Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נושא: סט להנדום

1. משתמש מנוסה
    תנו לי סט טוב להנדום(הוא מרבייה)
    <span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]

2. משתמש מנוסה
    זה שהוא מרבייה לא אומר שיש לו מתקפות שהוא צריך.
    Nasty Plot
    Flamethrower
    Dark Pulse
    Hidden Power ice.
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

3. משתמש מנוסה
    מה nesty plot עושה בדקתי בסרבי וכתוב שזה לא מוריד

4. משתמש מנוסה
    זה לא מוריד את הכוח של הפוקימון היריב, אבל זה מעלה את ההתקפה המיוחדת של ההונדום שלך. זה יחזק לו את כל המתקפות.
    למרות שאני לא כל כך בבטוח אם אתה יודע איך משיגים Hidden Power ice... אז מקסימום תשים לו Thunder Fang במקום. ההתקפה הרגילה שלו לא כל כך גרועה אז זה יהיה בסדר, למרות ש-Hidden Power ice עדיף בהרבה.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Graphien@Feb 16 2009, 03:53 PM
    זה לא מוריד את הכוח של הפוקימון היריב, אבל זה מעלה את ההתקפה המיוחדת של ההונדום שלך. זה יחזק לו את כל המתקפות.
    למרות שאני לא כל כך בבטוח אם אתה יודע איך משיגים Hidden Power ice... אז מקסימום תשים לו Thunder Fang במקום. ההתקפה הרגילה שלו לא כל כך גרועה אז זה יהיה בסדר, למרות ש-Hidden Power ice עדיף בהרבה.
    למה לתת לו טאנד פאנץ&#39; שזה פיזי לסט מיוחד??אם אתה לא יכול לתת לו היידן פאוור אייס אז תן לו Sluddge bomb
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

6. משתמש מנוסה
    איפה משיגים את זה

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Evil BonG@Feb 16 2009, 03:58 PM
    למה לתת לו טאנד פאנץ&#39; שזה פיזי לסט מיוחד??אם אתה לא יכול לתת לו היידן פאוור אייס אז תן לו Sluddge bomb
    Sluddge bomb זו לא מתקפה טובה נגד שום פוקימון מלבד פוקימוני עשב. אז מה זה יעזור לו? יש לו כבר מתקפת אש נגדם.
    ציינתי את זה ש-Thunder Fang זו מתקפה פיזית, וזה ללא ספק הרבה פחות טוב ממתקפה שהיא לא פיזית, אבל להונדום יש 90 להתקפה הרגילה. זה לא גרוע&#33; וזה לא שהוא מאמן אותו בEV, אז ה-Thunder Fang יהיה הרבה יותר טוב בעיניי.
    גם Will-O-wisp יכולה להיות מתקפה טובה כאלטרנטיבה ל-Hidden Power ice, ואפילו יותר טוב.

8. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    וויל-או-וויספ רק עושה כוויה, זה לא רע, אבל יש מתקפות יותר טובות.
    כוח נסתר זה מתקפה שכמעט כל פוקימון יכול ללמוד, אבל קשה לדעת ולשלוט בכוח ובסוג שלה (איך תוודא שהיא תהיה סוג קרח?), והכוח המקסימלי שלה הוא רק 70.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 16 2009, 05:20 PM
    וויל-או-וויספ רק עושה כוויה, זה לא רע, אבל יש מתקפות יותר טובות.
    כוח נסתר זה מתקפה שכמעט כל פוקימון יכול ללמוד, אבל קשה לדעת ולשלוט בכוח ובסוג שלה (איך תוודא שהיא תהיה סוג קרח?), והכוח המקסימלי שלה הוא רק 70.
    כשפוקימון נמצא במצב של כוויה, ההתקפה הפיזית שלו נחלשת. אם אני לא טועה היא נחצת לשנים.
    הכוויה ש-Will-O-wisp יוצר מחלישה פוקימונים עם סטים והתקפה פיזית חזקה. בגלל זה המתקפה הזאת טובה, לא בגלל הנזק שהיא גורמת.

בדיקה של סוג ה-Hidden Power נעשת פשוט על ידי קרבות. אם נגיד אתה רוצה את המתקפה הזאת כמתקפת קרח, אז אתה פשוט הולך לשדה הקרוב אליך ונלחם נגד סוגי פוקימונים שונים שרלוונטים לסוג קרח (כמו עשב ומעופף-עליו הוא חזק, וכמו מים ואש-עליו הוא חלש). ככה אתה בודק על איזה סוגים יש לך השפעה חזקה ועל מה השפעה חלשה, ואז אתה יכול לדעת בוודאות שסוג ה-HP הוא קרח.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Graphien@Feb 16 2009, 05:43 PM
    כשפוקימון נמצא במצב של כוויה, ההתקפה הפיזית שלו נחלשת. אם אני לא טועה היא נחצת לשנים.
    הכוויה ש-Will-O-wisp יוצר מחלישה פוקימונים עם סטים והתקפה פיזית חזקה. בגלל זה המתקפה הזאת טובה, לא בגלל הנזק שהיא גורמת.

בדיקה של סוג ה-Hidden Power נעשת פשוט על ידי קרבות. אם נגיד אתה רוצה את המתקפה הזאת כמתקפת קרח, אז אתה פשוט הולך לשדה הקרוב אליך ונלחם נגד סוגי פוקימונים שונים שרלוונטים לסוג קרח (כמו עשב ומעופף-עליו הוא חזק, וכמו מים ואש-עליו הוא חלש). ככה אתה בודק על איזה סוגים יש לך השפעה חזקה ועל מה השפעה חלשה, ואז אתה יכול לדעת בוודאות שסוג ה-HP הוא קרח.
    לא ידעתי את זה.

אם תילחם במלא פוקימונים אז אולי תצליח להבין מה הסוג של HP אבל זה לא אומר שתוכל לשלוט בו, מה תעשה אם תראה שזה לא סוג קרח?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 16 2009, 06:05 PM
    לא ידעתי את זה.

אם תילחם במלא פוקימונים אז אולי תצליח להבין מה הסוג של HP אבל זה לא אומר שתוכל לשלוט בו, מה תעשה אם תראה שזה לא סוג קרח?
    פשוט שומרים את המשחק לפני שמלמדים את המתקפה, ואם זה לא קרח, מדליקים מחדש את השמירה ומחפשים הונדום אחר ללמד אותו. בגלל זה זו מתקפה ממש מעצבנת, זה יכול לקחת שעות.
    ולא מדובר במלא פוקימונים. בשביל לבדוק אם זה סוג קרח מספיק להלחם נגד פוקימון מעופף אחד (סטארלי) ונגד עוד פוקימון אבן אחד (ג&#39;יודוד, למרות שאפשר גם כל פוקימון עשב). אם הוא סופר אפקטיבי על שניהם, אז זה קרח.
    אבל אני כבר בכלל לא בעד לשים להונדום Hidden Power ice.

12. משתמש מנוסה
    מתקפות קרח לא חזקות נגד פוקימוני סלע, מתקפות סלע חזקות נגד פוקימוני קרח.
    מתקפות קרח חזקות נגד פוקימונים מסוג: אדמה, עשב, מעופף ודרקון.
    בכל מקרה, בסרבי יש מדור שמסביר איך לחשב את הכוח והסוג של כוח נסתר:
    http://www.serebii.net/games/hidden-power.shtml
    אבל זה מדור קצת ארון ומסובך.
    ברמה 16 אני מתפתח

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 16 2009, 06:36 PM
    מתקפות קרח לא חזקות נגד פוקימוני סלע, מתקפות סלע חזקות נגד פוקימוני קרח.
    מתקפות קרח חזקות נגד פוקימונים מסוג: אדמה, עשב, מעופף ודרקון.
    בכל מקרה, בסרבי יש מדור שמסביר איך לחשב את הכוח והסוג של כוח נסתר:
    http://www.serebii.net/games/hidden-power.shtml
    אבל זה מדור קצת ארון ומסובך.
    אתה צודק. התכוונתי לאדמה. ג&#39;יודוד הוא אדמה, ככה שזה עדין יהיה בסדר.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •