Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. משתמש מנוסה
    שלום, אני מתחיל לשחק באדום אש ואני מת על סיזור ומזמן לא שיחקתי ואני לא יודע איך להשיג אותו ונזכרתי שצריך משוה כמו מעיל פלדה זה שמתפתח את אוניקס...
    אני רוצה לדעת מה אני צריך להשיג כדי לפתח אותו,אם אפשר בכלל לפתח אותו באדופ אש, איפה משיגים אם אפשר מדריך או הסבר קצר עדיף עם תמונות למה אני לא מכיר טוב את המשחק ומקומות..
    תודה מראש...

2. JONY_BOY
    Guest
    אייך אני יביא לך תמונות וכן אתה צריך מעיל פלדה אני לא זוכר איפה משיגים אותו אבל גם אם תשים על סייטר מעיל פלדה הוא לא יתפתח כי אתה צריך להחליף אותו לירוק עלה או לרובי או לספיר או לברקת במרכז הפוקמנים אחרי שאתה שם עליו את החפץ מעיל פלדה ומחליף אותו רק אז הוא יתפתח בדיוק כמו אוניקס וסיטלקס.

• משתמש מנוסה
    אתה משיג מעיל פלדה באי 5,דרומה למבצר של צוות רוקט יש פסל כזה ולידו עומד ילד,הפסל הוא לזכר האוניקס שהיה של הילד,אתה צריך להביא לילד לימונדה ובתמורה הוא יביא לך מעיל פלדה

אחרי שתשים את מעיל הפלדה על סייטר,תשתמש בהחלפה עם סייטר כשמעיל הפלדה עליו והוא יתפתח לך
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

• משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    א) זה נקרא בכלל "ציפוי מתכת" ולא "מעיל פלדה"
    ב) באחד האיים יש אנדרטה שלידה יש ילד שאמור להביא לך את ציפוי המתכת.
    *עריכה:
    הונטר ענה לפניי...
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

• משתמש מנוסה
    וזה יעבוד באדום אש בלי להעביר?
    אפשר מדריך?
    ד"א סליחה על הבורות איך מגיעים להאיים?
    ומה זאת אומרת תשתמש בהחלפה עם סייטר?

• משתמש מנוסה
    חייבים להעביר אותו כשמעיל הפלדה עליו,הוא לא יתפתח בשום דרך אחרת

2)כאילו תעביר אותו למשחק אחר
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

• משתמש מנוסה
    Originally posted by haunter@Feb 20 2009, 02:55 PM
    חייבים להעביר אותו כשמעיל הפלדה עליו,הוא לא יתפתח בשום דרך אחרת

2)כאילו תעביר אותו למשחק אחר
    איך עושים את זה?
    אני משחק דרך המחשב...
    אני יכול להשיג את סיזור דרך קודים נגיד בברקת ולהעביר לאדום אש&#092;<?
    אם כן אפשר מדריך איך להעביר?

• JONY_BOY
    Guest
    אם אתה רוצה מדריך תחפש באתר יוטוב פשוט תוריד אימלטור החלפות שיש במחשב ואז תוכל להעביר אותו למשחק אחר והוא יתפתח

• משתמש מנוסה
    איזה תוכנה?

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •