אז אני ויוצא מימנה ומחפש O_OOriginally posted by MVP@Sep 30 2009, 05:15 PM
ג'יי~
אתה יוצא לחפש לריאולו קרב נגד מאמן, אך אינך פוגש באחד כזה בתוך תחומי העיר.
אז אני ויוצא מימנה ומחפש O_OOriginally posted by MVP@Sep 30 2009, 05:15 PM
ג'יי~
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"אל תוותר!תתחמק מההמתקפה ותשתמש בהתקשחות ואז עוקץ רעל ומתקפה מהירה!"אני צועק לוOriginally posted by MVP@Sep 30 2009, 05:15 PM
ג'ייסון~
"סורסקיט השב עם מתקפת קרן בועות!" מצווה המאמנת. סורסקיט מוציא קרן בועות החוצה, ובזכות ריקוד הגשם הוא גדל ומתחזק יותר ועף קדימה, מעיף הצידה את ההתקפות של גלייגר, ומצליח לפגוע בו לפני המתקפה המהירה. גליגיר נפצע בינוני, והוא מתחיל לכעוס "עכשיו סורסקיט, קרן בועות נוספת!" מצווה המאמנת.
עומר~
ביצים, פוקימונים, אנטי זאכן!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא רק, אנחנו מגדלים ביצים ואחרי שהם בוקעים אנחנו מטפלים בהם עד שהם יכולים לצאת לטבע לבד" עונה אשתו. לפתע, נשמע פיצוץ מכיוון המדשאות "מה קורה פה??" שואלת האישה בפחד "בוא נצא לבדוק, מהר!" אומר בעלה.
ג'יי~
קיט~
צ'רמיליון משחרר זעם דרקון סביבו ומוריד את הכפילים ולבסוף פוגע באמיתי, אך נראה שזעם הדרקון נחשב בשל השימוש הרב בו, והוא לא משפיע יותר מדי על מגמר "עכשיו מגמר, חימום יתר!" קורא המאמן, ומגמר מתרכז ושולח חימום יתר שמתקרב במהירות לעבר צ'רמיליון!
ארתור~
סטראוויה מוחזר לפוכדור שלו וגרוטל מגיח החוצה. הוא שולח עלי תער לעבר אלקטרובאז אך הוא חוסם אותם עם ידיו, וגרוטל רק קדימה, משתמש בהתגוננות ופוגע באלקטרובאז בחוזקה, והוא נפצע בינוני "גל רעם!" קורא המאמן ואלקטרובאז שולח גל רעל שפוגע מטווח קצר בגרוטל ומשתק אותו.
"צ'ארמיליון! תהדוף אותו עם להביור!" אגיד לצ'ארמיליון בתקווה שהוא יספיקOriginally posted by MVP@Sep 30 2009, 05:15 PM
קיט~
צ'רמיליון משחרר זעם דרקון סביבו ומוריד את הכפילים ולבסוף פוגע באמיתי, אך נראה שזעם הדרקון נחשב בשל השימוש הרב בו, והוא לא משפיע יותר מדי על מגמר "עכשיו מגמר, חימום יתר!" קורא המאמן, ומגמר מתרכז ושולח חימום יתר שמתקרב במהירות לעבר צ'רמיליון!
ג'יי~
אתה יוצא ומחפש אחר מאמן לקרב, ולפתע אתה נתקל בנער הבא:
הוא מסכים לערוך קרב 1-1 מולך "רוז, צא!" הוא אומר ומוציא החוצה טיילו.
קיט~
צ'רמיליון משתמש בלהביור שפוגש בחימום היתר, וגורם לפיצוץ עז שמעיף את שני הפוקימונים אחורנית. עשן כבד נמצא בזירה וכעבור כמה שניות הוא מתפזר, ושני הפוקימונים שוכבים מעולפים על הקרקע "גם צ'רמיליון וגם מגמר לא יכולים להילחם!" מכריז השופט "חזור מגמר, צא אייפום!" הוא קורא ומשחרר החוצה אייפום.
ג'ייסון~
להבא לצטט רק את ההמשך שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר עף קדימה, מצליח להתחמק מקרן הבועות והוא מתקשח ופוגע עם עוקצי רעל ומתקפה מהירה בסורסקיט המסכן, שנופל מעולף על הקרקע. ריקוד הגשם נפסק רגע אחרי זה "חזור! צא מריל!" היא קוראת ומוציאה כעת מריל לקרב
שחכתי למחוק את ההמשכים האחרים..Originally posted by MVP@Sep 30 2009, 07:47 PM
ג'ייסון~
להבא לצטט רק את ההמשך שלך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלייגר עף קדימה, מצליח להתחמק מקרן הבועות והוא מתקשח ופוגע עם עוקצי רעל ומתקפה מהירה בסורסקיט המסכן, שנופל מעולף על הקרקע. ריקוד הגשם נפסק רגע אחרי זה "חזור! צא מריל!" היא קוראת ומוציאה כעת מריל לקרב
----------
"גלייגר תקוף אותו בעוקץ רעל ואז במתקפת בוץ ומתקפה מהירה!"אני צועק לו
"גרוטל תשתמש בהתגוננות בשביל לנסות להתחמק מהשיתו ואז תשתמש בעלי תער משולבים עם דחיפה כדי לפגוע בו חזק" אצעק לגרוטל ואקווה שהמהלך יצליח ושהוא יצליח לשתחרר מהחישמולOriginally posted by MVP@Sep 30 2009, 05:15 PM
ארתור~
סטראוויה מוחזר לפוכדור שלו וגרוטל מגיח החוצה. הוא שולח עלי תער לעבר אלקטרובאז אך הוא חוסם אותם עם ידיו, וגרוטל רק קדימה, משתמש בהתגוננות ופוגע באלקטרובאז בחוזקה, והוא נפצע בינוני "גל רעם!" קורא המאמן ואלקטרובאז שולח גל רעל שפוגע מטווח קצר בגרוטל ומשתק אותו.
"צא! טדיאורסה! דמעות מזויפות ואז ליקוק!" אצעק לטדיאורסהOriginally posted by MVP@Sep 30 2009, 07:47 PM
קיט~
צ'רמיליון משתמש בלהביור שפוגש בחימום היתר, וגורם לפיצוץ עז שמעיף את שני הפוקימונים אחורנית. עשן כבד נמצא בזירה וכעבור כמה שניות הוא מתפזר, ושני הפוקימונים שוכבים מעולפים על הקרקע "גם צ'רמיליון וגם מגמר לא יכולים להילחם!" מכריז השופט "חזור מגמר, צא אייפום!" הוא קורא ומשחרר החוצה אייפום.
"בואי!" אני אומר לשיר ורץ החוצה.Originally posted by MVP@Sep 30 2009, 05:15 PM
עומר~
ביצים, פוקימונים, אנטי זאכן!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא רק, אנחנו מגדלים ביצים ואחרי שהם בוקעים אנחנו מטפלים בהם עד שהם יכולים לצאת לטבע לבד" עונה אשתו. לפתע, נשמע פיצוץ מכיוון המדשאות "מה קורה פה??" שואלת האישה בפחד "בוא נצא לבדוק, מהר!" אומר בעלה.
עומר~
ארבעתם יוצאים החוצה במהירות ומבחינים בבלון גדול בצורת מיאו, ומספר רב של פוקימונים לכודים בתוך כלוב ענק שקשור אל מתחת לבלון. על הבלון אתם מבחינים ב2 אנשים וחתול, עם הסימן של צוות רוקט על חולצתם"מי אתם!?" שואלת האישה בפחד והם צוחקים
"היכונו לצרות גדולות מאיתנו"
"כפולות ומכופלות את הפוקימונים לקחנו"
"כדי להציל את העולם מהרס חסר תקנה"
"כדי לאחד את כל תושבי המדינה"
"כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים"
"כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים"
"ג'סי"
"ג'יימס"
"צוות רוקט במהירות האור ללא רחם"
"היכנעו עכשיו או שתיאלצו להילחם!"
"מיאו בדיוק!"
ארבעתם מופתעים מאוד, מכיוון שהמיאו הזה מדבר!
קיט~
טאדיאורסה מגיח החוצה ומשתמש בדמעות מזוייפות, אך להפתעך אייפום לא זז בכלל ממקומה "קדימה אייפום, תשתמשי בדחיפה!" מצווה המאמן ואייפום דוחפת את טאדיאורסה.
ג'ייסון~
"סליל הגנה!" מצווה המאמנת, ומריל משתמשים בסליל הגנה שחוסם את מתקפות החול ועוקצי הרעל ולא מזיק לה כמעט, אך היא נדחפת אחורנית בעזרת המתקפה המהירה "אקדח מים!" מצווה המאמנת ומריל שולח אקדח מים שפוגע בחוזקה בגלייגר, שנופל מעולף על הקרקע.
ארתור~
גרוטל משתמש בהתקשחות ומצליח לצאת מהשיתוק, והוא רץ קדימה ושולח עלי תער לעבר אלקטרובאז אך הוא חוסם אותם עם קיר אור, וגרוטל מתנגש בקיר, שובר אותו ומצליח לפגוע באלקטרובאז "אגרוף רעם!" מצווה המאמן.
"שריטות ואז ליקוק!" אגיד לטדיאורסה, מופתע מכישלון המתקפהOriginally posted by MVP@Oct 1 2009, 08:25 PM
קיט~
טאדיאורסה מגיח החוצה ומשתמש בדמעות מזוייפות, אך להפתעך אייפום לא זז בכלל ממקומה "קדימה אייפום, תשתמשי בדחיפה!" מצווה המאמן ואייפום דוחפת את טאדיאורסה.
"וואלימר צא!"אני צועק ומוציא אותו,"תקוף במפל ואז הפלה ואקדח מים!"אני אומר לוOriginally posted by MVP@Oct 1 2009, 08:25 PM
ג'ייסון~
"סליל הגנה!" מצווה המאמנת, ומריל משתמשים בסליל הגנה שחוסם את מתקפות החול ועוקצי הרעל ולא מזיק לה כמעט, אך היא נדחפת אחורנית בעזרת המתקפה המהירה "אקדח מים!" מצווה המאמנת ומריל שולח אקדח מים שפוגע בחוזקה בגלייגר, שנופל מעולף על הקרקע.
" צא ראיולו ! , זה ההיזדמנות שלך להוכיח את עצמיך ! , צוות כפול ושתשלב את ראית הנולד עם התקפה מהירה ! "Originally posted by MVP@Sep 30 2009, 07:47 PM
ג'יי~
אתה יוצא ומחפש אחר מאמן לקרב, ולפתע אתה נתקל בנער הבא:
הוא מסכים לערוך קרב 1-1 מולך "רוז, צא!" הוא אומר ומוציא החוצה טיילו.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"מה לכל הרוחות?!" אני אומר מבולבל "מי אתם ותשחררו את הפוקימונים!" אני קורא בזעם על האנשים.Originally posted by MVP@Oct 1 2009, 08:25 PM
עומר~
ארבעתם יוצאים החוצה במהירות ומבחינים בבלון גדול בצורת מיאו, ומספר רב של פוקימונים לכודים בתוך כלוב ענק שקשור אל מתחת לבלון. על הבלון אתם מבחינים ב2 אנשים וחתול, עם הסימן של צוות רוקט על חולצתם"מי אתם!?" שואלת האישה בפחד והם צוחקים
"היכונו לצרות גדולות מאיתנו"
"כפולות ומכופלות את הפוקימונים לקחנו"
"כדי להציל את העולם מהרס חסר תקנה"
"כדי לאחד את כל תושבי המדינה"
"כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים"
"כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים"
"ג'סי"
"ג'יימס"
"צוות רוקט במהירות האור ללא רחם"
"היכנעו עכשיו או שתיאלצו להילחם!"
"מיאו בדיוק!"
ארבעתם מופתעים מאוד, מכיוון שהמיאו הזה מדבר!
סליחה על חוסר התגובות במשחק, שיפצתי מעט את ההודעות הראשיות של המשחק
בקרוב אני יוסיף גם חנות ואשפץ מעט את המידע על צוות רוקט.
ועכשיו, המשכים!! (עומר: יששששששש)
עומר~
"אנחנו צוות רוקט! ואנחנו נגנוב גם את שאר הפוקימונים שלכם!" אומרת ג'סי "קדימה סוויפר, ערפיח!" היא קוראת ושמחררת החוצה סוויפר גדול"קרניביין, צא!" קורא ג'ימס ומוציא החוצה קרניביין שמיד בולע את הראש שלו
"לא אותי, אותם! כדורי זרע!" הוא מצווה, ושני הפוקימונים עומדים לתקוף אותכם!
ג'יי~
"רוז, השתמש בצוות כפול!" מצווה ריצ'י. ריאולו משתמש בצוות כפול משלו, וראיית הנולד מבחינה בצוות הכפול של רוז, והוא תוקף את הכפילים של רוז עם מתקפה מהירה, אך האמיתי מתחמק מההתקפה "ניקור!" מצווה ריצ'י ורוז מנקרת את ריאולו בראשו.
ג'ייסון~
ווילמאר מגיח החוצה ותוקף את מריל בחוזקה, ופוגע בו בינוני עד קשה "צוות כפול ואז חפירה!" קוראת המאמנת. מריל משתכפל וחופר באדמה ליד האגם, ווילמאר שבמים לא יודע היכן הוא.
קיט~
טאדיאורסה קופץ קדימה ורץ לעבר אייפום, מתחמק מניסיון לדחיפה של אייפום, שורט ומלקק אותה. אייפום נפצעת קל עד בינוני, אך נראה שהיא סובלת משיתוק "אייפום, צוות כפול!" קורא המאמן ואייפום מצליחה להשתכפל ועשרות כפילים מקיפים את טאדיאורסה.
"צאי נידורינה, תתקפי את קרנביין בעוקץ רעל ואז בעיטה כפולה על סוויפר! אני אומר. [color=ghostwhite ]"ואז תתני לו חיבוק אוהב!" אני מוסיף[/color]Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 08:17 PM
סליחה על חוסר התגובות במשחק, שיפצתי מעט את ההודעות הראשיות של המשחק
בקרוב אני יוסיף גם חנות ואשפץ מעט את המידע על צוות רוקט.
ועכשיו, המשכים!! (עומר: יששששששש)
עומר~
"אנחנו צוות רוקט! ואנחנו נגנוב גם את שאר הפוקימונים שלכם!" אומרת ג'סי "קדימה סוויפר, ערפיח!" היא קוראת ושמחררת החוצה סוויפר גדול"קרניביין, צא!" קורא ג'ימס ומוציא החוצה קרניביין שמיד בולע את הראש שלו
"לא אותי, אותם! כדורי זרע!" הוא מצווה, ושני הפוקימונים עומדים לתקוף אותכם!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)