Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 11 ראשוןראשון ... 91011
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 165
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 21 2009, 04:06 PM
    טורי ג'ונס
    "בכל מקרה, את צריכה עזרה? אל תשכחי שאני מכיר את המדבר הזה כמו את כל כף ידי. אוכל להביא אותך בשלום למקום שאת צריכה, אני רק צריך את ההסכמה שלך" אמר דייב והחל להתקרב אליך בצעדים מהירים. הנחש בינתיים מטפס לו על רגלך הימנית. הוא לא מהווה איום כלשהו, לא לעת עתה.
    "כל מה שאני יודעת," אני אומרת. "זה שאני לא יודעת. בכל מקרה, לפי מה שהבנתי- בהמשך יש יער.
    תוכל לעזור לי להגיע אליו?"
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. מורחקים
    טורי ג&#39;ונס
    דייב עצר וחייך לרחבה. "ברור שאני אעזור לך. לשם כך באתי" אמר דייב והנחש שטיפס על רגלך הרפה וזינק חזרה אל החול המדברי. "בקרוב יגיע הערב ותכסה אותנו חשיכה מוחלטת. אנחנו חייבים להקים פה מחנה" אמר דייב ולפתע מתוך החול החלו לצאת אלפי נחשים מאותו הסוג הצהבהב. נראה שהם בנו משטח שאפשר לשכב בו ולהתכסה מהקור של הלילה ששורר במדבר.
    "זהו לא בית מלון 5 כוכבים או משהו, אך זה מה שיש" אמר דייב והושיט לך קופסאת קרטון קטנה שעליה עטיפה אדומה עם קשקושים צבעוניים וחשודים במקצת.
    "תפתחי" אמר דייב.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 21 2009, 04:17 PM
    טורי ג&#39;ונס
    דייב עצר וחייך לרחבה. "ברור שאני אעזור לך. לשם כך באתי" אמר דייב והנחש שטיפס על רגלך הרפה וזינק חזרה אל החול המדברי. "בקרוב יגיע הערב ותכסה אותנו חשיכה מוחלטת. אנחנו חייבים להקים פה מחנה" אמר דייב ולפתע מתוך החול החלו לצאת אלפי נחשים מאותו הסוג הצהבהב. נראה שהם בנו משטח שאפשר לשכב בו ולהתכסה מהקור של הלילה ששורר במדבר.
    "זהו לא בית מלון 5 כוכבים או משהו, אך זה מה שיש" אמר דייב והושיט לך קופסאת קרטון קטנה שעליה עטיפה אדומה עם קשקושים צבעוניים וחשודים במקצת.
    "תפתחי" אמר דייב.
    "מה זה?" אני שואלת בחשדנות ומסתכלת על הנחשים. "בלי העליב, באמת שאני מעשדיפה לישון על החול..."
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

4. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Voodoo@Feb 21 2009, 03:41 PM
    בראיין גולדמן
    אתה רץ בכל הכוח שנותר לך לעבר נווה המדבר שנראה לך באופק. לא משנה לך אם זהו אכן נווה מדבר או סתם אשליה.
    ...
    הגעת אל נווה המדבר. למזלך זורם לידך אגם קטן בעל מים ראויים לשתייה. תוכל גם לנוח בצל תחת עצי הדקל הגבוהים.
    אלגום כמה לגימות מן המים ואלך לנוח מעט תחת צל העצים.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 21 2009, 03:41 PM
    מייקל דמיאן הוקינס
    מן החשיכה המוחלטת של הלילה יוצאת אישיות מוכרת לעיניך. זהו החוקר בכבודו ובעצמו.
    "שלום לך מייקל דמיאן הוקינס, אני אדם שמקיים את הבטחותיו. אם הבטחתי לך שאבריח אותך אז זה מה שאני אעשה" אמר החוקר, פתח את דלת תא הצינוק שלך בעזרת מפתח ונתן לך פרוסת לחם.
    "תאכל. אתה בטח רעב" אמר החוקר וטפח על כתפך.
    במקרים אחרים הייתי בוחן את הלחם, אבל לא אכלתי כבר כמעט יומיים והרעב מתעלה על חשדנותי. אני נוגס בכיכר הלחם והולך אחריו, לכל מקום שהוא ילך.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

6. מורחקים
    טורי ג&#39;ונס
    "בחירה שלך" אמר דייב וקפץ אל תוך המשטח המקוסקס שהוכן מאלפי הנחשים שהוא זימן. הערב הגיע וחשיכה החלה לכסה את המדבר.
    הטמפרטורה החלה לרדת בתדירות גבוהה והיה ניתן להרגיש את זה.
    "לילה טוב. מחר השקם בבוקר נתחיל לצעוד אל ה&#39;יער&#39; שלך" אמר דייב והלך לישון. הוא נמצא עמוק בעולם החלומות עכשיו.
    הנחשים נרדמו גם כן. שקט מוחלט שרר.
    *הוא לא ענה על שאלתך בקשר לקופסא*

בראיין גולדמן
    שתית מעט מן המים המתוקים של האגם שבוונה המדבר ונרדמת בצל תחת עצי הדקל הגבוהים.
    ...?&#33;?...
    אתה מתעורר. אתה מרגיש יותר טוב עם עצמיך ונראה שגופך מתחיל להשתקם שנית.
    אתה מעט רעב. נראה שעל עצי הדקל שבנווה מדבר זה גדלים קוקוסים רבים, אם תנסה...אולי תצליח להוריד כמה ולשתות מן החלב המתוק שלהם ובכך תהיה שבע.

מייקל דמיאן הוקינס
    "בתאבון" אמר החוקר וחייך.
    אתה עקבת אחר החוקר. לאן שהחוקר הלך, אתה הלכת אחריו ולבסוף הצלחתם לצאת מן המבצר בשלום.
    "אנחנו נמצאים כעשרות מטרים הרחק מן המבצר. אני אצתרך לעזוב אותך, אני חייב לחזור למבצר.
    בשביל להנצל, אתה צריך להמשיך ללכת קדימה...לבסוף תראה באופק יער עם צמחייה רבה ועצים גבוהים. רק שמה תוכל להיות בטוח" אמר החוקר והחל לחזור למבצר הצבאי שממנו הוא הבריח אותך.
    עדיין לילה.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 21 2009, 05:32 PM
    בראיין גולדמן
    שתית מעט מן המים המתוקים של האגם שבוונה המדבר ונרדמת בצל תחת עצי הדקל הגבוהים.
    ...?&#33;?...
    אתה מתעורר. אתה מרגיש יותר טוב עם עצמיך ונראה שגופך מתחיל להשתקם שנית.
    אתה מעט רעב. נראה שעל עצי הדקל שבנווה מדבר זה גדלים קוקוסים רבים, אם תנסה...אולי תצליח להוריד כמה ולשתות מן החלב המתוק שלהם ובכך תהיה שבע.
    אחפש עץ דקל נמוך יחסית וממנו אקטוף קוקוס אחד ואנסה לפצחהו.

8. משתמש מנוסה
    מייקל דמיאן הוקינס
    "בתאבון" אמר החוקר וחייך.
    אתה עקבת אחר החוקר. לאן שהחוקר הלך, אתה הלכת אחריו ולבסוף הצלחתם לצאת מן המבצר בשלום.
    "אנחנו נמצאים כעשרות מטרים הרחק מן המבצר. אני אצתרך לעזוב אותך, אני חייב לחזור למבצר.
    בשביל להנצל, אתה צריך להמשיך ללכת קדימה...לבסוף תראה באופק יער עם צמחייה רבה ועצים גבוהים. רק שמה תוכל להיות בטוח" אמר החוקר והחל לחזור למבצר הצבאי שממנו הוא הבריח אותך.
    עדיין לילה.
    OOG: אוף אני רוצה כוחות : <<<.
    IG:
    "תודה..." אני אומר לו ומתחיל ללכת ישר, אני חייב להגיע מהר למחסה. &#39;הקור המדברי של הלילה יהפוך אותו לקרטיב, אני חייב להגיע למחסה.&#39; אני חושב כששיניי נוקשות בעוצמה, אני מקווה שאני אצליח לשרוד עם מלבושי הקצר. אני הולך לכיוון שהוא אומר לי ללכת, בודק מידי פעם את השעה.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

9. משתמש מנוסה
    טורי ג&#39;ונס
    "בחירה שלך" אמר דייב וקפץ אל תוך המשטח המקוסקס שהוכן מאלפי הנחשים שהוא זימן. הערב הגיע וחשיכה החלה לכסה את המדבר.
    הטמפרטורה החלה לרדת בתדירות גבוהה והיה ניתן להרגיש את זה.
    "לילה טוב. מחר השקם בבוקר נתחיל לצעוד אל ה&#39;יער&#39; שלך" אמר דייב והלך לישון. הוא נמצא עמוק בעולם החלומות עכשיו.
    הנחשים נרדמו גם כן. שקט מוחלט שרר.
    *הוא לא ענה על שאלתך בקשר לקופסא*
    אז אני מבינה שזו קופסאת הכוחות שלי D:
    למה אני אהפוך- למיסטיק (משנה צורה)
    --------------
    ~נמ נמ~ אני אחשוב לעצמי ~מעניין מה יש בקופסא הזו.~
    אני אנער את הקופסא, לבדוק מה נשמע בתוכה, אם קורה משהו וזה.
    אחרי שאני אבדוק (בלי לפתוח&#33;)
    אני אכניס לכיס. ~לא נראה לי שזה הזמן המתאים. ~

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

10. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Voodoo@Feb 21 2009, 05:11 PM
    דניאל הארדקור
    האדם המסתורי בעל הבגדים הארוכים שמכסים את כל גופו התקרב אליך. "חייבים להסתלק מכאן, בקרוב השמש תהיה במרכז השמים ויהיה חם מהרגיל. אסור להחשף לה" אמר האדם המסתורי בקול עדין המזכיר קול אישה...קול רך ועדין שכבר הרבה זמן שלא יצא לך לשמוע אותו.
    לפתע האדם המסתורי הוריד את בגדיו הגדולים ואת שכמייתו השחורה שכיסתה את כולו.
    מולך עמדה נערה כבת 19 וחצי לפחות. שיערה הברונטי והארוך כיסה מעט את כתפיה הרכות והחשופות. עיניה הכחולות היו כה שלוות ונוצצות, כמו האוקיינוס, ושפתיה הרכות והוורדרדות מילאו אותך בתשוקה.
    היא לבשה גופיה שחורה וחצאית סקוטית אדומה קצרה שחשפה מעט את רגליה. היא הייתה גבוהה, לא יותר ממך כמובן.
    נראה שהיא עוקבת אחר האופנה. נעלי הנייק הוורודות והקטנות שהנערה לבשה נראו מתוקות וחמודות. הרגשת שאתה מאוהב.
    "ד"א, שמי סטארלין, אך אתה יכול לקרוא לי בפשטות &#39;סטאר&#39;" אמרה הנערה וחייכה לעברך חיוך רחב ומתוק.
    "נעים מאוד סטאר, קוראים לי דניאל הארדקור אך את יכולה לקרוא לי בפשטות דני" אני אומר ומחזיר חיוך רחב אל סטאר. "אז...עכשיו מגיע הקטע שאנחנו עולים על הסוס ורוכבים עד היעד?" אני שואל את סטאר במבט של; ם_O"

11. מורחקים
    בראיין גולדמן
    אתה מוצא עץ דקל די נמוך יחסית ונראה שגדלים עליו קוקוסים רבים ונראים בשלים. בזכות הכוח החדש שלך שנגלה לך לא מזמן, אתה מצליח לנער את עץ הדקל ובכך מפיל מספר קוקוסים.
    הצלחת לפצח קוקוס אחד ואתה נהנה מן החלב המתוק שבו. נראה שהויטמין לא עד כדי כך נורא, אתה מתחיל להנות מן הכוח החדש שלך. יש לך עוד מספר קוקוסים שתוכל לשתות מן החלב שלהם או לשמור אותם עד שתרגיש רעב/חלש.
    מה תעשה? תמשיך לנוח בנווה המדבר שאתה נמצא בו? או שתתחיל להתקדם קדימה...אל לב המדבר?

מייקל דמיאן הוקינס
    אתה מחליט להמשיך להתקדם אל היער שדיבר עליו החוקר ולא להכנע לאקלים של המדבר האינסופי.
    השעה 4:05 לפנות בוקר. השמש מתחילה לבקוע במעלי השמים של המדבר.
    היער עדיין לא נראה באופק. נראה שיש לך דרך ארוכה.
    אתה ממשיך להתקדם וכעבור מספר דקות של הליכה, נראים עצי דקל רבים באופק. האם זהו היער? כדאי לך להתקדם אל עצי הדקל שנראים לך באופק.

טורי ג&#39;ונס
    לא נשמעים רשרושים או כל סימנים אחרים בקופסא. את מכניסה אותה לכיס מכנסך ונשכבת על החול של המדבר ומנסה להרדם ולנוח לקראת המסע הארוך שמצפה לך מחר.
    ...?&#33;?...
    את מתעוררת ומבחינה בנחש קוברה שחור שזוחל באיטיות על בטנך.

דניאל הארדקור
    "דני. אני אזכור את זה" אומרת סטאר ומחייכת.
    "כן, תעלה מהר. אנחנו יוצאים לדרך&#33;" אמרה סטאר.
    אתה עולה או שמסרב? *זה חשוב. זה יבנה לך את העלילה מעכשיו&#33;*

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 22 2009, 08:27 PM
    בראיין גולדמן
    אתה מוצא עץ דקל די נמוך יחסית ונראה שגדלים עליו קוקוסים רבים ונראים בשלים. בזכות הכוח החדש שלך שנגלה לך לא מזמן, אתה מצליח לנער את עץ הדקל ובכך מפיל מספר קוקוסים.
    הצלחת לפצח קוקוס אחד ואתה נהנה מן החלב המתוק שבו. נראה שהויטמין לא עד כדי כך נורא, אתה מתחיל להנות מן הכוח החדש שלך. יש לך עוד מספר קוקוסים שתוכל לשתות מן החלב שלהם או לשמור אותם עד שתרגיש רעב/חלש.
    מה תעשה? תמשיך לנוח בנווה המדבר שאתה נמצא בו? או שתתחיל להתקדם קדימה...אל לב המדבר?
    אקח את הקוקוסים ואלח לישון מתחת לצל עצי הדקל.

13. משתמש מנוסה
    טורי ג&#39;ונס
    לא נשמעים רשרושים או כל סימנים אחרים בקופסא. את מכניסה אותה לכיס מכנסך ונשכבת על החול של המדבר ומנסה להרדם ולנוח לקראת המסע הארוך שמצפה לך מחר.
    ...?&#33;?...
    את מתעוררת ומבחינה בנחש קוברה שחור שזוחל באיטיות על בטנך.
    יפי יאי.
    איזה מזל שאני מבינה בנחשים =___=
    --------------------
    &#39;יופי.&#39; אני אומרת לעצמי. &#39;נחשי קוברה, דווקא הנחש הזה. דווקא הנחש שלמרות שהוא עיוור, רואה ראייה טרמית (רואה באדום מה שחם, כחול מה שקר, וככה יודע מה לנשוך.)&#39;
    &#39;יפי יאי&#39;. אני ממשיכה &#39;במילא זה לא ישנה.&#39;
    "דייב&#33;" אני צורחת, בלי להתנער. "Help me&#33;"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

14. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Voodoo@Feb 22 2009, 09:57 PM
    דניאל הארדקור
    "דני. אני אזכור את זה" אומרת סטאר ומחייכת.
    "כן, תעלה מהר. אנחנו יוצאים לדרך&#33;" אמרה סטאר.
    אתה עולה או שמסרב? *זה חשוב. זה יבנה לך את העלילה מעכשיו&#33;*
    "אוקי" אני משיב בחיוך ועולה אחריה על הסוס השחור שלה.

15. משתמש מנוסה
    מייקל דמיאן הוקינס
    אתה מחליט להמשיך להתקדם אל היער שדיבר עליו החוקר ולא להכנע לאקלים של המדבר האינסופי.
    השעה 4:05 לפנות בוקר. השמש מתחילה לבקוע במעלי השמים של המדבר.
    היער עדיין לא נראה באופק. נראה שיש לך דרך ארוכה.
    אתה ממשיך להתקדם וכעבור מספר דקות של הליכה, נראים עצי דקל רבים באופק. האם זהו היער? כדאי לך להתקדם אל עצי הדקל שנראים לך באופק.

&#39; נראה כמו נווה מדבר...&#39; אני מהרהר ומתקדם לעבר הדקלים, בוחן את הסביבה. הרי נווה מדבר הוא מתכון ידוע לשודדי דרכים. אני מנגב מעט את זיעה הרבה שלא מפסיקה לנזול ממצחי ומנסה לבלוע מעט רוק כדי להרטיב את גרוני היבש.

עמוד 11 מתוך 11 ראשוןראשון ... 91011

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •