יש לי סנורלקס רמה 30 ואני לא יודע עם לאמן אותו תודה לעוזרים![]()
הוא ממש חזק, והוא לומד מתקפות TM מהמון סוגים.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא אין טעם לאמן אותו אם שחקת איתו בעבר בפוקמון גולד סילבר קריסטל אדום אש ירוק עלה היית מגלה שהוא לא פוקמון חזק אומנם הכוח חיים שלו מעולה אבל הוא פוקמון איטי ומתקפות לא מי יודע מה תאמן פוקמנים חזקים ממנו תסתכל באתר סרבי ותחליט איזה שישיה הכי חזקה לפי דעתך לדעתי סנורלקס חלש במשחקים בסדרה הוא חזק
להגיד את האמת גמרתי את קריסטל סילוור וגולד וראיתי שהוא בסדר כזה ביגלל זה היתיעצתי עם כדי לי גם הפעם ליגמור איתו ותגיד לי עם צריך שינוי לסט שלי כי הסט שלי הוא
tyranitar רמה 60
dragonite רמה 89
giratina רמה 72
empoleon רמה 64 (חבר שלי עשה ביצה והביא לי)
infernape שלי רמה 100
אז את מי להוסיף לדעתך?
<span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]
http://www.serebii.net/diamondpearl/shinoudex.shtml זה הפוקדע של פנינה ויהלום תסתכל על מי הכי ניראה לך חזק ותבחר בעצמך אני הייתי הולך על פוקמון שיש לו 2 התפתחיות ומאמן אותו
אף אחד מהם הם לומדים מתקפות שלא נדע מצרות הם חלשים הם לומדים רק מתקפות שבקושי פוגעים אם אתה רוצה המלצה שלי אז תתפוס את קרסליה היא מין נקבה היא פוקמון אגדי ויש לה מתקפות על חושיות לפני שתפגוש בה אתה צריך לדבר עם הספן באוניה והוא לוקח אותך לאי שלה ואחר כך היא תהיה חופשי בשדות ואז תוכל ללכוד אותה עם לא השתמשת עדיין במאסטר בול
קדברה מתפתח רק בהחלפה לאלקזם מי זה סיקפון לא פוקמון חזק אני אמרתי לך את מי אני מציע לך אבל תתפוס את מי שאתה יותר אוהב
ש לי אלקזם רמה 22 ואין לי מושג איזה סט לתת לו אבל אני חושב שעם הרבה אימונים הוא יהיה טוב
אז תנו לי סט טוב כי לפי מה שראיתי מנושאים אחרים יש פה אנשים שיודעים להביא סטים והייתי רוצה שיגיבו
אז בבקשה תתחילו לתת סטים
<span style=\'color:yellow\'>]אלקטוויר לשילטון</span>[/COLOR][COLOR=yellow]
http://www.serebii.net/pokedex-dp/065.shtml כנס לפה כאן רשום לך איזה מתקפות אלקזם יכול ללמוד תבחר לך מכל המתקפות מה לתת לו וקצת למטה רשום לך איזה TM הוא יכול לקבל שזה אתה נותן לו מתקפה בעצמך בלי שהוא ילמד בשום רמה.
אני מציע לך ככה mamoswine או roserade
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Times\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>dean's FC</span></span>
<span style=\'color:blue\'>
יהלום
1290-1661-5822
פלטינום אנגלית
4640-4777-4335
פלטינום יפנית
2879-5205-7081
זהב יפנית
3695-9279-7360
pokemon battle revolution
1548-5274-5147
</span></span></span>
שמע, אני בונה הרבה שישיות ומבין פה קצת בנושא הרבה קצת יותר מכל מי שרשם פה (לא להעליב):
סנורלקס פוקימון סוס- יש לה/ו 160 חיים, 110 התקפה, ו110 הגנה מיוחדת! זה פוקימון מעולה! יש לו גם מתקפות סוסות. הוא הגנה ספיישלית מעולה (במיוחד עם החיים), ותוקף פיזי טוב.
אלאקזם פוקימון מהיר וחזק- יש לו/ה 120 מהירות ו- 135 התקפה מיוחדת! זה פוקימון אחד הטובים.
יש לו גם מתפות סוסות ויחולים לעשות לו הרבה סיגנונות של התקפות. הוא תוקף מיוחד ומהיר אחושילינג.
ויספקווין יותר דבורה מטובה- יש לה 102 הגנה מיוחדת ו- 102 הגנה. יש לה מתקפות ייחודיות לה. היא לא פוקיס כזה טוב. אין לה מתקפות טובות וגם התקפות ומהירות. היא פוקי סביר, אבל יש טובים ממנה.
רוזרייד פרח שהשבשיל- יש לה/ו 125 התקפה מיוחדת ו- 105 הגנה מיוחדת. יש לה מהירות די טובה (90). מתקפות בסדר, אבל לא משו רציני.
מאמוסווין פוקימון זקן ושמן- יש לו/ה 130 התקפה פיזית ו-110 חיים. זה פוקימון חזק מאוד והתפתחות חדשה של איזו מיני ממותה מכוערת. יש לו אחלה בחלה של מתקפות, וגם סוג ייחודי
(אדמה+קרח).
אני עשיתי לך מן דף מידע חופר כזה על הפוקיס שהציעו לך ואתה רוצה. דעתך פה היא הקובעת! בהצלחה!
*** גירטינה היא פוקימון אגדי, ואסור להשתמש בו בשישיות שלא מתוכננות לאגדיים- כל זה בקרבות
בווי-פיי.
FC (friend code):1676 -6173-8496
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)