Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    Originally posted by Tom Pokemon@Feb 20 2009, 01:45 PM
    "לא לפי הגיון"? אני אראה לך מה זה היגיון:
    החולשה העיקרית של מיס' (מיסדריווס/מיסמאגיוס) זה חושך, אבל מיס' לא לומדים מתקפות לוחם או חרק (החולשות של חושך)
    אז הנה רשימה של פוקימוני חושך שהם גם מסוגים אחרים, ושל החולשות שלהם:
    (הסוגים המודגשים הם סוגי מתקפות שמיס' יכול ללמוד)
    - חושך/עשב - חולשות: חרק*, לוחם, אש, קרח, רעל, מעופף
    - חושך/רעל - חולשות: אדמה
    - חושך/אש - חולשות: לוחם, מים, אדמה, סלע
    - חושך/מים - חולשות: חרק, לוחם, עשב, חשמל
    - חושך/קרח - חולשות: חרק, לוחם*, אש, סלע
    - חושך/מעופף - חולשות: חשמל, קרח, סלע
    - חושך/סלע - חולשות: חרק, לוחם*, מים, עשב, אדמה
    - חושך/רוח - חולשות: אין חולשות
    אז אם חוץ מכדור צל (רוח) תלמד את מיס' להשתמש באבן כוח (סלע), ברוח קפואה (קרח) ובכדור אנרגיה (עשב), אז יהיה לך יתרון על כל הסוגים ברשימה חוץ מחושך-רוח וחושך-רעל.
    אבל! לרוח קפואה יש רק 55 נק', אחרי חישוב יתרון סוג זה 110 נק', לקרן על יש 150 נק' ולכן היא עדיפה על רוח קפואה (אפילו נגד יריבים מסוג עשב).
    לאבן כוח ולכדור אנרגיה יש 80 נק', אחרי חישוב יתרון סוג זה 160 נק' (יותר יעיל מקרן-על, אם ליריב יש חולשה לעשב או סלע).
    מסקנות:
    הסט היעיל ביותר בעבור מיסדריווס:
    כדור צל - Shadow Ball, סוג רוח, מיוחד, 80 נק'
    כדור אנרגיה - Energy Ball, סוג עשב, מיוחד, 80 נק'
    אבן כוח - Power Gem, סוג סלע, מיוחד, 80 נק'
    רוח קפואה - Icy Wind, סוג קרח, מיוחד, 55 נק'
    הסט היעיל ביותר בעבור מיסמאגיוס:
    כדור צל - Shadow Ball, סוג רוח, מיוחד, 80 נק'
    כדור אנרגיה - Energy Ball, סוג עשב, מיוחד, 80 נק'
    אבן כוח - Power Gem, סוג סלע, מיוחד, 80 נק'
    קרן על - Hyper Beam, סוג רגיל, מיוחד, 150 נק'
    זה נכון שמיסדרווס לא יכולה ללמוד מתקפות מסוג חרק או לוחם.
    אבל היא יכולה ללמוד Hidden power עם 1 הסוגים האלה.
    ולמה קרן על?
    אולי זאת מתקפה חזקה.
    אבל יש לה אפקט מעצבן,מיסמאגיוס לא תוכל לתקוף תור אחרי.
    ואז היא תיהיה חשופה להתקפה.

2. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    כוח נסתר זו מתקפה נוראית, הכוח והסוג שלה נקבעים לפי חישוב של הסטאטים של הפוקימון (כלומר שהם משתנים כל פעם שהפוקימון עולה רמה, כי הסטאטים משתנים), וגם ככה הכוח המקסימלי הוא רק 70 (אפילו אחרי יתרון סוג זה רק 140, חלש יותר מקרן-על).
    לדעתי האישית, נכון שלקרן על יש אפקט מעצבן, היא עדיין עדיפה על המתקפות האחרות שהוזכרו מולה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

3. משתמש מנוסה
    הסט של איול גונג נתן הוא טוב:
    קאם מיינד (Calm Mind) מחזק הגנה מיוחדת והתקפה מיוחדת, מה שבולטים בחוזקם אצל הפוקימון.
    כדור צל (Shadow ball) מחסה מפני אויב חזק שלה שהוא פוקימוני רוח. גם מתקפה חזקה וגם מחסה מצויין נגד חולשות.
    הידן פוור פייטינג (Hidden Power Fighting) גם למחסה נגד אויבים מעצבנים מסוג אופל.
    טנדרבולט (Thunderbolt) חזק מכשעצמו, וטוב על הרבה פוקיס ומשמש כמכת מחץ.

טום פוקימון:
    כוח נסתר היא מתקפה חזקה כי היא יכולה להיות כל סוג. אם פוקימון למשל לא יכול להשתמש בסוג מתקפה כלשהי (ניקח לדוגמא את מיסדרוויוס שלא יכולה להשתמש במתקפת לחימה), אז זה נותן לה את האפשרות וכך מגן מפני סוגים שטובים נגדה וגם נגד אחרים. אם משתמשים בקאם מיינד, זה מגביר את הכוח של ההתקפה, ואז היא לא רק 70 כוח, היא הרבה יותר.
    קרן על מתקפה לא טובה, כי היא מבזבזת תור וגם לא עובדת על רוחות. היא גם לא טובה מאוד על אף סוג, ואף חלשה על ברזל ואבן. אם משתמשים פעמיים בטנדרבולט (95 בכוח) בשני תורות, מגיעים לתוצאה של 190, שגדול מ-150 (190>>>>150).
    FC (friend code):1676 -6173-8496

4. משתמש מנוסה
    קודם כל, שמי תום, לא טום.
    ואני מודע לגמרי ליתרונות של כוח נסתר, אבל אין לך שום שליטה על הכוח ועל הסוג. אפילו אם תצליח לגרום לכוח נסתר להיות מסוג לחימה (ואני מת לשמוע איך תעשה את זה...) זה ישתנה ברגע שהפוקימון יעלה רמה.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

5. משתמש מנוסה
    מה?
    הכוח נסתר נקבע על המקום והוא לא משתנה כי הוא קשור ל-IV הקבועים של הפוקימון.
    זה לא כ"כ קשה להשיג את הכח הנסתר הרצוי. אתה מרבה עד שיוצא. אני עושה את זה.

6. משתמש מנוסה
    בסרבי היה כתוב שזה לפי סטאטים אז חשבתי שזה משתנה עם הרמה, אבל בדקתי הרגע שוב וכתוב IV אז אתה צודק.
    אבל קחו משהו בחשבון, פוקימוני חושך חלשים גם מול התקפות חרק, אז לא חייבים סוג לחימה.
    ברמה 16 אני מתפתח

7. משתמש מנוסה
    כה.. אפשר גם HP באג/ מתקפת ספיישל של חרק שיכולה להיות על מסיגס או איך שלא אומרים את זה

8. משתמש מנוסה
    אומרים מיסמאגיוס, מיס-מאג-יוס.
    ובעצם עדיף HP לוחם, כי לחרק אין יתרון על האונדום (חושך/אש).
    ברמה 16 אני מתפתח

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •