ג'ייסון~
אתה עולה על הגשר וממשיך לצעוד, ולבסוף אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן על שפת האגם, ונראה שזה היה בזמן, בדיוק התחילה השמש לשקוע.
ג'ייסון~
אתה עולה על הגשר וממשיך לצעוד, ולבסוף אתה מבחין במרכז פוקימונים קטן על שפת האגם, ונראה שזה היה בזמן, בדיוק התחילה השמש לשקוע.
"נידורינה אל תשארי באותו מקום לאורך זמן" אני קורא. "תחכי עד שהוא יעלה ואז בעיטה כפולה!"Originally posted by MVP@Sep 23 2009, 08:10 PM
עומר~
נידורינה קופצת ומתחמקת מגחלת נוספת שנשלחת לעברה ופוגעת בחוזקה בלסאגמה. הוא מתעצבן "חפירה!" מצווה המאמנת וסלאגמה חופר באדמה ונעלם. נידורינה לא יודעת היכן הוא.
אני נכנס למרכז מרפא את הפוקימונים שלי ואז מבקש חדר מהאחות ג'ויOriginally posted by MVP@Sep 23 2009, 08:15 PM
ג'ייסון~
ני הולך למקום שאליו אמרו לי להגיע,נעזר באנשים אם צריךOriginally posted by MVP@Sep 23 2009, 08:10 PM
קיט~
אתה מתחיל לרוץ אחריו, אך הוא כבר נעלם. לפתע, מוכרז כי הגיע הזמן לקרב השני שלך.
"אלקטריק תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש בגל רעם וממיד אחרי זה תראה לו מה זה בעזרת ניצוץ"Originally posted by MVP@Sep 23 2009, 08:10 PM
ארתור~
אלקטריק מתחיל לנוע במהירות בין הכפילים ומצליח להתחמק מהניקור, ואז הוא שולח ניצוץ שמוריד חלק מהכפילים אך מפספס את האמיתי "מתקפה מהירה!" מצווה הפלקנר ואלקטריק נפצע בינוני מאחורה בידי סטראביה "אס שמיים!" מצווה פלקנר.
ארתור~
אלקטריק מחכה בסבלנות, ומנסה להתחמק ברגע האחרון מאס השמיים אך הוא לא מספיק בכך! הוא מבין שהוא לא יצליח להתחמק, ומכין את גל הרעם, ומפעיל אותו בדיוק שסטראביה מתנגש בו עם אס השמיים. שניהם סופגים מכות קשות, ונופלים על הקרקע פצועים קשה. סטראביה מצליח להתרומם על רגליו אך נראה שהוא משותק באופן קשה, הוא בקושי מצליח לפתוח את כנפיו "סטראביה צוות כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מצליח לייצר רק 3 כפילים שעומדים שם. אלקטריק מנסה לעמוד.
קיט~
אתה מגלה שהקרב שלך הוא בזירה 4. אתה הולך לכיוון הזירה ונכנס אל תוך שדה הקרב, שם ממתין היריב הבא שלך "כל מאמן רשאי להשתמש בפוקימון אחד. בהצלחה!" קורא השופט "אני בוחר בך, שילדון!" הוא קורא ומשחרר החוצה שילדון שנראה די חזק
ג'ייסון~
אתה צועד אל תוך מרכז הפוקימונים וניגש אל האחות גו'י, ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. בחיוך היא לוקחת את הפוכדורים ומרפא לך אותם. אתה מבקש ממנה חדר ללילה והיא מושיטה לך מפתח לחדר. מה תעשה?
עומר~
נידורינה זזה ממקום למקום כדי לנסות להתחמק מסלאגמה, אך היא לא מצליחה וסלאגמה מגיח מתחתיה ומעיף אותך לאוויר. היא נופלת על הקרקע מעולפת "כל הכבוד סלאגמה" אומרת המאמנת בשמחה, וממתינה לפוקימון הבא שלך.
"צא סקווירטל," אני קורא ומוציא אותו. "תישתמש בזנב מים ואז בועות!"Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 07:58 PM
עומר~
נידורינה זזה ממקום למקום כדי לנסות להתחמק מסלאגמה, אך היא לא מצליחה וסלאגמה מגיח מתחתיה ומעיף אותך לאוויר. היא נופלת על הקרקע מעולפת "כל הכבוד סלאגמה" אומרת המאמנת בשמחה, וממתינה לפוקימון הבא שלך.
אני נכנס לחדר,מוציא את הפוקימונים שלי מהפוקדורים ונשכב על המיטה לנוח.Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 07:58 PM
ג'ייסון~
אתה צועד אל תוך מרכז הפוקימונים וניגש אל האחות גו'י, ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. בחיוך היא לוקחת את הפוכדורים ומרפא לך אותם. אתה מבקש ממנה חדר ללילה והיא מושיטה לך מפתח לחדר. מה תעשה?
--------
מה עם האבן מים?
"צא! טדיאורסה! לליקוק ואז שריטות!"Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 07:58 PM
קיט~
אתה מגלה שהקרב שלך הוא בזירה 4. אתה הולך לכיוון הזירה ונכנס אל תוך שדה הקרב, שם ממתין היריב הבא שלך "כל מאמן רשאי להשתמש בפוקימון אחד. בהצלחה!" קורא השופט "אני בוחר בך, שילדון!" הוא קורא ומשחרר החוצה שילדון שנראה די חזק![]()
"אלקטריק תנסה לעמוד פעם אחרונה ודי" אני אומר לו ואז אני חושב לעצמי 'אין לו מספיק כוח לתקפוף את שלושתם ננסה לנחש מי מהם הוא הנכון' ואז אני חושב עוד קצת וצועק לאלקטריק "תשתמש בניצוץ עלת הסארויה השמאלי ביותר" אני אומר לאלקטריק ומקווה לטובOriginally posted by MVP@Sep 24 2009, 07:58 PM
ארתור~
אלקטריק מחכה בסבלנות, ומנסה להתחמק ברגע האחרון מאס השמיים אך הוא לא מספיק בכך! הוא מבין שהוא לא יצליח להתחמק, ומכין את גל הרעם, ומפעיל אותו בדיוק שסטראביה מתנגש בו עם אס השמיים. שניהם סופגים מכות קשות, ונופלים על הקרקע פצועים קשה. סטראביה מצליח להתרומם על רגליו אך נראה שהוא משותק באופן קשה, הוא בקושי מצליח לפתוח את כנפיו "סטראביה צוות כפול!" מצווה פלקנר, וסטראביה מצליח לייצר רק 3 כפילים שעומדים שם. אלקטריק מנסה לעמוד.
ג'ייסון~
מה איתה? יש לך אותה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עולה לחדר ומוציא את הפוקימונים שלך, ומיד ווילמאר מתחיל לקפוץ במקום, ואז נופל על הגב ולא מצליח לזוז XD
לפתע הבטן שלך מקרקרת וגם של הפוקימונים שלך.
עומר~
סקווירטל מגיח החוצה, ופוגע בסלאגמה עם זנב מים חזק מאוד "מסך עשן!" פוקדת המאמנת וסלאגמה מספיק לשחרר מסך עשן לפני שהוא נפגע מהבועות, סופג מכה קשה מאוד והוא בקושי עומד "סלאגמה, חפירה!" מצווה המאמנת ולסאגמה מתחפר ומתחבא מתחת לאדמה בינתיים, כאשר המסך עשן עדיין בזירה.
קיט~
טאדיאורסה מגיח החוצה ומשתמש בליקוק על שילדון, אך הליקוק לא משפיע עליו בכלל. טאדיאורסה מנסה שריטות, פוגע בפניו של שילדון ואז קופץ אחורה בכאב ומחזיק את ידו "שילדון, השתמש בדחיפה!" מצווה המאמן, ושילדון דוחף את טאדיאורסה בחוזקה.
ארתור~
אלקטריק מרכז את כוחו, ושולח מכת ברק על הכפיל השמאלי, אך מסתבר שזה אחד מזוייף! אלקטריק המותש נופל על הרצפה, כמעט מעולף "הקרב עומד להסתיים. מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר, אך לפתע סטראביה נופל על הרצפה, מעולף. אלקטריק עוד מספיק להזיז את ראשו וכעבור כמה שניות מתעלף גם כן "ואו, זה תיקו" אומר לך פלקנר, ומשיב את סטראביה לפוכדור שלו "במקרים של תיקו בקרב המכון, המאמן המאתגר זוכה לקבל את התג גם כן, לכן אני מגיש לך אותו" הוא אומר לך, ומושיט לך את תג הספיר![]()
"סקווירטל תיצור בועה ענקית ותיכנס לתוכה, ככה לא תיפגע מהחפירה" אני קורא. "כשאתה שומע את האדמה בוקעת תישלח אקדח מים למקום הזה" אני מוסיףOriginally posted by MVP@Sep 24 2009, 09:38 PM
עומר~
סקווירטל מגיח החוצה, ופוגע בסלאגמה עם זנב מים חזק מאוד "מסך עשן!" פוקדת המאמנת וסלאגמה מספיק לשחרר מסך עשן לפני שהוא נפגע מהבועות, סופג מכה קשה מאוד והוא בקושי עומד "סלאגמה, חפירה!" מצווה המאמנת ולסאגמה מתחפר ומתחבא מתחת לאדמה בינתיים, כאשר המסך עשן עדיין בזירה.
התכוונתי מה קורה איתה,אמרת שהיא תשמש אותיOriginally posted by MVP@Sep 24 2009, 09:38 PM
ג'ייסון~
מה איתה? יש לך אותה.
אתה עולה לחדר ומוציא את הפוקימונים שלך, ומיד ווילמאר מתחיל לקפוץ במקום, ואז נופל על הגב ולא מצליח לזוז XD
לפתע הבטן שלך מקרקרת וגם של הפוקימונים שלך.
------------
אני בודק בתיק עם יש לי אוכל
<div align="Right">לא לשכוח פותח עמוד 100 מקבל פלייגון!</div>
ג'ייסון~
חכה בסבלנות יהיה לזה שימוש
אתה מחטט בתיקך ומגלה שאזל לך האוכל.
עומר~
סקווירטל מנסה ליצור בועה ענקית ולהיכנס לתוכה, אך ברגע שהוא עושה זאת היא מתפוצצת והוא נפצע מההדף. סלאגמה מגיח החוצה ופוגע בו בחוזקה. סקווירטל נפצע בינוני "בסדר סלאגמה, גחלת!" מצווה המאמנת וסלאגמה שולחת גחלת לעבר סקווירטל.
אני מחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים ויוצא מהמרכז והולך לחנות ומבקש לקנות אוכל מהמוכר.Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 10:34 PM
ג'ייסון~
חכה בסבלנות יהיה לזה שימוש
אתה מחטט בתיקך ומגלה שאזל לך האוכל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)