Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    "שמי הוא....הוא.....רנדי....רנדי ג'ונס.."

אני אומר בחשש וממשיך..

"מה...מה שמך?"
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

2. משתמש מנוסה
    השמות בסדר גמור, חבל שאף אחד פה לא ניסה להעביר מסר עם השם, חבל אך לא נורא. כרגע אני לא הולך להעיר על דרך התגובה.

"אז זהו שמכם." אומרת הדמות בצווחה משוגעת, עיניו מסתובבות ובוחנות את החדר במהירות, לבסוף הוא נוקב בך מבט תימהוני. "אז איך אתה נראה?, טוב כמובן שאתה חושב שאתה יודע, אבל בעצם אתה לא יודע!" הוא אומר וצוחק צחוק מטורף. אחד האריחים הכסופים של התקרה נפתח באיטיות ומהחלל שנפער נופלת מראה קטן על ריצפת החדר. אתם קמים במהירות, מרימים את המראה ומביטים בהשתקפותכם במראה, נפעמים לגלות שאין לכם איברים כלל. הדבר היחיד שיש לכם הוא שתי עיניים לבנו לגמרי וחור שאמור היה להיות פה.ראשכם קרח וידיכם רזות ודקיקות. "חבל שאני חייב לשנות אותך, אתה ממש חמוד כך." אומרת הדמות ומצחקקת. "עכשיו תתאר לי איך נראה לפני שמצאתה את עצמך בביתי הנחמד." הוא ממשיך בקולו הצפצפני. קולה של המדפסת נשמע שנית ועוד דף לבן יוצא עם כתוב: "לתאר את דמותכם. כן, מה ששמעתם, לתאר!. בלי ספרייט ובלי תמונה, אחד הדברים שאני שונא במ"ת זה שאנשים מבקשים ספרייט או תמונה. התיאור יכלול מבנה גוף, צבע העור, אורכו וצבעו של השיער, צבע העיניים, סימנים מיוחדים שיש בגופכם, משקל, גובה. כל נתון בגופכם יכול להשפיע על מהירות, כוח ועל כל התכונות שלכם. ציינו זאת גם." מטרה:לתאר את דמותכם.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

3. משתמש מנוסה
    הודעת דוגמא

"אז לפני שהגעתי לכאן "אני פותחת בדרמטיות, "אני זוכרת שהיה לי שיער זהוב וארוך - חלק למדיי - שנאסף בקוקו וגלש על כתפי, כמו כן אני זוכרת שעייניי היו ירוקות - בגוון אגוז קשה."
    אני עוצמת את עייניי ומנסה להזכר. "צבע גופי היה בגוון חום- אך מאוד חיוור, וגובהי היה בסביבות מטר ושמונים - בשיעורי ספורט יחסו לי מעמד של כדורסלנית, הייתי טובה בזה. משקלי לא היה רב, בסביבות החמישים שישים - לוודאי תגיד שהייתי רזה מידי, היית רזה - אך בשל חילוף חומרים גבוה. האם לתאר את לבושי?" אשאל בשאלה רטורית. "לבשתי ג&#39;ינס, וגופייה רחבת כתפיות לבנה וצמודה שהדגישה את החזה שלי ונעלי אולסטאר כחולות - שקצת עזרו לי להיו תמהירה בריצה."
    <div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let&#39;s go see him together, I&#39;ve got nothing better to do. </span></span>
    <span style=\'font-family:Tahoma\'>

<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
    ALL MADE IN TAIWAN&#33;
    </span></span>
    ארמגדון 3:
    זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.

<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?&#33; (בר&#39;לה ערס D
    תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל&#33;&#33;&#33;&#33; (מקושרים)</span>
    </span>
    </div>

4. משתמש מנוסה
    שם: פה <->^V
    &#39;מה קרה לי?&#33;&#39; אני חושב לעצמי בפחד &#39;למה אני שקוף?&#39; אני מריץ מחשבות מפחידות במוחי.
    "אני זוכר את עצמי עם שיער שחור, בערך עד הכתפיים, עם עיינים כחולות, נוטות לירוקות, צבע גופי היה ורוד בהיר ומעט שזוף, שקלתי כילד רגיל, וגובהי היה בכ-10 סנטימטרים מעל הממוצע" אני אומר למחשב.

קרדיט ל-Dragonite&#33;&#33;&#33; ולמפעל הפייקים על הפייק של בורנול.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ללחוץ, או לא ללחוץ, זו השאלה

<u>שמות קודמים:</u>
    omri967307-שם ראשון, אוי נוסטלגיה
    Garchomp Chan-שם שני, ארוך ומעצבן לרשום אותו כל פעם מחדש...
    NoAnswer-שניהל את צבא האינתשובה הכושל...
    Mr. Hankey-החר* הקדוש של חג המולד *מי שלא רואה סאות&#39;פארק לא יבין*
    Omri967307-רק הפעם עם O גדולה
    עכשיו אני Glalie Kun כי גליילי שולט&#33;

קרדיט לניר (וואלוג&#39;י) ולמפעל שלו

5. משתמש מנוסה

הפרויקט נסגר בגלל חוסר שיתוף פעולה ופרישות. התקווה היחידה של כלכם לשיפור אבדה.

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •