Pokemon GO
עמוד 105 מתוך 116 ראשוןראשון ... 55595103104105106107115 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,561 עד 1,575 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Sep 26 2009, 05:42 PM

עומר~
    אתה מחזיר את ביוטיפליי לפוכדור שלה ואתם ממשיכים לצעוד אל עבר העיר גולדנרוד. כעבור כחצי שעה אתם מגיעים לראש גבעה, ואתם מבחינים בראש מגדל ובניינים רבים, במרחק של 15 קילומטרים בערך ממכם. "זאת העיר גולדנרוד!" אומרת שיר בהתרגשות "רגע, מה זה?" היא אומרת ומצביעה אל עבר בית קטן עם שדה גדול מלא בפוקימונים הנמצא לא רחוק ממכם.
    "אין לי מושג, בואי נבדוק!" אני אומר. "נתחרה" אני מוסיף בצחוק ומתחיל לרוץ מגבעה לכיוון הבית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    קיט~
    אתה משיב את טאדיאורסה לפוכדור שלו וצ'ארמיליון מגיח החוצה, הוא נראה מוכן לקרב.
    כעבור כמה שניות, אל הזירה נכנס המתחרה שלך. הוא מסתכל לעברך ונראה כי הוא מזלזל בך. השופט מסמן לשניכם לתפוס את מקומכם.
    "הקרב האחרון בבית זה יערך כ2 על 2 ללא מגבלת זמן. התחילו!" מצווה השופט, וצ'ארמיליון שלך מזנק אל תוך הזירה, מוכן לקרב "אני בוחר בך, מגמר!" קורא המאמן והמאמן משחרר החוצה מגמר שנראה חזק לחלוטין.
    "צ'ארמיליון! זעם דרקון ואז זנב אש!"

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown

ג'ייסון~
    המאמנת מסתכלת לעברך, ונעמדת על רגליה, מסדרת את הבגד הים "כן בטח, אני מסכימה. שנילחם 2 על 2?" היא שואלת אותך.

"אין בעיה!"אני אומר לה ומחכה לראות באיזה פוקימון היא תבחר.
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 26 2009, 03:13 PM
    ג'יי~
    לא ניצחת את התחרות, רק סיימת את שלב הבתים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה משיב את פוליווארל השמח על התפתחותו לפוכדור שלו ויוצא החוצה. אתה שומע ברמקולים שהושלמו כל 8 העולים לרבע הגמר, ושהקרבות יחלו מחר ב10 בבוקר, ויגמרו ב5 בערב עם קרב הגמר. אתה תדע את היריב שלך כחצי שעה לפני תחילת הקרבות, וגם את מיקום הקרב.
    אני הולך למרכז הפוקימונים כדי ליסכור חדר וללכת לישון
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

5. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום. המשחק יחזור לפעילות ל2-3 תגובות במוצאי יום כיפור.

ג'יי~
    אתה יוצא ממתחם הקרבות וניגש אל מרכז הפוקימונים, שם אתה מזמין לעצמך חדר ללילה. אתה מקבל את המפתח מהאחות גו'י. השעה יחסית מוקדמת, 16:30. מה תעשה?

ג'ייסון~
    "צא, סורסקיט!" היא קוראת ומשחררת החוצה סורסקיט קטנטן

קיט~
    "השתמש במסך עשן!" מצווה המאמן, ומגמר משתמש במסך עשן שממלא את הזירה, צ'ארמיליון שולח קדימה זעם דרקון שעף ישירות קדימה ומפזר את מסך העשן, אך מצליח לפספס את מגמר. מגמר מפתיע את צ'רמיליון מהצד עם אגרוף אש ומעיף אותו כמה מטרים הצידה.

עומר~
    ברגע שסיימת לומר את המילה נתחרה שיר שמה ספרינט מהיר והיא עוקפת אותך, אתם רצים במהירות אל עבר הבניין ושניכם מגיעים בתיקו אל גדר הבית "ניצחתי אותך" אומרת שיר בהתנשפות.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 26 2009, 11:24 PM

ג'ייסון~
    "צא, סורסקיט!" היא קוראת ומשחררת החוצה סורסקיט קטנטן

"גלייגר צא!"אני צועק ומשחרר אותו,"תשתמש בעוקץ רעל ואז במתקפת חול!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

7. מורחקים

קיט~
    "השתמש במסך עשן!" מצווה המאמן, ומגמר משתמש במסך עשן שממלא את הזירה, צ'ארמיליון שולח קדימה זעם דרקון שעף ישירות קדימה ומפזר את מסך העשן, אך מצליח לפספס את מגמר. מגמר מפתיע את צ'רמיליון מהצד עם אגרוף אש ומעיף אותו כמה מטרים הצידה.
    "שניים יכולים לשחק במשחק הזה" אגיד למאמן
    "צ'ארמיליון! מסבך עשן! ואז תתקוף אותו בזנב אש וזעם דרקון!"
    ---------------------
    מתקפות אש עובדות על מגמאר כאן?

8. the bitch is back

עומר~
    ברגע שסיימת לומר את המילה נתחרה שיר שמה ספרינט מהיר והיא עוקפת אותך, אתם רצים במהירות אל עבר הבניין ושניכם מגיעים בתיקו אל גדר הבית "ניצחתי אותך" אומרת שיר בהתנשפות.
    "יפה" אני אומר בחיוך לשיר ודופק על הדלת.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתם דופקים בדלת, ונענים ב"יבוא" מתוך הבית. אתם פותחים את הדלת ונכנסים פנימה. אתם פוגשים ב2 זקנים, בעל ואישה, שיושבים ומחממים מספר ביצי פוקימונים "ברוכים הבאים ילדים למעון היום לפוקימונים. כיצד אפשר לעזור לכם?" שואלת אותכם האישה.

קיט~
    צ'רמיליון שולח מסך עשן, שממלא כעת את הזירה. הוא מחפש את מגמר בתוך מסך העשן, ומופתע לגלות את מגמר עומד מולו, שולח אגרוף אש. צ'רמיליון שולח מיד זנב אש וחוסם את ההתקפה, ומיד פותח את פיו ודוחף אותו אחורנית עם זעם דרקון. שני הפוקימונים פצועים בינוני.
    "מגמר, השתמש בצוות כפול!" צועק המאמן שלו, ומגמר משתכפל מהר וכעשרים כפילים מקיפים את צ'רמיליון.

ג'ייסון~
    גלייגר מגיח החוצה ופוגע בסורסקיט עם עוקץ הרעל, שלא משפיע עליו כל כך. סורסקיט משיב עם בועות אל עבר מתקפת החול, ומפיל אותם לקרקע בצורת בוץ. "סורסקיט, השתמש בריקוד גשם!" מצווה המאמנת, וסורסקיט משתמש בהתקפה. עננים מתחילים לצוץ מעליכם, משמיעים רעמים קטנים ומתחילים להוריד גשם מעליכם ומעל לאגם.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Sep 26 2009, 03:13 PM
    ארתור~
    סטראביה משתמש בצוות כפול ומתחמק ממכת הברק של אלקטרובאז, ויוצא עם מתקפה מהירה מהירה מאוד "מסך אור!" מצווה המאמן ואלקטרובאז משתמש במסך אור ומצליח לחסום את המתקפה המהירה של כל הכפילים "אגרוף רעם!" מצווה המאמן ואלקטרובאז מזנק במהירות אדירה ופוגע בכל הכפילים תוך זמן קצר מאוד, וסטראביה סופג מכה ישירה ונופל מעולף על הקרקע.
    "סטארויה חזור" אני אומר ומחזי אותו לפוקדור שלו ואז אני מכניס את הפוקדור לכיס ומוציא אחד אחר ואני צועק "צא גרוטל" ושכשהוא יוצא אני אומר לו "קדימה גרוטל תשתמש בעלי תער ומיד אחרי זה בדחיפה משולבת עם התגוננות כדי שהוא יקבל מכה חזקה יותר"

11. מורחקים
    Originally posted by MVP@Sep 28 2009, 09:40 PM
    קיט~
    צ'רמיליון שולח מסך עשן, שממלא כעת את הזירה. הוא מחפש את מגמר בתוך מסך העשן, ומופתע לגלות את מגמר עומד מולו, שולח אגרוף אש. צ'רמיליון שולח מיד זנב אש וחוסם את ההתקפה, ומיד פותח את פיו ודוחף אותו אחורנית עם זעם דרקון. שני הפוקימונים פצועים בינוני.
    "מגמר, השתמש בצוות כפול!" צועק המאמן שלו, ומגמר משתכפל מהר וכעשרים כפילים מקיפים את צ'רמיליון.
    "תשתמש בזעם דרקון ותסתובב כדי לפגוע בכולם!" אגיד לצ'ארמיליון בלחץ ואנסה לזהות איזה מהם הוא האמיתי

12. משתמש מנוסה

ג'יי~
    אתה יוצא ממתחם הקרבות וניגש אל מרכז הפוקימונים, שם אתה מזמין לעצמך חדר ללילה. אתה מקבל את המפתח מהאחות גו'י. השעה יחסית מוקדמת, 16:30. מה תעשה?
    אצא לי מחדר ומהמרכז פוקימונים , והלך לחפש קרב לריולו כי עדיין יום .
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

13. the bitch is back
    עומר~
    אתם דופקים בדלת, ונענים ב"יבוא" מתוך הבית. אתם פותחים את הדלת ונכנסים פנימה. אתם פוגשים ב2 זקנים, בעל ואישה, שיושבים ומחממים מספר ביצי פוקימונים "ברוכים הבאים ילדים למעון היום לפוקימונים. כיצד אפשר לעזור לכם?" שואלת אותכם האישה.
    "אממ, רק רצינו לראות מה יש פה" אני אומר. "אתה מגדלים פה ביצים?" אני שואל .
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה

ג'ייסון~
    גלייגר מגיח החוצה ופוגע בסורסקיט עם עוקץ הרעל, שלא משפיע עליו כל כך. סורסקיט משיב עם בועות אל עבר מתקפת החול, ומפיל אותם לקרקע בצורת בוץ. "סורסקיט, השתמש בריקוד גשם!" מצווה המאמנת, וסורסקיט משתמש בהתקפה. עננים מתחילים לצוץ מעליכם, משמיעים רעמים קטנים ומתחילים להוריד גשם מעליכם ומעל לאגם.
    "תקוף במתקפה מהירה ואז מתקפת חול ועוקץ רעל!"אני צועק לגלייגר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

15. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    "סורסקיט השב עם מתקפת קרן בועות!" מצווה המאמנת. סורסקיט מוציא קרן בועות החוצה, ובזכות ריקוד הגשם הוא גדל ומתחזק יותר ועף קדימה, מעיף הצידה את ההתקפות של גלייגר, ומצליח לפגוע בו לפני המתקפה המהירה. גליגיר נפצע בינוני, והוא מתחיל לכעוס "עכשיו סורסקיט, קרן בועות נוספת!" מצווה המאמנת.

עומר~
    ביצים, פוקימונים, אנטי זאכן!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא רק, אנחנו מגדלים ביצים ואחרי שהם בוקעים אנחנו מטפלים בהם עד שהם יכולים לצאת לטבע לבד" עונה אשתו. לפתע, נשמע פיצוץ מכיוון המדשאות "מה קורה פה??" שואלת האישה בפחד "בוא נצא לבדוק, מהר!" אומר בעלה.

ג'יי~
    אתה יוצא לחפש לריאולו קרב נגד מאמן, אך אינך פוגש באחד כזה בתוך תחומי העיר.

קיט~
    צ'רמיליון משחרר זעם דרקון סביבו ומוריד את הכפילים ולבסוף פוגע באמיתי, אך נראה שזעם הדרקון נחשב בשל השימוש הרב בו, והוא לא משפיע יותר מדי על מגמר "עכשיו מגמר, חימום יתר!" קורא המאמן, ומגמר מתרכז ושולח חימום יתר שמתקרב במהירות לעבר צ'רמיליון!

ארתור~
    סטראוויה מוחזר לפוכדור שלו וגרוטל מגיח החוצה. הוא שולח עלי תער לעבר אלקטרובאז אך הוא חוסם אותם עם ידיו, וגרוטל רק קדימה, משתמש בהתגוננות ופוגע באלקטרובאז בחוזקה, והוא נפצע בינוני "גל רעם!" קורא המאמן ואלקטרובאז שולח גל רעל שפוגע מטווח קצר בגרוטל ומשתק אותו.

עמוד 105 מתוך 116 ראשוןראשון ... 55595103104105106107115 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •