Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 165
  1. מורחקים
    דניאל הארדקור
    אתה מתיישב לך על המיטה הלא נוחה ממש ובוהה בתא הצינוק. כל הקירות נראים אותו הדבר.
    לפתע נשמע רשרוש של מפתחות במנעול הצינוק וכשאתה מרים את ראשך על מנת לראות מה קורה, אתה רואה חייל צעיר עם מגש של אוכל.
    "ארוחת צהריים" אומר לך החייל ומעביר לך את המגש תחת הסורגים של הדלת. "בתאבון" אומר החייל , יוצא ונועל אחריו את דלת הצינוק.

2. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Voodoo@Feb 14 2009, 02:12 PM
    דניאל הארדקור
    אתה מתיישב לך על המיטה הלא נוחה ממש ובוהה בתא הצינוק. כל הקירות נראים אותו הדבר.
    לפתע נשמע רשרוש של מפתחות במנעול הצינוק וכשאתה מרים את ראשך על מנת לראות מה קורה, אתה רואה חייל צעיר עם מגש של אוכל.
    "ארוחת צהריים" אומר לך החייל ומעביר לך את המגש תחת הסורגים של הדלת. "בתאבון" אומר החייל , יוצא ונועל אחריו את דלת הצינוק.
    "תודה?" אני משיב בקול חלש ובודק את המגש. לראות מה בדיוק הביאו לי לאכול.

3. מורחקים
    כינוי בפורום: taldaus26
    שם מלא: קרלוס צ'ימצו
    רקע: קרלוס הוא ילד שגדל במשפחה עשירה וכל יום הוא יצא לחצר שלו יום אחד הוא ראה של פוקימון והתחיל לשחק איתו ומאוד נהנה ואז הוא אמר לעצמו בלב "אני יהיה מאמן פוקימונים כשאגדל"
    מראה: גבוהה שרירי עיניים כחולות חולצה פשוטה ועליה סווצר חמים נעליים מיוחדות לטיפוס הרים
    הערות/בקשות: (יש לכם הערה כלשהי? בקשה? כתבו הכל פה)

4. מורחקים
    דניאל הארדקור
    יש על המגש בסך הכל שלושה צלחות וכפית, מזלג וסכין קטן. בצלחת הראשית יש דייסה, בצלחת הבינונית יש מרק ובצלחת השלישית והקטנה ביותר יש כמות נאה של פירות מיובשים.
    אתה תאכל מן המגש?

--

taldaus-
    לא רשום. אני גם לא מצטער בשבילך.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 14 2009, 02:24 PM
    דניאל הארדקור
    יש על המגש בסך הכל שלושה צלחות וכפית, מזלג וסכין קטן. בצלחת הראשית יש דייסה, בצלחת הבינונית יש מרק ובצלחת השלישית והקטנה ביותר יש כמות נאה של פירות מיובשים.
    אתה תאכל מן המגש?
    "אולי מנסים להרעיל אותי...אני לא מתכוון לאכול!" אני צועק ומזיז את המגש עם האוכל כמה סנטימטרים הרחק ממני. אני חוזר אל המיטה ומנסה לנמנם מעט.

6. מורחקים
    דניאל הארדקור
    אתה נשכב על מיטתך ועוצם את עיניך על מנת לנוח מעט. לפתע אתה נרדם.
    ...
    ...
    ..?!?...
    אתה מתעורר ורואה שבוקר חדש עלה. המגש עם האוכל עדיין שוכב כמה סנטימטרים הרחק ממך. נראה שלא תקבל אוכל עד שלא תאכל את האוכל הנוכחי שלך.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 14 2009, 02:36 PM
    דניאל הארדקור
    אתה נשכב על מיטתך ועוצם את עיניך על מנת לנוח מעט. לפתע אתה נרדם.
    ...
    ...
    ..?!?...
    אתה מתעורר ורואה שבוקר חדש עלה. המגש עם האוכל עדיין שוכב כמה סנטימטרים הרחק ממך. נראה שלא תקבל אוכל עד שלא תאכל את האוכל הנוכחי שלך.
    אני מתקרב אל מגש האוכל ובוהה בו מספר דקות.
    "אוי נו...אני מת מרעב אך אני פוחד לטעום את הדבר הארור הזה! אני מוכן כבר לאכול את הידיים והרגליים שלי!" אני צועק ובועט במגש עם האוכל.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 13 2009, 05:06 PM
    ההתחלה לרשומים
    אחרי הליכה בת שעתיים +- במדבר הגדול והלוהט אתם לבסוף מוצאים סימן חיים. מולכם ממוקם בסיס צבאי גדול ורחב אשר תופס מקום גדול ומכובד בשטח המדבר. הבסיס מצופה כולו בפלדה ומוקף בגדר גדולה וחשמלית אשר מקיפה את כולו מכל כיווני הרוח.
    בצדדים ממוקמים מספר עמודי בטון גבוהים אשר משמשים לתצפית. אתם שמים לב למספר רב של מצלמות מעקב אשר זזות ומצלמות את המתרחש בשידור ישיר.
    לפתע אתם מרגישים נגיעה קרה ומבהילה בעורף. מאחוריכם עומד חייל אשר מצמיד את הפיה הקרה והמתכתית של אקדחו הישר אל העורף שלכם.
    "הזדהה מיד!" אומר החייל.
    מצטערת על הדיליי- פשוט הייתי אצל חברה..

אבל יש לי את האקדח או לא??

"טורי ג'ונס, בת 16, פרינסטון ניו-ג'רזי." אני אומרת בהתפקדות צבאית.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

9. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Voodoo@Feb 14 2009, 11:44 AM
    בראיין גולדמן
    "אתה לא במקרה מרגל? כי כפי ששמתי לב...אתה לא אחד מאיתנו. מאיפה הגעת? יש לך מניע כלשהו?&#33;" שואל אותך החייל וממשיך לכוון את אקדחו בעורף שלך.
    "אני מארצות הברית של אמריקה, ממדינת ניו ג&#39;רסי" אני אומר בהיסוס "ואני לא מרגל, אני בכלל לא יודע היכן אני." אני אומר בלחץ ומנגב את הזעה ממצחי

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

10. מורחקים
    דניאל הארדקור
    אתה בועט במגש וכל שאריות האוכל מתפזרות בכל קירות תא הצינוק שלך. "נא להרגע&#33;" אתה שומע צעקה של החייל שכנראה שומר עליך. אין לך אוכל.

טורי ג&#39;ונס
    "מעניין מאוד, איך בדיוק הגעת לכאן? את אחת מאיתנו?" שואל אותך החייל. את שמה לב שנרתיק האקדח שלך ריק, האקדח נמצא בבית.

בראיין גולדמן
    "על מה אתה לעזאזל מדבר?&#33; אתה חושב שאתה מצחיק...נכון? ובכן,
    אתה עומד להרקב בצינוק השבויים שלנו עד סוף ימי חייך&#33;" צועק עליך החייל ומצווה על מספר חיילים לתפוס אותך ובכוח להשליכך לצינוק השבויים של המבצר.
    "זהו ביתך החדש" אומרים החיילים שהשליכו אותך לצינוק וסוגרים אחריהם את דלת הצינוק. אתה כלוא בצינוק ואין לך כל דרך אחרת לברוח.
    יש לידך מיטה קטנה ולא נוחה, פתח אוויר קטן ומזערי ושלדים למניהם.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 14 2009, 06:49 PM
    טורי ג&#39;ונס
    "מעניין מאוד, איך בדיוק הגעת לכאן? את אחת מאיתנו?" שואל אותך החייל. את שמה לב שנרתיק האקדח שלך ריק, האקדח נמצא בבית.
    "אם אתה מתכוון ב&#39;איתנו&#39; לבני-אנוש&#39;, אז כן." אני אומר ומתאכזבת מזה שאין אקדח. "אני יכולה להגיד כן גם אם תתכוון בזה לארכאולוגים, צאצאים של ארכאולוגים, סקרנים, אנשים שיודעים לירות באקדח, טקטיקנים, שובבים." אני אומרת ומדגישה את המילה האחרונה.
    אני בודקת אם השוט אצלי.
    "אני אשמע לך פסיכופתית אם אני אגיד לך מה קרה..."
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

12. מורחקים
    טורי ג&#39;ונס
    את בודקת בתיק הקטן שלך ומוצאת את השוט שלך. החייל מתרגז.
    "נמאס לי, בחורים, קחו אותה לצינוק&#33;" מצווה החייל אל מספר חיילים לקחת אותך אל צינוק השבויים של המבצר.
    "זהו ביתך החדש" אומרים החיילים שהשליכו אותך לצינוק וסוגרים אחריהם את דלת הצינוק. את כלואה בצינוק ואין לך כל דרך אחרת לברוח.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 14 2009, 06:57 PM
    טורי ג&#39;ונס
    את בודקת בתיק הקטן שלך ומוצאת את השוט שלך. החייל מתרגז.
    "נמאס לי, בחורים, קחו אותה לצינוק&#33;" מצווה החייל אל מספר חיילים לקחת אותך אל צינוק השבויים של המבצר.
    "זהו ביתך החדש" אומרים החיילים שהשליכו אותך לצינוק וסוגרים אחריהם את דלת הצינוק. את כלואה בצינוק ואין לך כל דרך אחרת לברוח.
    "יופי טופי." אני אומרת ונאנחת."lets see"
    אני בודקת את התא לראות מה יש בו, איך הוא נרא,ה פרצות, וכו.
    אני גם כן בודקת את מצב הסורגים, ובדוקת מה יש לי בתיק.

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

14. מורחקים
    טורי ג&#39;ונס
    הקירות נראים אותו הדבר. הסורגים עשויים ברזל חלוד. יש פתח אוורור מזערי שמאפשר לאוויר לעבור.
    אין הרבה מה לעשות בתא...גם אין ממש דרך לצאת החוצא.
    את פותחת את התיק הקטן שלך ומוצאת את השוט שלך, מספר רב של מחברות וספרים ארכיאולוגיים, כמה ממתקים וספר ישן אחד ומלא אבק שמצוייר עליו סמל מוזר וחשוד.
    &#39;הסמל מזכיר לי את הסמל שראיתי על אחת הגדרות של המבצר הזה, מעניין...&#39; את חושבת לך.

15. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Voodoo@Feb 14 2009, 08:19 PM
    בראיין גולדמן
    "על מה אתה לעזאזל מדבר?&#33; אתה חושב שאתה מצחיק...נכון? ובכן,
    אתה עומד להרקב בצינוק השבויים שלנו עד סוף ימי חייך&#33;" צועק עליך החייל ומצווה על מספר חיילים לתפוס אותך ובכוח להשליכך לצינוק השבויים של המבצר.
    "זהו ביתך החדש" אומרים החיילים שהשליכו אותך לצינוק וסוגרים אחריהם את דלת הצינוק. אתה כלוא בצינוק ואין לך כל דרך אחרת לברוח.
    אשכב על המיטה לנוח וביינתים אחפש דברים חשודים בסביבה.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •