*No Logo To This Game*
לפני הכל
שלום לכם קהילת חת"ם. אני הוא אלון הנודע לשמצה.
עשיתי משהו לא כשורה, והעתקתי חומר מפורום אחד לפה.
הושהתי, למרות שלפי דעתי הייתי אמור לקבל יותר זמן, אך הנה אני חזרתי.
בזמן שאני הושהתי, חשבתי לעצמי, מה אני יכול לעשות בשביל לתרום לפורום.
הנה. המשחק שלי האחרון שאני אפרסם בפורום זה.
אם אני לא אגמור אותו, אני לא אפתח שום משחק אחר.
אם אני אגמור אותו, אני אביא לו משחק המשך, או משחק פוקימון אחר.
זהו. אני מקווה שתיהנו מהמשחק. בתודה - אלון.
עלילה
"אבומסנואו, השתמש במתקפת קרן הקרח שלך." אמר איש חסון ביעף.
פוקימון הדומה לאיש שלג, אשר קצות אצבותיו בידיים וברגליים ירוק התנדנד לו במקומו.
"אמרתי לך," אמר איש, נמוך, שמן בעל גלימה צהובה בוהקת, אשר לצידו עומד לו הפוקימון ג'ולטיאון.
"את הקרבות של ארגון וולט אי אפשר לעבור בחיים, ג'ולטיאון, השתמש במכת ברק!" קרא אותו איש נמוך.
הפוקימון ג'ולטיאון השליח את מתקפת הברק שלו לעבר קרן הקרח, והעיף אותה כאילו לא היה.
אבומסנואו היה עייף, בדיוק כמו המאמן שלו. לבסוף מכת הברק פגעה בו, ונראה כי האיש החסון חטף גם.
שניהם, פוקימון איש השלג, והאיש החסון נפלו במקומם, ללא נשמה בגופם.
ביום שלמחרת, חגגתם את יום הולדתכם. כולם הכירו את ארגון וולט, הארגון שהורג את המפסיד להם.
זאת הסיבה שמאמנים מתחילים את מסעם בגיל 14-17, המאמנים בוחרים באיזה גיל להתחיל את מסעם.
היום, זהו יום הולדתכם. ביום זה, הפכתם להיות ילדים בגילאים 14-17.
לאחר שכל המתנות ניתנו לכם וחבריכם הלכו, רק אימכם נשארה באיזור, והסתכלה עליכם במבט עצוב.
"היום את/ה יוצא/ת למסע שלך," היא אומרת לכם, על סף דמעות.
"תתארגנו, ולכו למעבדה של פרופסור וורנר," ממשיכה אימכם לאמר. "הוא ייתן לכם את הפוקימון המתחיל."
לאחר כל ההתארגנויות האחרונות שלכם, והמקלחת האחרונה שלכם לאותו יום, אתם הולכים למעבדה.
במעבדה של פרופסור וורנר, אתם רואים איש זקן, בעל זקן ושפם אפור, אשר מקיפים את כל פרצופו.
"הוו שלום לכם," אומר פרופסור ורנר בזמן שהוא רואה אתכם. אתם מכירים אחד את השני מאז שנולדתם.
"אם אני זוכר נכון, היום אתם מקבלים את הפוקימון המתחיל שלכם," מחייך הפרופסור, ונזכר בדבר.
"אני הייתי נוכח בלידה שלכם, מי יזכור את יום הולדתכם אם לא אני?" הוא שואל שאלה רטורית, ומצחקק.
אתם צוחקים ביחד איתו. "עכשיו, לאחר כל הדיבורים," הביע רצינות פרופסור וורנר. "איזה פוקימון תרצו?"
הפוקימון המתחיל
לאחר חשיבה רבה, החלטתי לבסוף להגביל לכם את בחירת הפוקימונים.
הטלתי לעצמי קובייה, אשר תשובתה תהיה הפוקימונים. אני רשמתי לעצמי הכל והכל.
לבסוף, יצא בקובייה 1. לכן, הפוקימונים המתחילים שלכם, יהיו מהדור ה - 1, מחוז קנטו.
למי שעדיין לא יודע מי אלו הפוקימונים, הנה הם שלושת הפוקימונים, המתחילים של מחוז קנטו.
= באלבאזור, פוקימון העשב.
= צ'ארמנדר, פוקימון האש.
= סקווירטל, פוקימון המים.
פרופסור וורנר החליט לפנק את המאמנים המתחילים, לכן תפס עוד פוקימון. הפוקימון הנוסף גם נכלל מתחיל.
= פידג'י, פוקימון המעופף.
ההתחלה
ביום שלמחרת, חגגתם את יום הולדתכם. כולם הכירו את ארגון וולט, הארגון שהורג את המפסיד להם.
זאת הסיבה שמאמנים מתחילים את מסעם בגיל 14-17, המאמנים בוחרים באיזה גיל להתחיל את מסעם.
היום, זהו יום הולדתכם. ביום זה, הפכתם להיות ילדים בגילאים 14-17.
לאחר שכל המתנות ניתנו לכם וחבריכם הלכו, רק אימכם נשארה באיזור, והסתכלה עליכם במבט עצוב.
"היום את/ה יוצא/ת למסע שלך," היא אומרת לכם, על סף דמעות.
"תתארגנו, ולכו למעבדה של פרופסור וורנר," ממשיכה אימכם לאמר. "הוא ייתן לכם את הפוקימון המתחיל."
לאחר כל ההתארגנויות האחרונות שלכם, והמקלחת האחרונה שלכם לאותו יום, אתם הולכים למעבדה.
במעבדה של פרופסור וורנר, אתם רואים איש זקן, בעל זקן ושפם אפור, אשר מקיפים את כל פרצופו.
"הוו שלום לכם," אומר פרופסור ורנר בזמן שהוא רואה אתכם. אתם מכירים אחד את השני מאז שנולדתם.
"אם אני זוכר נכון, היום אתם מקבלים את הפוקימון המתחיל שלכם," מחייך הפרופסור, ונזכר בדבר.
"אני הייתי נוכח בלידה שלכם, מי יזכור את יום הולדתכם אם לא אני?" הוא שואל שאלה רטורית, ומצחקק.
אתם צוחקים ביחד איתו. "עכשיו, לאחר כל הדיבורים," הביע רצינות פרופסור וורנר. "איזה פוקימון תרצו?"
קרדיטים
- <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>
- למשחק Pokemon TPPC על מספר תגים.
- לפורום פוקימונס, על מספר תגים.
- Pokemonelite 2000, על ספרייטי הפוקימונים.
- Serebii, על התמונות של המאמנים שתפגשו בדרך.
- לי, על ההשקעה במשחק הזה.
- לכם, על כך שתירשמו למשחק הגדול הבא.
- Royal Eevee, דניאל, על אישור פתיחת המשחק מחדש.
- Foxy, רז, על שנתן לי את הכח לפתוח את המשחק מחדש.</span>
טופס ההרשמה
כינוי;הכינוי שלכם בפורום.
שם; השם האמיתי שלכם.
שם במשחק; כל שם שתרצו. עדיף יפני.
מין; זכר/נקבה.
פוקימון מתחיל; באלבאזור, צ'ארמנדר או סקווירטל.
פוקימונים; לא למלא.
חפצים; לא למלא.
תגים; לא למלא.
דוגמא לטופס טוב;קוד:[B]כינוי;[/B] [B]שם;[/B] [B]שם במשחק;[/B] [B]מין;[/B] [B]פוקימון מתחיל;[/B] [B]פוקימונים;[/B] [B]חפצים;[/B] פוכדורים בלי הגבלה | פוקידע | מפה | פוקיגר | מזון בלי הגבלה | מזון לפוקימונים בלי הגבלה | מים מינרליים בלי הגבלה. [B]תגים;[/B] ~; ~; ~; ~; ~; ~; ~; ~;
כינוי; DardaSaba.
שם; אלון.
שם במשחק; ראיטו.
מין; זכר.
פוקימון מתחיל; באלבאזור
פוקימונים;
חפצים; פוכדורים בלי הגבלה | פוקידע | מפה | פוקיגר | מזון בלי הגבלה | מזון לפוקימונים בלי הגבלה | מים מינרליים בלי הגבלה.
תגים; ~ ; ~ ; ~ ; ~ ; ~ ; ~ ; ~ ; ~ ;