Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. מורחקים
    אני צריך שתגידו לי עם אני צריך לשפר את השישיה שלי ואת הסטים של השישיה שלי:

EMPOLEON LV.100

HYDRO CANNON
    SURF
    ICE BEAM
    WATERFALL

GIRATINA LV.96

EARTH POWER
    SHADOW FORCE
    DRACO METEOR
    AURA SPHERE

GENGAR LV.100
    SHADOW BALL
    DARK PULSE
    FOCUS BLAST
    SUCKER PUNCH

HEATRAN LV.100
    LAVA PLUME
    MAGMA STORM
    IRON HEAD
    STONE Edge

ARTICUNO LV.73
    ROOST
    ICE BEAM
    FLY
    BIZZARD

DIALGA LV.74
    DRAGON CLAW
    DRAGON PULSE
    ROAR OF TIME
    DRACO METEOR

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    לדעתי, הבעיה הרצינית היחידה בשישייה שלך, זה שלדיאלגה יש רק מתקפות דרקון, תגוון קצת בסוגי המתקפות שלו.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. JONY_BOY
    Guest
    זה ממש לא בעיה אלה מתקפות מאוד חזקות הוא אגדי והוא מסוג דרקון מתקפות דרקון יהיו הכי חזקות נגדו והוא גם חצי פלדה אבל הוא לא לומד מתקפות מי יודע מה חזקות מה שאומר 4 מתקפות דרקון הכי מושלמות במיוחד בפלאטניום

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    דיאלגה בכלל לא חלש מול מתקפות דרקון, לסוג פלדה יש יתרון הגנתי נגד מתקפות דרקון אז מתקפות דרקון משפיעות עליו רגיל, החולשות של דיאלגה הן אדמה ולוחם (סוגים שלא חלשים מול מתקפות דרקון.
    המתקפות הנוכחיות של דיאלגה:
    - ציפורן דרקון: סוג דרקון, 80 נק&#39;, פיזי
    - פעימת דרקון: סוג דרקון, 90 נק&#39;, מיוחד
    - מטאור דראקו: סוג דרקון, 140 נק&#39;, מיוחד, מחליש התקפה מיוחדת אחרי כל שימוש
    - שאגת זמן: סוג דרקון, 150 נק&#39;, מיוחד, משתק את המשתמש לתור אחד
    דיאלגה הוא תוקף מיוחד, מספיק שהוא ידע פעימת דרקון ושאגת זמן, אין צורך שהוא ידע גם ציפורן דרקון (גם פיזי וגם הכי חלש אצלו) ומטאור דראקו (חלש יותר משאגת זמן ורק מחליש את כוחו של דיאלגה יותר יותר כל פעם).
    מתקפות שכדאי ללמד את דיאלגה:
    תותח פלאש: סוג פלדה, 80 נק&#39;, מיוחד (מקבל בונוס סוג שמחזק את זה בעצם ל-120 נק&#39;)
    קרן קרח: סוג קרח, 95 נק&#39;, מיוחד (חזק נגד פוקימוני אדמה, דיאלגה חלש מול אדמה)
    *הוא יכול גם ללמוד אס אווירי (סוג מעופף, חזק מול לוחם) אבל יש לזה רק 60 נק&#39; (נגד פוקימון לוחם זה בעצם 120 נק&#39;), במילא כל מתקפות הדרקון של דיאלגה יעשו יותר נזק אפילו לפוקימון לוחם.
    לסיכום, (לדעתי) הסט הכי טוב לדיאלגה (הרבה יותר טוב מהסט שיש לו עכשיו) הוא:
    - שאגת זמן: סוג דרקון, 150 נק&#39;, מיוחד
    - תותח פלאש: סוג פלדה, 80 נק&#39;, מיוחד
    - קרן קרח: סוג קרח, 95 נק&#39;, מיוחד
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    לסיכום, (לדעתי) הסט הכי טוב לדיאלגה (הרבה יותר טוב מהסט שיש לו עכשיו) הוא:
    - שאגת זמן: סוג דרקון, 150 נק&#39;, מיוחד
    - תותח פלאש: סוג פלדה, 80 נק&#39;, מיוחד
    - קרן קרח: סוג קרח, 95 נק&#39;, מיוחד
    סט טוב אהבתי אותו האמץ אותו לעצמי
    אבל יש בעיה אחת בצוות שכולו מורכב מאגדייםלפי דעתי אתה צריך לבחור קבוצה שונה לפלטינום באנגלית אתה לא יכול להשתמש בה במקומות כמו מגדל הקרבות
    שזה באמת באסה
    <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean&#39;s FC</span></span>
    <span style=\'color:blue\'>
    יהלום
    1290-1661-5822

פלטינום אנגלית
    4640-4777-4335

פלטינום יפנית
    2879-5205-7081

זהב יפנית
    3695-9279-7360

pokemon battle revolution
    1548-5274-5147

</span></span>
    </span>

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •