Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38
  1. משתמש מנוסה
    כן הבנתי,פשוט כל פעם שהשתמשתי בקללה זה היה עם פוקימון רוח,בגלל זה חשבתי שקללה מורידה כל תור עם כל פוקימון שיודע אותה,הבנת?
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

2. משתמש מנוסה
    אתם ביכלל לא מבינים מה אתם אומרים, אתם נותנים לו סט של גם פיזי ומיוחד, צריך לתת לו רק מיוחד עם הסט שאני נתתי לו הוא יהיה קטלני.
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    טום אתה טועה אחי יש לזנב ברזל 80 אחוז דיוק וזה אומר שרק במצבים רחגים הוא מחמיץ...
    היה לי סטיליקס בפלטינה עם זנב ברזל והוא אף פעם לא החמיץ חוץ מנגד פוקימונים מסוימים
    ושזה כימעט לא משפיע אליהם ושעשו לו בילבול שזה מוריד אחוזיי פגיעה מ-80 ל-60
    ובקשר ל-Dream Eater אתה בטוח שזה יעזור לי יותר מאשר-Psychic?
    כי יש לי את האפשרות לשים עליו את זה פשוט ההיתי רוצה לדעת מזה עושה בדיוק וכמה זה מוריד...

ערוך- evil bong לא ראיתי שנתת לי סט... אתה מיתקוון בפרטי?

.

4. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    קוראים לי תום, עם ת&#39;.
    שנינו טעינו בקשר לזנב ברזל, בסרבי כתוב שיש לו 75% דיוק.
    לעל-חושי יש 90 נק&#39;, לאוכל חלומות יש 100 נק&#39; ואם אתה תוקף פוקימון ישן אז חצי מהנזק שהיריב ספג עובר לרפא את החיים של אמבריאון, אז הוא תמיד עושה יותר נזק ולעתים הוא גם מרפא חיים.
    אוויל-בונג, יש הבדל של רק 5 נק&#39; מסכנות בין ההתקפה הפיזית להתקפה המיוחדת של אמבריאון, הבדל כזה קטן לא צריך לעניין אף אחד, עדיף להתמקד בסוגים של המתקפות שלו.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    לי יש סט אחר לאמבריאון שלי
    shadow ball
    psychic
    dig
    confuse ray
    למרות שאת confuse ray אני חושב להחליף
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean&#39;s FC</span></span>
    <span style=\'color:blue\'>
    יהלום
    1290-1661-5822

פלטינום אנגלית
    4640-4777-4335

פלטינום יפנית
    2879-5205-7081

זהב יפנית
    3695-9279-7360

pokemon battle revolution
    1548-5274-5147

</span></span>
    </span>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by heatblaze@Feb 14 2009, 01:44 PM
    KH HA XY TJR KTNCRHTUI AKH
    shadow ball
    psychic
    dig
    confuse ray
    למרות שאת confuse ray אני חושב להחליף
    "לי יש סט אחר לאמבריאון שלי"
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 14 2009, 02:01 PM
    "לי יש סט אחר לאמבריאון שלי"
    פשוט יצא לו באנגלית בטעות

ואם אתה רוצה להחלי את confuse ray אז אני מציע לך להחליף את זה במתקפת אופל
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

8. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אמבריון הוא פוקימון מסוג אופל שזה אומר שהוא חלש מול מתקפות מסוג לוחם ולכן מומלץ מאוד ללמד אותו מתקפת על חושית שחזקה על סוג לוחם.

9. JONY_BOY
    Guest
    תן לו מתקפות התקפתיות לא הגנתיות למשל תן לו קרן על שזה TM 15 תן לו נשיכה כפולה שכל פוקמון חושך לומד את המתקפה הזאת תן לו כדור צל ואחרון חביב תן לו קרן בילבול עם מתקפות כאלה הוא יהיה חיה אמיתית

• משתמש מנוסה
    Originally posted by jonjon542@Feb 14 2009, 04:57 PM
    תן לו מתקפות התקפתיות לא הגנתיות למשל תן לו קרן על שזה TM 15 תן לו נשיכה כפולה שכל פוקמון חושך לומד את המתקפה הזאת תן לו כדור צל ואחרון חביב תן לו קרן בילבול עם מתקפות כאלה הוא יהיה חיה אמיתית
    ניב, לפני שאתה מקשיב לעצה הזאת, שים לב:
    - "נשיכה כפולה" = לעיסה (Crunch), אמבריאון לא יכול ללמוד לעיסה בשום דרך, אבל גם ללעיסה וגם לפעימה אפלה יש 80 נק&#39;.
    - כפי שאתה זוכר, כבר הגענו יחד למסקנה שכדור צל זה מיותר כשיש פעימה אפלה.
    - כפי שאתה זוכר, כבר הגענו יחד למסקנה שחשוב שאמבריאון ידע מתקפה מסוג על-חושי.
    * קרן על זו באמת מתקפה טובה.
    ברמה 16 אני מתפתח

• JONY_BOY
    Guest
    אני יעשה סדר בנושא שיסתכל פה

http://serebii.net/pokedex-dp/197.shtml ויראה איזה מתקפות אמבריון יכול ללמוד ובאיזה רמות הוא לומד מתקפות וגם איזה מתקפות אפשר לתת לו בלי שילמד אוטומטית

• מנהל למופת! (לשעבר)
    Originally posted by jonjon542@Feb 14 2009, 05:22 PM
    אני יעשה סדר בנושא שיסתכל פה

http://serebii.net/pokedex-dp/197.shtml ויראה איזה מתקפות אמבריון יכול ללמוד ובאיזה רמות הוא לומד מתקפות וגם איזה מתקפות אפשר לתת לו בלי שילמד אוטומטית
    לא עשית שום סדר אחי אני לא צריך ליסתכל שם כדי ליראות שאמבריאון מקבל חרא של מיתקפות
    ובישביל שהוא יהיה טוב צריך לשים עליו מיתקפות...

.

• מנהל למופת! (לשעבר)
    טוב הינה הא הסט עכשיו (וואי מיסכן אמבריאון כמה שידרוגים עשיתי לו)
    הינה:
    Dream Eater
    Psychic
    Dark Pulse
    Hyper Beam

.

• משתמש מנוסה
    Originally posted by nivX10@Feb 14 2009, 07:25 PM
    טוב הינה הא הסט עכשיו (וואי מיסכן אמבריאון כמה שידרוגים עשיתי לו)
    הינה:
    Dream Eater
    Psychic
    Dark Pulse
    Hyper Beam
    למה Dream Eater?????????????????
    מה אתה מקווה שהפוקימון שנגדך ישתמש קבוע בrest?
    ההתקפה הזו היא חלק מסט שכולל התקפה מרדימה לפניה כמו yean והיפנוזה
    במקום זה תביא לו התקפה כמו (ביטוח) Assurance זה נותן נזק כפול אם נפגעת כבר
    או Sucker Punch מרביה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean&#39;s FC</span></span>
    <span style=\'color:blue\'>
    יהלום
    1290-1661-5822

פלטינום אנגלית
    4640-4777-4335

פלטינום יפנית
    2879-5205-7081

זהב יפנית
    3695-9279-7360

pokemon battle revolution
    1548-5274-5147

</span></span>
    </span>

• מנהל למופת! (לשעבר)
    Originally posted by heatblaze@Feb 14 2009, 08:14 PM
    למה Dream Eater?????????????????
    מה אתה מקווה שהפוקימון שנגדך ישתמש קבוע בrest?
    ההתקפה הזו היא חלק מסט שכולל התקפה מרדימה לפניה כמו yean והיפנוזה
    במקום זה תביא לו התקפה כמו (ביטוח) Assurance זה נותן נזק כפול אם נפגעת כבר
    או Sucker Punch מרביה
    חחח אחי תירגע זה לא שמתי את זה רק תיכננתי את זה לפי מה שאמרו פה...
    אוקיי אז הינה:
    Iron Tail
    Psychic
    Dark Pulse
    Hyper Beam

.

• עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •