Pokemon GO
עמוד 109 מתוך 116 ראשוןראשון ... 95999107108109110111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,621 עד 1,635 מתוך 1731

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ג'ייסון~
    הנדוואר משתמש בערפיח, והערפיח מתקרב אל מדקיפ, פוגע בו ומרעיל אותו. מדקיפ מגיב עם אקדח מים לעבר ניב האש, פוגע בהנדוואר, אך זה פוגע בו חלש כי ההרעלה משפיעה מאוד על מדקיפ, והוא פצוע קשה כעת "אל תוותר, אקדח מים!" מצווה המאמנת.

ג'יי~
    ריאולו מחייך, ואז נוגע בפוכדור שלו עם ראשו וחוזר פנימה לנוח "אני מאחל לך בהצלחה במכון, רק זכור שמנהיג המכון משתמש בפוקימונים מעופפים" אומר לך ריצ'י, ונפרד ממך.

ארתור~
    גרוטל רץ קדימה, משתמש בהתגוננות שעוצרת את אגרוף הרעם, ואז פוגע באלקטרובאז בחוזקה עם שילוב של חדיפה ועלי תער. אלקטרובאז סופג מכה ישירה ומתעלף "לא, אלקטרובאז!" קורא המאמן שלו בעצב. הוא מחזיר אותו, נפרד ממך וצועד משם.

עומר~
    "נעים מאוד. אז, כמה תגים כבר אספת?" שואל אותה אביה "עד כה, 3 תגים" היא אומרת בחיוך ומציגה את התגים של ויולט, אזליה וגם גולדנרוד. נראה שהיא ניצחה במכון העיר לפני ויולט.

קיט~
    טאדיאורסה מנסה להתחמק, מצליח לפגוע עם ליקוק באייפום אך סופגת מכה ישירה של מתקפת מהירות. שני הפוקימונים נופלים פצועים קשה על הקרקע "קדימה אייפום, קומי! מהירות!" מצווה המאמן.

2. the bitch is back
    Originally posted by MVP@Oct 7 2009, 12:33 AM

עומר~
    "נעים מאוד. אז, כמה תגים כבר אספת?" שואל אותה אביה "עד כה, 3 תגים" היא אומרת בחיוך ומציגה את התגים של ויולט, אזליה וגם גולדנרוד. נראה שהיא ניצחה במכון העיר לפני ויולט.
    "לא ידעתי שהספקת להשיג עוד שני תגים" אני אומר לה בפליאה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    Originally posted by MVP@Oct 7 2009, 12:33 AM
    ג'ייסון~
    הנדוואר משתמש בערפיח, והערפיח מתקרב אל מדקיפ, פוגע בו ומרעיל אותו. מדקיפ מגיב עם אקדח מים לעבר ניב האש, פוגע בהנדוואר, אך זה פוגע בו חלש כי ההרעלה משפיעה מאוד על מדקיפ, והוא פצוע קשה כעת "אל תוותר, אקדח מים!" מצווה המאמנת.

"האונדור תחמוק לצד ואז תרוץ אליו ותתקוף בניב אש ואז בגחלת!"אני צועק לו
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

4. מורחקים
    שם: מה אתם פדופילים?
    Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 11:29 PM
    קיט~
    טאדיאורסה מנסה להתחמק, מצליח לפגוע עם ליקוק באייפום אך סופגת מכה ישירה של מתקפת מהירות. שני הפוקימונים נופלים פצועים קשה על הקרקע "קדימה אייפום, קומי! מהירות!" מצווה המאמן.
    "טדיאורסה! אתה יכול לעשות את זה! תשתמש בשריטות על ראשו של איפום!" אצעק לטדיאורסה בעידוד

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 6 2009, 11:29 PM
    ארתור~
    גרוטל רץ קדימה, משתמש בהתגוננות שעוצרת את אגרוף הרעם, ואז פוגע באלקטרובאז בחוזקה עם שילוב של חדיפה ועלי תער. אלקטרובאז סופג מכה ישירה ומתעלף "לא, אלקטרובאז!" קורא המאמן שלו בעצב. הוא מחזיר אותו, נפרד ממך וצועד משם.
    "כל הכבוד גרוטל זה היה ניצחון יפה ומהיר" אני אומר לו בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור שלו ואחרי זה אני מתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים שליד מערת הUNION ואחרי זה אני נכנס לתוך המערה כדי להגיע לעיר אזליה

6. משתמש מנוסה
    לכבוד הלילה הלבן, כל אחד יקבל חפץ לפי בחירתו ^^
    רק שלא יהיה חפץ נדיר יחסית (כמו מאסטר בול, פוכדור GS וכו')

ארתור~
    אתה צועד בדרכך ולבסוף מגיע למרכז הפוקימונים כאשר השמש מתחילה לשקוע, ואתה מרפא את הפוקימונים שלך. מה תעשה?

קיט~
    טאדיאורסה קם לאט לאט ומנסה לתקוף עם בשריטות, אך לפתע הוא נופל על הקרקע, מעולף. "טאדיאורסה לא יכול להילחם, אייפום מנצחת!" מכריז השופט, ואתה מרגיש הלם. הפסדת בקרב ואתה מודח מהתחרות.

ג'ייסון~
    הנדוואר מזנק הצידה ומתחמק מאקדח המים, שולח גחלת וניב אש חזקים מאוד שפוגעים פגיעה ישירה במדקיפ שמתעלף. מאוכזבת, המאמנת עומדת להחזיר אותו לפוכדור שלה, אך לפתע הוא זוהר באור לבן, ומתפתח למארשטומפ! היא קופצת משמחה ומחבקת אותך שבעזרתך הוא התפתח לה סוף סוף.

עומר~
    "זכיתי בתג העיר גולדנרוד ביום שיצאתי למסע לאחר שהתאמנתי כאן בשדות ליד העיר. בתג ויולט זכיתי יומיים לפני שפגשתי אותך" היא אומרת לך "כבר מאוחר, נתחיל לארגן ארוחת ערב" אומרת אימא והיא נעמדת ליד הגז, ושיר הולכת לעזור לה "עומר, אתה נראה לי מאמן די חזק, אולי תהיה מעוניין בקרב מולי?" הוא שואל אותך.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 7 2009, 10:26 PM

ג'ייסון~
    הנדוואר מזנק הצידה ומתחמק מאקדח המים, שולח גחלת וניב אש חזקים מאוד שפוגעים פגיעה ישירה במדקיפ שמתעלף. מאוכזבת, המאמנת עומדת להחזיר אותו לפוכדור שלה, אך לפתע הוא זוהר באור לבן, ומתפתח למארשטומפ! היא קופצת משמחה ומחבקת אותך שבעזרתך הוא התפתח לה סוף סוף.

החפץ הזה שמפתח את גלייגר..
    -------------
    "אז נראה שניצחתי,לא"אני שואל אותה בזמן שאני מחזיר את האונדור לפוקדור
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

8. מורחקים
    לכבוד הלילה הלבן, כל אחד יקבל חפץ לפי בחירתו ^^
    רק שלא יהיה חפץ נדיר יחסית (כמו מאסטר בול, פוכדור GS וכו')

קיט~
    טאדיאורסה קם לאט לאט ומנסה לתקוף עם בשריטות, אך לפתע הוא נופל על הקרקע, מעולף. "טאדיאורסה לא יכול להילחם, אייפום מנצחת!" מכריז השופט, ואתה מרגיש הלם. הפסדת בקרב ואתה מודח מהתחרות.
    ניב דרקון
    ==========
    "לא נורא טדיאורסה" אגיד לו וארים אותו "לכולם יש פעמים שהם מפסידים" ואנסה להסתיר את העצב שלי, ואז אלך איתם למרכז הפוקמונים ואצא לעיר אזליה

9. משתמש מנוסה
    קיט~
    אתה מכריז את טאדיאורסה ויוצא למרכז הפוקימונים של העיר, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שהשעה רק 2 וחצי ולכן אתה יוצא אל דרך 32. אתה צועד בדרך ופוגש לפתע בבאלספראוט.

ג'ייסון~
    "כן" היא אומרת לך, ונפרדת ממך. אתה רואה את הנדוואר מכשכשב זנב ונובח משמחה

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 7 2009, 11:25 PM

ג'ייסון~
    "כן" היא אומרת לך, ונפרדת ממך. אתה רואה את הנדוואר מכשכשב זנב ונובח משמחה
    "כל הכבוד"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור והולך למרכז לרפות את הפוקימונים
    -------
    קיבלתי את החפץ?
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

11. מורחקים
    Originally posted by MVP@Oct 7 2009, 11:25 PM
    קיט~
    אתה מכריז את טאדיאורסה ויוצא למרכז הפוקימונים של העיר, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ורואה שהשעה רק 2 וחצי ולכן אתה יוצא אל דרך 32. אתה צועד בדרך ופוגש לפתע בבאלספראוט.
    "טוד, זמן ללכידה" אגיד ואוציא את טיילו "טיילו! מכת כנף!"

12. משתמש מנוסה
    ארתור~
    אתה צועד בדרכך ולבסוף מגיע למרכז הפוקימונים כאשר השמש מתחילה לשקוע, ואתה מרפא את הפוקימונים שלך. מה תעשה?
    TM 28 רעידת אדמה

13. the bitch is back

עומר~
    "זכיתי בתג העיר גולדנרוד ביום שיצאתי למסע לאחר שהתאמנתי כאן בשדות ליד העיר. בתג ויולט זכיתי יומיים לפני שפגשתי אותך" היא אומרת לך "כבר מאוחר, נתחיל לארגן ארוחת ערב" אומרת אימא והיא נעמדת ליד הגז, ושיר הולכת לעזור לה "עומר, אתה נראה לי מאמן די חזק, אולי תהיה מעוניין בקרב מולי?" הוא שואל אותך.
    "בכיף, תתחיל" אני אומר בחיוך ומחכה לראות מה הוא יוציא
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אבן ירח! @_@
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    כולם קיבלו את החפצים שלהם והם זמינים להם בכל רגע נתון

עומר~
    "צא, נידוקינג!" הוא קורא ואתה נדהם לראות נידוקינג חזק מאוד מגיח החוצה "זה הפוקימון ההתחלתי שלי, הוא התפתח מנידורן זכר לאחר אימונים רבים, והתפתח לבדו לנידוקינג בעזרת אבן ירח" הוא אומר לך, מחכה לראות במי תבחר לקרב.

ארתור~
    אתה פונה אל עבר האחות גו'י ושואל אותה אם היא יכולה לתת לך חדר ללילה. היא מהנהנת ונותנת לך מפתח.

קיט~
    טיילו מגיח החוצה ותוקף עם מתקפת כנף שמפתיעה את באלספראוט ומעיפה אותו על הקרקע, המום. באלספראוט מתעשת לאט לאט, ומשתמש בעלי תער שלא מזיזים לטיילו.

ג'ייסון~
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים, ומרפא את הפוקימונים שלך. השמש עולה לאט לאט ומתמקמת במרכז השמיים.
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by MVP@Oct 8 2009, 08:40 PM

ג'ייסון~
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים, ומרפא את הפוקימונים שלך. השמש עולה לאט לאט ומתמקמת במרכז השמיים.
    מה תעשה?
    בלילה אני אפתח את גלייגר
    --------
    אני יוצא מהמרכז ומחפש מאמן שירצה נגדי קרב
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

עמוד 109 מתוך 116 ראשוןראשון ... 95999107108109110111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •