אל תעלב אבל זה לא נשמע לי אמין
כל חודשיים אתה בבית חולים
אל תעלב אבל זה לא נשמע לי אמין
כל חודשיים אתה בבית חולים
And If You Don't Know, Now You Know
לפני כמה חודשים הייתי בשיקום בתל השומר שם יצאתי מכיסא גלגלים ואתמול בקושי עמדתי מרוב שלא היה לי כוח אם אכלתי משהו הקאתי אם שתתי משהו השתעלתי ממש חזק שפעם אחת ירד קצת דם כשהזמנו רופא הוא אמר שהוא לא יודע מה זה אז נסעו לבית חולים וקרה משהו ממש נדיר הרופא התקשר לשאול איך אני מרגיש
נמ.
תגיבו בסקר.
ישלי כבר עלילה XD
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
תחלים מהרO_OOriginally posted by The King Of The Werewolf@Feb 21 2009, 04:58 PM
לפני כמה חודשים הייתי בשיקום בתל השומר שם יצאתי מכיסא גלגלים ואתמול בקושי עמדתי מרוב שלא היה לי כוח אם אכלתי משהו הקאתי אם שתתי משהו השתעלתי ממש חזק שפעם אחת ירד קצת דם כשהזמנו רופא הוא אמר שהוא לא יודע מה זה אז נסעו לבית חולים וקרה משהו ממש נדיר הרופא התקשר לשאול איך אני מרגיש
שגיא- משחק
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
מזה מישהו עורך לי את ההודעה!Originally posted by Bashevkin@Feb 21 2009, 01:53 PM
אתה בכלל שלישי בתור,אלכסי ושחר לא היו ואז גם אתה לא ההיית
אז אני פתחתי
<span style=\'color:#5218FA\'><span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'>חזרתי~</span></span>
כמובן.Originally posted by Road Runner@Feb 21 2009, 05:03 PM
שגיא- משחק
http://www.arvyre.com/pets/levelup.php?id=15452
כנסו כולם!
זה חשוב!
נכנסתי ממזמן. יש מצב שתכנס לשלי?O_OOriginally posted by The King Of The Werewolf@Feb 21 2009, 05:08 PM
http://www.arvyre.com/pets/levelup.php?id=15452
כנסו כולם!
זה חשוב!
נכנסתי:תמונה ממה שאני מתכנן לנוד שלי:הוותיקים יודעים
למה כולם עכשיו חולים על דרקונים =___=
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
לא פתחו כבר נו"ד עם התמונה הזאת?Originally posted by The King Of The Werewolf@Feb 21 2009, 03:10 PM
נכנסתי:תמונה ממה שאני מתכנן לנוד שלי:הוותיקים יודעים
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אל ספר להם D: אני מנסה למצוא את התמונות שאלכס צנזר אתה יודע איזה D:
רק אני עדיין חולה על חתולים XDDD
מממממממממממיאו
תראו תמונות מצחיקות שפרסמתי,נקרעתי מהם!!
אלכסיי,לא תמצא אותם בחיים מאואואואוה
אוי ווי.
פי'אצ'ו הזומבי.
אהה.
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)