני מספים לך במשחק אבל אני חושב שאתה מקבל אנשים מהר מידי, ללא שום תיקון משמעותי ברקע. מנהל פורום משחקי תפקידים כותב רקע לא מנוסח בעליל, קצר, חסר מחשבה. אף אחד מהרשומים לא התאמץ יותר מ-5 דקות בכל רקע. בפורום אחר אני עובד על רקע יותר משעה. בודק ניסוח, איות, שגיאות וכו...
    כמו שאני מכיר אותך אתה צריך להוציא מהם את המיץ כדי לגרום להם להשתפר ולא לאשר רקע של 4 שורות שלא נותן את מספיק מידע. אני סומך עליך לשפר את הפורום הזה, ואולי בזכותך אני אחזור מתישהוא.
    סורי על ההספמה, איתי.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

2. משתמש ספאמר
    Originally posted by haunter@Feb 14 2009, 01:34 PM
    שם משתמש: haunter
    שם במשחק: צ&#39;אד אורטון
    הנשק שבחרתי: להב הברקת האדיר
    המקצוע שבחרתי: לוחם
    מראה: גובה ומשקל רגילים לגילו,שיער חום וקצת עומד למעלה,עיניים חומות זוהרות,גוף די חסון ושרירי,חולצה פשוטה ודי שחורה,מכנסיים די שחורות ובנדנה.
    אופי: חזק,מהיר,אמיץ,עקשן,לפעמים עושה שטויות,לא נותן לאחרים לעזור לו
    רקע: שצ&#39;אד היה קטן הוא מאוד התלהב מאיך שאחיו הגדולים ואביו מתאמנים,הוא חשב לעצמו איך הם כאלה חזקים,כשהוא גדל קצת יותר הוא ראה את אביו מתנהג קצת מוזר לפעמים אבל צ&#39;אד לא חשב שזה משהו רציני מדי,אחרי כמה זמן אביו הרשה גם לו להתאמן וכשהוא אמר את זה לצ&#39;אד,הוא לא בזבז זמן ומיד התחיל,הוא עבד קשה,קשה במיוחד כדי להיות כמו אביו,ודוד שלו,גורדון אורטון,שנא אותו במיוחד,צ&#39;אד מעולם לא הבין למה,אבל הוא ניסה לא להתייחס לזה ולהמשיך בעבודתו הקשה להיות לוחם כמו אביו,שנתיים אחרי שהוא התחיל להתאמן אביו לקח אותו לצד ואמר:"צ&#39;אד,אני צריך לספר לך משהו"צאד הסתקרן ושאל מה הוא רוצה לספר לו,אביו המשיך ואמר:"צ&#39;אד,מסתבר שאני די חולה במחלה מאוד קשה,אני לא יכול לספר לך למה.."ומיד אחרי זה דמעות התחילו לזלוג מעיניו של צ&#39;אד,אביו אמר:"לא,אל תדאג צ&#39;אד,ואני רוצה לספר לך עוד משהו,יש חפץ שאני רוצה להוריש לך,החפץ הזה הוא נשק,נשק מאוד חזק בשם:"להב הברקת האדיר"זה נשק שעובר על כל דמיון איתו תוכל להיות לוחם דגול ולהגן על עצמך,הנשק הזה נמצא במרתף ביתינו,מעל המאזניים&#33;,תזכור&#33;"מאז דודו של צ&#39;אד שמח מאוד מכיוון שהוא רצה לגרום לו סבל,צ&#39;אד ניסה להמשיך הלאה וחיפש את הנשק במרתף,הוא לא מצא שום מאזניים אך הוא ראה סמל של שני אנשים,אחד שחור ואחד לבן שנראים מחוברים כמו מאזניים,ואז עלה לו משהו בראש,הוא חיפש מעל הסמל של האנשים ומצא תיבה בצורת נמר,הוא פתח אותה ואז נגלה לעיניו מחזה מדהים-להב הברקת האדיר&#33;ואז הוא אמר:"אני לא אאכזב אותך אבא&#33;"
    איזון סקילים ולחשים:
    -אלוהות:
    -מקצוע:
    איזון מתקפות:
    -דיוק:
    -כוח:
    -שימוש בנשק:
    הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: מקווה שזה טוב
    חזק ומהיר זה תכונות פיזיות, לא אופי&#092;:
    רקע קצת תסריטי ..
    שחכת את האחוזים לגמרי, וגם את האחוז הומור-.-
    תתקן&#092;:
    ---
    איתי קון-
    להפך, אני שמח מאוד שהגבת ואפילו קיוויתי לזה.
    אני יודע שהרקעים פה לא מושקעים אבל אני לא רוצה לשבת על השחקנים כי אני יודע שהרמה בפורום ירודה.
    המשחק הוא ניסיון, ואני אפילו לא בטוח שיפתח-הוא לא מאוד מתאים לכאן.
    בנתיים היחידים שהרקע שלהם היה טוב( או לפחות שלא מטריד אותי) היו גיל קון וNoAnwser, שהרקע שלהם דווקא היה בר מחשבה. אני מצפה לשחקנים האלו&#092;:

מה יש לאנשים נגד המטה המגניב של השמנמנות?ם=

3. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    שם משתמש: Foxy
    שם במשחק: ריי טיילס~Ray Tails
    הנשק שבחרתי: הגרזן האדיר של הרוגע או להב הברקת האדיר.
    המקצוע שבחרתי: לוחם~Warrior
    מראה: שיער חום בוהק, לא פרוע אך אינו מסודר. עיניים כחולות, בוהקות ליד האישון וכהות מאוד בקצוות. לבוש, יחסית מרושל, חולצה כחולה פשוטה ביותר, קצרה ומכנסיים ארוכות בצבע שחור בוהק.
    אופי:
    טוב~ אכפתי, אינטליגנטי, רגיש, יודע להסתיר רגשות, אסטרטגי, סימפטי וחברותי.
    רע~ מאבד שליטה במהירות [לא פתיל קצר], רגיש, פגיע מאוד, מלנכולי ועגמומי, נוטה להתבודד, אינו פופולארי במיוחד, רגשני, [כשמאבד שליטה] בעל חרון שאין כמותו [מנסה להסתיר אותו]
    רקע: מאז שריי הייה ילד קטן, הוא תמיד אהב את הטבע. הוא חי בבקתה ביער הקרוב לים, רחוק מן התעשייה והערים, והסתפק במועט. כמנהג הוא הייה יושב על החול, וצופה בשקיעה האדמדמה המגיחה לפתע, החמה השוקעת בעדינות בתור הים, צובעת אותו באדום כאפרסק. הרוח נשבה בפניו, זה הייה כמו חלום. הוא חיי כילד בודד, עם אביו ואימו. משפחת קטנה, אך הוא אהב אותה ככה. כשחיי ביער, הוא פיתח מיומנויות של הישרדות, כדון דייג, טיפוס על עצים, הדלקת אש ועוד. אביו הייה שלימד אותו זאת. כמו דג חי בתוך הים, מיקומו של ריי ביער היה ממש אותו הדבר, כי היער הפך לחלק מליבו. הוא העריץ את אביו, ותמיד בילה איתו. אביו לימד אותו כמה חשוב לשמור על הטבע, איך אימא טבע נותנת לנו, ואיך אנחנו צריכים לקבל אותם. הוא זכר משפט חשוב מאביו: "תמיד תזכור, להגן על הדברים שקשורים לליבך". הוא מעולם לא הבין את המשפט, אך הוא זכר ושינן אותו טוב טוב, כי הוא בא מליבו של אביו. מגיל צעיר, אפילו שריי הייה מאוד גזעי, הייה הוא מאוד בכיין ורגשני. הייה ניתן לפגוע בו בקלות, רק אם תומר מילה לא במקום. העובדה שריי חיי ביער, עשתה אותו מאוד בודד, כי לא הייה לו את מי להכיר, אף שהייה חברותי ומאוד וסימפטי ביותר. יום אחד, כאשר טייל ביער שבו הוא שרץ רוב הזמן, הוא מצא גור שועל אדום, מעוד צעיר, מפוחד עד מוות. השועל המיניאטורי הייה כחוש וצנום, קטן וחמוד, וריי הרגיש כי הוא חייב לעזור לו. הוא רץ לאביו, הוא ביקש ממנו ללמד אותו על שועלים כדי שיוכל לטפל בשועל, ואביו, חושק כי ריי בודד מאוד, לימד אותו איך להזין את השועל, איך לבנות לו מחילה ואיך לטפל בו. השועל נהפך לחבר היחיד של ריי, תוך כדי גדילה ריי הבין כמה בודד הוא. עם הזמן, השועל עזב את המקום, נעלם חברו, בתגובה, בכה ריי עוד יותר, בא לחבק את אביו. יום אחד, ריי החליט לשבת ולצפות בשקיעה, ושאל את עצמו מה הוא באמת... בר מזל, או חסר מזל? הוא זכה למשפחה נהדרת ולנוף מדהים, ולבדידות נצח... הוא הבין שהוא ילד לא שגרתי, אבל אהב את זה בעצמו. ריי סיכם, שהוא בעצם בר מזל שזכה להתנסות כזאת, תוך כדי השיג לעצמו סקרנות והרצון לחקור, אחרי הכול, תמיד הייה ילד אינטליגנטי ומהיר תפיסה, בעל חדות עין ודיוק מושלם. הוא חשב שחי בגן עדן, ויום אחד.... הכול השתנה.
    האנשים העירוניים נעשו מפונקים יותר. הם רצו להחריב את שטחם בצורה מופרזת, תוך כדי התקרבות לביתו, ריי גילה מה זה עיר, מה זה עשן, ומה זה תעשייה. הוא שנא את זה, זה הרס לו את הנוף, וביחד עם זאת, מאוד בתים של בעלי חיים. עצים נשרפים, ונוצרים רק בתים, אפורים... כצפוי, הוא בכה, ושאל את אביו למה. אך לאביו לא הייתה תשובה מספק מלבד: "אני לא יודע". אביו של ריי מאס מכך, והחליט לעשות משהו, מותיר את ריי מאחור. אימו של ריי, מצטרפת אליו, מותירים אותו לבד, בודדים, בלי אף... אחד. ריי בכה ובכה, דמעה אחר דמעה... היה אז ריי בן 12. שנה לאחר מכן, ריי, כאשר סייר ביער, מצא קבר של אביו. הייתה זו המכה הסופית, ריי הזיל דמעה, אחר דמעה, אחר דמעה בלי הפסקה. אביו, שיקר לו כל כך, עזב את העולם, השאיר אותו בודד, מי יעזור לו? ילמד אותו, יסביר לו? עוד דמעה זולגת לה, מטה ומטה...
    לבסוף, עיניו יבשו מדמעות, הוא לא בכה עוד לעולם. הוא הייה בודד מאוד, והחליט להסתיר אותה בעזרת קור-רוח אשר נשבר בקלות. הוא נתן לזעם להשתלט על גופו, והוא התאמן כל יום, התחזק יותר ויותר. הוא הייה מהיר וחזק, ולמד להסתיר את רגשותיו. הוא לא בכה יותר, הוא לא יכול היה, ובכלל לא רצה. הוא התחזק מאוד, כוחו הפיזי היה עצום. הוא התחזק רק מסיבה אחת בלבד~ כדי שיוכל להגן על האנשים החשובים לו.
    הוא רכש זעם וחרון אדיר ואיבוד שליטה מאוד מסוכן, אך הוא מסתיר אותו בעזרת קור-רוח.
    יום אחד, מצא בבקתתו נשק [הגרזן או החרב, אתה תבחר], ואיתו פתק:
    "ריי היקר.
    עם מצאת פתק זה, נראה כי אני לא בין החיים.
    הנשק הזה יעזור לך להגן על הדברים שחשובים לך,
    כמו שתרצה. הנשק הזה עובר בירושה בלית ברירה.
    אני בטוח שאם קראת את פתק זה, דמעותייך התייבשו,
    ואין אותו ילד רגיש כמו שהיית בעבר. ולכן, תקשיב לי.
    בחיים אל תשכח את אותו משפט שלימדתי אותך.
    שלך, אביך האהוב."
    אך.. ריי לא הזיל דמעה, עכשיו בפניו, משימה חדשה, האם יצליח לבצעה?

איזון סקילים ולחשים:
    -אלוהות: 43%
    -מקצוע: 57%
    איזון מתקפות:
    -דיוק: 20%
    -כוח: 60%
    -שימוש בנשק: 20%
    הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק:
    בקשה: להתקבל~
    הערה: המקל לא נראה הכי מרשים~
    הערה שנייה: מצטער על החפירות~
    הומור: 20%, אבל שיהיה, כדי שהוא ישתנה.
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

4. משתמש ספאמר
    רקע סופר מושקעO==
    אפילו שיש בעיות דיקדוק פה ושם זה לא ממש משנה כי ההשקעה ומחשבה ברקע מאוד בולטים^-^
    אני מאוד מתלבט איזה נשק לתת לך. כנראה שתדע רק אחרי התוצאות.

חבל לי שדאף אחד לא ניסה עוד את המקל. גיל קון בנתיים הכי השקיע, אז כנראה שלא תקבל את המקל. כולם חוץ מפיקל לקחו גרזן או חרב, לכן למי שבוחר את הסכין או המטה יהיו יותר סיכויים להתקבל עכשיו. אם אתם רוצים את יכולים לערוך את הרקע ולשנות נשק אם אתם מהססים, וגם לשנות מקצוע.
    חפירה.
    סיכום: אהבתי מאוד את הרקע החופר והארוך ארוך, רז קון.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Inuzuka&#045;Kiba@Feb 14 2009, 07:58 PM
    חזק ומהיר זה תכונות פיזיות, לא אופי&#092;:
    רקע קצת תסריטי ..
    שחכת את האחוזים לגמרי, וגם את האחוז הומור-.-
    תתקן&#092;:
    ---
    איתי קון-
    להפך, אני שמח מאוד שהגבת ואפילו קיוויתי לזה.
    אני יודע שהרקעים פה לא מושקעים אבל אני לא רוצה לשבת על השחקנים כי אני יודע שהרמה בפורום ירודה.
    המשחק הוא ניסיון, ואני אפילו לא בטוח שיפתח-הוא לא מאוד מתאים לכאן.
    בנתיים היחידים שהרקע שלהם היה טוב( או לפחות שלא מטריד אותי) היו גיל קון וNoAnwser, שהרקע שלהם דווקא היה בר מחשבה. אני מצפה לשחקנים האלו&#092;:

מה יש לאנשים נגד המטה המגניב של השמנמנות?ם=
    ערכתי,שחכתי משהו?
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

6. משתמש ספאמר
    האיזון וזה תוקן, אבל עדיין רקע קצת תסריטי, קצר וחסר סימני פיסוק><"

7. משתמש מנוסה
    הארכתי את הרקע...
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

8. משתמש ספאמר
    Originally posted by haunter@Feb 16 2009, 02:31 PM
    הארכתי את הרקע...
    איך דוד שלו הוא אבא של אבא שלו?-.-

ס"כ הוספת עוד פיסקה שרק מבלבלת הרבה יותר- אתה אמור לקבל את הנשק ביום ש בו המשחק מתחיל, וגם סתם סיבכת את העלילה. לא תיקנת את הפסיקים שהיו מה שבאמת הפריע והוספת עוד שגיאות ובלאגן, ס"כ אפילו הפכת ת&#39;רקע למסובך וקצת רע יותרO.O"
    מה קשור שאחרי חודש פתאום בא לו להיות לוחם?Oם

מישו כבא עומד להרשם עם המקל?X:

9. משתמש ספאמר
    באמפ. שמישו כבר ירשם עם המקלO.ם"

10. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    שם משתמש: .WolfMan
    שם במשחק: בן (בנג&#39;מין) טניסון.
    הנשק שבחרתי: המטה הבוהק של הערנות.
    המקצוע שבחרתי: מזמן (Summoner).
    מראה: עיניים ירוקות בעל גוון שחרחר במרכז העין, לובש חולצה קצרה חומה, ומכנסיים ירוקות קצרות גם. לבן יש שעיר שטני- בלונדיני די ארוך, נעליו עשויות מעור וגם מגיני רגליים עשויות מעור.
    אופי: (רעות) יהיר, פזיז, מתנשא (טובות) נדיב, אדיב, הגון.
    רקע: בן טניסון נולד בשם בנג&#39;מין טניסון להורים ממעמד נמוך. כבר בגיל צעיר בן התעניין בבעלי חיים, והוריו, החליטו שביום הולדתו ה-10 הם יספרו לו על המטה הבוהק של הערנות, שעובר במשפחתו של בן כבר דורות. חייו של בן עברו בשלווה וכמעט בלי הפרעות, ובן חשב שהוא נולד למשפחה נורמלית לחלוטין, אך הוא טעה. כאשר בן הגיע לגיל עשר, הוריו סיפרו לו על המטה וגם הראו לו אותו. בן המרותק הקשיב בהתעניינות על סיפור המטה, וכיצד הגיע אל משפחתו, על המקצועות שאפשר לבחור, ועל כוחו המיוחד של זה המחזיק במטה. מאותו היום, בן חיכה ליום בו הוא יקבל את המטה. לאחר שש שנים, בגיל שש עשרה, אביו של בן מת. זו הייתה טרגדיה למשפחתו של בן ובן נאלץ לפרנס את משפחתו במקום אביו. אביו של בן השאיר גם צוואה, ובה כתוב אל מי הוא מחלק את רכושו. להפתעתו של בן, אביו הוריש לו את המטה, ואיתו גם אחריות גדולה ביותר, להחזיר לאמא טבע את האמון שלה לבני האדם, להראות לה שלא כולם נוראיים ומגעילים. בן הבין שגם יצטרך לבחור מקצוע, והחליט ישר לבחור במזמן, כיוון שתמיד אהב בעלי חיים, ומזמן יכול לזמן יצורים ולא להלחם ראש בראש, מה שבן פוחד ממנו. בן החליט להתאמן אימון מקצועי, וכך התאמן במשך חמש שנים לפני יציאתו למסע כדי להיות מוכן לכל דבר אשר יצפה לו במסע. בהתחלה ניסה להבין כיצד יש להשתמש במטה, ולאחר שהתחיל להבין כיצד להשתמש בו, החל לזמן יצורים קטנים כגון ארנבים, ציפורים, צבאים וכו&#39;. אימו של בן, עזרה לו באימונים כיוון שהיא בעצמה פעם הייתה מזמנת, וגרמה לבן להבין כמה כוח יש לו, אך גם כמה אחריות יש לו. לאחר כל האימונים ההקשים, החליט בן לצאת למסע, כדי לעצור את זעמה של אמא טבע. מאותו היום המקל הפך להיות מהמקל של אביו, למקל שלו.
    איזון סקילים ולחשים:
    -אלוהות: 50%
    -מקצוע: 50%
    איזון מתקפות:
    -דיוק: 40%
    -כוח: 20%
    -שימוש בנשק: 40%
    הערות ובקשות+כמה הומור אני רוצה במשחק: מקווה שהרקע מספיק. 20% הומור.
    ε(●̮̮̃•̃)з

11. משתמש ספאמר
    "בן טניסון"? מאיפה זה מוכר לי?._.
    נמ
    גם אם האיזון מתאים לרקע 10 זה מוגזם, תעשה 15% כוח כי אתה במילא יכול להוריד מלא מדיוק

15 זה גיל צעיר מידי, ובלי קשר אם הוא מחכה 6 שנים מאס גיל עשר אז הוא כבר 16לול.
    מקצוע זה משהו שמתחילים ללמוד מוקדם יחסית, זה לא הולך שהוא מתחיל להיות מזמן ואז המחשק יתחיל.X:

12. משתמש מנוסה
    קודם כל ערכתי, הוספתי את החלק של האימונים, ולא שמתי לב לזה שהוא חיכה שש שנים והוא בן חמש עשרה
    סורי..
    עכשיו הוא בן 16
    בדיוק הורדתי ל 30%
    בכחו הוספתי ל 20%
    ושימוש בנשק 50%
    מקווה שעכשיו זה יותר טוב D:
    ε(●̮̮̃•̃)з

13. משתמש ספאמר
    הורדת מדיוק במקום משימוש בנשק><"
    היית אמור לתקן ל
    40
    15
    45
    או משו מאוז כמו:
    40
    20
    40

עכשיו יש לך הרבה יותר מידי שימוש בנשק><"
    שוב, מקצוע זה לא משו שאתה לומד כמה ימים לפני. למידה של מקצוע יכולה לקחת חודשים (אם אתה עובר קורס מזורז או משוOם ) ואמורה לקחת שנים.

אם חמש עשרה זה לא בוגר מספיק כנראה שגם 16 לא>.-

14. משתמש מנוסה
    כי אתה במילא יכול להוריד מלא מדיוק
    טוב לא משנה...
    תיקנתי
    וגם את הרקע
    ואת הגיל
    ε(●̮̮̃•̃)з

15. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    שאלה:מתי המשחק מתחיל?

עמוד 3 מתוך 6 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •