Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    שם: מור
    תוכן:
    פתיחה
    רשימת הצוותים
    המנחים
    הדחות
    הפרקים!

פתיחה: כולנו מכירים את התחרות "הישרדות", רק שכאן זה יהיה בסגנון הסדרה האהובה "פוקימון" רק שפה יש 4 צוותים ולא 2, בכל שבט יהיו 8 פוקימונים, כלומר, 2 מכל דור. יהיו 4 אתגרים- פרס, חסינות ל-3 שבטים, חסינות אישית וגרזן כוח כפול. כאן אין אי הגלות, אלא יש אי המתים שהוא מוכר לנו מהישרדות הראשון (באיי הקריבים). הפרקים יחשפו כל יום שלישי ושישי בשעות הערב, אם במקרה לא אוסיף הודעה נגיד בשלישי אז זה ידחה ביום. אתם תקבעו מי יהיו המודחים כך: אחרי משימת חסינות הזוכה בחסינות האישית יכריז על 3 מועמדים להדחה! את הקולות יש לשלוח עליי בפרטי! בכל פעם שיש ' תדעו שמדברים למצלמה.
    מקווה שתהנו, מור!

הצוותים:
    צוות Green:
    פיקאצ'ו, קרוקונא, וויפינבל, מייטיאנה, קרוגאנק, מורקרוו, קומבאסקן, ומיסמאגיוס!

צוות Blue:
    פידג'יוטו, טנטקול, ג'אמפלאף, סטליקס, אזוריל, גרוטל, רוזרייד, מנקטרייק

צוות Yellow:
    פיצ'ו, מגבי, פיניון, באדו, פידג'י, אוניקס, טראפינץ', ספוינק

צוות Red:
    ליקטונג, מאצ'פ, דליבירד, פוריגון2, שלגון, מילוטיק, טוגקיס, אמביפום

מנחים:
    משימות פרס קבוצתיות- מר.מיים
    משימות חסינות קבוצתיות- סודווודו
    משימת חסינות אישית- סיזור
    משימת גרזן כוח כפול- דרגונייט
    הדחה- מר. מיים
    משימות אי המתים- סיזור

הדחות:
    פידג'י- משבט ילוו הודח ראשון

פרקים:
    פרק 1- תחילה- הצגת המתמודדים! יפורסם ב13.2.09 (הצגת המועמדים, חלוקה לשבטים, ימים 1,2 ,משימת חסינות+ פרס)
    פרק 2- הדחה ראשונה! יפורסם ב17.2.09 (ימים 2,3, משימת חסינות, משימת גרזן כוח כפול, הדחה)
    פרק 3- הבה נחזור למשחק. יפורסם ב20.2.09 (ימים 4,5 משימת פרס קבוצתית, משימת חסינות קבוצתית.)
    חזרתי!!

2. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    קצר...בלי מידע בכלל
    תרחיב תוסיף מידע על המתמודדים,על הנמחים ועל המשחק בכלל! איך הוא מתנהל מה היא הדחה...מי שלא ראה הישרדות א יבין מה אתה רוצה מהחיים שלו
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

3. משתמש מנוסה
    מריו, מריו, מריו... פתחת את הפה קצת מוקדם מהרצוי ומהצפוי, הנה הפרק הראשון שיסביר הכל:
    פרק 1- תחילה- הצגת המועמדים
    תוכן הפרק:
    הצגת המועמדים
    חלוקה לשבטים
    יום 1
    חסינות+פרס קבוצתית
    לילה 1
    יום 2
    "לפני תחילת המשחק, אני אציג את עצמי, אני הוא מר מיים, המנחה של התוכנית, וגם מציג המשימות. ישנם במשחק 4 קבוצות, הקרויות על שמות של צבעים באנגלית- גרין, בלו, ילוו, ורד&#33; ישנם בכל קבוצה 8 מועמדים שבאים כל זוג ממחוז שונה. ישנם 3 חסינויות. הפעם עשינו קבוצה מיוחדת לקטנים- ילוו. אז המשחק מתחיל&#33; הנה המועמדים של קבוצת גרין:"
    פיקאצ&#39;ו- " אני פיקאצ&#39;ו שבא ממחוז קנטו מהעיר פאלט. אני שונא סנובים, שוויצרים ו&#39;קוליים&#39; אני אוהב אנשים שמדברים בצורה תרבותית מאחרים, כאלה שכיף לדבר איתם&#33;"
    קרוקונא- "אני קרוקונא שבא ממחוז ג&#39;וטו, מהעיר בלאקטורן. אני אוהב לאכול, לשחק ולצחוק. אני צוחק מכל מה שאומרים לי ."
    וויפינבל- "אני וויפינבל ממחוז קנטו, מהעיר סיניבר. אני מתחבר מהר לכאלו מסוג אש. אני שונא מתחנפים."
    מייטינאה- "אני מייטיאנה ממחוז הואן מהעיר ליליקוב. אני מתעצבן לעיתים קרובות, אני הולך למכון כושר ולדעתי זה יעזור לקבוצתי."
    קרוגאנק- "אני קרוגאנק ממחוז סינו, מהעיר סאנג&#39;ם. אני מתאמן לרוב במשחקים, אני גיימר לא קטן ויש רק דבר אחד שמעצבן אותי: לראות זוג מאוהב. זה מגעיל אותי&#33;"
    מורקרוו- "אני מורקרוו ממחוז ג&#39;וטו, מהעיר פיולט. אני מתחבב מהר על אנשים בגלל הצחוקים שאני גורם, לדעתי אני אהיה חלק גדול בשבט."
    קומבאסקן- "אני קומבסקן ממחוז הואן, מהעיר מאוויל. אני תוקפני, עצבני, חזק, ורוצה להיות השורד האחרון. שום דבר לא יעמוד בדרכי&#33;"
    מיסמאגיוס- "אני מיסמאגיוס ממחוז סינו מהעיר סולסיאון. כששמעתי שאחי מורקרוו הצטרף למשחק אז גם אני החלטתי להצטרף. אני אעזור לכל מי שבצרה חוץ מאויביי&#33;"
    "כעת נעבור לצוות השני שלנו, צוות בלו:"
    פידג&#39;יוטו- "אני פידג&#39;יוטו ממחוז קנטו, העיר וירידיאן. כמו כולם אני באתי לנצח. אני סוג של קומיקאי, וצייד. לדעתי העובדה שאני צייד יכולה לעזור לשבט ולי&#33;"
    טנטקול- "אני טנטקול ממחוז קנטו מהים. אני יודע לצוד טוב ללא ציד דגים ועופות אחרות. אני קנאי, שוויצר וגאוותן."
    ג&#39;אמפלאף- "אני ג&#39;אמפלאף ממחוז ג&#39;וטו העיר אוליווין. אני באתי ממשפחה עשירה, אני מפונק, ואני עדיין רגיל שמפנקים אותי..."
    סטיליקס- "אני סטיליקס ממחוז ג&#39;וטו העיר קאינווד. אני באתי ממשפחת פוקימונים מסוג ברזל שמביאים את הרגשתם בעזרת צליל מתכתי, אני הבחור הכי כייפי בעולם&#33;&#33;&#33;"
    אזוריל- " אני אזוריל ממחוז הואן העיר ראסטוברו. אני נולדתי בים ואני במהלך ההשרדות אשאר שם בלבד, לא טוב לחבורתי שידיחו אותי."
    גרוטל- "אני גרוטל ממחוז סינו העיר פאסטוריה. אח שלי משתתף כאן איתי- רוזרייד. אני והוא ממש קשורים אחד לשני."
    רוזרייד- " אני רוזרייד ממחוז סינו העיר פאסטוריה. אני ואחי כאן- אחי הוא גרוטל, אם ידיחו אותי, הוא יבוא איתי ממש בהדחה הבאה&#33;"
    מנקטרייק- "אני מנקטרייק ממחוז הואן, העיר פטלבורג. אני אוהב לשיר, כל בוקר שלי מתחיל בשירה, אם יש כאלו שלא אוהבים את זה, נראה מה יעשו לי... לי אין פחדים&#33;"
    "אלה היו צוות בלו, וכעת הצוות של הקטנים ילוו:"
    פיצ&#39;ו- "אני פיצ&#39;ו ממחוז ג&#39;וטו העיר אזליה. אני לא פינוקי כפי שאני נראה, אולי אני תינוק, אבל תינוק קטלני&#33;"
    מגבי- "אני מגבי ממחוז ג&#39;וטו העיר אקרוטיק. אני בכיין ולאף אחד אני מקווה אין בעיה עם בכיינים. אני מקווה שלא יזכירו לי את ההורים מגמר ומגמטור."
    פיניון- "אני פיניון ממחוז סינו מהים. אני אולי קטן אבל חזק, זכיתי במדליית זהב בתחרות הימית של הצעירים."
    באדו- "אני באדו מחוז סינו מדרך 208. אני היחידי שלא בא מעיר או מים אבל מה שכן, אני אושיע את הצוות שלי לניצחון."
    פידג&#39;י- "אני פידג&#39;י ממחוז קנטו מהעיר פיוטר. אותי תפס מאמן חזק שאימן אותי קשות בשבילי ושוחררתי 4 פעמים על ידי אותו המאמן... אני הפעם אפתיע אותו&#33;"
    אוניקס- "אני אוניקס ממחוז קנטו מהעיר פיוטר. אני שייך למנהיג מכון ששמו הוא ברוק, מסוג הסלע. זה יתן לי את הכוח להצליח&#33;"
    טראפינץ&#39;- "אני טראפינץ&#39; ממחוז הואן מהמדבר שמעל מאוויל. יש לי מראיה טובה וכוח לקריאת מחשבות. זה אולי ייתן לי יתרון."
    ספוינק- "אני ספוינק ממחוז הואן ממערת החושך." אני אוהבלקפץ למרות שאומרים שזה עושה רעש חזק. אני אצליח במשחק גם אם חומת ברזל תנסה לעצור אותי."
    "אלה היו ילוו, וכעת ניגש לקבוצה האחרונה- רד:"
    ליקיטונג- "אני ליקיטונג מאיי תפוז מהאי נאבל. אני רגיש, בכיין, שונא מתאמים בדם&#33; מתאמים זה היה לדעתי טעות."
    מאצ&#39;פ- "אני מאצ&#39;פ ממחוז קנטו מהעיר סרוליאן. אני מתעצבן מהר, וכל אחד שיציק לי במשחק יודח. אני אהיה השורד האחרון בגלל השיטה שלי&#33;"
    דליבירד- "אני דליבירד ממחוז ג&#39;וטו מהעיר פיולט. אני עוזרו הנאמן של סנטה, אני מחלק מתנות בחג המולד. החלטתי להרשם משעמום עד לחג המולד."
    פוריגון2- "אני פוריגון2 ממחוז ג&#39;וטו מהעיר ניו בארק. אני נולדתי פוריגון והתפתחתי מהר... אני מקווה לצאת מכאן פוריגון Z ובשביל זה אני אעשה הכל&#33;"
    שלגון- "אני שלגון ממחוז הואן מהעיר פאסיפידלוג. אני אולי נולדתי בעיר ימית ואני לא יודע לשחות אבל מה שכן, למדתי המון על השרדות. אני מקווה שאצא חזק יותר."
    מילוטיק- "אני מילוטיק ממחוז הואן מהעיר מוסדיפ. אני באתי מהים, המקום המרהיב ביותר שיש בעולם. בעיקר בהואן. אני עצלן שמשתמש בכוחותיו כדי לצוד אוכל&#33;"
    טוגקיס- "אני טוגקיס ממחוז סינו מהעיר וייל סטון. אני באתי מהעיר הגדולה ביותר במחוז סינו וזה מקנה לי יתרון- בוייל סטון נמצאים רק הלוחמים הטובים ביותר."
    אמביפום- "אני אמביפום ממחוז סינו מהעיר הארטום. אני נזרקתי על ידי 4 מאמנים שונים ושלושה מתאמים. איתם התאמנתי מספיק כדי להראות לשבט שיהיה לי את הכוח שלי&#33;"
    "אלה היו כל השבטים. וכעת שכולם כבר כאן אז הנה החלוקה לשבטים:
    בשבט גרין יהיו פיקאצ&#39;ו, קרוקונא, וויפינבל, מייטיאנה, קרוגאנק, מורקרוו, קומבאסקן, ומיסמאגיוס&#33;
    בשבט בלו יהיו פידג&#39;יוטו, טנטקול, ג&#39;אמפלאף, סטליקס, אזוריל, גרוטל, רוזרייד, מנקטרייק
    בשבט ילוו יהיו פיצ&#39;ו, מגבי, פיניון, באדו, פידג&#39;י, אוניקס, טראפינץ&#39;, ספוינק
    ובשבט רד יהיו ליקטונג, מאצ&#39;פ, דליבירד, פוריגון2, שלגון, מילוטיק, טוגקיס, אמביפום
    וכעת נתחיל במשחק. לכל שבט מקום אחר&#33; אני מאחל לכולם בהצלחה&#33;"
    צוות גרין יום 1:
    כל הצוות מגיע למקומם. "אז מה..." אומר פיקאצ&#39;ו ומצביע על תיבה שמצא "פה תהיה האספקה שלנו לכל הימים הללו?"
    "כן," אומר מורקרוו "נפתח את התיבה ונראה..." מורקרוו פותח את התיבה ומוציא אורז טעים ומכתב ובו כתוב:
    "שלום צוות גרין, כאן הנהלת הישרדות. יש מספר חוקים שאסור שתעברו עליהם..."
    הצוות מסיים לקרוא את המכתב לאחר מספר שניות וקרוקונא אומר "כמה חוקים... אסור לנו אפילו להפרד..."
    צוות בלו יום 1:
    הצוות מסיים לקרוא את המכתב שקיבלו בתיבה וגרוטל אומר "זה יהיה קשה... בקרוב תהיה משימת חסינות ראשונה שלנו&#33;" רוזרייד אומר "צודק, יש 3 חסינויות ואנחנו נזכה באחד מהם&#33;"
    צוות רד יום 1:
    אמביפום אומר "מה לדעתכם תהיה המשימה?" ליקיטונג אומר "חץ וקשת" פוריגון2 ומיוטיק הולכים להביא את דואר האי וחוזרים.
    צוות ילו יום 1:
    מגבי ופידג&#39;י חוזרים מהבאת הדואר וטראפינץ&#39; הקריא:
    "במקרה של 3 חסינויות יש רק שבט מפסיד אחד. משימתכם תהיה זריקה מדויקת."
    "זה קליעה למטרה&#33;" אומר פיצ&#39;ו.
    כל הצוותים ניגשים למשימה הראשונה ורואים את מר. מיים ואת סודוודו&#33; מר מיים אומר "הגעתם למשימה הראשונה ולמשימת החסינות&#33;" וסודוודו מוסיף "היום אתם נלחמים על חסינות שתיהיה ל-3 קבוצות מתוך 4 ופרס שיגיע רק לשבט הטוב ביותר. והנה המשימה: לפניכם 8 מטרות לכל קבוצה. יעלה נציג של שבט כלשהו וירה מתקפה כלשהי או חץ היישר למטרה. השבט הראשון שיצליח יזכה בחסינות ובפרס שהוא- מיטה ל-3 ימים והשבטים השני והשלישי שיצליחו יזכו בחסינות בלבד."
    עולים כעת מגבי מילוו, דליבירד מרד, מיסמאגיוס מגרין ורוזרייד מבלו. מגבי משגר להביות ומפספס לרוב בנתיים דליבירד משגר קרן קרח ופוגע במהירות ובמקומו עולה שלגון המשגר יריקות דרקון. כולם משגרים את התקפתם ומפספסים... עד שמיסמאגיוס משגר כדור צל ועושה בלבול ופוגע במטרה ובמקומו עולה מייטיאנה ומשגר כדורי צל. כולם מפספסים עד שמגבי משגר גיצים ופוגע במטרה. פיצ&#39;ו עולה במקומו ומשגר רעם חזק שפוגע מהר במטרה. במקום פיצ&#39;ו עולה פידג&#39;י שישגר ירי נוצות. "המצב כעת עומד על הובלה של ילוו הקטנים&#33;" מייטיאנה פוגע עם כדור הצל ובו זמנית גם פידג&#39;י במטרה שלו&#33; ואז עולים פיניון ומורקרוו&#33; כולם משגרים את ההתקפות שלהם ומנסים לפגוע במטרה. בסוף רוזרייד פוגע במטרה ובמקומו עולה גרוטל שישגר עלי תער. שלגון פוגע במטרה ובמקומו עולה אמביפום שישגר זריזות&#33; אמביפום פוגע במהירות ובמקומו עולה טוגקיס עם חץ וקשת&#33; טוגקיס פוגע במהירות ובמקומו עולה מאצ&#39;פ עם חץ וקשת שגם הוא פוגע ישר. ואז עולה ליקיטונג שישתמש בחשמל&#33; פיניון משתמש במשאבת הידרו ופוגע ובמקומו עולה באדו שישתמש בעל תער. באדו פוגע מהר ובמקומו עולה ספוינק עם כדור צל&#33; ספוינק משתמש בכדור צל ובבלבול כמו מיסמאגיוס ופוגע ואיתו ליקיטונג. ובמקומם עולים אוניקס ופוריגון2 עם נשימת דרקון לשניהם&#33; פוריגון2 משתמש במיקוד ונשימת דרקון ופוגע מהר ואז עולה האחרון מרד- מילוטיק. בנתים גרוטל פוגע ובמקומו עולה פידג&#39;יוטו ומשגר ירי נוצות ופוגע מהר, במקומו מגיע טנטקול עם בועות רעל ענקים שמפוצצות את המטרה שלו ובמקומו עולה ג&#39;אמפלאף. מילוטיק פוגע במטרה ומביא את החסינות ואת הפרס לקבוצתו&#33; בנתיים נשארו 2 מילוו, 4 מבלו, 5 מגרין.
    אוניקס פוגע במטרה ובמקומו עולה האחרון טראפינץ&#39;. בנתיים ג&#39;אמפלאף מנצח ובמקומו עולה מבלו- סטיליקס שמשתמש בפצצת בוץ ומנצח מהר, ואז עולה מנקרטרייק. מורקרוו פוגע סוף סוף עם כדור הצל שלו במטרה ואז עולה קרוקונא שמשתמש בקרן בועות ומצליח, ואז עולה קומבסקן שמשגר להביור קטלני שמפוץ את המטרה שלו ואז עולה האחרון קרוגאנק שישתמש בטיל קוצים&#33; מנקטרייק מצליח לפגוע במטרה ואז עולה האחרון של בלו- אזוריל. קרוגאנק פוגע במטרה ומביא את החסינות לשבט שלו.
    "בנתיים נשארו טראפינץ&#39; מילוו ואזוריל ובלו. אזוריל פוגע במטרה ומביא את החסינות לשבט שלו. "אז המיטה ל-3 ימים הולכת לרד, והחסינויות הולכות ל- רד, ילוו וגרין&#33; צוות ילוו מחר משימת חסינות אישית ומחרתיים משימת הגרזן&#33; תהנו&#33;" כל השבטים חוזרים למקומם.
    צוות ילוו יום 1:
    &#39; פיצ&#39;ו"הפסדנו, הרגשנו גרועים בגלל טראפינץ&#39; שפספס כל הזמן. אסור שהוא יזכה בחסינות, אנחנו נדיח אותו&#33;"&#39;
    פיצ&#39;ו ניגש לפיניון ואומר לו "תשמע, הפסדנו בגלל טראפינץ&#39;, אם נדיח אותו נזכה בחסינויות&#33;" ופיניון משיב לו "תשמע אתה צודק, נדיח אותו ואז נשחק ברצינות..." פידג&#39;י בא בהפתעה ואומר "מה קורה?". "מדיחים את טראפינץ&#39;..." משיב לו פיניון&#33;
    &#39;פידג&#39;י- "אני לא סומך על פיצ&#39;ו, הוא בטח תיכנן משהו עליי"&#39;
    "בסדר..." אמר קרוקונא וממשיך "אני אדיח את טראפינץ&#39;&#33;".
    צוות ילוו לילה 1:
    כולם ישנים חוץ מקרוקונא וטראפינץ&#39;&#33; "תראה," אומר פידג&#39;י וממשיך "פיצ&#39;ו ופיניון רוצים להדיח אותך."
    "טוב... כנראה זה בגלל המשימה... כבר שנים שלא תרגלתי את הדיוק שלי&#33;" אומר טראפינץ&#39;
    "נכון&#33; אז מה תעשה?"
    "אדיח את פיצ&#39;ו ואתה תעזור לי&#33;"
    "אוקיי&#33;"
    צוות גרין יום 2:
    &#39;מייטיאנה- "החל היום השני שלנו בשבט. ישנו טוב בגלל המיטה שקיבלנו במשימה&#33;"&#39;
    "בוקר טוב עולם&#33;&#33;&#33;" צועק קרוקונא בשגעון &#39;קרוקונא- "השתעממנו בשבט אז סתם צעקתי..."
    "לנו יש חסינות, איזה כיף " אומר פיקאצ&#39;ו בהתלהבות רבה. "נכון," אומר קומבסקן ומוסיף "נזכה ככה גם במשימות האחרות&#33;".
    צוות בלו יום 2:
    &#39;פידג&#39;יוטו- "הייתה לי סיבה אחת לשמוח שניצחנו וזכינו בחסינות- לא הרגשתי טוב יום לאחר מכן"
    כל שבט בלו היו מסביב פידג&#39;יוטו ושאל מנקטרייק "לעשות בשבילך משהו?". "כן, תרפה אותי&#33;" אומר פידג&#39;יוטו. רוזרייד משתמש בריפוי ומרפא את פידג&#39;יוטו במהירות. "תודה רבה&#33;" אמר פידג&#39;יוטו בהתלהבות.
    צוות רד יום 2:
    אמביפום ומאצ&#39;פ מדברים: "תגיד, אם נפסיד פעם בחסינות, את מי נעיף?" שאל מאצ&#39;פ. "נעיף מפה את דליבירד. הוא הרי סתם חופר לכולם... סתכל את דליבירד חופר לליקיטונג&#33;" הם רואים את דליבירד לא מפסיק לדבר עם ליקיטונג...
    צוות ילוו יום 2:
    &#39;טראפינץ&#39;- "לא ישנו טוב... אנו לא רגילים לזה"
    כולם מתעוררים אך עדין מפהקים. פידג&#39;י לוקח איתו את מגבי להביא דואר ומדבר איתו על ההדחה: "אני חושב שפיצ&#39;ו צריך ללכת&#33;" אומר פידג&#39;י. "למה?" שואל מגבי בסקרנות. "בגלל שהוא סתם הולך לבזבז את הקול שלו על טראפינץ&#39;. בוא תעזור לו ותדיח את פיצ&#39;ו&#33;" אומר פידג&#39;י. "שוכנעתי&#33; ביי ביי פיצ&#39;ו&#33;" אומר מגבי.
    חזרתי!!

4. היכל התהילה
    שם: אל תדאגו, אני במקום טוב =]
    רעיון מצוין [אתה לא הראשון עם הרעיון]
    אבל ביצוע על הפנים. אני כל כך מאוכזב שלא רוצה לבדוק שגיאות מקלדת/כתיב.
    לא אדע כלום אם הם רק מדברים. אתה לא מתאר איך נראות הדמויות, אתה לא רושם סיפור, אתה רושם שיחה.
    הסיפור עובד על משפט אחד.
    המבנה:
    [שם פוקימון][מקף][גרשיים][דיבור][סוף גרשיים]
    מאוד מאוכזב. מאוד.
    אין תארים, פעלים, רק חופרים כל היום.
    [בלי לפגוע]
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Foxy@Feb 13 2009, 08:58 PM
    רעיון מצוין [אתה לא הראשון עם הרעיון]
    אבל ביצוע על הפנים. אני כל כך מאוכזב שלא רוצה לבדוק שגיאות מקלדת/כתיב.
    לא אדע כלום אם הם רק מדברים. אתה לא מתאר איך נראות הדמויות, אתה לא רושם סיפור, אתה רושם שיחה.
    הסיפור עובד על משפט אחד.
    המבנה:
    [שם פוקימון][מקף][גרשיים][דיבור][סוף גרשיים]
    מאוד מאוכזב. מאוד.
    אין תארים, פעלים, רק חופרים כל היום.
    [בלי לפגוע]
    לא נפגעתי... הפרק הבא יתרחש ביום שלישי (הקרוב). עד אז תראה שיפור&#33;
    חזרתי!!

6. היכל התהילה
    Originally posted by blizer&#045;man@Feb 13 2009, 09:38 PM
    לא נפגעתי... הפרק הבא יתרחש ביום שלישי (הקרוב). עד אז תראה שיפור&#33;
    אני פה כדי לעזור, בהכול =]]]
    <span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>

7. משתמש מנוסה
    סיפור טוב שפיצ&#39;ו יעוף
    תלחצו על הביצים של הפוקימונים:
    [

8. משתמש מנוסה
    פרק 2- ההדחה הראשונה&#33;
    יום 2
    משימת חסינות אישית
    לילה 2
    יום 3
    משימת גרזן כוח כפול
    הדחה&#33;
    צוות בלו יום 2:
    &#39;פידג&#39;יוטו- "אנחנו עדיין שמחים מהיום הראשון שבו זכינו בחסינות, לא בקלות אבל עדיין בחסינות&#33;"&#39;. פידג&#39;יוטו שואל את גרוטל "תגיד, אם נפסיד בחסינות, תעזור לי להדיח את סטיליקס?". גרוטל עונה "למה?". "בגלל הגודל שלו? מה אם תהיה משימת מחבואים?". "אז מה? הוא יודע להתכופף ולהתחבות בין הסלעים... אין סיבה טובה להעיף אותו&#33;" &#39;גרוטל- "פידג&#39;יוטו הוא כמו ילד- בכיין. הוא מתבכיין לי שאם נפסיד בחסינות אז נדיח את סטיליקס... למה דווקא את סטיליקס?"&#39; &#39;פידג&#39;יוטו- "סטיליקס מפריע בצורה שהוא כאן, מה שמפריע לי זה שהוא יותר מידי &#39;מלשין&#39;. גילה לכולם שמנקטרייק הדליק מדורה עם הכוחות שלו, אז מה?"&#39;.
    צוות ילוו יום 2:
    &#39;מגבי- "אני ואוניקס הלכנו להביא את הדואר ואמרתי לו..."&#39; מגבי אומר לאוניקס "תשמע, אני חושב שפיצ&#39;ו הוא הכבשה השחורה כאן. נדיח אותו ונהיה מאושרים&#33;". אוניקס משיב "אם אתה אומר..." הם מביאים את דואר האי ומקריאים לכל חברי השבט, היה כתוב:
    "מילוי מים הינו דבר אחד, אך להחזיק על ראשכם ולמלאות זה דבר שונה. יש חסינות אחת ובה רק אחד יזכה".
    צוות ילוו- משימת חסינות:
    השבט מגיע למקום משימת החסינות ורואה שם את סיזור- מנחה משימות החסינות שאומר: "שלום צוות ילוו. כעת אתם בהרכב מלא. אבל בקרוב זה עומד להשתנות, היום בלילה כולכם תגיעו להדחה בהנחיית מר.מיים, אבל כמובן רק אחד יהיה מוגן מהדחה&#33; וניגש למשימה- על הראש של כולכם נשים חבית שבהתחלה ריקה, ובמשך הזמן ינזלו עליה טיפות מלמעלה&#33; המתמודד האחרון שישאר עם החבית על הראש יזכה בחסינות אישית ויהיה מוגן מהדחה&#33; אני מאחל בהצלחה לכולם כי תצטרכו את זה..."
    כולם שמים את החבית על ראשם וסיזור אומר "המשימה מתחילה&#33;" הטיפות מתחילות לנזול מלמעלה כולם עם החבית על הראש ופיצ&#39;ו מתקשה בגלל ראשו הקטן, כולם עושים זאת ללא בעיה... &#39;פיצ&#39;ו- "זה היה קשה... אבל אני אעשה הכל כדי לראות את טראפינץ&#39; מודח&#33;".
    החבית נופלת מראשו של פיצ&#39;ו עם מעט מים, פיצ&#39;ו יוצא מהמשחק. כולם עומדים "דום". לפתע פיניון מתחיל לרעוד מעט ונופל גם לו החבית עם יותר מים מאשר היה לפיצ&#39;ו. "פיצ&#39;ו ופיניון. אתם יצאתם ולכן תוכלו לבלבל את המועמד שאתם לא רוצים שיזכה בחסינות." &#39;פיניון- "אני חושב שזה מתאים לפיצ&#39;ו לצעוק כך על טראפינץ&#39;, אני יודע שזה לא יעזור&#33;"&#39;. באדו מפיל בכוונה את החבית שלו. &#39;באדו- "אני לא זקוק לחסינות&#33;"&#39;. ומיד אחר-כך ספוינק ואז מגבי&#33; &#39; ספוינק- "נפלנו בצרורות...". "אוניקס, פידג&#39;י או טראפינץ&#39;? מי יפיל את החבית?" אומר סיזור. כעבור כשניה מפיל אוניקס את החבית שלו מלאה במים &#39;אוניקס- "החוד שעל ראשי הפריע לי..."&#39; "רק מנצח אחד יהיה בחסינות, האם זהו פידג&#39;י?" אומר סיזור &#39;פידג&#39;י- "אם אזכה אז החסינות גם של טראפינץ&#39;" "או שהזוכה הוא טראפינץ&#39;?" אומר סיזור בהתלהבות. פידג&#39;י מפיל את החבית שעל ראשו ונופל גם הוא. "טראפינץ&#39; זוכה בחסינות&#33;" אומר סיזור ומגיש לטראפינץ&#39; את החסינות שלו. "חברים, ממש מחר תגיעו למשימת הגרזן, ובה תפגשו בדרגונייט, ידידי&#33; עד כאן המשימה, חזרו למחנה&#33;"
    צוות גרין לילה 2:
    "יאללה כולם לישון פעם לפני אחרונה על המיטה שלנו&#33;" אומר קרוגאנק &#39;קרוגאנק- "זכינו במשימה רק בגלל הדיוק שלי&#33;"&#39; כל השבט נרדם על המיטה שלהם ועוד היה אור.
    צוות רד לילה 2:
    &#39;ליקיטונג- "לא יכולנו לישון, אף אחד לא רגיל לישון על אדמה... אמביפום, טוגקיס, שלגון, פוריגון2 ודליבירד נרדמו מרוב יאוש, הם עבדו הכי הרבה היום&#33;" לעט לעט כולם נרדמו...
    יום 3:
    צוות ילוו יום 3:
    הצוות ניגש למשימת הגרזן ורואה את דרוגנייט. "שלום, אז אתם צוות ילוו מה?" הצוות משיב בחיוך ודרגונייט ממשיך בדבריו "הגעתם למשימה האחרונה שלכם בהרכב מלא... ניגש למשימה- לפניכם שמונה עמודים, כל אחד יעמוד על עמוד אחד&#33; רק אחד יישאר עומד אחרון. אבל, שימו לב, אני לא אתן לכם לעשות את זה בקלות רבה&#33; אני אציג כל מיני מאכלים, משקאות וקינוחים מפנקים&#33;"
    כל פוקימון עומד מאחורי העמוד שלו. "כולם לעלות&#33;" אומר דרגונייט וכולם עולים ועומדים בשקט דרגונייט מוציא לפתע במבה, ביסלי, מרשמלו וכל מיני חטיפים טעמים ואומר "הנה המנה הראשונה ליורד. מי רוצה? ספוינק? פיצ&#39;ו? מגבי?"
    &#39;מגבי- "הוא אמר את שמי? אני רוצה את זה, אבל לא אוותר על הגרזן&#33;"&#39;
    אף פוקימון אינו יורד, "אוקיי," אומר דרגונייט ומוסיף "נגמר ה&#39;מבצע&#39; של החטיפים, אני לא ממליץ לכם לרדת."
    שוררת שעה של שקט ולפתע דרגונייט מוציא את השוקולד ואומר "חברים, שוקולד טעים מולכם"
    פיניון אומר לפיצ&#39;ו "אחי, אני מצטער אבל הכל תלוי בך&#33;" פיניון נופל ומקבל את השוקולד
    דרגונייט אומר "חברים, פיניון נפל ונשארו 7 מתמודדים."
    לאחר 17 דקות נופל גם אוניקס, דרגונייט אומר "ידידיי, אוניקס נפל. משמע נשארתם 6 מתמודדים."
    &#39;אוניקס- "לא יכולתי...".
    "חברים, זוהי משימת גרזן חד-פעמית למשחק&#33;" אומר דרגונייט
    כמעט שעה עוברת ואז נופל ספוינק. "ספוינק נופל דקה לפני הפרס הבא&#33;"
    &#39;ספוינק- "מה? לא יכולתי לחכות עוד קצת?"
    עוברת דקה ודרגונייט מוציא פסק זמן מכל הסוגים שלו&#33; "חברים, פסק זמן בשבילכם&#33; מי רוצה? פיצ&#39;ו, טעים מאד, זה מיוחד בשבילך&#33;"
    מגבי קופץ מהמוט ורץ לקבל את הפסק זמן.
    דרגונייט אומר "באדו, פידג&#39;י, פיצ&#39;ו או טראפינץ&#39;, מי זוכה בגרזן החד פעמי?"
    לפתע פידג&#39;י מחליק מהמוט שלו, ומקבל מכה בכנפו.
    "פידג&#39;י בטוח בסדר, בנתיים אני רוצה שהסיבוב הזה יסתיים&#33;" אומר דרגונייט
    השעה מסתיימת ודרגונייט מביא "קליק" ואומר "זהו אינו קליק שעושים בגוף, אלא קליק טעים, בטעם שוקולד טוב&#33;" פיצ&#39;ו לא עומד בפיתוי ונופל בכדי לקבל את הקליק. טראפינץ&#39; נופל אחריו.
    "באדו זוכה בגרזן כוח כפול&#33;" צוות ילוו מוחה לו כפיים רבים ובאדו ניגש לדרגונייט ומקבל את הגרזן.
    &#39;באדו- "איך הם נפלו? הרי ראיתי שזה מומס..."&#39;
    "באדו, כל הכבוד. עוד דבר אחד. זוהי משימה חד-פעמית, כלומר, אין יותר משימות גרזן כוח כפול. יש אחת בכל שבט. לגרזן יש את הכוח החזק ביותר במשחק, חסינות, שני הצבעות שחייבות להיות שונות והגעה אוטומטית לאיחוד השבטים&#33;"
    באדו שמח מאד שהוא יגיע לאיחוד. ודרגונייט אומר לסיום "חברים, אני מקווה לא להיתקל בכם יותר. שלום ולא להתראות&#33;" השבט חוזר למקומו
    לילה 3- הדחה:
    צוות ילוו נכנס למערה גדולה ורואה שם את מר. מים. "שלום צוות ילוו." אומר מר. מים וכולם משיבים "שלום..."
    "פיצ&#39;ו," אומר מר. מים ופונה לפיצ&#39;ו "מי שיתגלה כאויב שלך, זכה בחסינות. מה ההרגשה?"
    פיצ&#39;ו משיב "באסה, אני מאד מבואס ו..."
    טראפינץ&#39; מתפרץ "רגע מה אני אויב שלך? למה?"
    פיצ&#39;ו- "תשמע, בגללך אם אתה לא יודע נדפקנו משימת חסינות שבטית אז תעשה טובה..."
    מר. מים- "אם כך, אני רוצה לחזור למשימת חסינות. טראפינץ&#39;, מה קרה?"
    טראפינץ&#39;- "אני לא יודע, מכות הבוץ שלי לא משהו... ואני מאד מצטער כולם. למעשה יש לי הפתעה בשביל פיצ&#39;ו, התגלה לי שאני מועמד להדחה ע"י פידג&#39;י. ולמה? בגלל טעות אחת&#33;"
    "אני מקווה שתודח&#33;" צועק פיצ&#39;ו על פידג&#39;י "עלק עוזר..."
    פידג&#39;י- "נפלט לי מה אני אעשה?&#33; חוץ מזה אתה גם מועמד להדחה כי יש גם את מגבי שהוא מלשן&#33;"
    מגבי- "אני לא מלשן&#33;"
    מר. מים- "באדו, אתה יושב כאן, בשקט. מה דעתך?"
    באדו- "הקול שלי עדיין מוסתר. אני יודע שזה כמה על כמה. ורמת הקולות עומדת נגד פיצ&#39;ו, כלומר מגבי, טראפינץ&#39; ופידג&#39;י נגד פיצ&#39;ו ופיניון שדבוקים אחד לשני."
    מר. מים- "פיניון, אתה בשותפות עם פיצ&#39;ו?"
    פיניון- "אכן, ואני אפילו מסכים איתו על הסיבה שיש להדיח את טראפינץ&#39;, אבל בגלל שהוא זכה אז כיווננו השתנה, למי? לא אומר&#33;"
    מר. מים- "רגע לפני ההצבעה, טראפינץ&#39;, שרשרת החסינות על צווארך, האם תרצה להעביר אותה למשהו?"
    טראפינץ&#39;- "לא..."
    מר. מים- "בסדר, ספוינק גש להצביע&#33;"
    ~לאחר שכולם הצביעו~
    מר. מים- "ולהלן הקולות:
    הצבעה ראשונה- פידג&#39;י.
    הצבעה שניה- פידג&#39;י.
    הצבעה שלישית- פיצ&#39;ו. שני קולות לפידג&#39;י, קול אחד לפיצ&#39;ו.
    הצבעה רביעית- פיצ&#39;ו.
    הצבעה חמישית- פידג&#39;י.
    הצבעה שישית- פידג&#39;י." אומר מר. מים
    " המודח הראשון של הישרדות..." אומר מר.מים "פידג&#39;י&#33;"
    כולם נפרדים בכבוד מפידג&#39;י
    מר. מים- "פידג&#39;י- השבט אמר את דברו, אתה המודח הראשון&#33;" ומכבה את לפידו הדולק.
    פידג&#39;י עוזב את האי&#33;
    "חברים, נשארתם שבעה מתמודדים. אבל, הכל יכול להיות, כבר יש לכם נציג- באדו&#33; בהצלחה&#33;" צוות ילוו חוזר לשבט&#33;
    בפרק הבא:
    "שני השבטים מושכים חזק בחבל, ילוו או רד, מי יזכה בחסינות?" אומר סודוודו
    "משימת פרס, מי לא ישבר?" אומר מר. מים

ללא מבינים- את פידג&#39;י הדיחו לרוב מכיוון שלפיצ&#39;ו יש התחבבות רבה על רוב השבט&#33; פיצ&#39;ו אמר "אני מקווה שתעוף" ומכאן היה ידוע כי פידג&#39;י בדרכו הביתה&#33;
    הקולות:
    פידג&#39;י- פיצ&#39;ו
    וכל השאר... ידוע&#33; (פידג&#39;י)
    מצטער על האיחור&#33; וגם אני מצטער עוד ותר אבל הפרק הבא יהיה ביום א&#39; ה-1.3.09 תהנו מהפרק&#33;
    חזרתי!!

9. מייסד האתר והפורום

10. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    אין כל שיפור כמעט בין הפרק הראשון לשני.
    אם כבר להשקיע ולהוסיף פועלים, מה עם פועלים של תחושה, רגש, חושים?
    הרעיון בכלל לא מקורי.
    אבל תמשיך. טוב שכותבים בפורום סיפורים.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

11. משתמש מנוסה
    כשאמרת שהסיפור זקוק לתיאור הרגש, אז זהו שאני הבנתי היום&#33; החלטתי לקרוא את מה שכתבתי והנה: גילית שאין כמעט שיפור&#33;
    בפרק הבא יהיה יותר תיאורים&#33;
    חזרתי!!

12. היכל התהילה
    Originally posted by blizer&#045;man@Feb 26 2009, 05:44 PM
    כשאמרת שהסיפור זקוק לתיאור הרגש, אז זהו שאני הבנתי היום&#33; החלטתי לקרוא את מה שכתבתי והנה: גילית שאין כמעט שיפור&#33;
    בפרק הבא יהיה יותר תיאורים&#33;
    כרגיל, אין שיפור, חסר רגש תארים ועוד.
    נראה שאתה צריך עזרה, אשמח לעזור =]

13. מורחקים
    אחי אתה מושפע...

14. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי חודש או יותר... פרמטו לי את המחשב (סוס טרויאני...) אני אמשיך כרגיל ביום שלישי יהיה הפרק השלישי Foxy עשיתי כפי שאמרת (תיאורים, רגש וכ&#39;ו...) lookscivoker למרות שאתה "מורחק אז הנה הודעה בשבילך: אם יש לך בעיה עם זה שאני "מושפע" בא תגיד לי את זה בפרטי&#33;&#33;&#33; ולשאר שחושבים שהרעיון אינו מקורי: האח הגדול הוא רעיון מקורי? אם כן אז תאמינו לי שגם הישרדות מקורי&#33; כשאמרתי האח הגדול התכוונתי למריו האח הגדול.
    יום שלישי פרק שלישי- חוזרים לשחק
    חזרתי!!

15. משתמש מנוסה
    פרק 3- חוזרים לשחק
    יום 4
    משימת פרס
    משימת חסינות
    לילה 4
    יום 5

יום 4:
    צוות ילוו יום 4:
    &#39;מגבי- "אנו מתעוררים לאחר הדחה ראשונה, חשבתי בהתחלה שזה רק חלום... אבל לא&#33; פידג&#39;י באמת הודח&#33;"&#39;
    פיניון פונה לבאדו ואומר לו "תגיד המלחמה בין טראפינץ&#39; לפיצ&#39;ו תיגמר?"
    באדו משיב לפיניון "אני מכיר כאלה מלחמות ותאמין לי, היוצרי מלחמות האלה כמו פיצ&#39;ו, הולכים."
    &#39;פיניון- "לדעתי, הבא בתור בהדחה הוא לא אחר מאשר פיצ&#39;ו, יוצר המלחמות&#33; אני ושבט ילוו נזכה בחסינות היום"&#39;
    צוות גרין יום 4:
    &#39;פיקאצ&#39;ו- "יום אחרון על המיטה&#33;"&#39;
    מיסמאגיוס ניגש לקרוקונא ואומר לו "מי יהיה המודח אם נפסיד?"
    קרוקונא משיב בכעס "קומבאסקן&#33;&#33;&#33; הוא לא עושה כלום&#33; סתם מתבטל... לא אתפלא אם נפסיד חסינות בגללו..."
    &#39;קרוקונא- "אני ומייטיאנה חברים טובים, וסיכמנו שאם נפסיד אז קומבאסקן יפסיד&#33;"
    פיקאצ&#39;ו מודיע לכולם: "חבר&#39;ה יש דואר&#33;&#33;&#33;ובו כתוב:
    אחיזה אחת ל-7 פוקימונים,זכוכית גדולה עליהם&#33; כל מפיל הזכוכית,יאבד את הפרס הקבוצתי"
    קרוגאנק אומר "אני יודע, כולנו מחזיקים זכוכית ענקית ואסור לנו להפיל אותה&#33;"
    צוות רד יום 4:
    שלגון מסיים להקריא את הדואר וכולם דנים בנושא:
    "שלגון, אתה תשב בצד בסדר?" שואל פוריגון2
    "טוב... מילא אין לי איך להחזיק&#33;" משיב שלגון בבושה.
    משימת פרס:
    ארבעת השבטים צועדים לכיוון מר. מים ונעמדים, מר. מים אומר "צהריים טובים שבט גרין, ילוו, בלו וגרין&#33; הגעתם למשימת פרס ראשונה. כאן רק שבט אחד ינצח&#33; כמו שאתם רואים צוות ילוו הדיח את פידג&#39;י ולכן מכל שבט חוץ משל ילוו ישב אחד בצד מיד לאחר הקראת המשימה. ניגש למשימה: לפניכם מגש ענק ועליו כדור זכוכית ענק&#33; על כל שבט להרים את המגש עם הכדור ולא להפיל את הכדור&#33; השבט האחרון שישאר עומד עם כדור הזכוכית ינצח&#33; היום הפרס הוא לא אחר מאשר... ג&#39;קוזי למשך שעה שלמה&#33;&#33;&#33;&#33;" וכל השבטים מחייכים.
    כל השבטים ניגשים לעמדתם, מר.מים אומר "הרימו את המגש, המשימה מתחילה&#33;".
    השבטים מרימים את המגש. מר.מים אומר "משבט רד יושב בצד שגון, מבלו יושב אזוריל, ומגרין יושב וויפינבל."
    &#39;מייטיאנה- "הכדור החרא הזה כבד..."&#39;
    ~שעה וחצי עוברת~
    הכדור של ילוו מתחיל להתנדנד. ושל כל השאר לא זז מילימטר&#33;
    מייטיאנה מאבד אחיזה ונופל הכדור של שבט גרין&#33; מר מיים אומר "גרין מאבד את הג&#39;קוזי"
    &#39;קומבאסקן- "בגלל טעות של האידיוט הזה, אין ג&#39;קוזי&#33;&#33;&#33;"&#39;
    הכדור של ילוו ממשיך להתנדנד מצד לצד&#33; הכדור של בלו ורד נשאר במקומו. כעבור מספר דקות הכדור של בלו נופל על ליקיטונג, מר מים אומר "בלו מאבדים את הג&#39;קוזי גם הם&#33; כעת זה רד או ילוו"
    &#39;פיצ&#39;ו- "הכדור המתנדנד הוא רעיון מקורי מאד לדעתי,למרות שזה של טראפינץ&#39;"&#39;
    &#39;טראפינץ&#39;- "הכדור המתנדנד מבלבל את האחרים"&#39;
    הכדור של רד מתחיל לרדת על מאצ&#39;פ&#33; מאצ&#39;פ מחזיק את כדור הזכוכית שמחליק לו&#33; "ילוו זוכית בג&#39;קוזי&#33;" אומר מר מים בעליזות. צוות ילוו מאושר.
    צוות ילוו יום 4 ג&#39;קוזי:
    &#39;פיצ&#39;ו- "אנו בג&#39;קוזי, לא יודעים מה עושים... לפתע בא יין טוב&#33;"&#39;
    לפתע הם רואים צ&#39;אנסי מביא יין גדול וכוסות&#33; כולם שותים לחיים&#33; פיצ&#39;ו אומר לכולם להיות בשקט ואז פונה לטראפינץ&#39; ואומר "טראפינץ&#39;, אני רוצה שתדע שאני מצטער. לא התכוונתי להעליב אותך בהדחה&#33;".
    טראפינץ&#39; אומר "אין מה להתנצל... עכשיו אנו חברים&#33;"
    כל השבט מריע על החברות הנוצרה.
    אי המתים- פידג&#39;י יום 1:
    &#39;פידג&#39;י- "אני הודחתי, ע"י רוב השבט שלי... ואני מבואס מזה&#33; אבל לפתע אני רואה שאני מתקרב לעוד אי, מה לא נגמר? אני רואה מרחוק את סיזור"&#39;
    סיזור אומר לפידג&#39;י "שלום פידג&#39;י&#33; הגעת לאי המתים, לכאן מגיע כל מודח. אתה הודחת ראשון&#33; בעוד שלושה ימים יגיע המודח השני. בהצלחה בהישרדות לבד שלך&#33;" סיזור נפרד מפידג&#39;י ומשאירו לבד באי.
    שבט גרין יום 4:
    &#39;פיקאצ&#39;ו- "אנו חוזרים לשבט ורואים שהמיטה שלנו נעלמה&#33;&#33;"&#39;
    קרוקונא שואל בהלם "איפה המיטה שלנו?"
    פיקאצ&#39;ו עונה לו "כנראה נגמר לנו הזמן איתה..."
    מייטיאנה מתפרץ "איזה מעצבן זה... גם כן הפקה, שיבואו לקחת אותה מתי שאנחנו פה נראה אותם..."
    קומבאסקן מנסה להרגיע "תרגיע אחי, אין סיבה להילחץ, אנחנו נזכה בעוד משימות."
    קרוגאנק יושב לו בנחת מול הים ואומר לעצמו "מעניין לדעת מה הם רוצים אחד מהשני? הרי סודוודו אמר שזה רק ל-3 ימים עד למשימת הפרס לא?"
    שבט בלו יום 4:
    בשבט יש שקט רב. גרוטל שובר את השקט "איזה באסה זה... הפסדנו עוד פרס ועוד לקטנים&#33; חבורת חארות&#33;"
    רוזרייד מנסה להרגיע אותו ואומרת "די גרוטל&#33; לפחות זו לא חסינות..."
    סטיליקס אומר "נכון"
    ואז בשבט ממשיך להיות שקט&#33;
    שבט רד יום 4:
    מאצ&#39;פ חוזר מהבאת דואר האי לקראת משימת החסינות ומקריא:
    "נתון חבל, השבט החזק ביותר בחסינות יזכה. יש להשיג 2 נקודות כדי לנצח, השלישייה האלופה מנצחת בחסינות זוכה"
    השבטים מגיעים למקום המשימה ולהם מחכה סודוודו "שלום שבטים שלי, אני שמעתי טוב שהודח פידג&#39;י&#33; אבל כאן הכל יכול להשתנות. באדו הבטיח את מקומו באיחוד. וכעת למשימה? טוב... משיכה בחבל- משחק שיודע איך לשרוף את ידיכם. היום אתם תשחקו אותו פה על חסינות. שלושת השבטים הראשונים שיגיעו ל-2 נקודות זוכים בחסינות קבוצתית. הרביעית שלא תזכה, תפגוש את מר מים בהדחה&#33; הסיבוב הראשון, ילוו נגד רד"
    השבטים ילוו ורד עומדים במקומם. "התחילו&#33;" אומר סודוודו והשבטים מתחילים למשוך בחבל&#33; ילוו מושכים יותר חזק בזכות אוניקס וטראפינץ&#39; ומביסים את רד&#33; "נקודה ראשונה לצוות ילוו." אומר סודוודו וממשיך "המאבק הבא הוא גרין ורד&#33;"
    גרין מצד שמאל ורד מימין. והשבטים מתחילים למשוך בחבל. רד וגרין במאבק המוני גרין מצליחים למשוך את רד ומנצחים אותם. "גרין וילוו עם נקודה אחת. וכדי שכבר אחת מהקבוצות תנצח נעשה כעת ילוו וגרין."
    גרין מימין וילוו משמאל השבטים מתחילים למשוך, המאבק לוקח הרבה זמן, וויפינבל מחליק ועוזב את החבל מה שנותן לילוו את החסינות&#33; "ילוו זוכים בחסינות אחת&#33;" אומר סודוודו. "וכעת רד נגד בלו"
    רד בצד אחד ובלו בצד שני. המאבק מתחיל והשבטים מושכים בחבל. בלו בעזרתו הרבה של סטיליקס, וטנטקול ומנצחים את רד. "או.קיי זה לא תכננתי, בלו נגד גרין."
    גרין בצד אחד, ובלו בשני. השבטים מושכים בחבל ונאבקים. לאחר 54 דקות של מאבק גרין מתישים את בלו ומביסים אותם. "גרין זוכים בחסינות גם הם&#33;"
    &#39;מגבי- "לנו יש חסינות, זה סבבה והכל... אבל אני לא רוצה שרד יקחו את החסינות"&#39;
    בלו ורד עושים עוד משחק אחד או שניים. בלו בצד אחד, רד בצד שני. המשחק מתחיל, על ההתחלה בלו הביסו את רד&#33; בלו מנצחים וזוכים בחסינות השלישית. "ילוו, בלו, גרין זכיתם במשימת חסינות קלה מהקודמת. רד, לא ניפגש כשאתם בהרכב מלא&#33; מחר יש לכם משימת חסינות, מחרתיים משימת מוט האיחוד&#33; חזרו למחנה בשלום&#33;" השבטים חוזרים למחנה.
    שבט רד יום 4:
    "הפסדנו במשימת חסינות..." אומרים כל השבט ביחד ובצער
    &#39;גרוטל- "אני מאוכזב, אנחנו בדרך להפסד חבר שבט לראשונה."&#39;
    גרוטל ורוזרייד נראים עצובים, ישנים על מיטתם. דליבירד יושב על שפת הים עצוב למראה, מילוטיק מדבר עם דליבירד ואומר לו "ליקיטונג&#33;"
    דליבירד משיב לו בעצב "מה עם ליקיטונג?"
    מילוטיק משיב לו "מה &#39;מה עם ליקוטונג?&#39; צריך להדיח אותו&#33; דיברתי עם מאצ&#39;פ והוא מסכים איתי&#33;"
    דליבירד שואל בטיפשותו "יש סיבה להדחתו של ליקיטונג?"
    מילוטיק אומר לדליבירד "תסתכל עליו- אוכל כמו אידיוט&#33;" שניהם רואים את ליקיטונג מלקק את פנים הקוקוס שמצא.
    החבורה למרות זאת מודאגת מהדחה ומשני המשימות המחכות.
    לילה 4:
    צוות בלו:
    אזוריל ישן, כולם ערים...
    "תשמע," אומר סטיליקס לרוזרייד "אזוריל לא עושה כלום אני צודק?"
    "כן," משיב רוזרייד "זה בגלל שהוא קטן מבחינת גיל מכולנו. הוא יתחיל בקרוב&#33;"
    גרוטל מצטרף לאזוריל וישן גם הוא. לעט, לעט כולם ישנים.
    יום 5:
    צוות רד:
    כולם מסיירים בשבט שלהם... &#39;דליבירד- "היה משעמם... לא עשינו כלום"&#39;
    דליבירד ניגש לליקיטונג ואומר לו "יש לך משהו לעשות חוץ מלזלול?"
    ליקיטונג משיב "אם היה לי אז כולם היו עושים לא?"
    לאחר מכן ניגש דליבירד לשאר החבורה ואומר להם "אני חושב שליקיטונג הוא חושב רק על עצמו..."
    מתקן אותו אמביפום ואומר "אומרים אנוכי"
    פוריגון2 ניגש לליקיטונג ואומר לו על ההדחה "מדיחים אותך.... כולם הסכימו עם דליבירד על ההדחה שלך"
    ליקיטונג הולך לדליבירד ואומר לו בכעס "מה אמרת עליי? אני אנוכי?"
    דליבירד משיב בהתלהבות "כן, &#39;כולם היו עושים מה שאני עושה&#39; לא נחשב אנוכי?"
    ליקיטונג הולך ממנו כדי להמנע מלהחטיף לו מכות ואז ניגש לאמביפום ואומר לו "מה דליבירד אמר עליי?"
    אמביפום משיב לליקיטונג "אנוכי, מפגר וטיפש&#33;"
    ליקיטונג אומר לאמביפום "בשביל השבט שלי אני אעשה הכל... דליבירד לא עבד בכלל במשימת החסינות ובפרס ואני השתדלתי וראו את זה עליי לא?"
    אמביפום- "כן, אני מציע שהוא ילך"
    ליקיטונג- "דבר עם כולם"

בפרק הבא:
    "חסינות, מי יזכה בה?" אומר סויזור
    "אני שואל שוב, אני לקקן?" שואל ליקיטונג את מילוטיק בתוקפנות
    "מי יגיע לאיחוד?" שואל דרגונייט בנהימה חזקה
    "המודח הבא של הישרדות- פוקימון פלאטינה-..." אומר מר. מיים

אני מצטער לגבי ההודעה הקודמת אם היא הייתה תוקפנית.
    חזרתי!!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •