תוכן עניינים:
פרק 1-ההודעה הזאת.
פרק 2- http://pokemons.co.il/forum/index.php?act=...t=0#entry302269
פרק 3-
פרק 4-
פרק 5-
פרק 1:כרוניקה של אקדח.
הדם ניתז בעוצמה לכל הכיוונים מתוך גופו, "עשי זאת בשבילי," אלו היו מילותיו האחרונות.
"אעשה זאת, אנקום את דמך," נשמע קול נעים, ניגוני.
נשמעו טפטופים קלים על בגדי האדם, שכעת לא נשארה בו רוח חיים, היו אלה דמעותיה של הנערה.
הנערה קמה מין הצללים, כעת ניתן היה לזהות כי שיערה שחור חלק עד המותן, פניה היו חיוורות כרוח ועיניה אדומות מהדמעות הנוטפות ללא הרף מעיניה, השוטפות את פניה הנאות.
"טרי, קחי טישו," נשמע קול צייצני, "שלא יהיה לך אף אדום," הייתה זו נערה אדומת שיער, גם היא בכתה.
"תודה אניקה," אמרה טרי, "אני לא אוותר לו, אהרוג אותו גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה," הבטיחה.
שעה אחת לפני:
שעת ערב, דייויד ישב בכסא משרדו לבש חליפה שחורה, עניבה ומכנסים שחורות חלקות, ניתן היה לזהות אותו כאדם חשוב.
לפתע נשמע צלצול, פניו נישאו אל עבר הטלפון עיניו הירוקות נראו כעת נוצצות לאור המנורה התלויה במשרדו.
"כן," הרים את השפופרת.
"עוד 45 דקות ליד החנות שלי ותבוא לבד," נשמע קול מאיים מעברו השני של הטלפון.
"אהיה שם," אמר דייויד, "לבד," הוסיף.
דייויד ניתק את הטלפון קם מכיסאו וצעד לעבר מזוודה בצידו השני של החדר פתח אותה והציץ לתוכה לעבר האקדח שהוסתר מתחת לכמה דולרים מזויפים ולקח אותו אל חגורתו.
מכיוון שלבש חליפה ארוכה לא ניתן היה לראות את האקדח.
'הוא לא ידע מאיפה זה בא לו,' חשב לעצמו דייויד.
20 דקות מאוחר יותר לקח דייויד את המזוודה ויצא ממשרדו, הוא התקדם אל המעלית לחץ על הכפתור והמתין.
דלת המעלית נפתחה ודייויד נכנס אליה לחץ על הכפתור 'כ' והמעלית החלה להיסגר ולאחר מכן לרדת לקומת הכניסה.
כשנפתחה המעלית בקומת הכניסה,החזיק דייויד את הפלאפון בידו,הקיש מספר כלשהו וחיכה קצת.
"הלו," אמר דייויד, "הכל מוכן?"
"כן בוס, הכל תחת שליטה," ענה קול מהצד השני.
"אוקי בהצלחה לנו, לזכר הימים הטובים," אמר דייויד.
"לזכר הימים הטובים," השיב הקול וסיים את השיחה.
דייויד צעד לעבר דלתות הכניסה, לאחר מכן עלה למכוניתו ונסע.
כשהגיע דייויד למקום השעה הייתה 20:55, דייויד צריך היה לחכות 5 דקות נוספות עד שיגיע אותו אדם שאיתו קבע ליד חנותו.
לאחר כ-10 דקות הגיע אדם לאזור.
"איחרת טוני," אמר דייויד.
"כן, אני מצטער, אך אתה יודע היה שווה לחכות לי," אמר בחיוך ערמומי.
"בהחלט," השיב דייויד.
טוני לבש חליפה שחורה ונראה כמעט זהה לדייויד.
השניים שוחחו ביניהם על ענייני העסקה, מין השיחה ניתן היה לזהות כי השניים מכירים מגיל צעיר ותמיד שנאו אחד את השני, אך כעת טוני סוחט את דייויד בגלל הסיבה הפשוטה שתפס את אחד מפועליו של דייויד שודד בנק.
לפתע פתאום הוציאו השניים אקדחים, הדיבורים פסקו בין רגע, כל אחד כיוון אקדח לכיוון ראשו של האחר ובמקום לא הייתה נפש חיה מלבדם.
ופתאום נשמע קול ירייה קול צעדים רצים מין המקום ולאחר כמה דקות צעדים נוספים, צרחה ובכי.
האדם השוכב מדמם ברצפה ראה את מי שבא.
הוא בקושי דיבר, הדם ניתז בעוצמה לכל הכיוונים מתוך גופו.
תגובות בבקשה D: