Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 165
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 18 2009, 06:33 PM
    טורי ג'ונס
    את פועלת על פי הוראותיו של לוגאן. את מתחילה ללכת קדימה, ממש אל לב המדבר הלוהט והאינסופי בתקווה למצוא את היער המקסים שדיבר עליו לוגאן לפני עזיבתו.
    בעת הליכתך במדבר הלוהט, שמת לב לנחש צהבהב בעל סימנים שחורים חשודים על עורו הקסקסי זוחל במהירות לעברך. רוב הסיכויים שהוא ערסי ואת מטרתו העכשווית.
    נמנ, רק לידע כללי שתדע,
    צהוב זה אומנם צבע אזהרה-
    אבל בסוגים שונים של בע"ח, ובמיוחד בנחשים, הצבע דווקא נוגד את האזהרה.
    זו סתם הטעייה של: אל תתעסק איתי, למרות שאינ חלשלוש XD
    ----------------------

אני אנסה להצליף בו בשוט, ואנסה גם לרוץ.
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

2. מורחקים
    טורי ג&#39;ונס
    את מנסה להצליף בו אך הוא מצליח להתחמק בכך שהוא צולל אל תוך החול של המדבר. &#39;אנסה עוד פעם&#39; את חושבת לעצמיך ושולחת את השוט לעברו של הנחש על מנת להצליפו אך הנחש ה&#39;חכם&#39; מצליח לזנק לעבר השוט ואף כן להתלבש עליו.
    נראה שהוא נקשר על השוט שלך. הוא מתקרב אל היד שאוחזת את השוט.

3. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    בראיין גולדמן
    לפני שאתה מספיק להגיע אל החוקר שממשיך לצחוק כמו מטורף...החייל ששמר עליך עצר אותך. "אתה חוזר לתא שלך שבצינוק&#33;" הוא אמר והלביש עליך אזיקים מחודשים וחזקים יותר מהאזיקים הקודמים.
    חזרת לצינוק. אוכל כבר לא קיבלת.
    &#39;איך הגעתי למצב הזה&#39; אני חושב לעצמי ביאוש. אחרי כמה שניות אני הולך לעבר הקיר החצוני בתא שלי ומתחיל להניף אגרופים לעברו עד שיסדק/ישבר

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 18 2009, 06:40 PM
    טורי ג&#39;ונס
    את מנסה להצליף בו אך הוא מצליח להתחמק בכך שהוא צולל אל תוך החול של המדבר. &#39;אנסה עוד פעם&#39; את חושבת לעצמיך ושולחת את השוט לעברו של הנחש על מנת להצליפו אך הנחש ה&#39;חכם&#39; מצליח לזנק לעבר השוט ואף כן להתלבש עליו.
    נראה שהוא נקשר על השוט שלך. הוא מתקרב אל היד שאוחזת את השוט.
    אני עוזבת את השוט OO

ומתחילה לרוץ ^^

~נמנמ, הנה אנחנו מתקרבים לפנטזיה, הנחש הזה היה בתוך חומר כלשהו, או שעשו עליו ניסויים, ברגע שהוא ינשך אותי פוף ישלי איזה כוחותXDD
    או שזה הילד מהאקס מן שמשנה צורה, אז הוא שינה צורה לנחש ואז הוא יביא אותי O: ~
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    </span>
    </div>

5. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Voodoo@Feb 18 2009, 02:50 PM
    דניאל הארדקור
    בחרת לצעוד קדימה, אל לב המדבר הלוהט והאינסופי. כעבור הליכה בת שעתים או אפילו יותר, הצלחת למצוא נווה מדבר. הוא לא היה גדול ומפואר אך ניתן היה לשרוד בו.
    &#39;אוי, הגרון שלי יבש נורא...אני חייב מים&#39; חשבת לעצמיך. למזלך בנווה המדבר שאתה נמצא בו...יש אגם קטן עם מים שראויים לשתייה.
    בזמן שאתה שותה בהנאתך מתוך האגם הקטן, נשמעות קולות וצלילים המזכירים דהירות של סוס. כשהתרוממת וסיבבת את ראשך לאחור, מולך עמד אדם הלבוש בבגדי בד ארוכים ושכמיה שחורה עליו. האדם רכב על סוס שחור ודי מאיים במקצת.
    אוייב או נביא השלום? את זה תצתרך לגלות.
    "umm...היי?" אני אומר בלגלוג ומתקרב אל הסוס ובאיטיות מלטף לו את ראשו. מנסה להתידד עם הסוס.

6. משתמש מנוסה
    מייקל דמיאן הוקינס
    "נשמע מעניין מאוד. יש לך מושג מי האחראי לכך? כי אם הגעת מחדר ביתך לכאן אז זה בטוח שזה לא היה על מעשי ידך. מישהו רצה שזה יקרה...השאלה היא &#39;מי&#39; " אמר החוקר והמשיך לכוון את אקדחו לעברך.
    "אתה חושב שאני יודע?" אני מרים את קולי, כבר לא אותו קול רגוע לשליו. "עכשיו תוציא אותי מכאן, סיפרתי לך מה שאני יודע." אני אומר, קם מהכיסא ופונה לעבר הדלת, מתעלם מאדקחו של החוקר שמכוון אליי.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

7. מורחקים
    בראיין גולדמן
    התאגרפת עם הקיר. להפתעתך כמעט ולא הרגשת כאב.
    הקיר החל להסדק באיטיות ולבסוף הוא נשבר וכל תא הצינוק שאתה נמצא בו החל לקרוס. כדאי לך לברוח לפני שתמחץ למוות.

טורי ג&#39;ונס
    "עצרי, אין צורך להבהל. פניי לשלום" נשמע לפתע קול ידידותי. את הפסקת להתרחק מן הנחש וסובבת את ראשך.
    מולך עמד נער מעט מבוגר ממך עם שיער שחור...מעט ארוך וזיפים נראו על פניו. לפתע, הנחש שהתפתל על השוט שלך הרפה וזינק לעבר הנער. הנחש החל לזחול באיטיות על כתפו של הנער...הנער חייך.
    "קוראים לי דייב, דייב האמר" אמר הנער והושיט לך את ידו. נראה שהנער לא מהווה כל סכנה.
    הוא לבוש בבגדים פשוטים ובכלל לא נראים כמו מדים של חייל מהבסיס ההוא שברחת ממנו עם לוגאן.

דניאל הארדקור
    נראה שהסוס נבהל ממך. הוא לקח כמה צעדים לאחור והרים את רגליו הקדמיות לעברך על מנת להתגונן ולהבהיל אותך.
    אתה נפלת על החול, הסוס עומד לדרוך עליך ולהרוג אותך. זה הסוף.
    --
    לפתע האדם בעל הבגדים הארוכים והשכמיה השחורה עצר והרגיע את סוסו. נראה שניצלת הודות לאדם המסתורי.

מייקל דמיאן הוקינס
    *אל תשכח שיש עליך אזיקי ידיים ורגליים ולא תוכל לברוח או כל דבר מסוג זה. כמו כן מהצד השני של הדלת עומד החייל שהביא אותך.*
    --
    "אני אוציא אותך. אך זה יקרה בחצות, זאת הפעם האחרונה שאתה תחזור לצינוק -הבטחה שלי" אמר החוקר וקרא לחייל בשביל שיחזיר אותך חזרה לצינוק.
    --
    אתה בצינוק, שוב. עכשיו אחר הצהריים...בסביבות 17:00.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 20 2009, 04:08 PM
    בראיין גולדמן
    התאגרפת עם הקיר. להפתעתך כמעט ולא הרגשת כאב.
    הקיר החל להסדק באיטיות ולבסוף הוא נשבר וכל תא הצינוק שאתה נמצא בו החל לקרוס. כדאי לך לברוח לפני שתמחץ למוות.
    `הלוואי שהחוקר שיקבר עם המקום הזה` אני חושב לעצמי ובורח במהרה לעבר המדבר. כעבור ריצה של כ-5 דקות שאצא מכלל סכנה, אסתכל אחורה ואראה מה קרה למבנה.

9. משתמש מנוסה
    טורי ג&#39;ונס
    "עצרי, אין צורך להבהל. פניי לשלום" נשמע לפתע קול ידידותי. את הפסקת להתרחק מן הנחש וסובבת את ראשך.
    מולך עמד נער מעט מבוגר ממך עם שיער שחור...מעט ארוך וזיפים נראו על פניו. לפתע, הנחש שהתפתל על השוט שלך הרפה וזינק לעבר הנער. הנחש החל לזחול באיטיות על כתפו של הנער...הנער חייך.
    "קוראים לי דייב, דייב האמר" אמר הנער והושיט לך את ידו. נראה שהנער לא מהווה כל סכנה.
    הוא לבוש בבגדים פשוטים ובכלל לא נראים כמו מדים של חייל מהבסיס ההוא שברחת ממנו עם לוגאן.
    אני אושיט לו יד
    "הנחש הזה ארסי?" אני אשאל, ואבחן אותו מכל הכיוונים O:

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

10. מורחקים
    בראיין גולדמן
    רק שתדע, אין לך מושג איפה היציאה ולאן לרוץ כי אין לך את המפה של המבצר...ובכלל המבצר ענקי, הוא כמו מבוך. ואם תסתכל באחד ההמשכים של דני-SimpleDesign רק אחרי 2-3-4-5 שעות הוא הצליח להמלט מן המבצר. אני לא בטוח במדויק כמה שעות כי שכחתי פשוט ולא בא לי לחזור אחורה ולהסתכלXD
    ועוד משהו...אל תחשוב שזה יהיה לך קל להמלט מן המבצר.
    --
    אתה מצליח להמלט מן הצינוק. הדרך עוד ארוכה.
    לפתע אתה שומע צעדים כבדים של מספר רב של חיילים שכנראה הולכים לעברך, כדאי לך להסתתר לפני שהם יראו אותך מולם. תוכל להסתתר בחדר שלידך. אין לך מושג מה נמצא בפנים אבל זאת הדרך היחידה שלך להתחבא מן החיילים.

טורי ג&#39;ונס
    הנער לחץ לך את ידך ונחש נוסף וזהה לראשון יצא משרוולו של דייב ונקשר בין הידיים. "ארסי? מה פתאום, כל עוד פניי לשלום, שום ערס לא יצא ממני" אמר הנער וחייך.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 20 2009, 05:29 PM
    בראיין גולדמן
    רק שתדע, אין לך מושג איפה היציאה ולאן לרוץ כי אין לך את המפה של המבצר...ובכלל המבצר ענקי, הוא כמו מבוך. ואם תסתכל באחד ההמשכים של דני-SimpleDesign רק אחרי 2-3-4-5 שעות הוא הצליח להמלט מן המבצר. אני לא בטוח במדויק כמה שעות כי שכחתי פשוט ולא בא לי לחזור אחורה ולהסתכלXD
    ועוד משהו...אל תחשוב שזה יהיה לך קל להמלט מן המבצר.
    --
    אתה מצליח להמלט מן הצינוק. הדרך עוד ארוכה.
    לפתע אתה שומע צעדים כבדים של מספר רב של חיילים שכנראה הולכים לעברך, כדאי לך להסתתר לפני שהם יראו אותך מולם. תוכל להסתתר בחדר שלידך. אין לך מושג מה נמצא בפנים אבל זאת הדרך היחידה שלך להתחבא מן החיילים.
    *איך משיגים מפה של המבצר?*
    ארוץ מהר לעבר החדר דרוך ומוכן להלחם אם יהיה צורך בכך.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 20 2009, 05:29 PM
    טורי ג&#39;ונס
    הנער לחץ לך את ידך ונחש נוסף וזהה לראשון יצא משרוולו של דייב ונקשר בין הידיים. "ארסי? מה פתאום, כל עוד פניי לשלום, שום ערס לא יצא ממני" אמר הנער וחייך.
    "אה." אני אומרת בפנים נופלות (=____=) "אז פניך לשלום?"
    אני מסתכלת בתמהון לעבר הנחש. "הוא אמור להיות אזיק?"
    "ועוד משהו, אז הנחשים האלה הם אתה... אז אתה-"

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

13. מורחקים
    בראיין גולדמן
    אין לך דרך להשיג את המפה או כל אמצעי אחר שיעזור לך לצאת בקלילות מן המבצר. פה האתגרD:
    --
    אתה נכנס במהירות הבזק לחדר וסוגר אחריך את הדלת. "רק שלא יכנסו, אני מוכן לאכול את הסנדלים שלי רק שלא יכנסו&#33;" אתה אומר לעצמיך בלחש וזיעה מתחילה להצתבר על פניך מרוב הלחץ שחונק אותך מכל צעד וצעד שנשמע בצד השני.
    ...
    נראה שלהקת החיילים הלכה. השטח פנוי, אך לפני שאתה יוצא מן החדר, אתה נתקל בכפתור אדום שמחובר לקיר.
    כנראה זה הכפתור שמדליק את האורות בחדר החשוך הזה. תעז ללחוץ על הכפתור ולהדליק את האורות שבחדר החשוך הזה?

טורי ג&#39;ונס
    "כן..." משיב הנער בקול עמוק וכבד ולפתע כולו הופך לשלולית אחת וגדולה של נחשים צהובים עם פסים שחורים שמקושקשים על כל גופם הקסקסי. את לוקחת מספר צעדים אחורה וצמרמורת עוברת בגופך.
    נראה שהוא לא היה דייב, אלא רק תכסיס. דייב האמיתי מתחבא.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Voodoo@Feb 20 2009, 06:00 PM
    טורי ג&#39;ונס
    "כן..." משיב הנער בקול עמוק וכבד ולפתע כולו הופך לשלולית אחת וגדולה של נחשים צהובים עם פסים שחורים שמקושקשים על כל גופם הקסקסי. את לוקחת מספר צעדים אחורה וצמרמורת עוברת בגופך.
    נראה שהוא לא היה דייב, אלא רק תכסיס. דייב האמיתי מתחבא.
    "יפי יאי." אני אומר בציניות. "עכשיו כולי מוקפת בנחשים. חבל שאני לא אינדיאנה ג&#39;ונס. אחרת גם הייתי עומדת במקום."
    אני מסתכלת על הנחשים בדקדוק רב. מנסה לראות משהו שונה בכל אחד מהם.
    לבסוף אני מסתכלת לצדדים, ואחורה.
    ~אני ביער או בדמבר?? O: ~
    הולכת צעד אחורה ומסתכלת מה קורה.

ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:

</span>
    </div>

15. משתמש מנוסה
    מייקל דמיאן הוקינס
    *אל תשכח שיש עליך אזיקי ידיים ורגליים ולא תוכל לברוח או כל דבר מסוג זה. כמו כן מהצד השני של הדלת עומד החייל שהביא אותך.*
    --
    "אני אוציא אותך. אך זה יקרה בחצות, זאת הפעם האחרונה שאתה תחזור לצינוק -הבטחה שלי" אמר החוקר וקרא לחייל בשביל שיחזיר אותך חזרה לצינוק.
    --
    אתה בצינוק, שוב. עכשיו אחר הצהריים...בסביבות 17:00.
    &#39; אסור להאמין כאן לאף אחד, במיוחד לא לחוקר.&#39; אני חושב לעצמי ומביט בשעון הכיס שלי, סופר את השניות ומקשיב לתיקתוקים. "שומר, אני צמא." אני צועק לעבר השומר.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •