Pokemon GO
עמוד 102 מתוך 116 ראשוןראשון ... 25292100101102103104112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,516 עד 1,530 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 09:38 PM
    ארתור~
    אלקטריק מרכז את כוחו, ושולח מכת ברק על הכפיל השמאלי, אך מסתבר שזה אחד מזוייף! אלקטריק המותש נופל על הרצפה, כמעט מעולף "הקרב עומד להסתיים. מתקפה מהירה!" מצווה פלקנר, אך לפתע סטראביה נופל על הרצפה, מעולף. אלקטריק עוד מספיק להזיז את ראשו וכעבור כמה שניות מתעלף גם כן "ואו, זה תיקו" אומר לך פלקנר, ומשיב את סטראביה לפוכדור שלו "במקרים של תיקו בקרב המכון, המאמן המאתגר זוכה לקבל את התג גם כן, לכן אני מגיש לך אותו" הוא אומר לך, ומושיט לך את תג הספיר
    'כנראה שאנחנוצריכים עוד אימונים אלקטריק" אגיד לו ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו ואגיד לפלקנר "זה היה קרב יפה תודה רבה לך על הקרב הזה" ואז אני מתקדם אליו לקחת את התג מכון ואז אני מתקדם אל כיוון הדלת כשאני צועק לו "ביי" חזק ואז אני מתחיל להתקדם לכיוון המערה שליד העיר אזליה(union cave)

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 23 2009, 08:10 PM
    ג'יי~
    ריאולו משתכפל ומקיף את מדיטייט שגומר את המדיצטיה שלו, הוא משתמש בראיית הנולד ומצליח לנחש את המהלך הבא של מדיטייט "מדיטייט בילבול!" קורא המאמן, ומדיטייט שולח בילבול לעבר כמה מהכפילים והכפילים נאבקים בה אך נעלמים, וגם האמיתי נפגע מעט מהכפיל שהיה לידו.
    " ראית הנולד , והתקפה מהירה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    אין שם חנות, רק מרכז פוקימונים.

ארתור~
    אתה מחזיר את אלקטריק לפוכדור שלו, לוקח את התג, נפרד מפלקנר ויוצא אל עבר מערת האיחוד. אתה צועד לשם, ואתה מגיע כעבור זמן קצר לאגם גדול, עם גשר שחוצה אותו. יש לך אפשרות לעלות עליו, או לעקוף את האגם בשביל מסביב.

ג'יי~
    "שלח לעברו בילבול מהיר!" מצווה המאמן, ומדיטייט שולח בילבול רגע אחרי שנגמר ראייתה נולד וריאולו סופג מכה ישירה של בילבול ונפצע יחסית קשה. הוא מצליח לתקוף עם מתקפה מהירה ולפגוע במדיטייט "מיקוד אנרגיה!" מצווה המאמן ומדיטייט מתחיל למקד את האנרגיה.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 10:56 PM
    ג'יי~
    "שלח לעברו בילבול מהיר!" מצווה המאמן, ומדיטייט שולח בילבול רגע אחרי שנגמר ראייתה נולד וריאולו סופג מכה ישירה של בילבול ונפצע יחסית קשה. הוא מצליח לתקוף עם מתקפה מהירה ולפגוע במדיטייט "מיקוד אנרגיה!" מצווה המאמן ומדיטייט מתחיל למקד את האנרגיה.
    " ראית הנולד ! צווות כפול ! התקפה מהירה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    ג'ייסון~
    אין שם חנות, רק מרכז פוקימונים.
    אני חוזר למרכז,ומוציא את הפוקימונים שלי"אין לי דרך להשיג לכם אוכל,תתאפקו עד מחר "אני אומר להם "לכו לישון עכשיו!"אני אומר להם ונשכב במיטה
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

6. משתמש מנוסה
    הערה קצרה: שוב, בפעם האלף, מותר לעשות 3 התקפות רק אם המתקפה השנייה והשלישית משולבות יחדיו!
    דוגמא להתקפה נכונה: "בסדר סקווירטל השתמש באקדח מים, ולאחר מכן עבור למשאבת מים משולבת עם נגיחת ראש!"
    תגובה לא נכונה: "סקווירטל שלח אקדח מים, לאחר מכן משאבת מים ואז עבור לנגיחת ראש!"
    שתדעו להבא ^^

מי שמגיב אחריי מקבל פלייגון!

ג'ייסון~
    הפוקימונים שלך נראים מאוכזבים מזה שאין אוכל, כשלפתע הנדוואר מריח משהו, הוא ניגש לדלת ועושה בה חור עם הגחלת, ויוצא החוצה.

ג'יי~
    ריאולו משתמש בראיית הנולד ומיד משתכפל ועשרה כפילים מקיפים את מדיטייט "מדיטציה!" קורא המאמן ומדיטייט עובר למדיטציה, מחזק עוד יותר את כוחו.

7. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 10:34 PM

עומר~
    סקווירטל מנסה ליצור בועה ענקית ולהיכנס לתוכה, אך ברגע שהוא עושה זאת היא מתפוצצת והוא נפצע מההדף. סלאגמה מגיח החוצה ופוגע בו בחוזקה. סקווירטל נפצע בינוני "בסדר סלאגמה, גחלת!" מצווה המאמנת וסלאגמה שולחת גחלת לעבר סקווירטל.
    "אקדח מים!" אני קורא בתגובה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תענה לה"פ @:
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 11:20 PM

ג'ייסון~
    הפוקימונים שלך נראים מאוכזבים מזה שאין אוכל, כשלפתע הנדוואר מריח משהו, הוא ניגש לדלת ועושה בה חור עם הגחלת, ויוצא החוצה.
    "לאן אתה הולך?"אני צועק לו מחזיר את שאר הפוקימונים לפוקדורים ומתחיל לרוץ אחריו..
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

9. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by MVP@Sep 24 2009, 09:38 PM
    קיט~
    טאדיאורסה מגיח החוצה ומשתמש בליקוק על שילדון, אך הליקוק לא משפיע עליו בכלל. טאדיאורסה מנסה שריטות, פוגע בפניו של שילדון ואז קופץ אחורה בכאב ומחזיק את ידו "שילדון, השתמש בדחיפה!" מצווה המאמן, ושילדון דוחף את טאדיאורסה בחוזקה.
    "טדיאורסה! דמעות מזויפות! ואז תנסה לשרוט אותו באזור רגליו, איפה שאין שיריון!"

10. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה מחזיר את אלקטריק לפוכדור שלו, לוקח את התג, נפרד מפלקנר ויוצא אל עבר מערת האיחוד. אתה צועד לשם, ואתה מגיע כעבור זמן קצר לאגם גדול, עם גשר שחוצה אותו. יש לך אפשרות לעלות עליו, או לעקוף את האגם בשביל מסביב.
    אני הולך על השביל שמסביב

11. משתמש מנוסה
    עומר~
    הגבת ראשון בעמוד 100 ואתה מקבל פלייגון! תקבל אותו בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל שולח אקדח מים לעבר הגחלת, שתי ההתקפות נפגשות ויוצרות פיצוץ מעט גדול שגורםצ להדף ושניהם נהדפים אחורנית. העשן מתפזר ורואים את שניהם עומדים, אך כעבור כמה שניות סלאגמה מתמוטט על הקרקע ומתעלף. סקווירטל עומד, פצוע קשה.
    "חזור סלאגמה!" אומרת המאמנת "אני בוחרת בך, באלבאזור!" היא קוראת ומשחררת החוצה באלבאזור שנעמד מוכן לקרכ.

ג'ייסון~
    בגלל מה שהיה אתה זוכה בפוקימון. אתה תקבל אותו בהמשך (זאת הפתעה :ם)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את כולם ומתחיל לרוץ אחרי הנדוואר. אתה רואה אותו רץ אל עבר הקומה שמתחת ללובי. אתה רץ לשם ומגלה שם את הנדוואר בתוך חדר אוכל ענקי אוכל מהאוכל של הפוקימונים וכל המאמנים מסתכלים עליו בכעס.

קיט~
    טאדיסאורסה משתמש בדמעות מזויפות ומתחיל לבכות, שילדון מסתכל עליו ומתקרב כדי לנסות לנחם אותו, וטאדיאורסה מפתיע אותו ופוגע ברגליו עם שריטות. שילדון זועק מכאב "דחיפה!" מצווה המאמן ושילדון קופץ ודוחף אותו, וטאדיאורסה נפצע בינוני.

ארתור~
    אתה צועד אל השביל מסביב לאגם, ואתה פוגש במאמן שמזמין אותך לקרב 2-2.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 25 2009, 03:32 PM

ג'ייסון~
    בגלל מה שהיה אתה זוכה בפוקימון. אתה תקבל אותו בהמשך (זאת הפתעה :ם)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מחזיר את כולם ומתחיל לרוץ אחרי הנדוואר. אתה רואה אותו רץ אל עבר הקומה שמתחת ללובי. אתה רץ לשם ומגלה שם את הנדוואר בתוך חדר אוכל ענקי אוכל מהאוכל של הפוקימונים וכל המאמנים מסתכלים עליו בכעס.

יש תודה!אני מחכה..
    -------------
    "מה אתה עושה?!"אני צועק לו ומחזיר אותו לפוקדור,"אני מצטער,הוא רעב ואין לי שום דרך להשיג לו אוכל עכשיו,אולי אני יכול לקנות ממישהו כאן אוכל לפוקימונים?"אני שואל אותם
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

13. the bitch is back
    עומר~
    הגבת ראשון בעמוד 100 ואתה מקבל פלייגון! תקבל אותו בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סקווירטל שולח אקדח מים לעבר הגחלת, שתי ההתקפות נפגשות ויוצרות פיצוץ מעט גדול שגורםצ להדף ושניהם נהדפים אחורנית. העשן מתפזר ורואים את שניהם עומדים, אך כעבור כמה שניות סלאגמה מתמוטט על הקרקע ומתעלף. סקווירטל עומד, פצוע קשה.
    "חזור סלאגמה!" אומרת המאמנת "אני בוחרת בך, באלבאזור!" היא קוראת ומשחררת החוצה באלבאזור שנעמד מוכן לקרכ.
    "סקווירטל חזור" אני קורא. "טוב צאי ביוטיפליי!" אני קורא ומוציא אותה. "תישתמשי בסליל חוטים ואז מתקפת רוח!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה צועד אל השביל מסביב לאגם, ואתה פוגש במאמן שמזמין אותך לקרב 2-2.
    "אוקיי אני מסכים לקרב" אגיד למאמן הזה ואז אצעק "צא סטארויה" ואוציא אותה מהפוקדור שלו
    "את מי אתה מוציא?" אשאל אותו

15. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    טאדיסאורסה משתמש בדמעות מזויפות ומתחיל לבכות, שילדון מסתכל עליו ומתקרב כדי לנסות לנחם אותו, וטאדיאורסה מפתיע אותו ופוגע ברגליו עם שריטות. שילדון זועק מכאב "דחיפה!" מצווה המאמן ושילדון קופץ ודוחף אותו, וטאדיאורסה נפצע בינוני.
    "טדיאורסה! רוץ סביבו במעגלים ותנסה לגרום לו לרדוף אחריך, אתה הרבה יותר מהיר ממנו! ואחרי שהוא יתעייף תקפוץ ותשרוט אותו בזנבו!"

עמוד 102 מתוך 116 ראשוןראשון ... 25292100101102103104112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •