Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28
  1. משתמש מנוסה
    רועי D:

רועי אני יותר טוב ממך ואני מבין גם טוב מעולה..
    בתכלס סנורלקס מאוד טוב הוא מעולה תלוי עם הטבע והסט ואימון הEV
    בקיצור אני מאוד אוהב את הפוקימון והוא נחמד תלוי איך אתה מאמן.עם אתה רוצה קח אספיון הוא רצחני מאוד ואני מזה אוהב את הפוקימון הזה.
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

2. משתמש מנוסה
    לא.. לא התכוונתי שהפוקיס שהראתי לך הם השישיה&#33; מה שהראתי זה אילו פוקיס הציעו לך באשכול שלהם, את היתרונות והחסרונות&#33;

ורון, אני קורע אותך. רק אני לא חרשן שמאמן EVית.. XD
    FC (friend code):1676 -6173-8496

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by SuperMango@Feb 15 2009, 02:18 PM
    לא.. לא התכוונתי שהפוקיס שהראתי לך הם השישיה&#33; מה שהראתי זה אילו פוקיס הציעו לך באשכול שלהם, את היתרונות והחסרונות&#33;

ורון, אני קורע אותך. רק אני לא חרשן שמאמן EVית.. XD
    אץה לא קורע אותי..
    עובדה עכשיו אני מאמן EV שתוק. חצי מהפוקימונים שלך אתה השגת אז אל תחפור לי.
    בקיצור אני מבין מעולה וגם אתה סבבה? בוא נגיד את זה ככה. אתה ואני בסדר יודע מה, תירשם לסופר אליט ונעשה קרב וניראה יאללה תירשם אני נרשמתי.
    אז יאללה תוסיפו..

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    שמת אחי מה ש-SuperMango ייעץ לך לא מסכים פרט לאלקזאם (וזה רק עם אתה משחק ב-DS)
    אני בניתי מיליונים של ששיות ואני לא אומר שאני הכי טוב פה יש טובים מימני (כמו- Tom Pokemon ו-Evil Bong) אבל אני יודע דיי טוב איך ליבנות תיק עם אתה רוצה פנה עליי בפרטי
    אני יבנה באמת יופי של תיק..

.

5. משתמש מנוסה
    הי ניב. למה אתה לא מסכים? אני הבאתי באמת את הסטטוסים שלהם. אתה יכול לבדוק. אני הייתי לוקח סנורלקס ואלקאזם ממה שהראתי.

6. משתמש מנוסה
    לדעתי כדי לך להכניס את Hippowdon
    יש לו מתקפות עם attack סוס&#33;

האכילו אותם&#33;......
    LiNkIn PaRk

7. משתמש מנוסה
    אני מעדיף ללכת לפי העצה של סופר מנגו כי אני אוהב את הפוקימונים שהוא הציע וגם הוא ניראה לי אחד שמבין
    <span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]

8. משתמש מנוסה
    שמע, אני רק הצגתי לפניך את כל הפוקיס שהציגו לך באשכול הזה, ואמרתי לך מי טוב ובמה טוב.
    עכשיו אתה יכול לבחור פוקיס ממה שאני הראתי, ואתה יכול לבחור אחרים

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    Originally posted by SuperMango@Feb 15 2009, 03:16 PM
    הי ניב. למה אתה לא מסכים? אני הבאתי באמת את הסטטוסים שלהם. אתה יכול לבדוק. אני הייתי לוקח סנורלקס ואלקאזם ממה שהראתי.
    שמע אחי אני לא מסכים כי חוץ אלקזאם שהוא באמת טוב אני לא יודע עם זה ממש תיק טוב קי שמע בישביל ליבנות תיק באמת טוב אתה צריך ליבנות תיק עם פוקימונים מכמה שיותר סוגים וכמה שיותר חזקים
    אתה פחות או יותר עשית את זה אבל אתה לא לקחת פוקימונים חזקים כל כך כמו רוזרייד (מניסיון אישי)
    מאמוסווין (גם מניסיון אישי) אבל בקשר לאלקזאם וסנורלקס אני מסכים

.

10. משתמש מנוסה
    אני לא הצעתי לו שישיה&#33; זו הפעם השלישית שאני מסביר את זה פה. רק אמרתי לו מי עדיף לו מבין אלה שהציעו לו פה באשכול&#33; כמובן שמי שהכי עדיף אלו סנורלקס ואלקאזם&#33; בלי שאלה&#33;

ומה השישיה שלך+ מתקפות+טבעים+EV+IV?

אני מבין יותר ממך בשישיות..

מי מציע לאמבריאון סט כזה:
    Dream Eater
    Psychic
    Dark Pulse
    Hyper Beam
    ??

11. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by SuperMango@Feb 15 2009, 03:52 PM
    אני לא הצעתי לו שישיה&#33; זו הפעם השלישית שאני מסביר את זה פה. רק אמרתי לו מי עדיף לו מבין אלה שהציעו לו פה באשכול&#33; כמובן שמי שהכי עדיף אלו סנורלקס ואלקאזם&#33; בלי שאלה&#33;

ומה השישיה שלך+ מתקפות+טבעים+EV+IV?

אני מבין יותר ממך בשישיות..

מי מציע לאמבריאון סט כזה:
    Dream Eater
    Psychic
    Dark Pulse
    Hyper Beam
    ??
    אני הייתי מציע סט כזה, חוץ מהעובדה שיש בו שתי מכות על-חושיות וצריך להחליף אחת מהם בחפירה או בזנב ברזל.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 16 2009, 12:20 PM
    אני הייתי מציע סט כזה, חוץ מהעובדה שיש בו שתי מכות על-חושיות וצריך להחליף אחת מהם בחפירה או בזנב ברזל.
    אז רואים שאתה לא מבין,
    כל מי שבאמת מבין ויודע איך לאמן פוקימון כמו שצריך בחיים לא ישיג כזה סט >:
    אז יאללה תוסיפו..

13. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    Originally posted by Evil BonG@Feb 16 2009, 02:08 PM
    אז רואים שאתה לא מבין,
    כל מי שבאמת מבין ויודע איך לאמן פוקימון כמו שצריך בחיים לא ישיג כזה סט >:
    אני חושב שאתה זה שלא מבין.
    אתה זה שלא מבין שאין שיטת אימונים אחת בודדת שנכונה לכל השחקנים.
    כל אחד משתמש בשיטות אחרות, זה תלוי באופי הבנאדם, בהעדפות שלו, בצרכים שלו, ובאופן שבו הוא אוהב לשחק.
    השיטות שלך טובות בשבילך וזה סבבה, אבל:
    - אל תחשוב לרגע שהשיטות שאתה מאמין בהן הן הכי מוצלחות בשביל כל השחקנים בעולם.
    - אל תחשוב לרגע שכל "מי שמבין ויודע איך לאמן פוקימון כמו שצריך" יסכים אם מה שאתה חושב.
    - אל תחשוב לרגע שאם שיטת אימונים מסוימת מנוגדת לשיטות שלך אז זה אומר שהיא לא תתאים גם לאף אחד אחר.
    הרי בוא נחשוב רגע על הסט המדובר:
    1) פעימת אופל - מתקפה חזקה שתואמת לסוג של אמבריאון
    2) על-חושי - מתקפה חזקה שמתגברת על החולשה של אמבריאון
    3) זנב ברזל - מתקפה חזקה מאוד
    4) קרן על - מתקפה חזקה מאוד מאוד
    אז תסלח לי באמת אם אני לא רואה בעיה אם הסט הזה...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •