Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מייסד האתר והפורום
    מדריך לקבלת פוקימונים במתנה

המדריך הוא לפלאטינה בלבד!

------------------------------
    #175 - טוגפי - ביצה.

הפוקימון הראשון שאתה תוכל לקבל במתנה במשחק הוא טוגפי , שאותו תקבל מכריסטינה , אחרי שתלחם נגד צוות גלקטיק בעיר אטרנה , כריסטינה תפצה אותך ותתן לך ביצה של פוקימון.
    טוגפי אפשר להשיג בטבע אך ורק אם מסיימים את ה-Netional Dex , אז זו הזדמנות להשיג אותו לפני.

#133 - איווי - רמה 25.

שמגיעים ל-הירטהום , בבית שליד מרכז הפוקימונים נמצאת בבה , היא תודה לך שהשתמשת במערכת שיש לה בבית והיא תתן לך איווי , את איווי אי אפשר להשיג בכלל בטבע וזו ההדמנות היחידה שלך לקבל אחד.

#137 - פוריגון - רמה 25.

באחד הבתים שנמצאים בחלק הצפוני של העיר ווילסטון אתה תקבל את פוריגון מאחד האנשים , כמו איווי , פוריגון אינו יכול להמצא בטבע וזו ההזדמנות היחידה לקבל אחד.

#447 - ריולו - ביצה.

פוקימון נוסף שתוכלו למצוא הוא ריולו , אחרי שתעזור לרילי להגיע לאי הברזל ולהביס את צוות גלקטיק , תקבל ריולו , ריולו אינו יכול להמצא באף אחד מהמשחקים והוא נחשב מאוד נדיר!

בהצלחה ,
    צוות פוקימונ'ס

2. משתמש ספאמר
    איווי*
    הכי קריטי:
    לא כתבת שזה מדריך רק לפלטיניום\:

בDP אפשר להשיג איווי ופוריגון בטבע,ואין את האיש שנותן את הפוריגון.

רק בפלאטינה אתה מקבל טוגפי.

בDP מקבלים האפיני בעיר רטהום.

תערוך\:

---
    חוץ מזה,מדריך בסדר גמור אבל קצר מאוד. יכולת להוסיף התפתחויות שלהם וכו' ועוד תמונות.

3. מייסד האתר והפורום
    Originally posted by InuzukaKiba@Oct 5 2008, 12:10 PM
    איווי*
    הכי קריטי:
    לא כתבת שזה מדריך רק לפלטיניום\:

בDP אפשר להשיג איווי ופוריגון בטבע,ואין את האיש שנותן את הפוריגון.

רק בפלאטינה אתה מקבל טוגפי.

בDP מקבלים האפיני בעיר רטהום.

תערוך\:

---
    חוץ מזה,מדריך בסדר גמור אבל קצר מאוד. יכולת להוסיף התפתחויות שלהם וכו' ועוד תמונות.
    בתכלס התכוונתי לפלאטינה XD
    ושכתבתי איבי שמתי לב שמשו מוזר :X

4. משתמש ספאמר
    אה יכול פשוט להוסיף מתחת לכל פוקימון
    בפאלטינה:בלהבלהבלה
    בדאימונד ופרל: ידהידהידה

O:

עריכה:
    ואיווי אפשר רק אחרי הנשיונל דקס,לפחות ב DP

O:

5. מורחקים
    זה סינתיאה ולא כריסטינה
    חוץ מזה יפה מאוד, וכבר רשמו לך את כל שאר התיקונים מעלי

6. משתמש מנוסה
    אחי תישמע בעיקרון אני תפסתי את רוב האגדיים במשחק שהם דאלגיה פאקליה 3 פוקמני התחושה תפסתי את האגדי הזה ברמה 50 פוקמון האש לכדתי את 3 הציפורים האגדיות וחסרים לי רק 2 עברתי את עיר הקרבות עשיתי את רוב המשימות וחסר לי רק את הפוקדע ועשיתי את עיר הקרבות את הכל ואז אסיים את המשחק הייתי רוצה לעשות מדריך לפלאטינה אבל אני לא יודע לעלות תמונות אז מה דעתך שאתה ואני נשקיע במדריך עד סופו אתה מסכים?דרך אגב אני מדבר לפותח האשכול

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    את איווי אפשר לתפוס בלי הגבלה, גם ב-DP וגם בפלאטינה, בגן הגביעים - trophy garden, אבל כדי למצוא אותו חייבים לדבר עם האיש שהגן שייך לו.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 2 2009, 09:14 PM
    את איווי אפשר לתפוס בלי הגבלה, גם ב-DP וגם בפלאטינה, בגן הגביעים - trophy garden, אבל כדי למצוא אותו חייבים לדבר עם האיש שהגן שייך לו.
    איפה בדיוק זה נמצא והאם אפשר ללכת לשם לפני הליגה?

9. ~TyLeR~
    Guest
    שלום ,
    הנושא שהגבת בו הינו נושא ישן , הקפצת נושא ישן עוברת על החוקים.
    תשתדל להמנע ממצבים כאלה.
    ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •