Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    ~המשחק לשחקן~

המצב הכללי

*ברגע שיהיו מספיק רשומים אני אבחר את אלה שהכי זקוקים לכך.*
    אני צופה בפורום לא מעט זמן והרמה פשוט לא עולה. אין מדריכים שייגרמו לשחקנים להשתפר ואין פרויקטים או תחרויות שבאמת יעשו שינוי ברמת המשחק בפורום. כל בעלי המשחקים[שהמים] לא מנסים לשפר את רמת המשחק שלהם וקובעים טפסים מגוחכים שלא באמת צריך להשקיע בהם יותר מ-5 דקות.[בקשר למשפט האחרון, יפתח גם משחקים לבעלי משחקים, דבר שיעזור להם לשפר את רמת התיאורים וכו...]. במשחק הזה אני אבחר רק ארבעה שחקנים שאני רואה שיש להם כוונה להישאר בפורום ולהעלות את רמתו. אם לגרסא הזאת תהיה ביקוש בסוף המשחק אני אפתח את הגרסא לבעלי משחקים יחד עם גרסא מספר 2 לשחקן. שימו לב שמערכת הפורום מאוד לא נוחה ולכן לפעמים תצטרכו להוציא מעט את העיניים כי אני לא מתכוון להתאמץ ולהסתבך עם המערכת של הפורום. המטרה הכללית שלי היא לשפר את רמת השחקנים לאט ולתת להם טיפים בהמשך. עוד מטרה היא לחשוף אותם לסוגים שונים של משחקים חוץ מפוקימון, ולתת להם אפשרות לפתח את הדמיון ולפתח עלילה משלהם שלא קשורה לפוקימון. בזמן האחרון כן שמתי לב לעלייה ברמת המשחקים, אבל גם הם דורשים תיקונים רבים, ונושא הביקורת של הפורום מרכך מאוד את הציונים. אני חייב לציין שבלי שיתוף פעולה, הפורום מצידי יכול למות, אני לא מתכוון להתאמץ ולא לקבל תמורה.

מהלך המשחק
    במשחק לא יהיה טופס הרשמה רגיל. את הדמות אני עוזר לכם לבנות במהלך המשחק בדרך עלילתית. כל שעליכם לעשות זה למלות את הטופס הבא ולקוות שתתקבלו, כי אתם צריכים את זה.

הטופס
    רמת משחק: [מהי רמת המשחק שלך לדעתך.] התגובה הטובה ביותר: [מהי התגובה הטובה ביותר שלכם לדעתכם] כמה אתם רוצים לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם: [מובן] הערות: [הערות]

חוקים

1.אני אדם שיש לו חיים מחוץ לפורום, לא לנג'ס.
    2.כל החוקים הגלובאליים 3
    .חוקי פורום מ"ת 4
    .בלי ספאם, כל בקשה ותלונה בפרטי.
    5.רצון לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם.

המשחק מיועד לכל הרמות, לא לפחד להרשם.
    לכל השחקנים שמביטים ויוצאים, כך לא תשתפרו בחיים!

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

2. מנכ&quot;ל לשעבר.
    רעיון ממש טוב
    בגלל שצריך אישור לכזה נושא,ואין לך
    אני נותן לך אישור
    בהצלחה

3. משתמש ספאמר
    רעיון מעולה(שוב><" )
    נראה לי שאני ארשםS:

רמת משחק: אממ..אני מניח שבערך בינוניתS=
    התגובה הטובה ביותר: לא זוכר, אתה תראה כאני אתחיל את ליידי נייצ&#39;ר S:
    כמה אתם רוצים לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם: הרמה שלי, מספיק בשביל שאני אוכל לפתוח משחק שיהיה הצלחה.
    רמת הפורום; כמה שיותר.
    הערות: משחקי הפוקימון העלובים פה משגעים אותי. אני רוצה לתת דוגמא(מסן).

4. משתמש מנוסה
    חבל לי שרק אתם מגיבים ולא האנשים שבאמת צריכים את זה...
    ואמיר, כרגע אני בוחר משתמשים חלשים. הנגלה הבאה אני אשפר משתמשים שרמת המשחק שלהם טובה.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

5. משתמש ספאמר
    ~אני שמח שאתה חושב שאני לא דורש שיפור, אבל עם זאת עצוב לי שלא אוכל להצתרף לפרוייקט המוקע~

6. משתמש מנוסה
    אם לא יהיה ביקוש אני ארשום אותך.

7. מורחקים
    רמת משחק: אממ.. גם אני מניח שבערך בינונית ..
    התגובה הטובה ביותר: לא זוכר, היו לי כמה (שלא בטוח טובות) .. טוב, הנה אחת ;
    בקרוב - אוונט : )
    ~~~~~~~~~~

עמרי -
    "חחח, כה גם לי." מצחקקת היקארי ושניכם מתחילים לרוץ אל עבר העיר בייקון.
    לאחר חמש דקות, אתה מגיע לעיר בייקון. בעיר בייקון, הדבר הראשון שאתה רואה הוא מרכז הפוקימונים.
    "אתה רוצה לרפא את באלבאזור שלך, או שישר נלך למכון?" שואלת אותך היקארי.
    עוד לפני שאתה מספיק לענות לה, אתה רואה כי שני כדורים חומים מקיפים אותך ואת דון.
    לאחר מספר סיבובים, הכדורים נפתחים להם ואתם רואים שהם ג&#39;יאודודים זכרים.
    "ג&#39;יאודוד&#33;" קוראים השניים ולאחר מכן ממשיכים להסתובב סביבכם, עד שהאחות ג&#39;וי יוצאת.
    "עוד פעם?" נאנחת ג&#39;וי ושורקת. לפתע, שנגמרת השריקה, שני הג&#39;יאודודים נעצרים.
    "הם תאומים שאוהבים לעשות שטויות." מסבירה לכם האחות ג&#39;וי ושני הג&#39;יאודודים מחליטים ללכת.
    "אני לא זוכרת שראיתי אותכם פעם," אומרת לכם האחות ג&#39;וי. "אתם חדשים פה?" שואלת.

קורן -
    פידג&#39;י משתמש במתקפת החול, אך אתה רואה את מאנקי מתחמק ממנה.
    מאנקי צוחק על פידג&#39;י, אבל לא להרבה זמן. הציפור הקטנה מתחילה להשתמש במתקפת הסופה.
    הסופה פוגעת בקרקע, והחול עף ביותר מהירות ממתפקת החול, ומעוורת את מאנקי.
    זאת ועוד, אתה רואה כי מאנקי עף אחורה, עד שהוא מחליק. "פידג&#39;י&#33;" שמח פידג&#39;י מנפילתו של מאנקי.
    מאנקי קם יחסית מהר מהקרקע, אך נראה כי הוא עדיין לא רואה דבר, עקב החול.
    "מאנקי&#33;" צועק מאנקי ומתחיל לרוץ על מנת לתקוף את פידג&#39;י. אך ישנם בעיה אחת.
    עקב כך שמאנקי התעוור, הוא לא רואה את פידג&#39;י, לכן אתם רואים אותו נפגש עם מספר של עצים.
    לבסוף, מאנקי עומד במקום, עייף ממספר מכות הרב שחטף מהעצים, ופנוי בטווח פגיעה.

אלירן -
    "גם אני," אומרת לך היקארי בחיוך. "אני רוצה לזכות בליגת אנד ג&#39;ורנאי&#33;" היא קוראת בקול.
    לאחר מכן אתה והיקארי ממשיכים במסעכם. אתה רואה את היקארי קופצת לרגע.
    אתה מסתכל למה היא קפצה, ואתה רואה כי אלו דווקא מספר של שורשים, המגיחים מעץ זקן.
    "תסתכל." מצביעה היקארי על העץ. אתה רואים כי רשום &#39;ברוכים הבאים לעיר בייקון&#39;.
    "הנה, זאת הכניסה לעיר בייקון." אומרת היקארי בהתלהבות, ומצביעה על דרך בין מספר עצים.
    אתה והיקארי נכנסים אל העיר בייקון בריצה ותוך כחמש דקות אתם מגיעים אל העיר עצמה.
    הדבר הראשון שאתה רואה כאשר אתה נכנס, הוא מרכז הפוקימונים.
    "אתה צריך לרפא את סקווירטל שלך ולעשות דברים בעיר, או שישר אתה הולך למכון?" שואלת היקארי.
    כמה אתם רוצים לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם:
    הרמה שלי, מספיק בשביל שאני אוכל לסיים את המשחק שלי פה.
    רמת הפורום; ה-ר-ב-ה [ &#33;&#33; ] ..
    הערות: יש פה רק משחקים של פוקימון ולא משחקים אחרים ..
    במשחק שלי לפחות אני מערבב דברים נוספים (הפתעות) , אבל אצל כולם זה סתם מסע רגיל בסינו (אולי במחוזים אחרים גם) ..
    והם גם משקיעים בשביל המשחק חמש דקות ובשביל התגובות (חלקם) כמעט ולא דקה ..

8. משתמש מנוסה
    שימו לב, בתגובה התכוונתי לתגובה שהגבתם במשחק תפקידים לא שלכם, לא המשך לשחקנים אחרים.[מה שהראתה כן יכול להראות רמה מסוימת אבל הוא לא יכול לשקף איך אתה משחק ב-100%]

9. משתמש מנוסה
    רמת משחק:מ1 עד 10 הייתי מדרג את רמת משחקי התפקידים שלי 6/10
    התגובה הטובה ביותר:האמת אני לא זוכר
    כמה אתם רוצים לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם: אני רוצה לשפר מאוד את הרמה
    הערות: אין
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

10. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    רמת משחק: 7/10
    התגובה הטובה ביותר:ההתחלות לכל המשתתפים:
    http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...ndpost&p=260882
    כמה אתם רוצים לשפר את רמת הפורום ואת רמתכם: כמה שאוכל, זה מאוד חשוב לי למשחק שלי ולפורום בכלל
    הערות:רעיון יפה, מקווה שתשקיע ושבאמת תעזור.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

11. משתמש מנוסה
    תודה לנרשמים אך אני עדיין לא רואה מספיק ביקוש...
    אם אתם שהמי"ם, תציעו לשחקנים שלכם להצטרף.
    ושוב אני אומר, המשחר עוזר לשפר את רמת השחקן ולא את רמת המשחק תפקידים שלכם.

12. משתמש מנוסה
    אני מניח שבגלל שזה נושא רישמי, אפשר להגיב פעמיים.
    האנשים שהתקבלו למשחק הזה הם:
    haunter
    NoAnswer
    Jesse McCartney
    ---------
    אמיר- תמיד יש פעם הבאה, הרמה שלך מספיק טובה לעת עתה.
    ---------
    הילה, Road Runner תהיה שחקן לדוגמא

אז אני אציג את עצמי שוב לכל הרשומים. שמי איתי ולקחתי על עצמי את האחריות לשפר את רמת הפורום.

חלק ראשון- הדמות

עיניכם נפקחות באיטיות, לפניכם נגלה משרד קטן בעל ארבע קירות צבועים בצבע ירוק זרחני מזוויע. אתם קמים מכיסא המנהל השחור ומנסים לסרוק את החדר המוחשך. אתם הפסועים לכיוון החלון, בתקווה שתצליחו להבין איפה אתם נמצאים. אתם מסיטים את הווילות הכחלחלים ומופעים לגלות שהחלון חסום בקיר לבנים אדומות. אתם פונים לדלת העץ הלבנים אך היא נעולה. לפתע, מנורת השולחן הירוקה נדלקת ולפניך נגלה מסך מחשב ישן שיושב על שולחן הזכוכית המשרדי. המסך נדלק בהפתעה ועליו מוקרנת דמות תלת ממדית של זקן, שיערו לבן וקמטים רבים פזורים על פניו, אתם מביטים שנית ומזהים שזהו פרצופו של אלברט אינשטיין. "שלום לך, נערי." פוצה הדמות בקולה הצפצפני ומחייכת. "אז מהו שמך?" ממשיכה הדמות. לפתע את שומע קול הדפסה והמדפסת שניצבת משמאלו של המסך החלה להדפיס בכתב על נייר לבן, אתם מרימים אותה וקוראים:
    *בחירת השם היא מלאכה לא קשה, אך שימו לב שתתאים לזמן ולמיקום. שמות יכולים להכיל משמעויות רבות או להיות שמות פשוטים ורגילים.*
    מטרה: לבחור את שמכם. מטלה קלה ופשוטה, בחירת שמה של הדמות.[של כולל שם משפחה.]. נראה עם כאן יהיה מישהו שיעשה מעבר לשמות הרגילים.
    זיכרו, דיבור נתחם ב"דיבור" ומחשבות ב&#39;מחשבה&#39; או ~מחשבה~. אתם עונים למחשב ולא רק כותבים את שמכם.*
    אם יש דברים לא מובנים בפרטי.

13. מורחקים
    Originally posted by Lazy Koala@Feb 17 2009, 09:03 PM

חלק ראשון- הדמות

עיניכם נפקחות באיטיות לפניכם נגלה משרד קטן בעל ארבע קירות צבועים בצבע ירוק זרחני מזוויע. אתם קמים מכיסא המנהל השחור ומנסים לסרוק את החדר המוחשך. אתם קמים לכיוון החלון, מסיטים את הווילות הכחלחלים ומופעים לגלות שהחלון חסום בקיר לבנים אדומות. אתם פונים לדלת העץ הלבנים אך היא נעולה. לפתע, מנורת השולחן הירוקה נדלקת ולפניך נגלה מסך מחשב ישן שיושב על שולחן הזכוכית המשרדי. המסך נדלק בהפתעה ועליו מוקרנת דמות תלת ממדית של זקן, שיערו לבן וקמטים רבים פזורים על פניו, אתם מביטים שנית ומזהים שזהו פרצופו של אלברט אינשטיין. "שלום לך, נערי." פוצה הדמות בקולה הצפצפני ומחייכת. "אז מהו שמך?" ממשיכה הדמות. לפתע את שומע קול הדפסה והמדפסת שניצבת משמאלו של המסך החלה להדפיס בכתב על נייר לבן, אתם מרימים אותה וקוראים:
    *בחירת השם היא מלאכה לא קשה, אך שימו לב שתתאים לזמן ולמיקום. שמות יכולים להכיל משמעויות רבות או להיות שמות פשוטים ורגילים."
    מטרה: לבחור את שמכם. מטלה קלה ופשוטה, בחירת שמה של הדמות.[של כולל שם משפחה.]. נראה עם כאן יהיה מישהו שיעשה מעבר לשמות הרגילים.
    זיכרו, דיבור נתחם ב"דיבור" ומחשבות ב&#39;מחשבה&#39; או ~מחשבה~. אתם עונים למחשב ולא רק כותבים את שמכם.*
    &#39;ממש אלברט איינטשין,&#39; אני חושב לעצמי. &#39;חכם מאוד.&#39; אסיים את מחשבותיי ואפתח את פי.
    "שמי הוא מייק ל. ג&#39;ונס." אמסור את המידע למחשב.

14. משתמש מנוסה
    אני ואיתי החלטנו, שכאשר הפריייקט יתקדם התגובות יהיו יותר קשות, וכמו כן ההבנה של הבעיה והסיטואציה.
    אני אהיה ההודעת דוגמא, בעצם הסבר איך אתם עושים את זה.
    בהמשך יהיו סיטואציות קרביות- וכאן יגיע השימוש של הודעות הדוגמא.

הודעת דוגמא:

&#39;מה?&#39; אני חושבת לעצמי בתמיהה.
    אני אהסס לכמה רגעים קלים בשביל לבחון את מצבי. "טורי קאלנס."
    אני אסתכל על הדמות של אלברט איינשטיין ואבחן אותה. "ומה שמך?"

שימו לב,
    כאשר זה יקרה לכם בחיים האמיתיי- לא תזרקו את שמכם ישר.
    תהססו לכמה רגעים, תחשבו ,תבחנו את מצבכם.
    אני לא אתפלא אם תחשבו &#39;מה זה ה*** הזה?&#33;&#39;

אז- נא להגיב בהתאם למציאות
    וגם כן- לשים לב לפיסוק
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

15. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    Originally posted by Lazy Koala@Feb 17 2009, 09:03 PM
    חלק ראשון- הדמות

עיניכם נפקחות באיטיות, לפניכם נגלה משרד קטן בעל ארבע קירות צבועים בצבע ירוק זרחני מזוויע. אתם קמים מכיסא המנהל השחור ומנסים לסרוק את החדר המוחשך. אתם הפסועים לכיוון החלון, בתקווה שתצליחו להבין איפה אתם נמצאים. אתם מסיטים את הווילות הכחלחלים ומופעים לגלות שהחלון חסום בקיר לבנים אדומות. אתם פונים לדלת העץ הלבנים אך היא נעולה. לפתע, מנורת השולחן הירוקה נדלקת ולפניך נגלה מסך מחשב ישן שיושב על שולחן הזכוכית המשרדי. המסך נדלק בהפתעה ועליו מוקרנת דמות תלת ממדית של זקן, שיערו לבן וקמטים רבים פזורים על פניו, אתם מביטים שנית ומזהים שזהו פרצופו של אלברט אינשטיין. "שלום לך, נערי." פוצה הדמות בקולה הצפצפני ומחייכת. "אז מהו שמך?" ממשיכה הדמות. לפתע את שומע קול הדפסה והמדפסת שניצבת משמאלו של המסך החלה להדפיס בכתב על נייר לבן, אתם מרימים אותה וקוראים:
    *בחירת השם היא מלאכה לא קשה, אך שימו לב שתתאים לזמן ולמיקום. שמות יכולים להכיל משמעויות רבות או להיות שמות פשוטים ורגילים.*
    "שמי ג&#39;ים, זאת אומרת ג&#39;ימבו, ג&#39;ימבו קוגמן" אני אומר למחשב או בעצם לאלברט איינשטיין.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •