"יותר טוב" אני אומר בחיוך "שנלך?" אני שואל בצחוק.Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 01:02 AM
עומר~
"האמת, יש לי רעיון אחר לגמרי" היא אומרת לך בחיוך "המשפחה שלי מתגוררת כאן בעיר, אז אפשר לישון אצלי" היא אומרת לך בחיוך
"וואלימר תקוף באקדח מים ותפוצץ את הבועות ואז תקוף אותו בהפלה ואז במפל!"אני צועקOriginally posted by MVP@Oct 5 2009, 09:13 PM
ג'ייסון~
ווילמאר שולח מתקפת מפל לכיוון הבור מתוך האגם, והבור מתמלא במים, אולם מריל לא מגיח החוצה. לפתע, עשרה כפילים של מריל מגיחים מתוך האגם ופוגעים ישירות בווילמאר מאחורה עם קרן קרח, ווילמאר סופג מכה ישירה ונפצע קשה מאוד. "עכשיו בוא נסיים את הקרב, קרן בועות!" היא קוראת.
עומר~
"ברור" היא אומרת לך בחיוך "רק בוא נעבור במרכז הפוקימונים קודם כל" היא אומרת "הוא נמצא לא רחוק מפה" היא מוסיפה.
אתם צועדים לעברו ומגיעים אליו כעבור כמה דקות.
ג'ייסון~
ווילמאר שולח אקדח מים קדימה ומצליח לחדור דרך קרן הבועות ולפגוע במאריל, ולבסוף משתמש בהפלה ופוגע בחוזקה במאריל, שמתעלפת. כעבור כמה שניות, גם ווילמאר מתעלף "חזרי!" אומרת המאמנת ומחזירה אותה "נשאר לכל אחד פוקימון אחרון... צא, מדקיפ!" היא קוראת ומוציאה החוצה מדקיפ.
"נהדר" אני אומר והולך אחריה למרכז.Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 01:10 AM
עומר~
"ברור" היא אומרת לך בחיוך "רק בוא נעבור במרכז הפוקימונים קודם כל" היא אומרת "הוא נמצא לא רחוק מפה" היא מוסיפה.
אתם צועדים לעברו ומגיעים אליו כעבור כמה דקות.
שם אני מרפא את הפוקימונים שלי ולוקח את פלייגון ושולח את ארון לפרופסור.
"האונדור צא!"אני קורא ומוציא אותו,"תקוף בערפיח ואז בניב אש!"אני אומר לוOriginally posted by MVP@Oct 6 2009, 01:10 AM
ג'ייסון~
ווילמאר שולח אקדח מים קדימה ומצליח לחדור דרך קרן הבועות ולפגוע במאריל, ולבסוף משתמש בהפלה ופוגע בחוזקה במאריל, שמתעלפת. כעבור כמה שניות, גם ווילמאר מתעלף "חזרי!" אומרת המאמנת ומחזירה אותה "נשאר לכל אחד פוקימון אחרון... צא, מדקיפ!" היא קוראת ומוציאה החוצה מדקיפ.
ג'ייסון~
הנדוואר מגיח החוצה ומשתמש בערפיח שממלא את החוף, ומדקיפ לא רואה כלום. הוא סופג ניב אש, אך המתקפה לא משפיעה עליו כל כך "מדקיפ, אקדח מים!" מצווה המאמנת, ומדקיפ שולח אקדח מים שפוגע ישירות בהנדוואר ומכאיב לו מאוד.
עומר~
אתם צועדים אל עבר מרכז הפוקימונים ומגיעים אליו כעבור רבע שעה. שניכם מרפאים את הפוקימונים שלכם, ואתה ניגש אל המחשב ומטלפן לפרופסור "הלו? אה עומר! מה שלומך? כן, מישהו שלח לי פלייגון לתת לך, אני מעביר לך אותו בתמורה לארון, שלום" הוא אומר לך. אתה מניח את הפוכדור של ארון במתקן, והוא משתגר באור אדום. כעבור כמה שניות מגיע הפוכדור של פלייגון במקומו "אז, שנלך?" שואלת אותך שיר.
ערפיח זה לא מסך עשן,זה אמור גם להרעיל את היריב..Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 03:54 PM
ג'ייסון~
הנדוואר מגיח החוצה ומשתמש בערפיח שממלא את החוף, ומדקיפ לא רואה כלום. הוא סופג ניב אש, אך המתקפה לא משפיעה עליו כל כך "מדקיפ, אקדח מים!" מצווה המאמנת, ומדקיפ שולח אקדח מים שפוגע ישירות בהנדוואר ומכאיב לו מאוד.
-----------
"צרחה ואז גחלת ושוב ניב אש!"אני צועק להאנדור
"בשמחה" אני אומר והולך אחריה.Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 03:54 PM
עומר~
אתם צועדים אל עבר מרכז הפוקימונים ומגיעים אליו כעבור רבע שעה. שניכם מרפאים את הפוקימונים שלכם, ואתה ניגש אל המחשב ומטלפן לפרופסור "הלו? אה עומר! מה שלומך? כן, מישהו שלח לי פלייגון לתת לך, אני מעביר לך אותו בתמורה לארון, שלום" הוא אומר לך. אתה מניח את הפוכדור של ארון במתקן, והוא משתגר באור אדום. כעבור כמה שניות מגיע הפוכדור של פלייגון במקומו "אז, שנלך?" שואלת אותך שיר.
"תשתמש בפזילה כדי להאט אותו ואז שריטות על כולם!" אגיד לטדיאורסה, מקווה שישיחק לנו המזלOriginally posted by MVP@Oct 5 2009, 08:17 PM
קיט~
טאדיאורסה קופץ קדימה ורץ לעבר אייפום, מתחמק מניסיון לדחיפה של אייפום, שורט ומלקק אותה. אייפום נפצעת קל עד בינוני, אך נראה שהיא סובלת משיתוק "אייפום, צוות כפול!" קורא המאמן ואייפום מצליחה להשתכפל ועשרות כפילים מקיפים את טאדיאורסה.
קיט~
טאדיאורסה משתמש בפזילה וגורם לכפילים להירתע, ואז טאדיאורסה שורט כל אחד מהכפילים ולבסוף מצליח לפגוע באמיתי ולהעיף אותו אחורנית "אל תיכנעי! תקפי עם מהירות!" מצווה המאמן, ואייפום נעמדת לאט לאט ושולחת מתקפת מהירות חזקה לעבר טאדיאורסה.
עומר~
אתה לוקח את הפוכדור של פלייגון ויוצא עם שיר ממרכז הפוקימונים. אתה צועד בעקבות שיר, שמוליכה אותך בין בתים ושכונות רבים, ולבסוף אתם מגיעים לקצה העיר, לשכונה שביציאה מהעיר. אתם צועדים היישר אל וילה גדולה בעלת חצר גדול. היא צועדת היישר אל הדלת, דופקת ונכנסת "אימא! אבא! אני בבית!" קוראת שיר בקול. אתם נכנסים ופוגשים בהוריה של שיר -![]()
.
"שיר, ברוכה הבאה הביתה! מי זה?" שואל אביה ומראה בראשו כלפייך "החבר שלך?" שואלת אימא בחיוך "הוא לא החבר שלי!" אומרת שיר ברגז.
ג'ייסון~
עשית 3 מתקפות בנפרד, רק ה2 הראשונות נחשבות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנדוואר משתמש בצרחה ועוצר את מדקיפ, מחליש את כוח ההגנה שלו. לאחר מכן הנדוואר שולח גחלת שמצליחה לפגוע במדקיפ, לפצוע אותו בינוני ומעיפה אותו לתוך האגם, שם הוא נרגע מעט מהגחלת הבוערת "מדקיפ, השתמש בסטירת בוץ!" מצווה המאמנת. מדקיפ יוצא החוצה מהמים, מזנק לעבר הנדוואר ומעיף אותו אחורנית עם סטירת בוץ חזקה במיוחד, פוצעת אותו בינוני.
"טדיאורסה! תתחמק ואז ליקוק!" אגיד לוOriginally posted by MVP@Oct 6 2009, 09:18 PM
קיט~
טאדיאורסה משתמש בפזילה וגורם לכפילים להירתע, ואז טאדיאורסה שורט כל אחד מהכפילים ולבסוף מצליח לפגוע באמיתי ולהעיף אותו אחורנית "אל תיכנעי! תקפי עם מהירות!" מצווה המאמן, ואייפום נעמדת לאט לאט ושולחת מתקפת מהירות חזקה לעבר טאדיאורסה.
"שמי עומר וניפגשנו ליד העיר אזליה ומאז אנחנו מיסתובבים ביחד" אני אומר להם מעט נבוךOriginally posted by MVP@Oct 6 2009, 09:18 PM
עומר~
אתה לוקח את הפוכדור של פלייגון ויוצא עם שיר ממרכז הפוקימונים. אתה צועד בעקבות שיר, שמוליכה אותך בין בתים ושכונות רבים, ולבסוף אתם מגיעים לקצה העיר, לשכונה שביציאה מהעיר. אתם צועדים היישר אל וילה גדולה בעלת חצר גדול. היא צועדת היישר אל הדלת, דופקת ונכנסת "אימא! אבא! אני בבית!" קוראת שיר בקול. אתם נכנסים ופוגשים בהוריה של שיר -![]()
.
"שיר, ברוכה הבאה הביתה! מי זה?" שואל אביה ומראה בראשו כלפייך "החבר שלך?" שואלת אימא בחיוך "הוא לא החבר שלי!" אומרת שיר ברגז.
"גרוטל תתחמק עם התגוננות ואז תשתמש בעלי תער משולבים ביחד עם דחיפה"Originally posted by MVP@Oct 1 2009, 08:25 PM
ארתור~
גרוטל משתמש בהתקשחות ומצליח לצאת מהשיתוק, והוא רץ קדימה ושולח עלי תער לעבר אלקטרובאז אך הוא חוסם אותם עם קיר אור, וגרוטל מתנגש בקיר, שובר אותו ומצליח לפגוע באלקטרובאז "אגרוף רעם!" מצווה המאמן.
אני לוחץ את ידו מחייך ואומר :Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 12:47 AM
ג'יי~
ריאולו קם לאט לאט מהקרקע וגם רוז, ושניהם תוקפים אחד את השני עם מתקפה מהירה וניקור, וסופגים מכות ישירות. שניהם נופלים על הקרקע מעולפים "רוז, נתת קרב טוב" אומר ריצ'י לטיילו שלו ומחזיר אותו "זה היה קרב טוב" הוא אומר לך ולוחץ את ידך.
" אחלה פוקימון יש לך ! "
ואז אני ניגש לראיולו , מרים אותו ואומר :
" נתת קרב טוב , אני מאמין שעוד נצליח לנצח את המכון הראשון . "
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
טובOriginally posted by MVP@Oct 6 2009, 09:18 PM
ג'ייסון~
עשית 3 מתקפות בנפרד, רק ה2 הראשונות נחשבות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנדוואר משתמש בצרחה ועוצר את מדקיפ, מחליש את כוח ההגנה שלו. לאחר מכן הנדוואר שולח גחלת שמצליחה לפגוע במדקיפ, לפצוע אותו בינוני ומעיפה אותו לתוך האגם, שם הוא נרגע מעט מהגחלת הבוערת "מדקיפ, השתמש בסטירת בוץ!" מצווה המאמנת. מדקיפ יוצא החוצה מהמים, מזנק לעבר הנדוואר ומעיף אותו אחורנית עם סטירת בוץ חזקה במיוחד, פוצעת אותו בינוני.
----------
"אל תוותר האונדור,תקוף בערפיח ואז בניב אש!"אני צועק לו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)