צריך סט לטורקול. אשמח אם תעזרו
הנה סט שנראה לי נחמד:
1) מתקפת אש חזקה
2) יום שמש (Sunny Day)
3) קרן סולארית
4) עוד מתקפת אש/קרן על/רעידת אדמה
מתקפות אש טובות במיוחד:
1) גל חום (Heat Wave) - כוח: 100 נק', 90% דיוק, 10 PP, נלמדת ברמה 55.
2) התפרצות (Eruption) - כוח: 150 נק' (חזק יותר ככל שלטורקול יש יותר חיים), 100% דיוק, 5 PP, נלמדת ברביה.
*בקרב כפול שתי המתקפות פוגעות בשני הריבים אבל לא בשותף שלך.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
לא משהו כי זה תלוי מה אתה נותן לו אדמנט או מודסט.רועי תגיד לי מה הטבע.Originally posted by Tom Pokemon@Feb 16 2009, 08:09 PM
הנה סט שנראה לי נחמד:
1) מתקפת אש חזקה
2) יום שמש (Sunny Day)
3) קרן סולארית
4) עוד מתקפת אש/קרן על/רעידת אדמה
מתקפות אש טובות במיוחד:
1) גל חום (Heat Wave) - כוח: 100 נק', 90% דיוק, 10 PP, נלמדת ברמה 55.
2) התפרצות (Eruption) - כוח: 150 נק' (חזק יותר ככל שלטורקול יש יותר חיים), 100% דיוק, 5 PP, נלמדת ברביה.
*בקרב כפול שתי המתקפות פוגעות בשני הריבים אבל לא בשותף שלך.
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
אבל טבעים לא משפיעים הרבה על הסטאטים, הם מוסיפים או מחסירים רק איזה 10 נק', לא?
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
נכון. אבל תחשוב שעם יש לו 85 בהתקפה שזה פיזי ואם יש לו 85 בהתקפה מיוחדת שזה מיוחד, דרך זה אפשר לדעת איזה סט לבנות לו.Originally posted by Tom Pokemon@Feb 17 2009, 10:26 AM
אבל טבעים לא משפיעים הרבה על הסטאטים, הם מוסיפים או מחסירים רק איזה 10 נק', לא?
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
30 זה 10% מ-300, ספק אם יש פוקימון עם סטאטים בסיסיים כ"כ גבוהים.
סטאט עם 120 נק' נחשב לגבוה מאוד ו-10% של 120 זה רק 12.
ברמה 16 אני מתפתח
זה לא 10% מהסטאטוס הבסיסי..Originally posted by Tom Pokemon@Feb 17 2009, 03:39 PM
30 זה 10% מ-300, ספק אם יש פוקימון עם סטאטים בסיסיים כ"כ גבוהים.
סטאט עם 120 נק' נחשב לגבוה מאוד ו-10% של 120 זה רק 12.
אלא 10% מהסטאטוס עצמו,במקרה של רועי רמה 100.
(למה רמה 100? כי לרועי יש DS והוא יכול לעשות קרבות WI-FI רמות 100..)
ועכשיו,רועי בחר טבע שמעלה הגנה אז נתמקד בהגנה.
ע"פ הנתונים בסרבי (רמה 100)-
ההגנה המקסימלית של טורקול עם טבע שמחליש הגנה הוא 341
ההגנה המקסימלית של טורקול עם טבע שלא מחליש ולא מחזק את ההגנה הוא 379
וההגנה המקסימלית של טורקול עם טבע שמעלה הגנה הוא 416
אתה כבר יכול לראות בעצמך עד כמה הטבע משפיע
כמה תיקונים.Originally posted by jonjon542@Feb 17 2009, 04:52 PM
שילמד קרן על שזה TM 15 שילמד מכת אש שזה TM 38 ושילמד מתקפת אש שמקבלים אחרי המכון הרביעי שזה TM 50 וזה חימום יתר כמו שנקרא ושילמד סני דיי מתקפה שמחזקת פי 5 את כל מתקפות האש שלו.
חימום יתר לא מקבלים במכון הרביעי,הרי המכון הרביעי הוא מכון המים.
ודבר שני,סאני דאי מחזק את מתקפות האש פי 1.5 ולא פי 5.
ואני לא חושב שקרן על תעזור לו..
נכון שזאת מתקפה חזקה עם כוח בסיסי של 150.
אבל טורקול לא יוכל לתקוף תור אחרי זה.
זה באמת הפרש לא קטן, אבל לטורקול יש הגנה גבוהה בכל מקרה, ומה שחשוב שהפרשי הסטאטים בהתקפה.Originally posted by brock@Feb 17 2009, 04:24 PM
זה לא 10% מהסטאטוס הבסיסי..
אלא 10% מהסטאטוס עצמו,במקרה של רועי רמה 100.
(למה רמה 100? כי לרועי יש DS והוא יכול לעשות קרבות WI-FI רמות 100..)
ועכשיו,רועי בחר טבע שמעלה הגנה אז נתמקד בהגנה.
ע"פ הנתונים בסרבי (רמה 100)-
ההגנה המקסימלית של טורקול עם טבע שמחליש הגנה הוא 341
ההגנה המקסימלית של טורקול עם טבע שלא מחליש ולא מחזק את ההגנה הוא 379
וההגנה המקסימלית של טורקול עם טבע שמעלה הגנה הוא 416
אתה כבר יכול לראות בעצמך עד כמה הטבע משפיע
ברמה 16 אני מתפתח
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)