Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 165
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 06:06 PM
    מייקל דמיאן הוקינס
    "חתיכת..." מלמל החייל והכה עם אקדחו בעורפך. מרוב המכה איבדת את שיווי משקלך ונפלת על החול המדברי.
    "אתה באמת חושב שאכפת לי ממך? אתה חושב שאני סתם ככה אתן לך לעבור? אם לא תתחיל לספר לי את האמת לאמיתה...אני אצתרך לכלוא אותך בצינוק המבצר!" אמר החייל ובעט בך בעודך שוכב על החול המדברי.
    'הוא לא באמת יכול להרוג אותי, הסקרנות תהרוג אותו לפני.' אני חושב ומשחק מעט עם החול המחוספס, מתעלם מהכאב. "אגרסיביות לא תעזור לך." אני אומר לו בטון רגוע, יורק את הדם שמתחיל לטפטף ולרדת לאורך שפתיי. עדיף כרגע להתעלם מהכאבים החזקים ולשמור על קור רוח, זה יבוא לטובתי בעתיד. "אני ביקשתי מים, אם אתה רוצה אתה יכול להרוג אותי אבל לעולם לא תדע מי שלח אותי." אני משקר ומחייך כמה שאני יכול, שלא יראה מבט אחד מפוחד בעיניי.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

2. מורחקים
    טורי ג&#39;ונס
    לוגאן לא ענה. הוא התרומם באיטיות והחל להתרחק מעט ממך.
    כנראה שהוא רוצה להיות לבד.
    ...
    ...
    ...?&#33;?...
    הבוקר עלה. נראה שנרדמת מרוב עייפות מוחלטת. השמש החזקה של המדבר הייתה במרכז השמים...כנראה שעכשיו בסביבות 10:00.
    בזמן שאת מתארגנת ליציאה, את שמה לב לקיומו של לוגאן. נראה שהוא יושב תחת עץ הדקל. הוא נראה די ממורמר.

מייקל דמיאן הוקינס
    "בסדר. אני אביא לך שתייה וכל מה שאתה זקוק לו בשביל לחיות...אבל אם לא תשתף איתי פעולה, סופך יהיה מר" אמר החייל וציוה על מספר חיילים שהיו באיזור להרים אותך מן החול ולענוד על ידיך ורגליך אזיקי ברזל כבדים בשביל שלא תוכל לברוח.
    --
    החיילים זרקו אותך לתא נידח שבצינוק המבצר. התא נראה איום ונורא. הקירות היו משעממים ודומים אחד לשני, סורגי הדלת היו מתכתיים וחלודים למדי, היתה לידך מיטה קטנה ולא נוחה ועל הקיר שליד הדלת היה פתח אוורור קטן ומזערי ששימש לאוורור התא.
    אי שם, בפינה השמאלית של החדר היה מונח מגש עם אוכל ושתייה על הרצפה. היו על המגש שלוש צלחות בגדלים שונים.
    בצלחת הגדולה מכולם הייתה דייסה קרה וקשיחה, בצלחת הבינונית היה פירה קר ומגעיל במיוחד...ובצלחת השלישית והקטנה מכולן היו מספר פרוסות של לחם יבש וקשה. כמו כן -על יד הצלחות הייתה צנצנת של מים.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 07:03 PM
    טורי ג&#39;ונס
    לוגאן לא ענה. הוא התרומם באיטיות והחל להתרחק מעט ממך.
    כנראה שהוא רוצה להיות לבד.
    ...
    ...
    ...?&#33;?...
    הבוקר עלה. נראה שנרדמת מרוב עייפות מוחלטת. השמש החזקה של המדבר הייתה במרכז השמים...כנראה שעכשיו בסביבות 10:00.
    בזמן שאת מתארגנת ליציאה, את שמה לב לקיומו של לוגאן. נראה שהוא יושב תחת עץ הדקל. הוא נראה די ממורמר.
    היי&#33;
    אני לא קיבלתי מים&#33;&#33;

-------------------

אני הולכת אליו ומתיישבת לידו.
    "אם זה יעזור לך להבהיר את העיניינים," אני אומרת, "אני זוכרת שהיא אמרה משהו על ניסוי כלשהו, תוכנית X או משהו כזה..."

אני מסתכלת אם במעלה הדקל הזה יש איזה קוקוס או משהו,
    ואם אני רואה שיש פרי כלשהו (דקל זה תמרים או קוקס? )
    אני מנסה להוריד אותו עם השוט.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. מורחקים
    טורי ג&#39;ונס
    "אני חייב לחזור לשם, מצטער. בשביל להנצל מן המדבר הלוהט והאינסופי הזה...פשוט תלכי ישר, עד שתראי באופק עצים וצמחייה. שמה ביער תוכלי להיות במקום מבטחים. אני פשוט חייב לחזור למבצר וליישב דברים עם עצמי" אמר לוגאן, התרומם מן האדמה והחל לצעוד צעדים מהריםי אל המבצר...טפריו נשלפו החוצא.
    --
    את מביטה על עץ הדקל הגבוה. נראה שזהו עץ הקוקוס. במדבר זה, למצוא עץ דקל שגדלים עליו תמרים זוהי משימה בלתי אפשרית. השוט שלך לא מגיע, העץ יותר מדי גבוה והסיכויים להגיע לקוקוסים שלמעלה מאוד קלושים.

5. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 05:37 PM
    בראיין גולדמן
    הכל נראה רגיל, שום דבר מיוחד/חשוד לא נראה לעין. אתה מסיים לאכול את האוכל שקיבלת ביאוש.
    עכשיו ערב. להפתעתך הרבה אתה כלל וכלל לא מרגיש עייף, להפך&#33; אתה מרגיש אנרגטי יותר מתמיד.
    &#39;זאת השפעת הויטמין? נעעע לא נראה לי&#39; אתה חושב לעצמיך ומתיישב על המיטה הלא נוחה שבתא שלך. אתה מנסה לשכב ולהרדם אך זה לא מצליח לך...הגוף שלך אנגרטי מדי...אתה לא מרגיש עייפות בכלל.
    בזמן שאתה מנסה להרדם, נכנס אל התא שלך חייל. "קדימה, החוקר רוצה לראות אותך" אמר החייל ולבש עליך אזיקי ידיים ורגליים. כעבור הליכה בת חמש הדקות הגעתם אתה והחייל אל משרדו של החוקר...אותו החוקר שחקר אותך מלכתחילה.
    "שלום לך בראיין גולדמן, בבקשה ממך, תתישב על הכיסא שליד" ביקש ממך החוקר להתיישב על הכיסא שהיה מונח לידך. החייל שהביא אותך אל משרדו של החוקר מחכה לך בצד השני של החדר. למקרה שלא תברח.
    אני הולך לעבר הכיסא, אך באמצע הדרך לכיסא אני ארוץ לעבר החייל, אתקוף אותו ואברח מן המקום.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 07:16 PM
    טורי ג&#39;ונס
    "אני חייב לחזור לשם, מצטער. בשביל להנצל מן המדבר הלוהט והאינסופי הזה...פשוט תלכי ישר, עד שתראי באופק עצים וצמחייה. שמה ביער תוכלי להיות במקום מבטחים. אני פשוט חייב לחזור למבצר וליישב דברים עם עצמי" אמר לוגאן, התרומם מן האדמה והחל לצעוד צעדים מהריםי אל המבצר...טפריו נשלפו החוצא.
    --
    את מביטה על עץ הדקל הגבוה. נראה שזהו עץ הקוקוס. במדבר זה, למצוא עץ דקל שגדלים עליו תמרים זוהי משימה בלתי אפשרית. השוט שלך לא מגיע, העץ יותר מדי גבוה והסיכויים להגיע לקוקוסים שלמעלה מאוד קלושים.
    "חכה שניה," אני אומרת לו. "משהו אחד - זה ישמע לך מוזר, אבל - לא רק הם אשמים במה שקרה לך. גם אתה."
    אני אסתובב ואחפש לי עצים אחרים O:
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

7. מורחקים
    בראיין גולדמן
    תקרא טוב טוב את תגובת ההמשך שלי. אם יש לך אזיקי ידיים ורגליים...איך אתה מסוגל לרוץ ולתקוף את החייל שבצד השני של החדר? זה בלתי אפשרי.
    תנסה שוב.

טורי ג&#39;ונס
    "אולי אני אשם, אבל בשביל לקבל תשובות לשאלות שלי אני מוכרח לחזור לשם. זאת הדרך היחידה" אמר לוגאן והמשיך ללכת בעוד טפריו שלופים החוצא ומנצנצים באור המסנוור של השמש.
    --
    אין הרבה עצי דקל בנווה המדבר הזה. אתה מוצאת עץ דקל דומה לקודמו...גם עליו גדלים קוקוסים רק שהעץ הזה מעט נמוך. אולי תצליחי לתפוס קוקוס אחד.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 07:30 PM
    בראיין גולדמן
    תקרא טוב טוב את תגובת ההמשך שלי. אם יש לך אזיקי ידיים ורגליים...איך אתה מסוגל לרוץ ולתקוף את החייל שבצד השני של החדר? זה בלתי אפשרי.
    תנסה שוב.
    *היה לי בראש רק לברוח אז לא שמתי לב...*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתיישב על הכסא ואכין את עצמי לכל מצב שלא יבוא.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 07:30 PM
    טורי ג&#39;ונס
    "אולי אני אשם, אבל בשביל לקבל תשובות לשאלות שלי אני מוכרח לחזור לשם. זאת הדרך היחידה" אמר לוגאן והמשיך ללכת בעוד טפריו שלופים החוצא ומנצנצים באור המסנוור של השמש.
    --
    אין הרבה עצי דקל בנווה המדבר הזה. אתה מוצאת עץ דקל דומה לקודמו...גם עליו גדלים קוקוסים רק שהעץ הזה מעט נמוך. אולי תצליחי לתפוס קוקוס אחד.
    אז אני מנסה =__________=
    "וה אם יעשו את זה עוד פעם?" אני שואלת בזמן שאני מנסה. " אם עוד פעם ימחקו לך את הזכרון עם הדבר הזה?"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 07:03 PM

מייקל דמיאן הוקינס
    "בסדר. אני אביא לך שתייה וכל מה שאתה זקוק לו בשביל לחיות...אבל אם לא תשתף איתי פעולה, סופך יהיה מר" אמר החייל וציוה על מספר חיילים שהיו באיזור להרים אותך מן החול ולענוד על ידיך ורגליך אזיקי ברזל כבדים בשביל שלא תוכל לברוח.
    --
    החיילים זרקו אותך לתא נידח שבצינוק המבצר. התא נראה איום ונורא. הקירות היו משעממים ודומים אחד לשני, סורגי הדלת היו מתכתיים וחלודים למדי, היתה לידך מיטה קטנה ולא נוחה ועל הקיר שליד הדלת היה פתח אוורור קטן ומזערי ששימש לאוורור התא.
    אי שם, בפינה השמאלית של החדר היה מונח מגש עם אוכל ושתייה על הרצפה. היו על המגש שלוש צלחות בגדלים שונים.
    בצלחת הגדולה מכולם הייתה דייסה קרה וקשיחה, בצלחת הבינונית היה פירה קר ומגעיל במיוחד...ובצלחת השלישית והקטנה מכולן היו מספר פרוסות של לחם יבש וקשה. כמו כן -על יד הצלחות הייתה צנצנת של מים.
    אני ניגש בזהירות לעבר המים, מרטיב מעט את האצבע ומכניס לפה, לבדוק שהם כשרים לשתיה. אני שותה את הרוב,סוף סוף זורמים קצת מים בגרוני היבש. שפתיי שנסדקו מהחום מרגישות עכשיו יותר טוב. עם המים שהשארתי אני מרטיב את הלחם היבש. ומתחיל לאכול, אולי זה יהיה בין הדברים האחרונים שיגישו לי בלי שאני אצטרך להתאמץ. אני מתקרב לסורגים ובוחן את החדר, בודק כל דבר שיכול לעזור לי להימלט.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

11. מורחקים
    בראיין גולדמן
    "בראיין גולדמן, שלום, איך אתה מרגיש? יש השפעות לוואי למנהם?" שאל אותך החוקר ולגם מן התה החם שהיה בכוס שלידו. ריח התה המתוק נדף עד אליך...היה זה ריח טוב.
    להפתעתך, חושי הריח שלך התחדדו...אך אתה עדיין מתקשה להאמין שזה בגלל הויטמין.

טורי ג&#39;ונס
    את מצליחה להפיל קוקוס אחד. נראה שהקליפה שלו מאוד עבה ויהיה לך מאוד קשה לפצח אותה.
    לוגאן נעצר.
    "תקשיבי, זה לא ממש משנה לי מה עומד לקרות, כל עוד זה יקרא לי ולא למישהו אחר שקרוב לי" הוא אמר. "אל תדאגי, אני אהיה בסדר...נחלצתי ממצבים הרבה יותר חמורים ומסוכנים".

מייקל דמיאן הוקינס
    אתה מרגיש יותר טוב. גופך השתקם.
    אתה בוהה בתא ומחפש דרכים/אמצעים כשרים שיעזרו לך להמלט. נראה שזה חסר טעם.
    בעודך בוהה בתא ומתכנן את הבריחה שלך, נשמע צליל של מפתחות במנעול דלת התא שלך. אל התא שלך נכנס חייל צעיר ופשוט.
    "בוא איתי, החוקר רוצה לראות אותך" אמר החייל וענד עליך אזיקי ידיים ורגליים, למקרה שתרצה לברוח. אתם התחלתם ללכת אל משרדו של החוקר.
    --
    כעבור הליכה בת חמש הדקות אתה והחייל הגעתם אל משרדו של החוקר. אתה נכנס אל משרדו והחייל נשאר בחוץ בשביל לשמור שלא תברח.
    "שלום לך מייקל דמיאן הוקינס, שב נא בבקשה על הכיסא שלידך..." אמר החוקר לעברך ושילב את ידיו.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 17 2009, 07:49 PM
    בראיין גולדמן
    "בראיין גולדמן, שלום, איך אתה מרגיש? יש השפעות לוואי למנהם?" שאל אותך החוקר ולגם מן התה החם שהיה בכוס שלידו. ריח התה המתוק נדף עד אליך...היה זה ריח טוב.
    להפתעתך, חושי הריח שלך התחדדו...אך אתה עדיין מתקשה להאמין שזה בגלל הויטמין.
    "שום דבר חריג לפי דעתי" אני אומר בבטחה "רק אולי קצת יותר אנרגיה וחוש הריח שלי התחדד" אני אומר בזלבול כלי הדברים האלו, כאילו הם לא קשורים כלל לויטמין.

13. משתמש מנוסה
    מייקל דמיאן הוקינס
    אתה מרגיש יותר טוב. גופך השתקם.
    אתה בוהה בתא ומחפש דרכים/אמצעים כשרים שיעזרו לך להמלט. נראה שזה חסר טעם.
    בעודך בוהה בתא ומתכנן את הבריחה שלך, נשמע צליל של מפתחות במנעול דלת התא שלך. אל התא שלך נכנס חייל צעיר ופשוט.
    "בוא איתי, החוקר רוצה לראות אותך" אמר החייל וענד עליך אזיקי ידיים ורגליים, למקרה שתרצה לברוח. אתם התחלתם ללכת אל משרדו של החוקר.
    --
    כעבור הליכה בת חמש הדקות אתה והחייל הגעתם אל משרדו של החוקר. אתה נכנס אל משרדו והחייל נשאר בחוץ בשביל לשמור שלא תברח.
    "שלום לך מייקל דמיאן הוקינס, שב נא בבקשה על הכיסא שלידך..." אמר החוקר לעברך ושילב את ידיו.
    אני מעביר לו מבט נוקב ונוגע עם קצה האצבע במושב, לראות אם הוא מחושמל. אחר כך אני בודק את הידיות, לבדוק אם יש דרך לקשור אותי. אני נוקב בו מבט ודוחף את ידיי לכיס, מוציא את שעון הזהב שלי. "יש לך חמש דקות." אני אומר לו בביטחון ומתיישב בזהירות, מביט לצדדים כמה פעם כדי לראות שאין שום טריק.

14. מורחקים
    בראיין גולדמן
    "בסדר, תטעם בבקשה מן התה שלי ותגיד לי את דעתך" אמר החוקר והזיז את כוסית התה החם שלו לעברך. הריח החזק של התה התעדק אצלך באף ולא הרפה.

מייקל דמיאן הוקינס
    "אם חמש דקות אז חמש דקות" אמר החוקר וחייך לעברך חיוך רחב.
    "תקשיב, שמעתי על התקרית הלא נעימה שעברת היום בכניסה למבצר שלנו...אני רציתי לחקור את התקרית הזו קצת יותר לעומק...איך בדיוק הגעת לכאן? אל תדאג, לי תוכל לספר את הכל" אמר החוקר והמשיך לחייך לעברך.

15. משתמש מנוסה
    טורי ג&#39;ונס
    את מצליחה להפיל קוקוס אחד. נראה שהקליפה שלו מאוד עבה ויהיה לך מאוד קשה לפצח אותה.
    לוגאן נעצר.
    "תקשיבי, זה לא ממש משנה לי מה עומד לקרות, כל עוד זה יקרא לי ולא למישהו אחר שקרוב לי" הוא אמר. "אל תדאגי, אני אהיה בסדר...נחלצתי ממצבים הרבה יותר חמורים ומסוכנים".
    "אחרי שכבר קרה לך משהו." אני אומרת. "יש סיכוי שאתה עוזר לי לפצח את הקוקוס?"
    ~אני רואה שאתה מאוד רוצה משומה ><" ~

את הדבר הבא תחליט אתה אם אמרתי או לא כי אני לא יודעת O:
    "הרגו את אשתך, יש לך סוג של ברזל כזה, הרגו את אהבתך... הרגו לך הרבה דברים."

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

עמוד 7 מתוך 11 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •