Pokemon GO
עמוד 107 מתוך 116 ראשוןראשון ... 75797105106107108109 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,591 עד 1,605 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 08:17 PM

ג'ייסון~
    ווילמאר מגיח החוצה ותוקף את מריל בחוזקה, ופוגע בו בינוני עד קשה "צוות כפול ואז חפירה!" קוראת המאמנת. מריל משתכפל וחופר באדמה ליד האגם, ווילמאר שבמים לא יודע היכן הוא.

"תשתמש במפל בתוך המים לכל עבר! ואז שהוא יצא תהיה מוכן לתקוף בהפלה ואז באקדח מים!"אני צועק לוואלימר
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 08:17 PM
    ג'יי~
    "רוז, השתמש בצוות כפול!" מצווה ריצ'י. ריאולו משתמש בצוות כפול משלו, וראיית הנולד מבחינה בצוות הכפול של רוז, והוא תוקף את הכפילים של רוז עם מתקפה מהירה, אך האמיתי מתחמק מההתקפה "ניקור!" מצווה ריצ'י ורוז מנקרת את ריאולו בראשו.
    " תישתמש בהתקפה מהירה ואז תשלב התקפה מהירה עם זריזות וראית הנולד עם זריזות והתקפה מהירה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

3. משתמש מנוסה
    ג'יי~
    ריאולו משתמש במתקפה מהירה, רץ במהירות קדימה ופוגע ישירות ברוז, שנפצע בינוני "מתקפת רוח, ואז מתקפת כנף" מצווה ריצ'י. רוז משתמש במתקפת רוח ומעיף את ריאולו, ורוז עף במהירות לעב ריאולו עם מתקפת כנף!

ג'ייסון~
    ווילמאר שולח מתקפת מפל לכיוון הבור מתוך האגם, והבור מתמלא במים, אולם מריל לא מגיח החוצה. לפתע, עשרה כפילים של מריל מגיחים מתוך האגם ופוגעים ישירות בווילמאר מאחורה עם קרן קרח, ווילמאר סופג מכה ישירה ונפצע קשה מאוד. "עכשיו בוא נסיים את הקרב, קרן בועות!" היא קוראת.

עומר~
    "צא קווילבה! להביור לעבר קרניביין!" מצווה שיר. נידורינה יוצאת ותוקפת את סוויפר עם בעיטה כפולה, ומעיפה אותו אחורנית. לאחר מכן היא וקווילבה שולחים עוקצי רעל ולהביור על קרניביין והוא סופג מכה ישירה ועף אחורנית, היישר על צוות רוקט "סוויפר ערפיח!" מצווה ג'סי וסוויפר משתמש בערפיח, והזירה מתמלאת בערפיח גדול מאוד "פידג'י רוח!" קורא לפתע הזקן ומשחררת מפוכדור בידו פידג'י קטן שמפזר את הערפיח, וצוות רוקט נגלה שוב לעיניכם "קווילבה, גלגל אש!" מצווה שיר.

4. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 09:13 PM

עומר~
    "צא קווילבה! להביור לעבר קרניביין!" מצווה שיר. נידורינה יוצאת ותוקפת את סוויפר עם בעיטה כפולה, ומעיפה אותו אחורנית. לאחר מכן היא וקווילבה שולחים עוקצי רעל ולהביור על קרניביין והוא סופג מכה ישירה ועף אחורנית, היישר על צוות רוקט "סוויפר ערפיח!" מצווה ג'סי וסוויפר משתמש בערפיח, והזירה מתמלאת בערפיח גדול מאוד "פידג'י רוח!" קורא לפתע הזקן ומשחררת מפוכדור בידו פידג'י קטן שמפזר את הערפיח, וצוות רוקט נגלה שוב לעיניכם "קווילבה, גלגל אש!" מצווה שיר.
    "נידורינה בעיטה כפולה על סוויפר!" אני קורא
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 09:13 PM
    ג'יי~
    ריאולו משתמש במתקפה מהירה, רץ במהירות קדימה ופוגע ישירות ברוז, שנפצע בינוני "מתקפת רוח, ואז מתקפת כנף" מצווה ריצ'י. רוז משתמש במתקפת רוח ומעיף את ריאולו, ורוז עף במהירות לעב ריאולו עם מתקפת כנף!
    " זריזות צוות כפול התקפה מהירה משולבת עם ראית הנולד ! :"
    בברכה, דודי

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    נידורינה רצה קדימה, סוויפר מפתיע אותה עם זנב רעל והיא חוטפת מכה ישירה. היא מורעלת, אולם זה לא מונע ממנה לפגוע עם בעיטה כפולה בסוויפר, שעף היישר על ג'סי ומיאו, גורם למיאו להפיל את השלט שמחזיק את הכלוב, והכלוב משתחרר ונופל על הקרקע, וכל הפקוימונים נחלצים ממנו ובורחים למקום מיסתור. אזוריל אחד רץ קדימה, נתקל בשיר ומיד קופץ עליה בפחד, ושיר מלטפת את ראשו, דואגת להרגיע אותו. "לא!" צועק מיאו. בינתיים, קווילבה משתמש בגלגל אש, שורף כדורי זרע שמכוונים לעברו ופוגע בקרניביין, מעיף אותו על ג'יימס, וקרניביין העולה באש גורם לבלון להתפוצץ "צוות רוקט שוב מתפוצצים!" צועקים ונעלמים באוויר.
    "תודה תודה על שהצלתם את הפוקימונים של המעון" אומרת האישה ומסתכלת על בעלה, שמהנהן "בואו, אנחנו רוצים להודות לכם ולתת לכם משהו בתמורה לכך" אומר בעלה "בסדר" אומרת שיר, נושאת בידה את האזוריל שהתחבא מאחורה. נראה שהוא מרגיש בטוח בידיה.
    אתם נכנסים פנימה, והבעל פונה לעברך "בגלל שהצלתם את המעון, אני נותן לכל אחד ממכם לבחור בין ביצת פוקימונים, אזוריל או טוגפי. אנחנו רוצים שמאמנים ידאגו להם. בעצם, אני רואה שהאזוריל כבר מרגיש בנוח" הוא אומר ומצביע על שיר שמלטפת את אזוריל "או כן אני רוצה אותו!" היא אומרת "ובכן, הוא שלך" הוא אומר "אז, במה אתה בוחר?" הוא שואל אותך "אל תתבייש, זה מגיע לך" אומרת אישתו.

ג'יי~
    תיזהר, אני מחשיב גם את הזריזות בתור התקפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו משתמש בצוות כפול, ומתחמק ממתקפת הכנף של רוז. לאחר מכן, הוא יוצא עם מתקפה מהירה, אך רוז מפתיע אותו עם מתקפה מהירה משלו! שני הפוקימונים מתנגשים אחד בשני, ונופלים על הקרקע פצועים קשה "קדימה רוז, קום! ניקור!" מעודד אותו ר'יצי.

7. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 11:35 PM
    עומר~
    נידורינה רצה קדימה, סוויפר מפתיע אותה עם זנב רעל והיא חוטפת מכה ישירה. היא מורעלת, אולם זה לא מונע ממנה לפגוע עם בעיטה כפולה בסוויפר, שעף היישר על ג'סי ומיאו, גורם למיאו להפיל את השלט שמחזיק את הכלוב, והכלוב משתחרר ונופל על הקרקע, וכל הפקוימונים נחלצים ממנו ובורחים למקום מיסתור. אזוריל אחד רץ קדימה, נתקל בשיר ומיד קופץ עליה בפחד, ושיר מלטפת את ראשו, דואגת להרגיע אותו. "לא!" צועק מיאו. בינתיים, קווילבה משתמש בגלגל אש, שורף כדורי זרע שמכוונים לעברו ופוגע בקרניביין, מעיף אותו על ג'יימס, וקרניביין העולה באש גורם לבלון להתפוצץ "צוות רוקט שוב מתפוצצים!" צועקים ונעלמים באוויר.
    "תודה תודה על שהצלתם את הפוקימונים של המעון" אומרת האישה ומסתכלת על בעלה, שמהנהן "בואו, אנחנו רוצים להודות לכם ולתת לכם משהו בתמורה לכך" אומר בעלה "בסדר" אומרת שיר, נושאת בידה את האזוריל שהתחבא מאחורה. נראה שהוא מרגיש בטוח בידיה.
    אתם נכנסים פנימה, והבעל פונה לעברך "בגלל שהצלתם את המעון, אני נותן לכל אחד ממכם לבחור בין ביצת פוקימונים, אזוריל או טוגפי. אנחנו רוצים שמאמנים ידאגו להם. בעצם, אני רואה שהאזוריל כבר מרגיש בנוח" הוא אומר ומצביע על שיר שמלטפת את אזוריל "או כן אני רוצה אותו!" היא אומרת "ובכן, הוא שלך" הוא אומר "אז, במה אתה בוחר?" הוא שואל אותך "אל תתבייש, זה מגיע לך" אומרת אישתו.
    "אני אקח ביצה" אני אומר להם בחיוך. "יש סיכוי שאני שומר פה פוקימון או שניים?" אני שואל אותם אח"כ.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    עומר~
    "אתה יכול להשאיר כאן פוקימונים ולאסוף אותם בהמשך, נעזור להם כאן להתחזק וגם ללמוד מתקפות. יש לך פוקימון שאתה מעוניין להשאיר?" שואל אותך הזקן, בעודו מושיט לידך ביצת פוקימונים.

9. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 11:54 PM
    עומר~
    "אתה יכול להשאיר כאן פוקימונים ולאסוף אותם בהמשך, נעזור להם כאן להתחזק וגם ללמוד מתקפות. יש לך פוקימון שאתה מעוניין להשאיר?" שואל אותך הזקן, בעודו מושיט לידך ביצת פוקימונים.
    "האמת הייתי רוצה להשאיר פה את קריקטון ואת טריקו" אני אומר להם. "הם עוד קטנים ואני חושב שיעזור להם להיות פה קצת" אני מוסיף ולוקח את הביצה.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    עומר~
    מרתון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר" הוא אומר, ולוקח את הפוכדורים שלהם מידיך, ומוציא אותם החוצה. קרקיטוט מגיח החוצה, ואתה נפרד ממנו ואומר לו שהוא נשאר שם בשביל להתחזק. קריקטוט מהנהן, ולפתע קולט קריקטוט נקבה בחוץ ורץ אחריה במהירות XD.
    טריקו יוצא החוצה ונעמד מולך. נראה שהוא גדל והתחזק מאוד מאז הבקיעה שלו. אתה אומר לו שאתה רוצה שהוא ילמד מתקפות ויתחזק במקום, והוא מהנהן, מניף את ידיו ומחייך אלייך. לאחר מכן הוא יוצא אל השדה מאחור בריצה, ומטפס על עץ גבוה, שם תופס תנומה "אנחנו נודיע לך בפוקיגיר אם קרה משהו איתם" אומרת לך הזקנה ומוסיפה את המספר שלך בפוקיגיר למספרים של המעון.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 5 2009, 11:35 PM
    ג'יי~
    תיזהר, אני מחשיב גם את הזריזות בתור התקפה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ריאולו משתמש בצוות כפול, ומתחמק ממתקפת הכנף של רוז. לאחר מכן, הוא יוצא עם מתקפה מהירה, אך רוז מפתיע אותו עם מתקפה מהירה משלו! שני הפוקימונים מתנגשים אחד בשני, ונופלים על הקרקע פצועים קשה "קדימה רוז, קום! ניקור!" מעודד אותו ר'יצי.
    " ראיולו ! " אני אומר בפחד !
    " קדימה אתה יכול , אני מאמין בך ! , אתה הפוקימון אהוב עלי ! , אאתה יכול לעסות זאת ! "
    " התקפה מהירה ! "
    בברכה, דודי

12. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 12:02 AM
    עומר~
    מרתון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר" הוא אומר, ולוקח את הפוכדורים שלהם מידיך, ומוציא אותם החוצה. קרקיטוט מגיח החוצה, ואתה נפרד ממנו ואומר לו שהוא נשאר שם בשביל להתחזק. קריקטוט מהנהן, ולפתע קולט קריקטוט נקבה בחוץ ורץ אחריה במהירות XD.
    טריקו יוצא החוצה ונעמד מולך. נראה שהוא גדל והתחזק מאוד מאז הבקיעה שלו. אתה אומר לו שאתה רוצה שהוא ילמד מתקפות ויתחזק במקום, והוא מהנהן, מניף את ידיו ומחייך אלייך. לאחר מכן הוא יוצא אל השדה מאחור בריצה, ומטפס על עץ גבוה, שם תופס תנומה "אנחנו נודיע לך בפוקיגיר אם קרה משהו איתם" אומרת לך הזקנה ומוסיפה את המספר שלך בפוקיגיר למספרים של המעון.
    "תודה רבה!" אני אומר לה בחיוך. "טוב שנמשיך לעיר?" אני שואל את שיר
    ~~~~~~~~~~~~~
    חה- חרוז!
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    עומר~
    איפה היה חרוז? O0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר" אומרת לך שיר ואתם עוזבים את מעון היום כאשר אזוריל בידיה. אתם צועדים בדרככם, ומגיעים עם רדת הערב לעיר גולדנרוד.

ג'יי~
    ריאולו קם לאט לאט מהקרקע וגם רוז, ושניהם תוקפים אחד את השני עם מתקפה מהירה וניקור, וסופגים מכות ישירות. שניהם נופלים על הקרקע מעולפים "רוז, נתת קרב טוב" אומר ריצ'י לטיילו שלו ומחזיר אותו "זה היה קרב טוב" הוא אומר לך ולוחץ את ידך.

14. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 12:47 AM
    עומר~
    איפה היה חרוז? O0
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "בסדר" אומרת לך שיר ואתם עוזבים את מעון היום כאשר אזוריל בידיה. אתם צועדים בדרככם, ומגיעים עם רדת הערב לעיר גולדנרוד.

"בואי נלך למרכז פוקימונים נשן שם ואז בבוקר נצא לסיבוב בעיר?" אני שואל אותה.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    שיר -עיר~
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    עומר~
    "האמת, יש לי רעיון אחר לגמרי" היא אומרת לך בחיוך "המשפחה שלי מתגוררת כאן בעיר, אז אפשר לישון אצלי" היא אומרת לך בחיוך

עמוד 107 מתוך 116 ראשוןראשון ... 75797105106107108109 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •