<div align="Center">
</div><div align="Center">קרדיט לדני על הלוגו!</div>
תוכן עניינים
- לפני שנתחיל; דברי המנהל
- הסיפור; הקדמה קצרה
- טופס הרשמה + הסבר
- החוקים; חוקי היסוד של המשחק
- מילון מושגים
- רשומים; השחקנים במשחק
- ההתחלה לרשומים
לפני שנתחיל; דברי המנהל
למי שזוכר ולמי שלא; בעבר פתחתי כאן משחק. המשחק התגלה כהצלחה מסחררת ולדעתי אם הוא לא היה נסגר, הוא יכל להיות כרגע אחד המשחקים המובילים שבפורום.
החלטתי להחזיר את המשחק אך הפעם עם קצת שיפורים ויותר השקעה. אני מקווה שהוא יהיה פעיל ושהרבה אנשים ירשמו...אני מאוד מקווה=_=
למי שרוצה להסתכל במשחק הישן והלא כל כך מושקע שלי...הנה הקישור אליו:
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4761
לסיכום, אני מאחל לכולכם גלישה מהנה ושיהיה לכם משחק כיפיD:
הסיפור; הקדמה קצרה
לפני עשרות שנים, אי שם ב-1967. כשהעולם התחיל להשתקם מחדש, ארגון טרור מסתורי ואפל הצליח לעלות לשלטון במצרים. ארגון זה היה חזק וכריזמתי למדי, הוא הצליח לסחוב אחריו קהל תומכים רב.
מטרתו העקרית של הארגון הייתה להשיג את *המגילה האסורה של דאנטס* ואת *טבעת האבדון של סרברוס*. בעזרת מילות הכישוף שחתומות על המגילה והכוח המסתורי של הטבעת, אפשר לפתוח מימד חדש, עולם מקביל לעולם שלנו ולהשטלת עליו...ובכן, זה מה שקרה.
צבאות ממדינות שונות ניסו לעצור את הארגון אך ללא הצלחה, הם היו חלשים מדי. ארגון הטרור הצליח לפתוח את העולם המקביל, הוא נעלם מן העולם האמיתי שלנו. *מצבע 67* הסתיים באסון.
ארגון הטרור המסתורי החל להתפתח ולהשתדרג עם השנים. לאף אחד מן העולם האמיתי לא היה מושג מה קורה בעולם המקביל...וזה בגלל שלאף אחד אחר לא הייתה האפשרות לפתוח מחדש את השער לעולם המקביל.
--
יום רביעי, 14:47 בצהרים,
הרגע חזרתם מבית הספר. אתם משועממים ומעט רעבים. בזמן שאתם מוציאים חטיף אנרגיה קטן מכיס מכנסכם ומתחילים להנות ממנו, אתם שומעים צלילים מוזרים וחשודים שמגיעים מהחדר שלכם.
בלי לחשוב פעמים, אתם פותחים את דלת חדרכם. לפתע; אור בוהק ומסנוור עובר עליכם וכשאתם פוקחים את עינכם, אתם מוצאים את עצמכם באמצע מדבר גדול ולוהט למדי.
נראה שאין לו סוף. על החולות הצהובים והרותחים נראים גולגולות של חיות ובני אדם...אין טעם לבחון אותן כי כעבור מספר שניות הרוח תכסה את הגולגולות בשכבת חול חדשה והסיכויים שתצליח לחפור עד הגולגולות הוא קלוש.
'נראה שני תקוע פה, אני לא מאמין שאני אומר זאת...אבל חבל שהבית ספר נגמר' אתם חושבים לעצמכם ומרגישים את גופכם מתחיל להתכסות בשכבות זיעה. השמש החזקה מחלישה אתכם ואתם מתחילים לראות במטושטש.
נראה שאתם תקועים פה במדבר. אין דרך לצאת.
אתם צריכים לשרוד ולהשאר בחיים.
*העלילה מנוסחת בלשון זכר אך מיועדת לשני המינים*
טופס הרשמה + הסבר
כינוי בפורום: (הכינוי שלכם בפורום)
שם מלא: (שם ושם משפחה שילוו את דמותכם במשחק הנ"ל. מומלץ שם אמריקאי)
רקע: (לפחות שתי שורות. ספרו קצת על הדמות, איך היא? אופי שלה? וכו')
מראה: (אפשר תמונה. איך הדמות תראה במשחק? אם אין לכם תמונה של איזו דמות ממשחק/אנימה, כתבו בכמה מילים איך תראה הדמות שלכם במשחק)
הערות/בקשות: (יש לכם הערה כלשהי? בקשה? כתבו הכל פה)
להעתיק מן הקוד בבקשה,
קוד:
[B]כינוי בפורום:[/B] (הכינוי שלכם בפורום)
[B]שם מלא:[/B] (שם ושם משפחה שילוו את דמותכם במשחק הנ"ל. מומלץ שם אמריקאי)
[B]גיל:[/B] (גיל הדמות שלכם במשחק. 16-18)
[B]רקע:[/B] (לפחות שתי שורות. ספרו קצת על הדמות, איך היא? אופי שלה? וכו')
[B]מראה:[/B] (אפשר תמונה. איך הדמות תראה במשחק? אם אין לכם תמונה של איזו דמות ממשחק/אנימה, כתבו בכמה מילים איך תראה הדמות שלכם במשחק)
[B]הערות/בקשות:[/B] (יש לכם הערה כלשהי? בקשה? כתבו הכל פה)
דוגמא לטופס הרשמה,
כינוי בפורום: Voodoo
שם מלא: ג'ון קייל
רקע: ג'ון נולד למשפחה ענייה. הישגיו בלימודים היו נוראיים.
ג'ון היה בודד, מעולם הוא לא ידע איך זה להרגיש כאשר יש לך חבר שאתה יכול לספר לו את כל מה שיושב לך על הלב. היה זה סיפור עצוב.
יום אחד, כשחזר ג'ון מבית ספרו...הופתע ג'ון למשמע צלילים חשודים שנובעים מחדרו.
כשג'ון פתח את דלת חדרו, אור בוהק ומסנוור עבר עליו וכשג'ון פקח את עיניו, הוא מצא את עצמו בלב מדבר גדול ומסתורי.
מראה: גבוהה, שיער שחור שמסודר בתספורת קוצים, לובש בגדים קרועים וישנים, עיניים שחורות עמוקות ונעליים ישנות וקרועות.
הערות/בקשות: שיהיה כיף. בלה בלה בלהO:
החוקים; חוקי היסוד של המשחק
-החוקים הגלובאלים של פורום פוקימונס חלים גם פה!
-חוקי פורום חת"מ חלים גם פה!
-יש לי את הזכות המלאה להחליט מי ירשם למשחק ומי לא. אין להתווכח איתי על זה בכלל.
-לכל שאלה ובקשה יש לשלוח לי הודעה פרטית. לא פה במשחק.
-למקרה ודילגתי עליכם במשחק, אני בשניה שאראה את תגובתכם...אערוך את ההמשך שכתבתי ואוסיף לכם המשך. במקרה ולא המשכתי לכם בכל זאת, שלחו לי הודעה פרטית ואני אמשיך.
-במשחק יכולים להיות תכנים גסים וגועליים במקצת. קחו זאת בחשבון.
-אין להתווכח איתי. אם החלטתי משהו אז הוא יהיה ולא תשנו זאת.
-למקרה ואתם תתקשו להגיב בזמן מסויים...נא להודיע מראש ואקפיא את השחקן שלכם.
-יש להגיב אך ורק להמשך שלכם. או במילים יותר מובנות; תצטטו רק את ההמשך שלכם.
-אם החלטתי שאתם לא רשומים/עפים מהמשחק, אין להתווכח איתי על זה.
-במשחק עצמו אין לקלל. למקרה ובא לכם להעליב את היריב שלכם במשחק לדוגמא; פשוט תדברו קצת בגועליות אבל לא מעבר! זה משחק עם ערכים!
-משתמש אשר לא יהיה פעיל לפחות שבועיים בלי הודעה מראש...יועף מן המשחק.
-חוקים אלו יכולים להשתנות בכל עת, יש להשאר מעודכנים ולנסות שלא לעבור עליהם.
Plan 67| התהילה האסורה. ©